Poslední příspěvky: Richard

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
30. Srpen 2008, 03:02:44

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 947 příspěvků v 1 732 témat od 1 695 uživatelů
Nejnovější uživatel: :P
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14
301  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 27. Červen 2007, 11:56:49
Takze sice nebude nakoniec lepsi ako ty, co maju aspon trochu talent

talent je dost často na překážku, protože pak dotyčnej do toho nedá víc, když vidí že stačí míň...kdo má dost talentu a dokáže ho plně využít, tak je z něj Pelé, Jordan, Madonna atd...
talent je výhoda, ale to je tak všecko...dost často ti trochu míň talentovaní končí před těma nejtalentovanějšíma

Augi prostě děláš někde chybu....někdy 20 kliků dá víc než 200 jesi mi rozumíš....pokud to budeš dělat dobře tak se zlepšovat budeš....to je životní zákon....kdybys tomu dal nejvíc, tak ikdybys byl uplný dřevo, tak seš teď nejhůř v první světové 200

Komunikáciu sa učíme na všetkých ľuďoch, nie len na tých, ktorých chceme zbaliť Podivený a využiješ ju oveľa lepšie aj v iných aspektoch života, takže to máš ako 2 v 1 Úsměv A myslím že človek sa oveľa ľahšie vyrovná s pár neúspechmi v zoznamovaní, ako s niekoľko ročným trápením sa niečoho, len aby dačo vedel a nemusí mu to priniesť automaticky úspech.

Komunikaci využiješ to je jasný..ale znám plno lidí co nemaj problém komunikovat s kýmkoli, jen s tim koho chcou zbalit jim to prostě nejde..
a s tim trápenim....já radil ať si najdeš něco co tě bude bavit....ale ne aby hlavní důvod byl udělat na někoho dojem..to vůbec..jakmile to budeš dělat jen pro to, tak tě to bavit nebude a ostatní vicítí že to neni ok, tam de o to abys nebyl upný nic a něco uměl (něco co chceš umět), a už to samotný ti prostě psychicky hodně pomůže..neni to o tom aby ses trápil

J/R...kdo říká že se máš zhazovat...to jesi seš dobrej prostě nedokážeš objetktivně posoudit...dal sis laťku možná moc nízko
302  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 27. Červen 2007, 09:31:26
Myslím že je oveľa lepšie a aj jednoduchšie naučit sa komunikovať ako Qark.

jednoduší to určitě je, ale lepší to bejt nemusí....někdo nemusí přenýst přes srdce, že ho prvních 5 holek za sebou poslalo do háje....a pak si řekne že to fakt nemá cenu a je na tom ještě hůř než před tim

furt jsem hrozná lama, že by mě porazilo malý děcko.....stejně jsem byl na všech tratích pomalejší než ti, kteří se celý den jen váleli u kompu

buď seš na vozíku a máš plíce velikosti arašídu, nebo si to dělal špatně....nebo máš ten blok
pokud moc chceš a až slepě věříš, tak dokážeš takový věci, že umět hrát tenis je proti tomu hračka....
takže buď máš o dost horší indispozice (chybí ti ruce, máš obrnu atd), než to že ti sudičky nenadělili moc talentu na tohle, nebo si v sobě nedokázal najít dostatečnou touhu bejt nejlepší

303  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 27. Červen 2007, 01:03:44
sice jen tak pro sradnu

no tak tim lecos vysvětluješ... můžeš trénovat klidně každej den non-stop, ale pokud to nebudeš dělat naplno a pořádně, s vírou že to někam vede, tak se taky nikam pořádně nepohneš

Je to asi stejne, jako když.... přitom je to jako den a noc

sám si říkal že to může bejt velkej problém když je člověk na sport lama....ale ty lamy taky nejsou moc ochotný udělat něco víc pro to, aby lamy nebyly, když jim to teda tak vadí...pokud jim to nevadí, tak ať si nestěžujou, že sou považovaní za loosery...svět už je takovej
a  fotbalistovi asi moc starostí nedělá, že neumí programovat, takže nemá důvod proč by se to měl učit....ale pokud by chtěl, vážně chtěl, tak neni problém, aby tvoji úroveň přesáhl....talent a předoklady tvoří jen malou část celkovýho podílu na konečnym úspěchu....ale je to jen v oblasti teorie, protože takovej fotbalista by se asi nenašel....ne tim, že to co nemá v hlavě má v nohách, ale protože je spokjenej s tim co je, což ty lamy...podle tvýho tvrzení asi nejsou
304  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 26. Červen 2007, 23:37:24
Pokud je člověk na sport fakt lampa, tak je prostě za looser.

cassies má trochu pravdu...ale někteří ten cit a pohybový nadání (a na tom je úspěch ve sportu prakticky postavenej) fakt moc nepobrali a maj to přeci jen težší, to ale neznamená, že to nejde dohnat....ale jak říka blackjack, stojí to víc sil....a to některym moc nechutná

ale plati byt dobry v tom, co ostatni obdivuji (chteji abys delal)

chteji abys delal...to asi né....je jedno co děláš....hlavně když tim dokážeš pozitivně zaujmout..ohromit..a některý věci ohromujou víc, některý míň...pak záleží taky na tom prodávání...

jinak J/R, pokud o sobě tvrdíš že seš v něčem fakt dobrej a myslíš si to a pokud nejseš ve svym oboru tak dobrej, jako je ve svym oboru bill gates (a ani on by si to neměl říkat) tak je to první krok do háje, to mi věř....nikdy nejseš tak dobrej, abys to o sobě moh sám prohlásit a myslet si to....jakmile se tak stane neni něco ok
305  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 26. Červen 2007, 13:29:48
jako student...koho to zajímá?....šprtat se dovede aj tupec (a hlavně oni), to neni žádný umění....a pokud de o tu seminárku, kdybych byl holka tak by to na mě působilo že seš učitelčin mazánek a že učitelka kašle na nás ostatní holky.... (já nesnášim když mě někdo chválí před ostatníma...protože tim pak schazuje ostatní a ti ostatní to tak vnímaj)

kolik myslíš že bys přitahoval holek kdybys uměl vyprdět nejakou mozartovu symfonii....neřikám že se tomu nemáš věnovat....ale nečekej že na tebe poletí holky

prostě tím co umíš bys měl něco dát ostatním...takovou tu euforii, když si říkáš panebože ten je skvělej...a hned máš lepší náladu...tim že se učíš a chválí tě učitelka...z toho nikdo moc odvázanej nebude...

jak říká dextera..je to taky o tom umět to prodat, ale určitě se ti líp prodává kvalitní supertriko, než triko od vietnamce....
306  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 26. Červen 2007, 10:41:42
okej....to může bejt přitažlivý (stejně tak nemusí bejt přitažlivý když někdo vysvětluje ofsajd), ale svym způsobem už je to i o chování....já mám namysli přitáhnutí jen tim co děláte (v případě LiWukámoše a dexterykluka..je to taky co dělaj, ale spíš tim jak to hekzy dokážou vysvětlit a jak moc toho ví, samotná věc programování a navrhování domů (taky sem měl tu čest) mejm kulkám přitažlivá nepříde) ....nemusíte dotyčnýho vůbec znát a už vás bude přitahovat tim co dělá...protože když to dělá tak je přitom fakt sexy....

jako záleži na každym, každej má rád něco trochu jinýho...ale hlavně si na nic nehrajte a nenamlouvejte si že vás baví fotbal, nebo třeba bejt sečtělej...pak to ztrácí smysl....

nechtěl sem aby to byl rozbor co na co letí....spíš těm co nejsou moc v pohodě ukázat že cesta vede i jinudy, než házenim neplavce do vody (neřikám že je to špatný)....sice je tahle cesta trochu delší, ale základy sou podle mě pevnější....když se člověk naplno začne věnovat tomu co ho baví....pozitivnim směrem ho to ovlivní....bude mít ze sebe dobrej pocit....neubde se tolik utápět v problémech..už mu nebude tolik záležet na tom jak vypadá před ostatníma a jesi to náhodou neni trapný atd...

samo že začátky sou nejtěží...věčina z těch co nejsou v pohodě sou zpohodlnělí a zlenivělí jak něco...možná se zdá že by něco nemuselo bejt moc zábavný...ale to jen protože ste to nevyzkoušli dost dobře....jakmile se přemůžete tak zjistíte třeba opak....někomu to možná bude trvat dýl než najde to idální co ho bude naplňovat (čím víc to bude úžasnější tim líp pro přitažlivost), ale stojí za to hledat a vydržet...na vaše sebevědomí to bude mít blahodárnej účinek a to bude mít další účinek i na vaši přitažlivost
307  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 26. Červen 2007, 00:23:51
a seš si jistej, že je to tim programovánim?....já neřek že je to o tom jakou máš práci....řikám, že je to o tom co umíš a jak to umíš....a je rozdíl mezi tim co umíš (děláš)....typickej obrázek fotbalisty=pěkný tělo, vysoký sebevědomí (večinou až moc)...to se holkám líbí a nejen tomu určitýmu druhu...na druhou stranu typickej programátor=vyhublý zhrbený kostnatý tělo, sbevědomí nízký....to už je předsudek a programátor teda moc nevede

netvrdim že holky nemůžou letět po programátorech, ale neřikej mi, že ty holky po nich letí díky tomu programování...tohle prostě drtivou věčinu holek nepřitahuje... ou brouku krásně si tam naťukal ten kód...a jakej je z toho krásnej multifunkční kalendář...mmmm chci tě moc

a to co píše Mawe to už je o něčem jinym než o té přitažlivosti o které píšu já...tam nejsi nadčená z toho co dělá ale z toho jak se k tobě chová
308  Pokecání / O čemkoliv / Re: Přitažlivost kdy: 25. Červen 2007, 22:48:49
já teda neznám moc holek co by před nima padaly na zadek....a z kamošů co sou programátoři taky nemám zprávy, že by po nich kuli tomu nějaký jeli (krom teda té jedné kterou maj na škole:D)
309  Pokecání / O čemkoliv / Přitažlivost kdy: 25. Červen 2007, 21:52:30
přitažlivost hýbe světem a nejen ta gravitační.. o tom jak bejt pro holky (a naopak) přitažlivej, už tady padlo milion rad.. ale já mam potřebu pro sebe to trochu rozvést, tak to rozvedu a někdo to třebá nějak zachytí

hodně lidí vidí na prvním místě fyzickou stránku (zvlášť ti škaredí, kteří za ni můžou schovat svou neschopnost).. zní to otřepaně..ale pokud nechcete přitahovat jen vymašťenou hlavu, tak fyzická stránka je to nejmenší co rozhoduje o přitažlivosti.....určitě ste si o někom řekli jak je pěknej..ale zároveň že na něm vlastně nic neni...naopak jindy si říkáte co vás tak přitahuje, to vychrtlý tělo, nebo ta placatá hlava.... takže nezáleží přímo na tom jak vypadáte, ale jak působite..což neni nic novýho teda....

to jak člověk v konečnym důsledku působí samo záleží na miliardě věcí....ale příjde mi, že se tu podceňuje jedna věc a to celkem hustá

proč myslíte že maj fotbalisti biliony pěknejch holek, proč je maj skejťáci....proč je nemaj řidiči šalin(eletirk), proč je nemaj takoví ti dračí doupata a podobní..

já se teda přiznám a řeknu rovnou, že sem si to naplno uvědomil teprv nedávno....ale o to víc to zapadlo do skládačky....prostě sem viděl celkem škaredou holku..o kterou bych možná neopřel ani kolo...jenže...jakmile sem ji viděl tancovat, tak sem začal uvažovat o tom, že by to to kolo mohlo celkem v pohodě zkousnout...

jeden umí to a druhej nic....je jasný že můžete bejt fotbalista co je rád když trefí míč a holky budou, nebo nopak budete kasparov a holky nebuddou....záleží na tom co dělaté žejo...ale věčinou když vás něco baví....tak to ocení ti lidi který vám za to stojí asi žejo.....

takže pokud se stále cítíte bejt nežádaní, zkuste začít dělat něco co vás baví....a dělejte to tak abyste v tom byli nejlepší (ale ne že jakmile uděláte 10 nožiček tak se prohlásíte tamhle za Kotěhulskýho Beckhama....trochu pokory a otevřený oči)

fotbal ten je žádanej..ale taky ta konkurence neni malá....chápu že haždýho sport nebaví...ale celkově pokud děláte něco, kde se dost hejbe (akrobacie, jakejkoliv tanec (krom baletu teda:D..no offence) atd.., tak to je přitažlivý jak něco...naopak když děláte takový ty věci který nejsou moc dynamický...např ty šachy, programování, psaní knížek, hraní karetních her atd atd...tak to už tak přitažlivý neni...

veskrze ale pokud vás pohyb nebaví...tak by vás asi nebavili ti který přitáhnete svym pohybem...takže no fear..

abych to moudro nějak shrnul

Qark dává hlavně rady jak se konečně projevit a nebýt stydlivej přizdisráč....ale ti co se za sebe styděj věčinou maj důvod proč se stydět...a to podle mě pramení i z toho že nic vlastně pořádně neumí...
protože když neco budete vážně umět (a samozřejme se tim nebudete chlubit)..lidé to ocení a pohlaví co nás chce (tam to) přitáhne...a vaše sebevědomí nebo tak v háji abyste nemohli pozdravit hezkou holku

pokud prostě cítíte že nejste moc okej, tak si najděte něco co vás fakt baví (ale ať to neni uplná blbost) a pak jeďte....pomůže vám to hodně ve všech směrech

310  Pokecání / O čemkoliv / Re: motto kdy: 23. Červen 2007, 19:29:56
Člověka lze hodnotit podle toho, co dává, nikoli podle toho, co může získat.
Albert Einstein

Kritizovat - to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.
Karel Čapek

Jen silný donutí osud. Slabého donutí osud sám.
Konfucius

Mnohý ti dá radu, jak přeplavat moře, ale málokterý tě vytáhne z louže.
Karel Poláček

K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama.
Edmund Burke

Hodně mluvit a hodně říkat není totéž.
Homér

Boj stvořila příroda, nenávist vynašel člověk.
Karel Čapek

Nejméně se bojí smrti ti, jejichž život má největší cenu.
Immanuel Kant

Zbabělost je vedět, co má člověk dělat, ale nedělat to.
Anton Pavlovič Čechov

Lepší je rozsvítit svíčku, než proklínat tmu.
nevim

Nemluv o svém právu, dokud ti chybí síla.
nevim

Všichni lidé jsou chytří, jedni předtím, druzí potom.
nevim

Rysem velkého člověka je, že žádá méně od druhých než od sebe samého.
nevim

Zlo nelze odstranit zlem.
nevim

Je to hustý
Ríša
311  Pokecání / O čemkoliv / Re: Litování kdy: 21. Červen 2007, 19:59:25
myslet si to bude, když jí to tak podáš augi..
312  Pokecání / O čemkoliv / Re: Litování kdy: 21. Červen 2007, 19:19:30
je to nevhodný..já bych řek spíš dont worry be happy
313  Pokecání / O čemkoliv / Re: Litování kdy: 20. Červen 2007, 16:19:58
to ti ale dalo poučení..ne litování..
314  Pokecání / O čemkoliv / Re: Litování kdy: 20. Červen 2007, 15:19:18
no jasný ali...a teď mi řekni, co ti to litování jako dává?
litování něčeho co se stalo v minulosti nemá smysl...buď se z toho cos podělal poučíš..a budeš se snažit to napravit...nebo budeš litovat dokola

litování v přitomnym čase je trochu něco jinýho
neřikám..může mě být líto tamhle nějakýho pejska kterýho furt řeže majitel..ale pokud mi je ho jen líto tak je to pejskovi uplně k ničemu..buď pudu zkřesat majitele, nebo nějak pejskovi pomůžu prostě..nebo pudu litovat pejska a za čas zjistim jakej sem byl srab a jak bych to udělal jinak (a neříkejte že to neni vaše věc..je to vaše věc)

315  Pokecání / O čemkoliv / Re: Litování kdy: 20. Červen 2007, 11:23:18
to já taky litoval...někdy celkem dost...ale přišel sem na to že je to blbost...proč lituju toho že někdo umřel?...ve svý podstatě lituju sebe..protože mám pocit viny..že sem neudělal víc aby ten člověk nebo zvíře bylo šťastnější..vim že sem mu moh dát víc...proto lituju že umřel/o..jinak bych neměl k lítosti důvod..nic netrvá věčně..pokud někdo žije naplno a tak jak cítí, že by měl, tak nelituje..zbytek (skoro všichnhi) se k tomu musí nějak dostat
316  Pokecání / O čemkoliv / Re: Litování kdy: 20. Červen 2007, 09:46:27
když je tam napsaný furt, tak tim myslim furt..všecko co pokoní řeší omluvama a litovánim.. jeden takovej semnou chodí do školy a už dostal facku
já bych je lískal všechny

remix: ale abyste zas nemysleli, že sem nějakej špatnej....já beru když se někdo omluví...ale omluva nestačí..pokud to nějakym způsobem neodčiní tak je ta omluva o ničem...stejně tak můžu litovat někoho, kdo je na vozíku..ach jo on je na vozíku...to je chudáček...ale co jako?..věčina lidí ho jen lituje..neudělá nic aby ho litovat nemuseli.......lidi co jen moc litujou a omlouivaj se, nejsou nijak moc hodní ani soucítící....jen nechcou (nebo nedokážou) nést zodpovědnost za to že něco podělali (nebo vidí že je něco podělaný) a nedokážou (lenost věčinou) to napravit..a tyhle já lískám (zatim jen jednoho)
317  Pokecání / O čemkoliv / Litování kdy: 19. Červen 2007, 18:42:52
mimo soutěž..taky vás lidi co furt jen litujou a omlouvaj se tak trochu štvou?
318  Pokecání / O čemkoliv / Re: Pravý matfyzácký joke ;) kdy: 12. Červen 2007, 08:17:31
mě vždycky složí učitelé takovejch předmětů:

"a teď nějaký přiklad z praxe"

známe úhly našich pohledů, délky našich pohledů..vypočítejte délku řeky na kterou čučíme..

a oni to ještě dokážou říkat s vážnym výrazem
319  Pokecání / O čemkoliv / Re: ŠTĚSTÍ volume 2 kdy: 10. Červen 2007, 09:50:30
waaau, to bolo dobré
320  Pokecání / O rozchodech / Re: Zase jeden rozchod kdy: 09. Červen 2007, 12:39:42
Zdar Pítre. Pokud chceš aby ty rady, co ti tady všichni dávaj, měli pro tebe nejakej význam, tak se jima začni řídit! Lasendou, GIZMO aj tralali ti jasně napsali, jak by ses k tomu měl postavit..

ta holka co tě opustila se teď čim dál víc utvrzuje v tom, že udělala dobře a jakákoli snaha ji to vyvrátit ji v tom utvrdí ještě víc.. takže takovýhle fňukání s nadějí ti nikdy nepomůže!

záleží jen na tobě jak se k tomu teď postavíš..můžeš dál fňukat a nechat to hojit čas, nebo to vezmeš do vlastních rukou a ukážeš tý holce, že takhle teda ne! zkus to zklamání a bolest přetavit do energie, tim že ji ukážeš , že udělala chybnej krok(ne, že ji to budeš říkat:D..myslim činama)!

ještě jednou si pročti celou diskuzi, naposledy se vybreč..dostaň všecku lítost ze sebe..a di do toho!! nejseš sráč ne?
321  Pokecání / O čemkoliv / Re: ŠTĚSTÍ volume 2 kdy: 08. Červen 2007, 15:23:37
Vyhrál jsem? Smějící se

jo, ty už si vyhrál:)

mě jen zajíma proč sou lidi tak sebedestruktivní..proč dělám něco z čeho nejsem šťastnej..to přece nedává smysl, ale stejně takhle celkem dost lidí žije

a zvlášť ti co zaškrtli, nebo hodlají zaškrtnout Nejsem, ale nějakou dobu to chci změnit..zajímalo by mě kdy jako chcete začít? protože už včera bylo pozdě
322  Pokecání / O čemkoliv / Re: ŠTĚSTÍ volume 2 kdy: 08. Červen 2007, 11:23:57
nikdo nechce ceny?
323  Pokecání / O čemkoliv / ŠTĚSTÍ volume 2 kdy: 07. Červen 2007, 15:05:32
a ještě soutěžní otázka o ceny:D

proč a čim si myslíte, že to tak je?

324  Pokecání / O čemkoliv / Re: Všecko je jen o štěstí kdy: 06. Červen 2007, 23:14:04
sakra, nebudes ty 0254 v prevleceni... Otázka  Přemýšlím

nebudu:D jedine ze by nas nekdo sesil do siamskejch dvojcat

325  Různé / Soutěž o knihu / Re: Umíte kreslit? Komiks... kdy: 06. Červen 2007, 11:26:17
já bych tam domaloval klidně další holky:D na mě by to působilo dojmem, že můžu mít kterou chci..takže těm, kterym je knížka určená, určitě nebudou dvě holky dělat nějakej morální problém
Stran: 1 ... 11 12 [13] 14
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS