Poslední příspěvky: trejvis77

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Říjen 2008, 14:19:52

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
41 722 příspěvků v 1 791 témat od 1 759 uživatelů
Nejnovější uživatel: zoufala
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: [1]
1  Pokecání / O ženských / Re: Punk vs slušný holky kdy: 08. Červenec 2008, 19:12:15
já nevim jak vy, ale za život jsem takhle na ulici či jinde viděl orpavdu malilinko tech punkáčů ala sex pistols. Čim dál častěji slýchávám výraz "Weekend Punk" (jmenuje se takhle i song od Totáčů). Je to zruba otom že nejde poznat že ten dotyčný je punkáč. Jediný co ho prozrazuje je nenápadný triko punkový skupiny pod mikinou a řev valící se ze sluchátek Mp3 přehrávače.
A troufám si říct že většina lidí co poslouchá punk takhle jsou (timdle nemám namysli ty holčičky co ze dne na den začnou poslouchat simple plan a oblíkaj se co nejvíc punkově tak, jak to psali v minulym čísle brava)

Jistě, pak tu jsou ti co vypadaj jako Exploited, jenže ty jsou někde pod mostem a píchaj si herák a balení hoek je asi fakt moc nežere... sem tam nějaká děvka a na nějakym konzíku průtokový ohřívač na pivo...

souhlasím... v tomhle případě i já jsem ten "weekend punk" jak popisuješ... prostě si bere z punku jen to, co mi vyhovuje, každopádně o tom taky punk je, že si můžeš "dělat co chceš"... Takže na koncertech "zařádím"  Šťastný, ale jinak jsem hodnej... Smějící se Smějící se Smějící se
2  Pokecání / O čemkoliv / Re: Obyčejný muž vs. krásná žena kdy: 08. Červenec 2008, 19:05:40
mě se naopak velmi často zdá, že celkem v poho kluci si nabalili holky nejmíň "o třídu" horší... takže tohle moc nechápu, i když se samozřejmě vidí i ty opačný "extrémy" .... a nekoukejte se na to tak, že bych měl bejt jako teplej  Šťastný
3  Pokecání / O rozchodech / Re: Zajímavý porozchodový song kdy: 12. Květen 2008, 16:38:28
jednoznačně SVINĚ od Punk Floidů.... Šťastný Šťastný Šťastný
4  Pokecání / O ženských / přehnaná fixace???ne kdy: 06. Leden 2008, 09:25:22
ještě bych měl určitě dodat, že říkala, že to vůbec NEBYLO z osobních důvodů...že jen zatím na schůzky" moc není" (trochu zvláštní), ale co se dá dělat..myslím, že určitou šanci mám a záleží na tom, jak se před ní předvedu...asi je trochu stydlivá, ale konverzace nám nedělala problém...prostě jde jen o to začít POMALU navazovat kontakt...ale teď jak???
P.S. Ohledně přehnané fixace bych to tak vůbec neviděl.....ne líbí se i i jiný, tj. jasný, ale když to vezmu kolem a kolem, vychází mi z toho nejlépe ona....ale když to nedopadne..co se dá dělat...chtěl bych všechno nechat alespoň na "kamarádské" úrovni...
5  Pokecání / O ženských / Re: mam to zkusit potreti??? kdy: 05. Leden 2008, 22:09:16
libej se mi i jinyto je jasny..mam pocit, ze jsem to vyhrkl moc naraz, ona nemela moc sanci me poznat...a ted bych to chtel zmenit...driv jsem byl takovej trochu nevyraznej a vim, ze holky maj (vetsinou) rady kluky, kteri "neco" dokazali (ne rozmlatit vylohu nebo neco ukrast)...stal jsem se ted vic "znamym", ze uz nejsem "seda mys" i kdyz to jsem nebyl moc ani predtim...zaregistroval jsem urcity naznaky....zatim bych se spokojil, kdyby jsme kecali, treba po icq....
6  Pokecání / O ženských / mam to zkusit potreti??? kdy: 05. Leden 2008, 21:49:57
Velmi dlouho se mi líbí jedna holka....asi po roce jsem ji napsal email, že bych s ní rád pokecal...případně někam zašel...počkal jsem na ni před školou a docela dobře jsme si popovídali, s tím, že se domluvíme...pak mi přišel mail, že si to rozmyslela, ale, že v tom není nic osobního, jen, že se na to moc necítí...řekl, jsem tedy OK....asi tři měsíce mi to leželo v hlavě, znovu jsem jí dal vědět (trochu více jsem zde dal najevo své city) - asi chyba, že jsem to vybalil moc na férovku...zase mi slušně odpověděla, že ne...byl, zde jistý náznak, že kdybych to "možná" napsal jinak, něco by se dělo...teď po půl roce newim jak dá..když jsem se jí prvně ptal, nebyla proti mi dát icq, já jsem bohužel ještě neměl net......myslím, že jsem to asi uspěchal (podle toho, co jsem si zde přečetl nebo co mi radila kámoška)...myslíte, že by byla proti, kdybych si jí přidal a začal jen velmi pomalu, bral ji jen jako kámošku..časem možná víc...???případně poraďte, jak byste se zachovali vy...díkes
Stran: [1]
Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS