Poslední příspěvky: thyrael

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Září 2008, 21:08:33

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 899 příspěvků v 1 721 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1] 2 3 4
1  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 04. Září 2008, 03:53:08
dneska sem kecal s kamosem ve skole a on mi rekl, ze vetsina holek tu sice ceka  na sex az po svatbe ,a le nektere na pravidla serou, takze si zkusim udelat attraction. Myslim, ze sem i docela vymekl, pac vubec nedelam pickup a akorat se tu jen bavim s klukama nebo s holkama. Sem sice nejpopularnejsi osoba ve skole, ale musim se seznamit a vybudovat attraction u tech nejhezcich holek ve skole...
2  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 03. Září 2008, 02:59:38
Zdravim. Pred dvema tydny v utery sem dorazil do USA do Logandale v Nevade. Pred tydnem sem sel poprve do skoly do mistni skoly Moapa Valley High School. Lidi jsou tu strasne fajn a jsou hodne pratelsti. Ale nejvic me zarazilo, ze tu nikdo nezna pojem pickup a ze tohle mesto je pro verici a ze holky a kluci kvuli jejich vire nepiji alkohol a maji sex az po svatbe. Kruci, kam me to soupli. Totalne se tu asi na pickup muzu vyprdnout, pac holky tu maji zabrany vuci sexu, jsou tu totalne na LTR a to ja fakt nemusim, tak vas prosim, poradte nejak, sem uz docela fakt zoufaly...
3  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 18. Srpen 2008, 00:09:07
zitra odjizdim do Prahy, kde si nachystam jeste nejake obleceni a v utery letim do USA. V USA se budu po cely rok snazit provozovat to, co sem delal do ted, takze vam budu semka psat zpravy.
4  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 17. Srpen 2008, 00:40:37
me uprimne je celkme jedno, jestli to umi nebo ne. Ja si ten sex asi nebudu uzivat jeste dost dlouho. Me hlavne staci, kdyz ji udelam...
5  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 17:42:40
wow Úsměv zajimavy Úsměv ale nemyslim, ze by NG7 byla nymfomanka Šťastný
6  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 15:30:20
jo, nemel sem pit, pac tedka toho docela lituju, sice sem uz hodnekrat o tom s PastouX mluvil, a chci aby vedel, ze me to sere, a bude me to srat pekne dlouho, ale ja mu to chci nejak vynahradit
7  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 14:58:41
houby tri hodiny, vim jen, ze asi tak po druhe hodine sme sli ke me do pokoje, a pak byli ctyri hodiny kdyz sme se vraceli
8  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 14:50:49
to byly tri hodiny, ja sem to tam nejak blbe popsal, a myslim, ze se udelala asi tak ctyrikrat, mozna sem to trochu prehnal, moc si toho nepamatuju ze vcerejska
9  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 13:50:30
Patek 15.8. - Rozlucak

V patek sem poradal rozlucak na pocest meho odjezdu do USA. Prijeli kamosi a pomohli mi koupit tri basy piv a nejaky ten alkohol. Kdyz nekdo prisel, donesl falsku a mohl parit. Ja sem mel ten vecer zajem o dve me spoluzacky, ale mel sem konkurenci a navic ty holky nedavaly zadny zajem, tak sem se na to vykaslal. Trochu sem popijel a potom sem se sel prevlict do plavek. KDyz sem schazel po schodech dolu z meho pokoje, potkal sem NG7, kterou sem pozval na chatu. Jedina, kterou ze vsech lidi na parbe neznam osobne. Jen sem ji pozdravil a bezel sem do bazenu.
    Ten me po chvili prestal bavit a tak sem vylezl a sel si sednout na terasu ke stolu za NG7 a chvili sme kecali. Kdyz sem si sel do kuchyne pro piti a potom zaparit, pokecal sem si s kamosem PastouX. Ten sel do kuchyne, kde byla NG6 a zacal ji balit. Moc nevim, co vsechno delal. Sel sem zpet do kuchyne otevrit si pivo a pozoroval sem, jak PastaX husti do NG7. Pral sem mu to, pac ja mam vic zkusenosti nez on a chci aby si taky neco uzil. Jenze ona se pak na nekoho otocila a rekla neco, co davalo najevo, ze nema zajem. To me trochu mrzelo. Rikala, ze PastuX opila vic jak sebe. Tak me napadlo, ze diky svym presvedcovacim schopnostem ji zkusim opit, aby byla malinko vic jak PastaX. Tak sem ji rekl at jde za mnou. Sli sme jen kousek a vrazil sem ji do ruky panaka a rekl PIJ. Napila se, potom dalsiho a pritom rikala, ze se ji snazim opit. Potom sem cekal, jestli PastaX prijde nebo ne. Neprisel. Celou dobu sem na neho koukal.

Rekl sem ji, ze jdu na cerstvy vzduch a ona sla se mnou. U stolu nekdo kouril a me cigara vadi, tak sem si sel sednout s NG7 k bazenu, kde sme byli sami. Chvili sme si povidali, a ja se porad branil udelat neco vic, sralo me, ze PastaX si neuzije. Zkusil sem potom The house a Zavody trech mysi rutiny, Uspech. Tak sem ji potom nejak objal a libali sme se. POtom nekdo prisel a loucil se. NG7 sem rekl, ze se pujdu do meho pokoje kouknout na icq. Sla zase se mnou. PRisel sem do pokoje, byl tam kamos. Vsiml si, ze tam sem s holkou a hned odesel. To me docela potesilo. Sedl sem si ke kompu a koukl se na icq. NG7 si zatim sedla na moji postel. JA sem si pak sedl k ni a ona se o me oprela. Zacali sme se zase libat. LIbala fakt tvrde, kousala me do rtu a docela to bolelo.

Sahal sem ji rukou pres kalhoty dolu, pokazdy mi vyndala ruku, zkousel sem pak to s tim trestem a prerusenim atmosfery. Nemelo to ale zadny ucinek pac mela kramy. REkl sem ji, at mi vykouri. Zacala kourit. ja ji pritom sundal triko a podprsenku, ale tentokrat to jednou rukou neslo, tak sem musel nenapadne druhou. Zkusil sem ji otevrit pasek na kalhotach a rekla, ze ma kramy. Rekl sem ji, ze mi to nevadi.
NG7: Mas kondom??
Ja: Mam
NG7: Ja jdu na zachod.

Sla na zachod, tak sem tam cekal, pak me napadlo, ze se na me vysrala. Sel sem se kouknout z pokoje a nevidel na zachode svetlo. Tak sem si rekl, ze se na me fakt vysrala, tak se mi zachtelo na zachod a chtel sem otevrit, ale nekdo zevnitr drzel kliku, tak sem sel zpet. Vedel sem kdo tam je. Potom prisla a zamkla dvere. Ja sem si natahl kondom a ona dosedla na me. CHvili sme sukali, ja sedel na posteli a ona na me celem ke me. Nejak sem se necitil vzruseny. Rekl sem ji, ze zmenime polohu. Lehl sem si celej na postel a ona sedela na me. Sukali sme tak asi 10 minut, jednou se udelala. Potom sem zkusil zezadu. Ona na ctyrech a ja vzadu. Potom z boku, nevim ja kse tomu rika. Tam se udelala dvakrat.  Ja uz sem vubec nemohl, sralo me trochu, ze ja se neudelal vubec. Pak sem zkusil ja na ni. Udelala se znovu, ale ja si dotedka myslel, ze to orgasmus neni, ale potom sem se zeptal, jeslti se tedka udelala a rekla mi, ze uz nekolikrat. WOW.

Sukali sme tak dost dlouho, potom zadonila o piti, tak po dvaceti minutach sem se zvedl a vzal si trenky a prazdnou lahev od piva a sel sem na chodbu. Potkal sem tam kamose, jak ceka na svoji holku u zachoda. Trosku sme si pokecali a ja naplnil lahev vodou. Napil sem se, dal napit NG7 a sli sme znovu na to. Behem toho uz sem vystridal tri kondomy, pac byly na hovno, porad sjizdely. Udelal sem ji znovu. Pak sem ji rekl, at mi ho zacne kourit, zacala kourit.
JA: Hele, ja sem este nebyl, ale nevadi, kdyz se neudela.
NG7: Ale me to vadi.
JA: To je v poho.
Potom kourila, ale me to trochu bolelo, takze na hovno. No pak sem ji udelal jeste prstama. Nechal sem si od ni naslinit ukazovak a prostrednik. Zajel sem ji tam prostrednikem a stimuloval bod G, pak sem pouzil oba prsty. Zase se udelala. Pak sme se sli osprchovat. Ja byl uplne mokrej po tom treninku.

Asi dve hodky sme se spolu bavili v obyvaku (kde byla hudba) jen trochu, ale pak sem ji vzal na plouzak a libali sme se. Pak me vytahla nahoru, chtela me zavest do meho pokoje, ale uz tam nekdo byl, tak me stahla do koupelny, libali sme se. Potom uz musela jit, tak sem ji vyprovodil aspon za plot a zase sme se libali. No, rozlousili sme se uplne v pohode.

Akorat me sere, ze kdyz se neco stane, tak se strasne vychloubam. A tohle me sere na jednom klukovi, spis toho kluka nemam rad kvuli tomuhle, ale chovam se stejne, pac me na to uz nekdo upozornoval. Kruci, toho se musim zbavit.
10  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 16. Srpen 2008, 10:37:59
zdarec, tak tedka co vam napisu je fakt luxusni... Muzete cekat neco fakt hustyho, proste FC (fuck close)
11  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 15. Srpen 2008, 11:11:40
zdarec lidi, dlouho uz sem nic nepsal, protoze nebyla prilezitost. Dneska tu budu mit u me doma poradnou parbu, takze zitra napisu a uvedu sem nejaky fotky Úsměv
12  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 02. Srpen 2008, 13:17:50
dneska snad pujdu na pivni den u nas v Jeseniku a potom mozna na diskoteku

jiank cely vcerejsi vecer a noc a dnesni rano sem studoval pickup, zjistoval sem co umim a co jeste ne a doucoval sem se to a zjistoval pustupy, takze hra tedka bude o neco lepsi Úsměv
13  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 29. Červenec 2008, 21:02:35
napiste mi soukromou zpravu a ja vam ji napisu
14  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 29. Červenec 2008, 10:46:13
ja chodim na jedny special stranky o pickupu a tam se ty terminy pouzivaji v anglictine, protoze treba IZ (indikator zajmu) je anglicky IOI a ty cesky vyrazy sem videl jen v knizce HRA. JInak vsichni pickuperi pouzivaji anglicke vyrazy, ale ono je to v podstate jedno Úsměv
15  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 25. Červenec 2008, 23:03:45
taky v to hodne doufam Úsměv
16  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 24. Červenec 2008, 23:47:29
tak, prinasim dalsi zpravu:

Pondeli 21. cervence

V pondeli sem prijel do Prahy a odpoledne sem se na chvili sesel na srazu s jednim klukem, ale nebylo zadny sargovani, pac sem privedl segru a on se porad bavil jen s ni.
    Vecer sem se vohaknul a sel sem na Narodni tridu do Rock Cafe. Vlezl sem tam a hned si me vsimli dve holky, ktere spolu sedeli. Objednal sem si pivko a sel si sednout za nimi. S nimi sem jen obycejne konverzoval a dal sem si dalsi dve pivka. Jinak to byla HB7 a HB8. KDyz sme byli vsichni trosinku popiti, ta HB7 porad nekam odchazela, ale bohuzel jen na chvili, tak sem se te HB8 sveril, ze je mi sympaticka. JInak sem to zase posral, protoze sem ji rekl svuj vek a obe byli o ctyri roky starsi nez ja. Po dvanacte hodine sem odesel.
    Holky mi doporucili diskoteku Zlaty Strom nedaleko Vaclavaku, tak sem vstoupil. Tesil me vstup zadarmo. Vevnitr se mi to mooc libilo. Pro me idelani. Vesel sem do mistnosti s barem a diskotekou. Otevrel sem dvojset, HB8 a NG6. Ze zacatku IOI (indikator of interest - indikator zajmu). Ale potom sem to posral tim, ze sem jim rikal jen to, ze sem tu poprvy a potom sem nevedel co rict. Opustili me. Otevrel sem tam dalsi dva sety, ale zase sem dlouho nevydrzel. Potom sem tam jen chodil a koukal se, jestli tu neni nekdo novy, protoze uz vetsina HBcek byla rozebrana.
    Vzdal sem to a sel se projit na dve hodky na Vaclavak. Cestou me zastavila jedna asi 30-tileta blondyna, jestli nechci sex, bylo to za prachy... Takze sem rekl, ze nechci. Sel sem az k muzeu a uvidel tam jednu trochu opilou slecnu, HB7. Tak sem chtel zkusit qarkovu metodu na rychle zasukani a zkusil ji rict, jeslti si nechce zasukat. Odpoved: ,,Nechci, dekuji."
    POrad sem tak obchazel Vaclavak a zastavila me mala romka, jestli si nechci zasukat a sahla mi mezi nohy, hnus! A to se takhle stalo asi jeste trikrat. Ja se potom zeptal jeste dvou slecen, jestli si nechteji zasukat, ale nedarilo se, ale vubec mi to nevadilo. No, tak sem to uz pak vzdal a sel sem smerem na tramvaj a cestou potkal jednu HB7, seznamil sem se s ni a zjistil, ze dela v Darling stripterku... Ale s tou sem nechtel nic mit. Cestou v tramvaji me zacaly brutalne bolet koule. To se mi tak stalo poprve v zivote.

Utery 22. cervence

V utery sem se odpoledne na chvili sesel s jednim klukem (Paznechtem). CHvili sme sargovali, ale ja skoro ani ne, mel sem Approach Anxiety, strach z osloveni.
    Vecer sem se znovu vohaknul a sel sem rovnou do Zlatyho stromu. Do dvanacti tam skoro nikdo nebyl, ale prisel tam potom ctyrset, nemky. Chvili sem se s nimi bavil, fotili se se mnou a ja s nimi... POtom me oslovila UG4 a zacala me balit. Mela kamaradku, HB7, ktera umela fakt dobre tancovat. TAk me vytahla na parket a zacala me vojizdet, jenze ja sem tenhle styl divsiho tancovani nikdy s holkou netancoval a tak sem se tam kroutil jako drevo. Vedle me tancovala podobna slecna stejny tanec a vojizdela tam kluka, ktery to s ni fakt umel, koukal na me, usmival se a kyval na naznak, ze se to naucim. Potom sem se s nimi chtel vyfotit a vytahl sem je ven, vyfotil se, a potom sem utekl, ta UG4 byla fakt hrozna...
    V tramvaji dalsi bolest v koulich.

Streda 23. cervence

Streetgame

Ve ctyri sem se setkal s Paznechtem, Estebarem a Mullinsem. Rozdelili sme se do dvojic a stridali dvojce a oslovovali holky. Me zase strasila AA (approach anxiety). Tak kdyz sem pak dostal do dvojce Mullinse, tak to sme byli zrovna v obchodnim centru Novem Smichove, zaucoval sem ho. Oslovoval samotne holky a ja mu radil co se tyce spravneho drzeni tela, gestikulace, orientacni pozy vuci divce a proste rec tela.

Rozlucak

Vecer v osm sme dorazili s Paznechtem do hospody Ojai na Sarienovu (na qarkovi Grendel) rozlucku. Sel sem tam hlavne kvuli nemu, protoze slavil se tridou rozlucak, ma jet jeste s dalsimi tremi do USA, a ja sem to taky tak nejak bral, protoze taky jedu. Seznamil sem se tam se vsema. Se seznamovanim uz dnes vubec nemam problem, drive bych jen tak sedel a pozoroval, jak se jini bavi. Dal sem si na oslaveni dve pivka a kecal sem s holkama. Pivo mi kazilo "hru". Ale tady o "hru" vubec neslo, jen sem to videl jako takovou prilezitost na procviceni. Tak moje prvni potencialni obet byla jedna zrzka HB7. Tu sem po konverzaci vytahl ven a kecali sme, ale potom se chtela vratit za kamoskou. Vesel sem zase dovnitr a tam stala u stolu HB8, Zuzka. Ta si me hned vsimla a seznamila se se mnou a potom se ptala, jeslti si nepujdu zahrat poker. Rekl sem, ze ne, protoze to neumim, ale jestli chce abych hral, tak me to musi naucit. Chyba... Do reci sem se potom dostal jeste se dvema holkama, fajn holky.
    Sedl sem si ke stolu, kde se zacal hrat poker. Najednou sem uvidel vedle me roce oprene o stul a nad hlavou sem citil dlouhe vlasy. To byla Zuzka. Neco placla, ted uz nevim ale pak rekla, ze pokud se vymenime, ze to bude pohdlnejsi. Rekl sem, ze to by se musela vice snazit. Potom sem citil a koukal sem si pritom na Paznechta, jak mi Zuzka prejizdi stehnem o moje boky. "Libi se ti to?" rekla. Neodpovidal sem, jen sem ji rekl, ze by se musela jeste vice snazit, asi dalsi chyba. Ptala se co ma udelat, ale me se to nechtelo rikat nahlas, tak sem mlcel. Vedle me se uvolnilo misto a ona si sedla tam. S ni se moc nedalo kecat, protoze byla hodne zabrana do Pokeru. Sedl sem si vedle ni na druhou stranu a bavil se jako trest s HB9, o tu sem se celkem snazil. Jinak po celou dobu s holkama delam stale kinosku. Hodne to zabira. HB9 se se mnou hodne bavila, smala se mym blbym vtipum a davala najevo hodne silne zajem. Ale pak odesla, protoze uz musela se svou sestrou jit domu. Tak sem se otocil smerem k pokeru. Ten uz skoncil. Zuzka se se mnou zacala bavit a ja ji negoval. Potom sem se otocil a bavil se s jinou, jako trest na jeji dalsi nezajem. Vzal sem tu dalsi holku ven, protoze byla hodne opila a ja nechtel, aby blila vevnitr. Vydrzel sem s ni chvilu venku a potom sem se vratil dovnitr. Zeptal sem se Zuzky, jestli by nesla na chvili ven, ze je tu zakoureno a ja potrebuju na cerstvy vzduch. Sla. Sedli sme si hned venku na lavicku, potom sme chvili kecali, o nicem. Znovu sem se ji zeptal, jeslti by se nesla kousek projit. Prochazeli sme se. Vedla me na stranu od hospody, kde byla tma. Kecali sme a ja ji objal kolem pasu a ona mi to opetovala asi za 5 sekund. Rikal sem, ze to tu vubec neznam, ze je to takove tmave. Ukazal sem na temne mistecko a rekl sem: ,,Tady se to hodi na male intimco. Zastavime tady." Zastavili sme se a ona se pritocila ke me, koukali sme si do oci a libali sme se. Asi 10 minut libani, pritom tezke kino. Zacal sem ji sahat zepredu do kalhot, ale nestihl sem se dotknout vaginy a ona me zastavila a rekla: ,,Prstit?"
    ,,Co?" rekl sem.
    ,,Zadny prsteni nebude, ja budu kricet," rikala mi.
    ,,Ok," rekl sem.
    ,,Jeden takovej hokejista, kdyby se to dozvedel bylo by zle. Ja s nim sice nechodim, ale... blablabla." zvanila.
    ,,A co kdybys ty me?"
    ,,Chtel bys?" Koukala stridave na me a na tmave misto hned u chodniku.
    ,,Lehni si," rekla a ja si lehl do hliny plnehoi jehlici. Sedla si obkrocmo na me a libali sme se. Pritom mi rozepinala kalhoty a sundala mi je. Vzrusenej sem byl dost, ale byla mi zima, porad sem se trepal a byl sem nervozni, ze nekdo pujde a uvidi nas. Vzdycky kdyz nekdo prosel, lehla si na me a prerusila koureni. Zacaly me bolet potom koule. Citil sem vibraci mobilu, jak se mi Paznecht snazil dovolat. Pres jeji kosili sem ji jednou rukou rozepnul podprsenku (Bacha, to sem si nacvicil na koupene podprsence pripnute na polstari Šťastný ) a hladil ji prsa. Potom sem ji jendou rukou zajizdel zezadu do kalhot a trochu ji prstil, pokud se tomu da tak rict. Sotva sem ji dvema prstama dotknul vaginy, citil sem jak je vlhka. Vzdychala vic a vic. Kurva, husty...
    Libal sem ji bradavku, stale vic vzdychala a potom sem se ji zeptal, jestli by to nechtela. Rekla ze jo, ale ze zasady to neudela. Nedala se premluvit. Tim lehkym premlouvanim sem to posral. Rekla at se oblecu a ze kazdy pujde do hospody sam. Odesla. Ja se oblikl a zavolal Paznechtovi. Musel sem rovnou bezet na bus, jinak by mi ujel. Mrzi me, ze sem se poradne nerozloucil se Sarienem (Grendelem). Koule bolely jak svina a to sem mel jit jeste s Paznechtem a Mullinsem do Meccy.

Mecca

Byl sem v Crossu, nelibilo se mi tam. Potom sem sel s Mullinsem do Meccy a tam bylo narvano a nedalo se moc rozhlkidnout po nejakem HBcku, bylo tam zakoureno. Tak v mem pripade sem to vzdal a jel sem domu.

Jinak po vsem sem si vzal jedno ponauceni. Zjistil sem totiz, ze nejedu podle Mysteryho metody, jak sem si drive rikal. Musim to postupne vypilovat, nejdrive se poradne naucit otvirat, potom ignorovat cil a tak dale.
17  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 24. Červenec 2008, 21:27:31
tak sem se vratil zase z Prahy a konecne prisel prevrat v mem pickup zivote. Tak se mate na co tesit Šťastný
18  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 20. Červenec 2008, 18:16:04
no, ja to pouzivam z fora, ktery se venuje pickupu
19  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 20. Červenec 2008, 15:06:31
uvil sem anglicky, na neminu sem spise balil Šťastný jakoze sem rekl pravdu o tom, ze se ji ucim 6 let a anglinu jen 2 roky a anlgicky umim o mnoho lepe nez nemecky
20  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 20. Červenec 2008, 14:06:26
    Tak vas zase zdravim. Konecne napisu zpravu z celeho mesice. A pokusim se o uhledne psani:

Sobota 28. cervna - diskoteka Stodola

V sobotu jsem tedy sel na prvni prazdninovou diskoteku Stodolu u Jeseniku. Sel jsem tam se znamymi a mel sem se tam sejit s mistnim pickuperem, se kterym sem byl dvakrat na ulici. Netrpelive sem cekal, ani sem sam nezkousel chodit za holkama, protoze ti lidi, kteri jsou na stodole tam chodi porad a malokdy je tam nekdo novy.
    Asi v 11 tedy prisel se dvema pivotmankama, ktere byly obe HB9 (husta baba, hot babe, to cislo je 9/10) a jeste jeden jeho kamarad, naturalek. Seznamili jsme se a ja si mel na procviceni pokecat s obema pivotmankama. Kecal sem nejdrive s blonckou. Extrovert jak svin a dokonce sama bali kluky, nenechava se, aspon tak sem to pochopil. Ta druha, tmavovlasa byla introvertka a s tou byl rozhorov ja-ona 90%-10%. Ale jinak na me zapusobila, ze sem vubec nemel chut jinam chodit.
    Lukie (ten pickuper) me poslal za dvema UG (ugly girl) abych si procvicil a pouzil sem na ne nazorovy otvirak. Asi sem tam uspel, pac za mnou potom jeste dolizaly. Behem vecera sem totalne ztratil naladu, chodil sem jak polomrtvej, a to se mi vubec nelibilo. Sel sem tam jeste za nekolika skupinami a tam se se zachoval fakt blbe, kdyz sem se jich zeptal, jestli se tady taky nudi...
    Jinak zkratka to byl na me nevydareny vecer. Ta atmosfera toho, ze vetsinu lidi znam od videni je fakt hrozna.

Dovolena

Čtvrtek 3. cervence - odjezd ke znamym do Nameste na Hane

Ve ctvrtek sme se sbalili a nase rodina krome segry jela do Nameste na Hane u Olomouce k rodine, ktera mela jet s nami na dovcolenou. Zrovna tam probihala nejaka akce ci festival Zahrada. Znami maji syna se kterym se dobre kamosim. Rekl sem mu o pickupu, protoze si myslim, ze by se mu to mohlo hodit, ale neprojevoval o nej moc zajem, takze sme do nedele nikam nesli.

Neděle 6. cervence - odjezd z CR a prijezd do Rakouska

Akorat sme prijeli do kempu u jezera, kde se dalo dobre plavat. Zkusil sem si v kempu vytvorit reputaci a prochazel sem se po kempu s Vojtou (ten kamos) a zdravil sem vsechny co sem potkal. Potom, kdyz sem prochazel pozdeji ja, tak zdravili vsichni me Šťastný

Úterý 8. cervence - diskoteka

V utery sme sli do nedalekeho mesta na diskoteku Rondo. Tam sem mu poprve ukazal moji hru. Akorat mi to kazila jazykova bariera. Dali sme si kazdy jedno pivko a sel sem mu to teda ukazat a vyhlidl sem si set, kde byly ctyri HB a jedno tluste UG. Chvilku sem s nimi pokecal, Vojta tam u nich jen stal a pokousel se o uplne zakladni anglicke vety typu "Jak se jmenujes?"...
    Po chvili sem to vzdal, protoze ten rozhovor byl o nicem a odesli sme a dali si dalsi pivko. Po chvili za nami samy dosly ty holky a ptali se nas, jestli s nimi pujdem do jineho baru. sli jsme tedy a uvnitr nam holky objednaly vino smichane s limonadou, celkem dobre. Kecali sme a ja se pokusil rict rutinu s holcici masturbaci ve sprchach a vyslo to Šťastný Konverzace uz byla lepsi.
    Ale stejne nektere holky se zacly nudit a dve s UG odesly a zbyly dve holky. Vojta odesel na zachod a tmavovlasa,m ktera bya muj cil se me ptala, jestli uz sem sukal. Rekl sem ze jo, potom se ptala na Vojtu, rekl sem pravdu. Potom sama rekla, ze ona uz sukala ve 14. Nijak sem to dal neresil a holky potom odesly.
    Takze se nic nestalo, ale aspon sem ukazal Vojtovi hru. On me totiz videl naposledy, kdy jsem se maximalne pokusil napsat holce basnicku Šťastný prostesi me pamatoval jako lemru.

Ctvrtek 10. cerence - diskoteka

Ve ctvrtek sme v kempu zustali s Vojtou a jeho segrou sami v kempu a tak sme si to s vojtou uzivaly a oslovili tri holky u jezera, ktere byly takove, ze bych si s nimi uzil jedine, kdybych byl zoufalej, stejne to bylo jen tak, ze jsme se navzajem shazovaly z mola do vody, ale snazil sem se o konverzaci.
    Vecer sme sli zase na diskoteku. vesli jsme a dali si kolu, na alkohol uz sme radsi nemyslel, pac mi kazi hru. Otevrel sem prvni ctyrset. Holky byly vsechny kuracky a uz meli neco napito. Jedna napravo ode me se me ptala, jestli kourim, rekl sem ze ne a ona na to, ze cigareta je dobra po sexu. Ja sem rekl ze mozna, ze sem to jeste nezkousel si dat cigaretu po sexu a dal sem to neresil, delal sem o to nezajem. Potom mi rekla, ze holka nalevo ode me si se mnou chce uzit na zachodkach. Kouknul sem na holku nalevo. Myslim ze byla UG, pod tim ztlumenym svetlem nebylo nic videt, tak sem rekl ze mozna pak... Holka napravo se me ptala, jestli ji koupim drink. A to sem vojtovi jeste predtim rikal, at nikdy holce nekupuje piti a uz sem ho videl jak si to laduje k baru pro dve pivka pro ty dve ostatni holky, Jeeezis. Tak sem te holce napravo rekl, ze pujdu, ale da mi pak pusu. sel sem pro pivka a koupil dve za celkem 7 euro, zjistil sem, ze to byly moje posledni prachy na ten vecer. A kdyz sme s Vojtou sli k nim zpatky, staly tam dva kluci, kurva. púrisli sme tam, dostaly pusy a chtel sem ty kluky vybetovat, udelat z nich bety a z nas alfa. Drzeli sme se minutut a pak odesly, nestalo to zato...
    Otevreli sme dalsi set, jenze tam nam vubec nerozumely, tak sme to zase vzdaly a navic zadna z nich nebyla dost pekna pro me ani pro Vojtu. Posledni set sme otevrely, dve HB a jedno UG, ktere to vzdalo a odeslo. Tam sme si pocinaly celkem fajn, teda spis ja, Vojta nekomunikoval, protoze mu v tom branila jazykova bariera. Jedna z nich mi ukradla muj havajsky venec a zdrhla. Tak sem kecal s tou druhou, tam sem si mel pocinat odvazneji... Takze zase nic Šťastný
    Jeste kdyz sem odchazel, tak sem zastihl tu, ktera mi ukradla havajsky venec a vzal sem si ho zpatky.

Slovinsko

Dojeli sme do Slovinska do nejaky diry. Zadna hra se nekonala, nebylo na kom.

Chorvatsko

V chorvatsku toho bylo trochu vic, ale tam sme se jen pokousely vyfotit se s holkama, mam teda asi 6 fotek s holkama a Vojta ctyri.

Patek 18. cervence - svatba me sestrenice

Dojeli sme na svatbu a po obradu sme sli na jidlo do nejake hospody. Zadna hra se nekonala, nebylo na kom, vsechny zensky meli tak 30 a meli chlapy. TAk sem vyzkousel aspon socialni dynamiku a v pohode sem se vmestnal do skupiny, ktera mi prisla nejzajimavejsi ze vsech 50 lidi. Povedel sem jim, jak sem byl nesebevomej typek a jedna zenska, sympaticka, mi rekla, ze si mysli, ze sem extrovert jak svin, ale ze si na introuse jen hraju, abych na ne udelal dojem (pritom mi hazela zajem a dokonce se mi o nem sverila), ale potom sem ji presvedcil, rekl sem jim o pickupu a tak, natoz mi vsichni rikali, jak mi moc fandi a tak, ze je to dobre, jak sem se zmenil. Dokonce to rekla i sestrenka, ktera me taky videla naposledy predtim, nez sem o pickupu neco vedel. Jednoho chlapa z ty skupiny sem se ptal, jestli se neucil nejakou rec tela nebo tak, protoze sem si vsiml toho, ze dela to samy co ja Šťastný A rekl mi, ze chodil na skoleni, kvuli praci. Jeho zena chtela po mne, abych ji dal ICQ pro jeji dceru a pokecal s ni o sebevedomi, protoze je pekna, ale nerekne si to o sobe...

Sobota 19. cervence - diskoteka Kapradi v Jeseniku

V sobotu za mnou prijel kamos PastaX a sli sme ven na oslovovani. Ja sem solovil jeden dvojset a jednu holku a PastaX jednu holku a dlouho si s ni povidal.
    Potom sme vlezli na dizu, ale nemeli sme si kam sednout, vsechny stoly zarezervovany, takze vyborna prilezitost na socialni dynamiku. Otevereli sme tri sety, nic moc. Nakonec sme sedeli u stolu, kde by si mohli sednout jeste nejaky set. Vsiml sem si, ze u nas stoji tri holky, mezui kterymi je pekna bloncka, rekl sem PastoviX, ze je to muj cil. Zeptali se nas, jestli je u nas volno, tak sem pritakal. Cekal sem pet minut a pak je otevrel tim, ze sem rekl, jestli se nestydi. ze uz tu sedi vedle nas pet minut a vubec s nami nezacali komunikovat... Zabralo to, bloncka na me hazela oci s usmevem, tak sem si sedl vedle ni a kecal s ni, potom zacali hrat pisen Nazareth - Love hurts (moje oblibena) tak sem ji vyzval na tanec. Tancovali sme na dve pisne hned po sobe, porad se smala a davala najevo zajem, jenze tam potom prisel ke stolu jeji kluk a ona po druhe pisnicce zasla za nim a zacala se s nim libat. Kurva, kdyby tam nebyl, tam by to bylo jasny... Rikal sem si, ze to jde nejak moc snadno...
    Jinak se mi to celkem libilo. Na to, ze to bylo v Jeseniku se mi hralo fajn, ale v pondeli jedu do Prahy tak si dam clubgame.
21  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 19. Červenec 2008, 18:05:01
ok, zitra se pokusim
22  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 19. Červenec 2008, 13:16:10
jeee Šťastný bude nebojte Šťastný bude toho z celeho mesice Šťastný ale ja to napisu az v nedeli, pac tedka sem dost unavenej z prijezdu z dovoleny (tam sem taky hral HRU) a jeste k tomu svatba sestrenice (celkem fajn vyuzita socialni dynamika). tak si pockejte no, jinak dneska jedu s kamosem na mistni dizu, tak sem se dost procvicil za tu dobu, tak snad to vyjde no Šťastný potom napisu podrobne z toho celyho mesice Úsměv
23  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 22. Červen 2008, 22:40:05
diky Úsměv ale za tu delku sorry
24  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 22. Červen 2008, 22:11:43
Comanch: opravdu sem mobil nemel. ukradli mi ho pred tremi mesici v sazka arene, ale uz mi ho nasli Úsměv

Jinak je tu dalsi clanek. KOnecne zvrat v uceni...

Ve stredu sem jel teda do Prahy, dal si sraz s kamosem z qarka.net a jel k nemu dom se ubytovat. Zajeli jsme potom ven oslovovat holky. Myslim ze ten den toho moc nebylo, koukli sme co davaji na Novem Smichove v kine za film, sli jsme pred obchodak s cilem oslovit dvojset s tim, jeslti by s nami nesli do kina. Jeden dvojset sme si dali, ale zadny uspech. Nevadi! Tak sme sli sami do kina na Oko bere. Vecer kamos odjel domu a ja jel na club Kamikaze. Vevnitr sem oslovil asi 6 holek, potom tri venku a seznamil sem se se dvema lezbickama, u kterych byl jeden typek. Zeptal sem se na nazor na podvadeni kamosovvy holky a on, ze je to stary a ze to zna, zeptal sem se ho, jestli zna pickup a on, ze jo Šťastný tak odesel, at jim to reknu a potom sem se s nimi vyfotil, a potom i s pucou, mam to v mobilu, ale je tma a chce se fakt na to soustredit, aby ste me tam uvideli s nimi. Vratil sem se dovnitr a oslovil nakonec posledni holku, vysokoskolacku, rekl sem ji, ze sem ve druhaku na stredni a asi to byla chyba, pac mi nechtela dat pusu na pusu. Jen dve na tvar a potom na rozlouceni. S ni sem stravil pokecem hodku, potom musela jit, tak ja sem sel taky.

Ve ctvrtek sem sel ven a dopoledne sem se vubec neodvazil. Ve dve hodky sem si dal sraz se Sarienem z pickup.cz a oslovovali sme asi kazdy 15 holek. Vecer sem sel sam na clubgame do Mischmasche, ale dorazil sem ai az ve dve rano, vsichni byli poparovani, nebo opili, a moc lidi tam nebylo. Oslovil sem tam jeden dvojset, a venku jeden dvojset.

V patek dopoledne sem spal, potom do ctyr v kine se segrou. Ve ctyri sraz se Sarienem a oslovovali sme, malo holek sme oslovovali. Vecer sme jeli jeste s jednim kamosem, na pickupu Luu a Sarienovym kamosem na clubgame. Cekali sme v metru Hradcanska na segru a ja zatim oslovil jednu holku pred nimi, protoze si mysleli, ze to nedam Šťastný hlavne ten jeho kamos. Ziskal sem cislo. Sli sme do Mischmasche a tam sem se Sarienem oslovili snad celkem 30 holek. Oslovili sme jeden ctyrset, kde sme se dobre bavili, ale potom se k holkam otocila jedna a rekla, ze jdou tancovat, tak nic. Ta holka je tam potom jeste popsana, zatim ji budu rikat treba Cerny Andel Šťastný Na oslovovani nebyl zadny problem, sem mel state jak svin. Potom semzkousel test odvahy: prijit za neznamyma holkama a rict jim, at mi daji pusu. Sel sem za dvojsetem a rekl jim to, oni mi dali na tvar a rekli, ze je to divne, ze je to jakobych prisel za holkou a rekl ji, at mi ho vykouri. Delali si srandu Šťastný Potom sem sel za dalsima dvema holkama, a rekl jim to zase. Ty se rozesmali, rekli to celemu stolu a ze klidne sem jim mohl rict, at mi ho vyhoni, potom se zacali dost brutalne smat, ja to bral jako srandu, neco sem jim na to rekl a odesel sem. Rikam ale, ze vubec sem ve ctvrtek na MM ani v patek, jako tedka na MM nepil, byl sem selou dobu na CocaCole. Jinam v kamokaze ve stredu sem trochu pil no. Potom o pul jedne sem videl dve holky z ctyrsetu, kde sme uz byli, jak sedi nahore na dlouhem nevimco a nudili se, s jednou sem si prave predtim povidal a Sarien se druho. Tak sme sli za nimi. Kecal sem s jednou z nich, bloncka, rovnatka, ale nevadi mi, ja mam taky Šťastný a byla takova 7/10. Sarien odesel, nevedel sem proc. Tak sem kecal, nejdriv sem pouzil lehky pratelsky dotek na rameno, ze sem se ji predtim nezeptal na jmeno, zacli sme se ze srandy hadat, ze uz mi to rikala, ale ja nevim, ptal sem se hodne holek na jmeno... Potom sem s ni kecal o rovnatkach a objal sem ji kolem ramen. Chtela vedet potom moje jmeno. Rekl sem ji sve a ona zue neveri, tak chtela videt obcanku. Ukazal sem ji a rekl, ze neukazu fotku, vypadam na ni uplne jinak a mam dlouhe vlasy. Ale i tu fotku chtela videt, tak sem rekl, ze jedine, kdyz mi da potom pusu na tvar. Stalo se. Potom jak sem schoval penezenku, nechala si svoji ruku na moji ruce. Drzeli sme se pak za ruce, Kecali sme a ja ji potom rekl, ze ji dam pusu. Dal sem ji pusu bez cekani na jeji reakci na otazku, ale potom sem citil jak me liba a libali sme se. Odstrcila me, ze to mela byt jen pusa, ale rekla mi, ze pekne libam. Za chvili prisel Cerny Andel a rekla, ze se ji to nelibi, tahle situace, to je jedna vec, se kterou potrebuju poradit, proste nas nechtela videt spolu. Hrozny, nevedel sem co mam delat. Bloncka se s ni zacala hadat, porad me drzela, ale ja ji uz ne, ani nevim proc, spis proto, abych neprovokoval toho Andela. jeste mi chtela navic ukazat fakaca. Tak ale potom odesla, ale az za pul hodky, kurva. Potom sem uz nevidel sve kamose, tak sem ji rekl, te bloncce, ze uz asi sli ven, tak ze pudju za nimi, jestli by me nesla vyprovodit. Sli sme ven a venku nebyli. Tak sme zustaly u zdi a libali se. Ona se najednou zacala smat, ze si predstavuje, jak tu sem kazdy vikend s jinou, a ze se citi jak devka tkhle sbalena a ze se tu hned liba. Tak sem ji rekl, ze se schovame za roh, aby se nestydela. Sli sme. Zase sme se libali, hodne dlouho. Zatim sem se jeste nikdy nelibal s hlavou nepravo, vzdycky jen nalevo. Potom sme proste vzdycky prestavali a delali sme si ze sebe srandu, porad me za to stipala do zadku az to bylo prijemne Šťastný Potom pri libani sem ji zacal stipat ja, prehoupli sme hlavy a najednou sme mel hlavu napravo. Zacali sme se libat tvrde. Tlacil sem jeji panev ke svoji, citil sem, jak mi pak saha rukou po mem penisu pres jeany, prijemny. Uz se pomalu naklanela dolu, kdyz v tom tam sli nejaci kluci. Kurva. No a stejne uz mela mit sraz s kamoskama, ze jdou domu, tak sme se rozloucili pred vchodem pusou a potom ji hodil Andel miknu na hlavu. Chovala se jak naproista pica. Tak sem potom nasel kamose a sli sme.

V sobotu sraz s Apollem a oslovovali sme. Ja byl dost unaveny ze tri diskotek za sebou. Ze zacatku mi to vubec neslo, porad sem se vymlouval az se za to ted stydim. Ale nakonec to potom slo celkem fajn. Dali sme si i soutez s tim, kdo oslovi vic holek behem 5ti minut.

Tak to je vse.
25  Zážitky z terénu / Vaše Velké testy / Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) kdy: 17. Červen 2008, 15:12:37
ok
Stran: [1] 2 3 4
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS