takze byl sem na rande s jednou byvalou znamou s gymplu....fajn sme si povidali ale byl tu hacek rikala mi jak zuruje jak se opiji jak kouri pri tom kdyz chlasta...nevim jaky mate k tomu nazor vy ale sem byl tak znechucen ze konec....proste mam pocit ze ty holky tedka sou horsi nez my chlapi..doprkna....
Ona neni spatna, ale treba napriklad, kdyz s nekym chodi, tak je na tom klukovi uplne zavisla, furt ho bombarduje smskama, proc si mi nenapsal, chce s nim travit celej svuj volnej cas atd.
taky si myslim kdyby zacal vztah tak by to bylo to samy...ptz jak sem psal ona nejaky specialny konicky nema... a v jedne zeznamce ma napsany ze laska pro ni znamena to nejdulezitejsi v zivote ( sice to ma vice lidi ) ale u ni si to dokazu predstavit...
rojsa: Jak myslis, ze nepatri k zadne skupine, ze nema nejakej konicek nebo svuj zajem??
povim to takhle ... je to obycejny holka ktera nastoupila do zamestnani a momentalni konicky se zouzili na internet a na vychazky se mnou ... jinak na sem nezjistil nic vyjimecniho ... proste ma rada to co ostatni holky v jeji veku...ale nic vyjimecniho...na mnoho navrhu mi rekla to nemusim...a pod...
Já bych v tom neviděl problém. Pokud by to bylo opačně, tak možná, ale pokud je to takhle, tak ne. Jediný háček vidím v rozdílném životním stylu, který máte, ale to není nic tak nepřekonatelného.
tak to si nemyslim ... ptz...si predstav...ty mas volno prazdniny a ona musi makat kdyz chcete bejt spolu tak jedine kdyz nebude v robote...
. když si rozumí a oba se umí zaujmout svou "lidskostí" a rozumem, tak proč ne.
a tady se to asi rozchaziii...ptz...muj smysl pro humor je drobatko jiny jak jeji...ja sem vystudoval gympl ( ktery poznaci osobnost. ) a ona stredni...
a je to zajimavy ale skola ma dost velky podiiil viny na druhu humoru...
ja sem nekde slysel ze kdyz to jednou mas v tele je jenom otazka casu kdy to propukne a to jsou teprve mindraky kdyz vis ze jsi HIV pozitivni ale nemas ( zatim ) AIDS....
ne nemel...ale predstav si tohle stane se to nekde v tvym okoli... nejakymu chlapovi ten zacne s tebou chodit aniz by vedel ze je pozitivni ... vyspi se s tebou ( vlastne staci kdyz se budete libat ) a sis podpisala rozsudek smrti..
a nevi o tom ani tvuj pritel a bohuzel ani ty....priznaky se nemusi dostavit a kdyz se dostavi ani te nenapadne ze to je AISD ptz jsou to podobni symptomy jako napr chripka....a ty prides k doktorovi a ten ti povi ze ti zustavaji 2 roky zivota....juchuuuuuuuuu
rekneme ze sem trocha zustal vyplasenej po tom co su v Chebe objevila ta slovensky prostitutka....a pak sem koukal statistiku v CR na nemocnich na AIDS a vypada to tak ze uz ani to libani neni bezpecny....
sakra kdo se ma v tych zenskych vyznat...psal sem ji a tak vse v pohode...a pak ji zavolam ze kdy se a kde se potkame...a ona se sprava jako povysenecka namyslena pipka, ktery nma o sobe vysoke mineni....
kdyz ji obtezuje se se mnou sejit tak nech to rekne nevi proc to natahuje....
takze je po rande....bylo to ve ctvrtek dopadlo to vcelku fajn na to ze sme si pred tim jenom psali a nevideli sme v realu...byli sme v kavarni a na zmrzke ... skoncilo to pred jejim barakem podanim ruky...ja vim dost neformalni ...
dalsi den me 1 x prezvonila ale to asi vse ... nevim zda to ma cenu ptze cely to rande sem mel pocit ze je nejak zamyslena, zadumana...a jeji zajem fakt nevim odhadnout....skusim dalsi rande a uvidim..
takze po skouskach, mam cas tak sem danu holcinu pozval na rande...ona souhlasila tak zitra pujdem na zmrzku ...ale problem je takovy jestli zvolit taktiku spontanneho rozhovoru nebo ji zahrnet flirtama...nebo jako...nevim...
no tak mne se stalo na rande ze sem sice neprinesl kytku ale i tak ji slecna dostala....ptz do podniku prijela slecinka s ruzema v kosiku a se stavila ... tak co sem mel delat...ale male s tim pak jenom problem...mela dazdnik a kytku a jeste tasku...dost blby...
jde totiz o to ze ted mam dost drsnej semestr....ale pak bych si s ni chctel zacit...jen v spravach mi napsala ze by jiz rada vystoupila ze stavu "single".....tak ocakavam ze kdyz neco neudelam tak mi zamava na rozloucku super sance....budu muset najit cas...
zdravim.. mam takovy problem....zacal sem si psat z jednou fajn holkou....je volna..tim myslim bez kluka..ale to asi dlouho nepotrva...chtel bych se s ni moc stretnout jenze nemam cas sem furt v knihach ( skouskovy) a tak bych chtel nejakej tip jak to jeste 4 tydny odkladat...jak ji to naznacit...ZE PROSTE TED NEMAM CAS NA VZTAH... kdyz mi utece takova holka tak me asi klepne...(uz zase)---...