Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: [1] 2 3 ... 6
|
|
1
|
Pokecání / O Vás / Re: Tak jsem to zas asi podělal...
|
kdy: 19. Srpen 2008, 20:33:26
|
Tak z prvního příspěvku sem s iuvědomil,že tohle sem by lpřesně já ještě nedavno. Ne že bych se nějak hodně změnil.. Jaks napsal,že ji zkusíš chytit po brigádě u vlaku a že si ji ještě zapomenul něco dát - tak takhle sme přesně přemejšlel já... jenže nikdy sem nic takovýho neudělal i když sem chtěl -> protože t oprostě nejseš,takovymdle způsobem to udělat ( je t ozpůsob jakym bys to chtěl udělat - ale neni to tvuj vlastní) Takže zkus t obrát přirozeně a když chceš něco udělat tak to udělej... Třeba chceš jí dát na konci pusu tak jí jí dej a nepřemejšlej o tom vubec jaky by to bylo kdyby a že to bylo předtim špatný že ses jí ani nedotknul ... Je to už hrozně překombinovaný  V jednoduchosti je síla... A jestl isi řikáš jako co na t ořekne,jestli neuhne atd tak s tim si vazne hlavu nelam... To stejne nezjistíš dokud to nezkusíš... Když to nevyjde tak to aspon budeš vědět a třeba se tomu za pár let sám zasměješ.... KDyž to vyje tak máš co chceš... Podle mě nemá cenu ztrácet čas s holkou, která o tebe nestojí - ale to se zase dostáváme na začátek,protože to zjisíš jedině až tehdy když to zkusíš  Přeju ať to vyjde
|
|
|
|
|
2
|
Pokecání / O ženských / Re: Pravidlo (mínus) -1 ?
|
kdy: 11. Srpen 2008, 00:13:37
|
zajímavej názor... dle mého na tom opravdu něco je - pouze do určité míry... s tím chováním si to vystihl přesně... ( nikdy mě to nenapadl oa tak jsem to nezkoušel) ale docela tomu věřim a ihned vyzkouším 
|
|
|
|
|
3
|
Pokecání / O chlapech / Re: Vadí vám gay?
|
kdy: 11. Srpen 2008, 00:09:32
|
Mě nevadí vůbec.. vtšinou to bývají hodní lidé... dá se s nima v pohodě pokecat, jak už tady bylo řečeno... Na mě to zkoušel jeden... Řeknu vám,nic moc pocit to nebyl,ale řekl mi to tak jakože vlastně o nic nejde a že si myslel že sem taky gay  Když se podivam že t obyl jenom jeden tak je to dobry 
|
|
|
|
|
5
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: První rande... Dotaz
|
kdy: 31. Červenec 2008, 17:08:20
|
No právě a o to mi jde, ja nejsem nakej Jarmil,abych jí pořád psal a na něco se vyptával. Když neni ani schopná napsat sama,nebo se omluvit,tak to už je dost špatný. Minimalne v mejch očích. Takovydle chovani je neomluvitelny. Ani zadna logika v tom neni... Tak proste neni co řešit... Jakto neni konec? to by mě teda zajímalo co ma mpodte tebe může vyjít..?? Jako scénář?? NEco napisu a tedka se jakoby "polepsi" a na schuzku a pak budem spolu az do smrti?  Podle mě ,když to udělala jednou, udělá to s klidem i podruhý  to jes tmuj nazor... Ale urcite jestli mate naky rady nebo postupy "Jak na to" rad se priucim popripade podebatujem co,jak a proc !
|
|
|
|
|
6
|
|
kdy: 29. Červenec 2008, 12:19:21
|
|
No jo ,t oje sice fajn,ale tadya se bavíme o 16 letý holce. Nevim s jakou holkou máš tu zkušenost ty, ale i tak prostě... Když sem jí volal a neozvala se ani potom,tak je to její smůla,já jí rozhodne kontaktovat nebudu,nerad ze sebe delam nakyho blbce ,kterej se vnucuje... Jen sem chtěl pchopit tu logiku, která v tom zjevně žádná neni !!
|
|
|
|
|
7
|
|
kdy: 28. Červenec 2008, 13:49:34
|
dopadlo to tak, že sme nakonec ani ven nešli...napsala mi nekde pred obedem ze nekam musi naryhclo odjet,tak že to nehcáme na jindy... říkám oukey a dál už jsem se o to nestaral...Asi za 2 dny me zacala uplne nehorazne bombardovat zprávama...to sem prisel na icq a hnedka uz tam neco ládovala... takhle ot bylo asi 4 dny dycky... a pak jako,že teda si t ovynahradíme z aminule že musela odjet. Jsme se domluvi ,ze dalsi den pujdem ven... ja sem ale nevedel kdy presne úprijdu z prace tak jeste ze ji asi okolo pul treti zavolam a domluvime se presne na cas. Samozrejme snad nemusim ani rikat,že m itady psala jak se hrozne těší a jak sem jí chyběl a blablablablablablablablabla..... proste takovy ty kecy skze ICQ... Další den sem přišel z práce a volám jí.....nezvedá to..řikám nevadí zkusim za chvíli.... tak volám za 10 minut a zase nic.... Je to asi už 3 dny a vbe cse neozvala,neomluvila,proste nic... Vubec to nejak nechapu co to ma bejt za chování.... Od tý doby jsem ji nijak nepsal ani nevolal... Ale přijde m ito celý takový náký zvláští..zřejmě asi neví co chce,že? 
|
|
|
|
|
9
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Kam v Liberci
|
kdy: 10. Červenec 2008, 09:06:49
|
Dobrého dopoledne přeji, chtěl bych se optat lidí z okolí Liberce, kam se slečnou v Liberci... Řešilo se tu někde, kam v praze atd... ale ja bych potřeboval v Liberci. Díky moc za tipy Chodim tak maximálně do Zoo, pak na Ještěd se podívat,nějaká ta čajovna nebo bar... Jinak mě nic nenapadá... 
|
|
|
|
|
10
|
|
kdy: 10. Červenec 2008, 08:42:13
|
i kdyz t oas inikoho moc nezajima  tak dalsi info jak to pokracuje... Napsal sem ji , ze bysme si mohli zopakovat tu vychazku ven.... A nic... potom sem se podival na seznamku,kde sem ji nasel a pasala mi tam, ze ma naky problemy s mobile ma ze je rada ze sem se ozval..takze v patek jdem ven... zkusim uz neco vic... 
|
|
|
|
|
11
|
Pokecání / O rozchodech / Re: nejtvrdší kopačky?
|
kdy: 10. Červenec 2008, 07:56:44
|
Hele mistře, bud rád, že ti to řekla a můžeš jít v klidu dál... Kazdymu je jasný,že tě to s*re,ale nic s ti mtedka neudelas... takze zvednout hlavu a koukat po jinejch 
|
|
|
|
|
12
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Poker
|
kdy: 09. Červenec 2008, 08:07:38
|
čaues, tak já poker hraju asi 4 měsíce... zatim s estřídavými úspěchy... hraju tedka na Full Tiltu, pže na bwině to chodí hodně špatně ty karty, nemam rad ten software a na fulltiltu mas super bonusy... kdybys chtel pokecat o pokeru, tak napiš na icq  pokecame 291501828 
|
|
|
|
|
13
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Antikoncepce během cyklu
|
kdy: 09. Červenec 2008, 08:04:59
|
larry flint: nemyslím si, že dělat experimenty s prášky bez konzultace odborníka je zrovna moudré, zvláště bez znalosti podávaného antikoncepčního přípravku. Ne vždy obsahují antikoncepce stejná množství účinných látek či dokonce stejné kombinace. Použití přípravku navzdory návodu k užívání s sebu může přinést zdravotní komplikace. A klasické nitroděložní tělísko v sobě žádné hormony neobsahuje, představuje pouze cizí těleso v děloze, které je schopno zabránit otěhotnění. Modernější preparáty, z nichž je Mirena asi nejznámější, ty v sobě obsahují hormony, ovšem účinnou látkou tam tvoří pouze gestageny (analog progesteronu) a nikoliv estrogeny.
doktor z hor 
|
|
|
|
|
14
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Sex na pracovišti
|
kdy: 09. Červenec 2008, 08:02:00
|
Tak včera se msi psal s kamarádkou. Nějak sme zabrousili na toto téma a ona ,jelikož pracuje jako sekretářka v nějaké firmě v Praze povídala, že jednou když nesla šéfovi kafe a nějak že měla choutky a on taky,tak si zasexovali ( ja to teda moc nechapu, na podrobnosti sem se radši neptal  )No a tedka si tohohle chlapka vzala... Takže zlehka z odpolední kávičky do manželství a já říkám, proč ne 
|
|
|
|
|
15
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Jak na kamarádku?
|
kdy: 09. Červenec 2008, 07:58:15
|
|
hm, tak to zname tohleto... z vlastni zkusenosti ti můžu říct ,ať jdeš od toho, pže dost pochybuju ,že se jí ti mpodlejzáním zase tolik moc zalíbíš(zamiluješ).. Jestli ti za to stojí abys jí jak nákej psík podlejzal,tak v pořádku... Podlejzej a uvidíš ,třeba se nějak chytne... Třeba ale taky ne a akorat budeš naštvanej ,žes promarnil čas... Osobně se přiklánim k tomu,že t odopadne jako ta druhá varianta...
|
|
|
|
|
16
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Holka s jiného města
|
kdy: 02. Červenec 2008, 15:52:20
|
Nepočítej kilometry, nepočítej SMS, nelam si hlavu nad tím jestli by to mělo cenu nebo ne. Spíše počítej s tím, že pokud to klapne, tak můžete prožít báječné chvíle tak to je moje řeč.. i kdy žma mtřeba jen nejaky penize tak do toho investuju rad,jsou to novy zazitky,zkusenosti a v neposledni rade taky kdyz to klapne ty příjemný chvíle 
|
|
|
|
|
17
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: jak na ní
|
kdy: 02. Červenec 2008, 15:38:04
|
Perou se jenom ti,kteří jsou bud pod nejakym vlivem(například drog, alkoholu) nebo jsou na tom s inteligencí tak špatně že se nedokažou domluvit a musej to takhle řešit... Ja sem se nikdy s nikym nepral kvuli naky holce nebo neco takovyho...Na to sem moc chytrej... Takovejmdle lidem je lepsi se vyhnout,pže člověk nikdy neví jak zareagujou... Proste vymázlý makovice 
|
|
|
|
|
19
|
|
kdy: 02. Červenec 2008, 15:29:20
|
Je to přecijen každýho názor no =) Dneska je moc pěkně tak sem ji volal ze se jedu koupat,tka jesi se nechce pripojit... Rikala ze je nekde s kamaradkou a jdou ven... Ze sem mel rict driv a tak snad priste  Kdyz se nad tim tak zamyslim tak je to pravda pravdoucí... Přece sem si nemohl myslet že sedí někde doma na zadku a čeká na muj call  zkusim za par dni zas
|
|
|
|
|
20
|
|
kdy: 01. Červenec 2008, 22:14:26
|
|
Jasny chapu, to ja bych neco zkusil... Ale zkuste posoudit samy,že sme se vraceli domu stejnym buse mkterej byl naprosto preplnenej tak to sme mel jako zkouset ji tam dat nak pusu nebo obejmout? Přišlo mi to dost divný... Doufam , ze pri druhy schuzce to bude možno nějako lépe pořešit...
|
|
|
|
|
21
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / První rande... Dotaz
|
kdy: 01. Červenec 2008, 20:56:27
|
|
Ahoj všem,chtěl bych se zeptat, je problem, kdyz sem za 4 hodiny konani prvniho rande nic nezkusil... Jako ani na konci? Ja to takhle vetsinou delam a kdyz dojde k druhe schuzce,tak začnu obětím, pusou atd.... čili dotaz zní : nevadí,když sem se při prvnim rande o nic nepokusil? Díky všem za odpovedi a trpelivost
|
|
|
|
|
22
|
Připomínky, náměty a další / Tohle fórum / Re: Sraz?
|
kdy: 30. Červen 2008, 01:11:25
|
neboj se ,já se taky bojim  zrovna ve čtvrtek sem tam byl na přímačkách a jel sem "až" z Liberce,takže vubec neni problem... Motivací přijet by pro mě bylo přislíbení účasti samotného velkého mága Qarka  samozřejmě přijedu rád.. jen to chce dát dohromady náký to datum... 
|
|
|
|
|
23
|
Prosby o radu a dotazy / Jak na ženský / Re: Moje chyba?
|
kdy: 22. Červen 2008, 23:30:51
|
Jo moje řeč ,te nkluk na to jde od lesa  Jinak jedna moje zkušenost... Dal sem si spicha s jendou holkou z netu a tu rozmluvit, to byl problem... Za celou tu hodinu co sem se snažil odpovidala stale jen "No jasny no" a ja už sme si připadal jak když mluvim s robotem... za celou tu dobu se mě as isama 2x na něco zeptala,už sem na to neměl nervy tak sem to ukončil... Někdy je fakt těžký najít "normalni" holku 
|
|
|
|
|
24
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž!
|
kdy: 09. Červen 2008, 16:16:30
|
Moje řeč..jelikož sem byl nemocnej sem ve skluzu,ale budu se to snažit napravit 
|
|
|
|
|
25
|
Pokecání / O čemkoliv / Re: Soutěž!
|
kdy: 05. Červen 2008, 20:02:10
|
Tak už jsem tady aj i já. Mam menší hendikep,pže až dneska jsem zjistil,že už jste to rozjeli  ale to vubec nevadí..všem gl a hlavně HF - o tom to přeci je 
|
|
|
|
|
|