Monny
Pohlaví:
Věk: 37
|
|
« Odpověď #25 kdy: 10. Srpen 2008, 20:43:24 » |
|
sem teš nechápala....ale vem to přes Mirandu.... sem blondýna a až tam jsem to pochopila já....takže tam ti to problém dělat nebude
|
|
|
Zaznamenáno
|
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #26 kdy: 10. Srpen 2008, 21:42:14 » |
|
Mirandu nepoužívam, nejsem asociál
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 34
Místo: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)
|
|
« Odpověď #27 kdy: 10. Srpen 2008, 21:46:25 » |
|
Mirandu nepoužívam, nejsem asociál
Tim myslíš jako co? Jinak to IRC, taky vám tolik padá? Mě se to dneska stalo dvakrát a dlouho to nechtělo naskočit, ale možná je chyba u mě v připojení.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kazisvět
|
|
« Odpověď #28 kdy: 10. Srpen 2008, 22:39:54 » |
|
mě ta miranda prostě s tim irc nefungovala, stáhnu potřebný pluginy a prostě nic, takže jsem stáhnul program zIRC a ten funguje dost dobře
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #29 kdy: 10. Srpen 2008, 23:36:02 » |
|
Blaueminence: no je to sice OT, ale Mirandu, Qip a jiný AOL klienty mimo ICQ, používaj jen lidi, co rozumí kompům = asociálové ... Miranda ještě vcelku jde, ale Qip už je fakt známka FAV nebo VŠE:Informatika ) a standartní smrtelníci prostě neumí používat nic jinýho než ICQ
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #30 kdy: 11. Srpen 2008, 14:25:16 » |
|
ok už jsem tam
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
|
|
« Odpověď #31 kdy: 11. Srpen 2008, 19:14:46 » |
|
D9: njn a matfyzak se uz spokoji jen s prikazovou radkou ze? ach jo, to je dnes zase nulova tolerance a 100% zevseobecnovani a podlehani predsudkum...
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen stekam, nekousu...
|
|
|
Blaueminence
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #32 kdy: 12. Srpen 2008, 12:25:52 » |
|
Přes Mirandu to fachá naprosto v pohodě.... a stačí mi, protože nejsem (zatim?) matfyzák. Nejdřív to chce si ho nakonfigurovat v Nastavení a potom se připojuje přes hlavní menu. Jinak co se týče ICQ, ten program je virus sám o sobě... nakonec i ten protokol, bohužel ho ale používá tolik lidí. Takže snad s IRC prolomíme ledy a tisíce dalších nás budou následovat
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #33 kdy: 12. Srpen 2008, 13:21:43 » |
|
Ejhle - jsem tam ! Qip používala ségra (sama od sebe) protože Mirandu nepochopila a ICQ6 sem jí direktivně zakázal
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
Kazisvět
|
|
« Odpověď #34 kdy: 14. Srpen 2008, 14:15:19 » |
|
Jinak co se týče ICQ, ten program je virus sám o sobě... nakonec i ten protokol, bohužel ho ale používá tolik lidí.
máš naprostou pravdu, kdyby všichni měli Jabber, to by byl ráj, prostě nechápu co lidi na icq táhne...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #35 kdy: 14. Srpen 2008, 14:48:54 » |
|
Nejlepší je, že AOL se používá jen u nás, na slovensku a v Izraeli jinak všude na světě se používá MSN apod
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #36 kdy: 14. Srpen 2008, 15:25:52 » |
|
jabber je složitej tim principem (pro normální lidi) - tzn. že můžeš bejt na různejch serverech a přitom se všema lidma. A chybí nějaký "centrální server pro lamy"
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
Kazisvět
|
|
« Odpověď #37 kdy: 15. Srpen 2008, 00:16:23 » |
|
ava:já si spíš myslim že lidi nemaj potřebu prostě jít jinam než na icq, když ho maj všichni. Normálnímu člověku je to asi uplně jedno jakej shit to je, hlavně že tam má slide a lama
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #38 kdy: 15. Srpen 2008, 00:25:54 » |
|
tjn. A taky je to o reklamě, no. Prostě ICQ od Atlasu je poslední hřebíček do rakve.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kazisvět
|
|
« Odpověď #39 kdy: 15. Srpen 2008, 12:44:17 » |
|
řekl bych že spíš zapálení svičky...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Augi
hustodémon ;)
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: a prop de Praga
|
|
« Odpověď #40 kdy: 26. Srpen 2008, 19:04:24 » |
|
Tak jsem se vrátil ze zahraničí a na kanálu nikdo...kam se všichni poděli?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #41 kdy: 26. Srpen 2008, 19:21:35 » |
|
už tam nikdo nechodí
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kazisvět
|
|
« Odpověď #42 kdy: 26. Srpen 2008, 21:38:54 » |
|
sorry, přes den nikdo a večer tak kolem tý osmý zrovna jsem většinou venku...ale občas se tak juknu
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #43 kdy: 29. Srpen 2008, 22:39:02 » |
|
Tak tam jdu kouknout... teĎ ! ! ! BTW: Pokud by někdo chtěl ušetřit práci s řešením, tak ve chvíli, kdy si nainstalujete klienta, tak by měl fungovat tento odkaz: irc://irc.quakenet.org#Qark.net (stačí zkopírovat do adresního řádku - fórum mi tu nepovolí klikací odkazy začínající irc://) Mě to v chatZille funguje suprově
|
|
« Poslední změna: 29. Srpen 2008, 22:43:31 od Avaranger »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Blaueminence
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #44 kdy: 05. Prosinec 2008, 18:26:22 » |
|
Co takhle tam zas začít chodit, panstvo? Já jsem tam furt.... sám....
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Kazisvět
|
|
« Odpověď #45 kdy: 05. Prosinec 2008, 20:54:05 » |
|
jsem tam
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #46 kdy: 07. Prosinec 2008, 21:26:05 » |
|
Blaueminence: no je to sice OT, ale Mirandu, Qip a jiný AOL klienty mimo ICQ, používaj jen lidi, co rozumí kompům = asociálové ... Miranda ještě vcelku jde, ale Qip už je fakt známka FAV nebo VŠE:Informatika ) a standartní smrtelníci prostě neumí používat nic jinýho než ICQ ty ses moc... ICQ6 nepouzivam, protoze to ma reklamy a zpomaluje to znatelne komp.... mirandu se mi nikdy nepodarilo nastavit a QIP mam proto, ze funguje hned po nainstalovani a navic nezabere tolik pameti... a jako asocial se fakt necitim...
|
|
|
Zaznamenáno
|
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže." * "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava * Luck is what you have left over after you give 100 percent *
|
|
|
Mr.LiWu
Advocatus diaboli
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #47 kdy: 07. Prosinec 2008, 23:14:36 » |
|
QIP je dobrej že je rychlej, ale občas mi dělalo problémy přenášení filů a neumí posílat SMS. Nebo to aspoň neuměl v době kdy jsem to použival, tak mě ICQ6 přijde lepší
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá důvody
|
|
|
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #48 kdy: 08. Prosinec 2008, 11:06:55 » |
|
chodivate jeste nekdo na irc? nevim, jestli jsem se pripojil na spravne nebo treba omylem zalozil mistnost:-D
|
|
|
Zaznamenáno
|
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže." * "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava * Luck is what you have left over after you give 100 percent *
|
|
|
Blaueminence
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #49 kdy: 08. Prosinec 2008, 17:54:06 » |
|
Myslim že ses připojil, založit omylem, to by nebylo tak snadný... jinak těší mě že aspoň 2, já tam taky budu chodit, ale doufám že časem i zbytek...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|