Poslední příspěvky: stegy

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
11. Říjen 2008, 04:53:57

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 025 příspěvků v 1 797 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 2 3 [4] 5
76  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co dalej? kdy: 20. Květen 2008, 22:11:55
SUPÉÉÉR, držim palce  Super!
77  Pokecání / O rozchodech / Re: Jak ho kontaktovat po rozchodu??? kdy: 20. Květen 2008, 20:25:44
Člověka, který umí přiznat chybu, si ostatní váží. Vždycky když někomu přiznám, že jsme udělal chybu se k tomu člověku dostanu "blíž". Proto doporučuju chyby přiznávat rozhodně se tím neschodíte....
78  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: nedokážu se před ní ovládat kdy: 20. Květen 2008, 19:28:37
No mě se tohle vymazání už dvakrát povedlo..... Zkus ji co nejvíc shodit, udělat z ní největšího trapáka a tak ( samozřejmě ve svý hlavě), pak se ti začne protivit a pak na ni zapomeneš... časem...
79  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co dalej? kdy: 20. Květen 2008, 19:17:18
Zkus to až se na to budeš cejtit, ale nezapomeň, čím víc to budeš odkládat, tím víc budeš nezvózní a její zájem zatím možná opadne.......
80  Pokecání / O komunikaci a komunikačních tricích / Re: Strach z lidí kdy: 20. Květen 2008, 19:07:10
Tohle se dá změnit jenom tréninkem, jinak asi ne. Měl jsem podobnej problém. V 8 .a 9. třídě jsem nemohl ani promluvit s holkou a když už jsem se s ní bavil přemýšlel jsem nad každým pohybem, abych se neztrapnil atd. Pak po přechodu na střední to nějak vyznělo do ztracena - velký podíl na tom mělo to, že ve třídě máme 19 holek.
Zkus nejdřív něco jednoduchého, popros nějakou holku jestli ti něco nepujčí ( sešit, gumu, tužku..) odbouráš nějakej počáteční strach..
81  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Seznámení přes vlastní stránky kdy: 20. Květen 2008, 18:58:46
Zkus to napsat tak, aby jsi byl jinej než ostatní  Šťastný (já vim už je to ohraný)
ale když si to uvědomíš, tak co by to muselo bejt za holku aby ti odpověděla, vždyť to pro ni musí být strašná nejistota jít takhle s kůží na trh a bát se odmítnutí. Takhle se většinou !normální! holky nechovaj, příroda to přece udělala obráceně. Muž je lovec.....
82  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: co sem zvoral? kdy: 20. Květen 2008, 18:53:11
máš pravdu,prostě se vymlouvá...to je problém u holek nikdy neřeknou ne jen se vymlouvaj...jako ještě ji dám šanci a nějak to zkusím ale už nevím jak...
Neměj jim to za zlý je to asi nejlepší, co můžou udělat. Sem to zažil z druhý strany balila mě holka, ale mě se vůbec nelíbil její obličej( piercing, černý ulízlý vlasy a tak) tak jsme se z toho taky tahle vykecal, přece jí neřeknu, že má hroznej ksicht, jedině kdyby si dala pytel na hlavu ne ?  Šťastný Šťastný Šťastný
83  Pokecání / O ženských / Re: Nestojím o vztah... kdy: 20. Květen 2008, 18:45:28
Ne nemyslím, že to je špatné, když  ti to nevadí, tak je to v pořádku. Užívej si života  Mrkající Třeba časem změníš názor a třeba taky ne, ale to přece nevadí ne ? Ale zase proč nějaký ten vztah nezkusit a pak si to srovnat v hlavě jestli to opravdu nepotřebuješ, protože vidět vztah z pozice dítěte může být zkreslené a ty jsi přece v mnoha věcech jiný než rodiče ne  ?
84  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co dalej? kdy: 20. Květen 2008, 18:41:29
No každopádně nemáš co ztratit, asi už není jiná možnost. Tím zavoláním bys ukázal, že o ní stojíš, pak už je to jenom na ní s tím ty už nic neuděláš.
Zkusit jí zahrát na city, že by to na tom kafi bylo pěkný, poznala by príma člověka Provokatér, byla by mezi lidma,nekazila si oči u kompu atd. Podat jí to tak, aby si myslela, že jediný co potřebuje ke štěstí je jít s tebou na kafe  Smějící se . A žádný aby se začala vykrucovat, to se snaž eliminovat, ono je to strašně těžký najít tu hranici, když seš pro ní iniciativní(myšleno tak, že se jí líbí že o ni máš zájem) a kdy už seš vlezlej...
85  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Nemá na mě čas! kdy: 20. Květen 2008, 18:23:37
Odpovim ti já, nechce  Mrkající
86  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Co dalej? kdy: 20. Květen 2008, 18:21:25
Pochopil jsem to tak, že jste se ještě osobně nepotkaly a ty tady píšeš, že by jsi na ní čekal před domem aniž by jsi se s ní domluvil ? Promiň to nepřipadá v úvahu  Řekni to mé ruce Neber to osobně, ale asi by to vzala tak, že jsi úchyl.
Myslím, že nejlepší ji bude zavolat, někam ji pozvat když odmítne, tak jí zkus ukecat, asi už máš poslední pokus, pak by jsi už vypadal jako looser a ztratil by jsi svojí hodnotu.  Šťastný
87  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: nedokážu se před ní ovládat kdy: 20. Květen 2008, 18:15:17
Nevím jak dlouho to je co jsi se sní sešel jestli 14 dní nebo kolik ?
Budu počítat, že to je pár dní, jinak si myslím, že vlastně nemáš šanci.
Máš vlastně dvě možnosti:
Jít do toho - Uvědomit si co vlastně cítíš. A proč to cítíš.(vím není to jednoduché) a pozvat ji zase někam, nedělat si moc naděje. Udělat to skoro tak jako první setkání, ale s tím že něco o ní už víš. A zapomenout na ten blok !!
Vysr*t se na to - Pokud se v tom už nechceš pitvat,ale máš v palici ten blok - "nemám chuť se s ostatníma bavit nebo je zkoušet balit, nestojim o ně". Zkus na ní nemyslet, dát si novej začátek, říct si, že tohle byla minulost. Vymazat jí z palice a když jí potkáš vůbec si jí nevšímej, stává se přece, že člověk zapomíná ne ?   Mrkající
88  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Seznámení přes vlastní stránky kdy: 20. Květen 2008, 16:51:55
A co třeba motosrazy ? TO by jsi měl jednodušší ne ?
89  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: rada kdy: 19. Květen 2008, 12:40:34
Když pominu to, že seznámení přes internet není taková zabava a není tam ani taková ta jiskra, tak zkus to co vždycky radí qark: Zamysli se nad tím, co jí můžou všichni týpci přes seznamku psát  a pak jí něco napiš, ale hlavně buď JINEJ.
P.S. : Držím palce  Super! Mrkající
90  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: V tramvaji kdy: 19. Květen 2008, 11:03:29
Smějící se  Tak třeba příště. Jinak většinou je dobrý skutek po zásluze potrestán, tak dávej bacha co přijde  Šťastný
Asi už jsem potrestanej, dneska mě málem sežral u babičky pes  Šťastný Šťastný
SORRY za OT  Stydlivý
91  Zážitky z terénu / Jak a kde jste někoho sbalili / Re: V tramvaji kdy: 18. Květen 2008, 22:30:53
TO já jsme taky chytil včera v autobuse člověka do náruče, škoda že to byl jen důchodce, kterej to neustál, když se autobus rozjížděl.  Šťastný
92  Pokecání / O ženských / Re: Dárky - výročí, svátek, narozeniny, vánoce, valentýn atd... kdy: 18. Květen 2008, 22:26:50
S dárkem nikdy nedosáhnete ničeho víc, než co byste dostahli bez něj Mrkající
Potlesk Karma ++
93  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: jak to udrzet... kdy: 18. Květen 2008, 10:35:08
Čas na psaní sem máš, ale na rande čas není ? ..  Provokatér
94  Pokecání / O čemkoliv / Re: Jednoducho Bobo kdy: 17. Květen 2008, 14:07:00
TOhle jsme taky zkusil na pár dívek, jedna rada, aby ti holky neutíkaly, zkus je oslovovat když čekají třeba na bus nebo tak, tyhle čekající jsou mnohem vstřícnější.
95  Pokecání / O Vás / Re: nějaká rada? kdy: 17. Květen 2008, 13:52:02
Jak tak přemýšlím, napadá mě, že já si sebevědomí zvyšuju tak že si určím nějakej cíl např (nesmějte se) chtěl jsem motorku, sehnal jsem si brigádu, vydělal 50K a pak si ji koupil, potom jsem měl pocit, že mě patří svět. Nebo dal jsem si cíl, že půjdu do města a oslovim pár holek a zeptám se na to kolik je hodin. Oslovil jsme 4 holky a zase ten super pocit.
Prostě stačí si dát nějaký cíl, klidně i malý, a pak když ho dosáhneš tak být na sebe hrdej, strašně to podvědomě zvýší tvojí hodnotu...
96  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Mam jeji cislo, co dal? kdy: 17. Květen 2008, 11:29:01
Podle mě je baleni přes telefon to nejhorší co může bejt.Před dvěma dny se mi stalo něco podobného, ale obráceně.Někdo mi začal psát smsky, že prej vypadám pěkně a tak, myslel jsem, že si ze mě někdo dělá srandu, tak jsem napsal o co jde. Dotyčná se urazila a prej proč jsem na ni tak zlej.. blablabla, tak jsem to nechal den uležet. Zkoušel jsem teda nejdřív vyzvědět o koho jde, nakonec jsem zjistil, že se jedná o holku z kauflandu(chodim tam na brigádu). Docela jsem se lekl, protože jsem ještě nikoho neměl a ona vypadala aspoň na 18 nebo 19. Když jsme si s ní chtěl popovídat, pořád se tvářila jako, že nic a všechno řešila přes mobil. Pořád nějaký keci typu, že se mě určitě nelíbí, je škaredá atd. Nakonec jsme se dozvěděl, že jí je 21  Šťastný. Byl jsem strašně vysmátej, co se může 21letý holce líbít na 16letym chlapečkovi. No nakonec jsem ji odbyl tím, že prostě 5 let je strašnej rozdíl, ale pravej důvod byl ten, že prostě chci holku, kterou musim sám "ulovit", dobývat jí a tak, a ne že ti prostě skočí do náruče, dost to taky zazdil ten mobil, kdyby to bylo na živo byla by tam ta řeč těla a tak, takže přes telefon rozhodně nedoporučuju
97  Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak přebrat dosavadní kámošku kdy: 14. Květen 2008, 15:28:13
No je to podobná situace, ale tahle holka je chytrá a nic si se mnou dosud nezačala, protože má toho svýho. Takže jsem na úplným začátku.
Po pravdě jsem si nedával ani já šanci, když jsem zjistil, že někoho má. A to se asi nezmění. Vím, že to prostě nevyjde. Proč je život tak těžkej....takhle dokonalou holku asi jen těžko znovu najdu. Vůbec nevím, co mám teď dělat. Ach jo Velmi smutný
Zkuz si to otočit, proč by jsi neměl najít dokonalejší holku ?
Podobnej blok jako ty jsem měl celý minulý rok, zamiloval jsem se do holky, nevěděla o tom. Pořád jsem jenom fantazíroval atd. Pak jsme se nad tím zamyslel a přemejšlel jsem o tom a  snažil jsem se jí co nejvíc očernit(tohle jí nejde, tady se zachovala hloupě..) a došlo mi, že vlastně tak dokonalá není, asi měsíc jsem se snažil s ní nekomunikovat. Povedlo se a teď ? Mám rozjetý asi tři holky, uvidíme co z toho kápne  Smějící se Mrkající Mrkající
98  Pokecání / O rozchodech / Re: Rozchod, odmítnutí či co??? kdy: 14. Květen 2008, 15:21:53
P.S. Proč mám už karmu -2? Ďábelský
Protože ubrečený chlapy nemá nikdo rád, seber se moc se s tím ne**r a ukaž, že jsi chlap....
99  Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Skin kdy: 13. Květen 2008, 16:51:19
zajímavé, aspon na chvíli jsem měl přístup ke změně karmy Úsměv
100  Údržba fóra / Hovadiny / Re: Ti rodiče... jsou takoví všichni? kdy: 05. Květen 2008, 22:18:41
Já souhlasim s Avarangerem, samozřejmě né že bych někam šel a řekl, hele mamko jdu [někam] a půjde tam [výčet jmen], ale když se zeptá, tak prostě odpovím. Maminka má radost, že mě má trochu pod kontrolou a víc mi důvěřuje, takže když pak někdy něco zalžu, maminka si snad ani nepomyslí, že bych kecal..  Šťastný
Stran: 1 2 3 [4] 5
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS