jak vlastně vznikl qark.net ?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
07. Září 2008, 17:02:59
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 948
příspěvků v
1 723
témat od
1 706
uživatelů
Nejnovější uživatel:
headshot
forum.QARK.net
Připomínky, náměty a další
QARK.net
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
3
4
Vše
Autor
Téma: jak vlastně vznikl qark.net ? (Přečteno 2660 krát)
gammarus
Pohlaví:
Věk: 17
Město: Lanžhot
«
kdy:
03. Červenec 2008, 12:11:57 »
Myslím, že nadpis hovoří za vše. Takže výzva pro Qarka, aby napsal článek o tom, ja ho napadlo vytvořit tuto stránku a vše co s tím souviselo.
Zaznamenáno
Buchy
Pohlaví:
Re: jak vlastně vznikl qark.net ?
«
Odpověď #1 kdy:
03. Červenec 2008, 20:42:46 »
Můžu lehké OT? ... omlouvám se ale napadlo mě že sem bych mohl napsat to, co mi říkala jedna holka ... nebo kámoš? ted nevim ... říkali mi, že se prej nějakej blbec, co mu v životě šlo všechno hladce, nějakej hezounek takže i balení, rozhodl udělat stránky v kerých bude moct povýšeně učit ostatatní jak a co dělat .... Nevím jako já ho nebo ji (uz fakt nevim esi to byla kamoska nebo kamos :-D ) poslal hned do patřičných míst s tím, že to rozhodně není pravda ......vim že takle to určo nebylo ... tak mě zajímá, jak to byl odoopravdy? ...co Qarku? ;-)
(tento prispevek není vubec utokem proti qarkově osobě ani jeho stránkám... je pouze ventilací názorů těch největších zoufalců, kteří nemají ani na to, aby si jeho stránky přečetly, když jim je někdo nabídne, a místo toh oradši jen pomlouvaj ...) ... a ještě jedno usry za to lehké OT
Zaznamenáno
Trance je prostě to nej
http://www.youtube.com/watch?v=z9rlZLr5OeM
(nejlepší song dob 8-) ;-) )
D9
Pohlaví:
Věk: 19
«
Odpověď #2 kdy:
03. Červenec 2008, 20:57:07 »
Já bych tomu i docela věřil...
Zaznamenáno
9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Brno
«
Odpověď #3 kdy:
03. Červenec 2008, 21:19:47 »
Myslím, že jsem se něco o Qark.net dočetl z hlavních stránek, nebo z nějakých komentářů k článkům. Tak to trochu přiblížím. Prostě ho napadlo takhle pomoct ostatním lidem. On sám byl introvert (žádný model), který se sám přeučoval na extroverta. Jak vidno, dařilo se mu, zjišťoval, jak je snadný oslovovat holky, balit. Protože někteří kluci byli pořád ostýchaví, tak jim pořád dokola říkal svoje rady-nebát se, zkoušet, být aktivní. Aby se to dozvědělo co nejvíc lidí a nemusel to říkat furt dokola, tak vznikl tento web. Tak jsem to pochopil já, ale možná to není úplně pravda
Zaznamenáno
gammarus
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
03. Červenec 2008, 21:58:08 »
Díky za odpovědi, ale i tak bych byl radši, když by na to odpověděl sám Qark.
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
03. Červenec 2008, 22:12:36 »
Qark ti těžko odpoví...
Citace: petanx 03. Červenec 2008, 21:19:47
On sám byl introvert (žádný model)...
Ano, tohle tvrdí ale jen on...
Tak dobře, ted narovinu... nechci naprosto nijak útočit na Qarka. Líbí se mi spousta jeho článků o komunikaci, sebevědomí, i o balení holek apod. Jsem rád, že existuje taky tohle fórum, kde můžu trávit trošku času z mého jinak nabytého programu
. Ale jsou věci, který se mi na Qarkovi hrozně protiví. Takže... některým (resp. mnoha) jeho příhodám, co píše, naprosto nevěřim a absolutně u těchto článků nechápu, jak mu můžou ti ostatní v komentářích věřit a děkovat mu, když je to tak hrozně absurdní a pohádkové vyprávění, kterému mohou uvěřit fakt jen duševně slabí jedinci. Nechápu, jak mu prostě tohle můžou všichni tak žrát. Kdyby byl takovej, jakej se popisuje a za jakýho ho tady všichni z nepochopitelných důvodů považujou, tak by rozhodně netrávil čas psaním návodů, jak dostat holku do postele a vytvářením si takového fanklubu a komunity, kterou vytváří. Zamyslete se... co je to za typ lidí, kteří dělají tyhle návody, jak zbalit holku apod. na netu? to přece nejsou žádní pohodoví chlapíci, kteří si užívají zájmu žen a žijou si svůj bezstarostnej život. To jsou ty největší prasata a lháři. Prostě jednoduše: vymýšlí si. Z jakého důvodu naprosto zamlčuje svou vizualní identitu? Lidi toho typu, za kterého se prezentuje, s tímto přece nemají problémy. Když jsem mimochodem svůj názor vyjádřil k poslednímu "příběhu všech příběhů" (poslední článek Velký šukací test), kdy naprosto neuvěřitelně zrovna ta nejhezčí holka ze všech se s nim chce vyspat a podobný žvásty, tak byl můj komentář ihned smazán a musim podotknout, že nebyl ani trochu urážlivej či útočnej... když si pročítam ty komentáře tam, tak mi je blbě z pocitu, že jsem jedinej, kdo neztratil špetku zdravýho rozumu a nežere mu to.... další věc, co se mi opravdu nelíbí, je fakt, že Qark svejma článkama o balení holek příšerně ovlivnil spoustu mladých kluků, kteří teď neznají nic jinýho než, co je na qark.net a přizpůsobili tomu i svůj životní styl (jednoho takovýho znam. Ten chudák neumí oslovit holku jinak než "co to piješ, že to tak hezky vypadá?")
Moje vyhodnocení: kdo je Qark? Qark je mladý muž, který oblbuje průměrný až podprůměrný holky, aby je moh dostat do postele a ve volném čase píše prózu, kterou dává na net a která je, nechápu proč, považována za založenou na pravdě
«
Poslední změna: 03. Červenec 2008, 22:34:41 od D9
»
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
Město: Praha
«
Odpověď #6 kdy:
04. Červenec 2008, 07:56:51 »
Mno, takže jsme si přečetli "diagnózu" Qarka...raději se zdržím jejího hodnocení, jelikož nemám chuť ani čas se tady pak handrkovat a vyvolávat nějaký flame. Uvidí se, jak se k tomu vyjádří ten, o němž (a bez něj) se tu zatím vede poměrně jalová diskuze...nicméně myslím, že tak trošku tuším, jak bude reagovat
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
gammarus
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
04. Červenec 2008, 08:47:11 »
Už jsem něco našel tady
http://forum.qark.net/qarknet/vase-otazky-na-qarka-t296.0.html
což mi stačí. Díky za vaše odpovědi.
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
04. Červenec 2008, 09:29:30 »
kvarkopako: ano, taky tušim, jak bude reagovat a tím to přesně potvrdí
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
04. Červenec 2008, 13:02:01 »
Citace: D9 04. Červenec 2008, 09:29:30
kvarkopako: ano, taky tušim, jak bude reagovat a tím to přesně potvrdí
Domnívám se, že sice možná oba "tušíme", ale každý něco trošku jiného
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Qark
Administrátor
Pohlaví:
Věk: 29
«
Odpověď #10 kdy:
04. Červenec 2008, 13:06:57 »
Citace: D9 03. Červenec 2008, 22:12:36
Takže... některým (resp. mnoha) jeho příhodám, co píše, naprosto nevěřim a absolutně u těchto článků nechápu, jak mu můžou ti ostatní v komentářích věřit a děkovat mu, když je to tak hrozně absurdní a pohádkové vyprávění, kterému mohou uvěřit fakt jen duševně slabí jedinci. Nechápu, jak mu prostě tohle můžou všichni tak žrát. Kdyby byl takovej, jakej se popisuje a za jakýho ho tady všichni z nepochopitelných důvodů považujou, tak by rozhodně netrávil čas psaním návodů, jak dostat holku do postele a vytvářením si takového fanklubu a komunity, kterou vytváří. Zamyslete se... co je to za typ lidí, kteří dělají tyhle návody, jak zbalit holku apod. na netu? to přece nejsou žádní pohodoví chlapíci, kteří si užívají zájmu žen a žijou si svůj bezstarostnej život. To jsou ty největší prasata a lháři. Prostě jednoduše: vymýšlí si.
...
...
Moje vyhodnocení: kdo je Qark? Qark je mladý muž, který oblbuje průměrný až podprůměrný holky, aby je moh dostat do postele a ve volném čase píše prózu, kterou dává na net a která je, nechápu proč, považována za založenou na pravdě.
Krásné - až na to, že jsem aktivním členem komunity lidí, kteří se balením zabývají a to na vysoké úrovni. S těmito lidmi se pravidelně setkávám, tito lidé mě viděli při balení, atd. Takže tvoje teorie o chudáčkovi, co si fabuluje příběhy o holkách je dost mimo.
Tvůj svět není celý vesmír. To, že jsi mě neviděl ty (a proč bys vlastně měl) a nebo že ty žiješ jinej život neznamená, že já jsem stejnej a proto na mě platí i stejný metr.
Z jakého důvodu naprosto zamlčuje svou vizualní identitu?
Protože odděluji internetový svět od reálného. Nevím proč by mě ve městě měli poznávat nějací lidé, říkat mi Qarku a podobně. Navíc, protože se hodně aktivně zabývám komunikací a oslovováním cizích lidí (dívek), je to logicky nežádoucí.
Když jsem mimochodem svůj názor vyjádřil k poslednímu "příběhu všech příběhů" (poslední článek Velký šukací test), kdy naprosto neuvěřitelně zrovna ta nejhezčí holka ze všech se s nim chce vyspat a podobný žvásty, tak byl můj komentář ihned smazán a musim podotknout, že nebyl ani trochu urážlivej či útočnej...
Ten tvůj komentář zněl, cituji:
"a pak ses probudil..."
Jak vidno, neskutečně obsahově hodnotný kousek. Proto byl také smazán.
Jinak, článek nebyl o tom, že se se mnou vyspala nejhezčí holka ze všech. Psal jsem, že byla 8/10 ... vzhledem k tomu, že 5/10 je holka průměrná, tak osmička je prostě jen hezčí ženská.
Další věc, co se mi opravdu nelíbí, je fakt, že Qark svejma článkama o balení holek příšerně ovlivnil spoustu mladých kluků, kteří teď neznají nic jinýho než, co je na qark.net a přizpůsobili tomu i svůj životní styl (jednoho takovýho znam. Ten chudák neumí oslovit holku jinak než "co to piješ, že to tak hezky vypadá?")
Proč ten pesimizmus? Když se zamyslíš, tak ti kluci by běžně holku neoslovili vůbec. Takto si aspoň troufnou.
«
Poslední změna: 13. Červenec 2008, 20:57:55 od Qark
»
Zaznamenáno
Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu.
Qark.net
-- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
13. Červenec 2008, 23:05:37 »
barbarela mě požádala, abych sem přeposlal její zprávu, až se tahle diskuze odemkne, tak posílam:
Citace: barbarela.trust 05. Červenec 2008, 14:18:00
Ahoj D9 na forum už pár týdnů moc nepřispívám , ale tvůj příspěvek v tématu o Qarkovi mě nenechává klidnou resp. nedá mi to nenapsat - souhlasím s tebou a to skoro ve všem . Ano taky si myslím , že jsou to jen bohapusté výmysly ! Nečetla jsem teda těch článků nějak moc vlastn se to ani číst nedá , protože jsou to neuvěřitelné sračky . Jako teorie jsou to pěkné - podle mě nefukční a nepoužitelné , alespoň teda na mě kecy typu - jejda ty máš krásný svetr a co to piješ že to vypadá tak dobře - nefungují . Qark uvádí věk dvacetdevět let - jestli se dá věřit alespoň tomuto tak je to všechno o to smutnější i když jsou to jen výmysly je fakt smutné , že by kluka v tomhle věku napadaly takové plytkosti a ubohosti , zřejmě ve svých představách oslovuje dvanácti třináctileté holčičky ... A o tomhle to celé je , podle mého soudu je Qark absolutně neúspěšný nejspíše ještě panic , který si vysnil tuhle identitu - baliče rádce , který se z neúspěšného introverta změnil v úspěšného chlapáka . Stejně jako tebe mě děsí představa , že mu to někdo žere ovšem ty chlapce omlouvá věk sleduju , že jsou to chlapci kolem čtrnácti patnácti let a u těch se dávka naivity a touha vzhlížet ještě dá pochopit , ještě nejsou schopni pochopit , že jde jen o byznys
Smutné to ale začíná být ve chvíli , když se tyhle stupidity někdo rozhodne skutečně používat - jednak ze sebe udělá kreténa a za druhé si ještě více sníží sebevědomí , protože si bude říkat jak je možné , že to nefunguje , vždyť Qark přece psal , že bla bla bla ... sračky kecy nesmysly ... barbarela.trust
Qark téma ke kterému píšu zamknul - ha ha hrdina - a tak tě touto cestou prosím - až se to odemkne přidej tam tento můj komentář nemám čas to sledovat , děkuji .
Jen bych rád dodal, že s ní ve všem souhlasim, akorát jsem to předtim nechtěl psát zas takhle na plnou hubu
Zaznamenáno
Richard
Pohlaví:
Věk: 21
Město: FC Boby Brno
«
Odpověď #12 kdy:
13. Červenec 2008, 23:24:26 »
tomu se asi Qark jen směje
...
ikdyž něco co naspal D9 nejsou zas takový sračky
Zaznamenáno
Eclectic
«
Odpověď #13 kdy:
13. Červenec 2008, 23:28:54 »
Naprosto nesouhlasím.
Mám asi milion argumentů na vaše názory, ale stačí jeden (doufám) - viděli jste někdy zahraničního PUA v akci? Nebo četli jste si někdy zahraniční fórum o pickup artu? Myslíte si, že tisíce lidí po celém světě každý den píšou falešné field reporty a natáčí naskriptované scénky jen aby svět udržovali ve snu, že každý může líbat neznámou holku za patnáct minut konverazce?
Teď si vyberte. Buď je to všechno faleš, nebo je Qark PUA.
K těm trapným otvírákům jako "co to piješ blabla"... samotná slova tvoří, tedy nevím to přesně, ale tuším něco okolo 10-20% komunikace. Zbytek je intonace (~30%) a řeč těla (~50%). Qark tedy popisuje jen ubohých pár procent, vy nevíte, jak vypadá těch ostatních 80%. Nevídím jediný důvod, proč by měl "co to piješ" být nefunkční otvírak. A že to není ten nejlepší - no a co, jediné co se snaží Qark demonstrovat, je že je to vážně jednoduché.
To byly tedy nakonec dva argumenty..
-Eclectic
Zaznamenáno
Vyber si. Můžeš buď věřit ve svůj neúspěch, nebo ve svůj úspěch. V obou případech máš pravdu.
Neexistují neúspěchy, jen výsledky a ponaučení z výsledků.
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
13. Červenec 2008, 23:44:21 »
Citace: D9 13. Červenec 2008, 23:05:37
Ahoj D9 na forum už pár týdnů moc nepřispívám , ale tvůj příspěvek v tématu o Qarkovi mě nenechává klidnou resp. nedá mi to nenapsat - souhlasím s tebou a to skoro ve všem . Ano taky si myslím , že jsou to jen bohapusté výmysly ! Nečetla jsem teda těch článků nějak moc vlastn se to ani číst nedá , protože jsou to neuvěřitelné sračky . Jako teorie jsou to pěkné - podle mě nefukční a nepoužitelné , alespoň teda na mě kecy typu - jejda ty máš krásný svetr a co to piješ že to vypadá tak dobře - nefungují . Qark uvádí věk dvacetdevět let - jestli se dá věřit alespoň tomuto tak je to všechno o to smutnější i když jsou to jen výmysly je fakt smutné , že by kluka v tomhle věku napadaly takové plytkosti a ubohosti , zřejmě ve svých představách oslovuje dvanácti třináctileté holčičky ... A o tomhle to celé je , podle mého soudu je Qark absolutně neúspěšný nejspíše ještě panic , který si vysnil tuhle identitu - baliče rádce , který se z neúspěšného introverta změnil v úspěšného chlapáka . Stejně jako tebe mě děsí představa , že mu to někdo žere ovšem ty chlapce omlouvá věk sleduju , že jsou to chlapci kolem čtrnácti patnácti let a u těch se dávka naivity a touha vzhlížet ještě dá pochopit , ještě nejsou schopni pochopit , že jde jen o byznys
Smutné to ale začíná být ve chvíli , když se tyhle stupidity někdo rozhodne skutečně používat - jednak ze sebe udělá kreténa a za druhé si ještě více sníží sebevědomí , protože si bude říkat jak je možné , že to nefunguje , vždyť Qark přece psal , že bla bla bla ... sračky kecy nesmysly ... barbarela.trust
Qark téma ke kterému píšu zamknul - ha ha hrdina - a tak tě touto cestou prosím - až se to odemkne přidej tam tento můj komentář nemám čas to sledovat , děkuji .
Jen bych rád dodal, že s ní ve všem souhlasim, akorát jsem to předtim nechtěl psát zas takhle na plnou hubu
Tak tohle je skutečně síla...myslím, že obšírněji reagovat na tento blábol je celkem ztráta času...i když to teda zřejmě Qark udělá...za sebe mohu pouze říci, že mi připadá, že autorka/autor jsou naprosto, ale naprosto mimo
Zaznamenáno
E.Burke
dazed
Pohlaví:
Věk: 28
«
Odpověď #15 kdy:
14. Červenec 2008, 09:41:27 »
Já nevím, kdo je Qark, a balit jsem ho neviděl, ale vím jedno: velká část věcí, které tu popisuje, fungují. Třeba úplně běžné otvíráky, jak o nich píše Eclectic. Sám jsem podobně oslovil na ulici asi 9 holek, ještě než jsem znal Qarkovy stránky, a další potom. Já proto nemám sebemenší důvod Qarkovi nevěřit - zvlášť když mám většinu provedení sice horších, ale některá (soudě podle popisu) i lepší. Proč bych nevěřil Qarkovi nebo třeba Bobovi a jejich terénním zprávám, když sám vím, že to jde, jen se na to cítím míň často než oni - ale když se na to cítím, tak to jde?
Zaznamenáno
Happiness under construction!
Benik
Město: Opava
«
Odpověď #16 kdy:
14. Červenec 2008, 12:42:32 »
A i kdyby Qark byl jenom zoufalec co sedí u PC,je panic a v životě žádnou holku neoslovil, tak mě osobně jeho stránky motivovali k tomu abych nespoléhal jenom na náhodu a začal se aktivně zajímat o holky, zbavily me ostychu a donutily oslovit nějakou holku a co je nejdůležitější zvýšily mi sebevědomí. Tak prosím všechny ty co tu kritizují, aby si šli třeba na xchat.cz a tam své názory publikovali a až napíšou aspoň srovnatelný článek s Qarkem ať se ozvou.
Zaznamenáno
With great power, comes great responsibility.....
P1R3K
p1r(tři)eCKo
Pohlaví:
Věk: 15
Město: Moravské Budějovice
«
Odpověď #17 kdy:
14. Červenec 2008, 13:50:43 »
To sou všechno hrozný blbosti. Qark to dělá pro ostatní a pak se najde někdo kdo bude mít kecy.
Proč by si to vymyjšlel? Kolik by to dalo práce vytvořit si celou novou identitu baliče?
Zaznamenáno
http://www.youtube.com/watch?v=Q8K0dUQIvjM
. Rozhodně neklikej.
D9
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
14. Červenec 2008, 14:18:21 »
Citace: P1R3K 14. Červenec 2008, 13:50:43
Kolik by to dalo práce vytvořit si celou novou identitu baliče?
Rozhodně míň než jím skutečně být...
Zaznamenáno
L1ST3r
Pohlaví:
Věk: 18
Město: někde u Prostějova
«
Odpověď #19 kdy:
14. Červenec 2008, 15:16:40 »
tak když se ti to nelíbí tak si běž jinam
Zaznamenáno
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Město: Prágl
«
Odpověď #20 kdy:
14. Červenec 2008, 15:18:43 »
Zajímavá diskuze... já bych řekl (nezkoušel jsem, nemám zapotřebí
), že Qarkovy postupy fungují, ale jen na určitý typ (a věk) holek. Jenže to není a nikdy nebude moje cílová skupina
Zaznamenáno
Nemusíme věci pochopit, stačí je přijmout.
P1R3K
p1r(tři)eCKo
Pohlaví:
Věk: 15
Město: Moravské Budějovice
«
Odpověď #21 kdy:
14. Červenec 2008, 15:49:58 »
Fungujou spíš zezačátku, jak se nebát holku oslovit a tak, a pak si to párkrát vyzkoušíš a budeš mít vlastní zkušenosti. Teď mluvím z vlastní zkušenosti
.
Zaznamenáno
http://www.youtube.com/watch?v=Q8K0dUQIvjM
. Rozhodně neklikej.
Qark
Administrátor
Pohlaví:
«
Odpověď #22 kdy:
14. Červenec 2008, 19:27:02 »
... touha vzhlížet ještě dá pochopit , ještě nejsou schopni pochopit , že jde jen o byznys
No supér, dáme si lekci z ekonomie. Mohla bys mi ten byznys prosím vysvětlit. Asi máš o všem lepší informace než já, ale já si fakt nejsem vědom ziskovosti svého webu. Čímpak to asi vydělávám? To opravdu nevím, jen tu vidím náklady za hosting, web a další... ale zisk...
Nikde tu na webu či na fóru nemám jedinou reklamu, či jinačí možnost výdělku!
Když už jsme u toho, měl jsem tu skoro rok Google AdSense, ale výtěžek šel na adopci jednoho super zvířátka v ZOO a na konto PomocneTlapky.cz
A jestli jsi myslela knihu, tak z té mám cca. 7Kč kus. Vzhledem k tomu, že v prvním vydání se vytisklo asi 2000 knih a ty ještě nejsou doprodané (neboť mám články z knihy na webu zdarma), tak si to laskavě spočítej. A výsledek nezapomeň ještě zdanit! Byznys jako prase.
Osobně očekávám, že si za svým názorem budeš stát a poučíš mě o tom, jak velikého zisku v této oblasti dosahuji. Už se na to těším! V opačném případě se možná spokojím jen s pokornou omluvou.
Qark téma ke kterému píšu zamknul - ha ha hrdina ...
To, že jsem si dovolil dát na jeden týden za celý rok dovolenou od netu a někam si v klidu odjet, je pro tebe zbabělé. Tak to mě opravdu pobavilo. Protože pro mě je však neskutečně zbabělé psát něco určené obsahem pro mě někomu jinému, místo toho, abys měla dostatek odvahy mi to poslat přes soukromou zprávu. Fakt nechápu, proč tahle zpráva nebyla směřována přímo mně. Mohla jsi klidně napsat, že se mnou nesouhlasíš a stojíš za D9 v mnoha věcech. Obočí bych ti za to rozhodně nevytrhal
Čím jen to může být,
hrdinko
, že jsi to neudělala právě takto?
Ale pojďme dál ke komentářům od D9.
Osobně asi žiju ve světe, kde mají věci hlubší smysl. A ten mi tady uniká. Jaký je smysl tvých komentářů?
A) Ukázat, že Qark je lůzr, asociál a chudák.
B) Za a) je správně.
A teď jdeme dál. Když budu naprostý chudák, co si vše vymýšlí, tak co tím dosáhneš?
A) Budeš se sám cítit skvěle, protože jsi "normální" a to, že neoslovuješ často holky jen tak, pro radost z komunikace (proto, abys je sbalil, ... atd) je standard. Jsou takoví všichni. Super baby sbalí jen krasavci, boháči a kluci s obrovským klackem.... tj. 8/10 je nadstandard pro dříve jmenované.
B) Za a) je správně.
Jenže stačí zapojit mozek. Kdybych si to vymýšlel, tak bych zároveň nemohl mít kamarády (jasně, to je podpora asociála - akorát tam trošku nesedí články o komunikaci a moje empatie) Totiž, kamarádi by se mnou asi brzy dokamarádili, kdybych byl pro ně jen Baron Prášil. A i čtenáři by mě přestali číst, kdyby to co píšu v praxi nefungovalo.
Mimochodem: "Co to piješ, že to tak skvěle vypadá?" Je naprosto super otvírák do klubu. Okamžitě jsi ve hře a můžeš pokračovat. Doporučuji vyzkoušet.
«
Poslední změna: 15. Červenec 2008, 00:52:45 od Qark
»
Zaznamenáno
Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu.
Qark.net
-- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
Baller
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
14. Červenec 2008, 21:17:43 »
D9,barbarela.trust:
Qarka jsem nazivo nevidel, ale libi se mi, ze si dava(l) takovou praci se svymi clanky, kde ukazoval obycejnym, hodne nesmelym, zakomplexovanym, nesebevedomym klukum, ze kdyz budou chtit, muzou zmenit sve vyjadrovani, chovani a nebude pro ne problem oslovit cizi lidi, potazmo divky a ze divky nejsou modly, ke kterym muzou pouze vzhlizet a tajne o nich snit... je usmevne, ze nekteri jsou schopni oznacit komunikaci(osloveni, atd....) mezi nim a divkou, kterou popisuje ve clancich, za naproste blaboly, aniz by to nekdy vyzkouseli, ale uz dopredu jsou chytri jako p*del a vi, ze to v zivote nemuze fungovat... taktez to, ze ho nekdo prohlasi za podvodnika je nadherne... nevim, kolika komunit zabyvajicich se balenim holek je Qark clenem a na kolik for prispiva, ale muzu rict, ze na jednom je a vim, ze byl zorganizovan sraz v Brne, kde se jedinci meli moznost s nim setkat a vydat se do terenu a videt ho v akci a nasledne byl popsan prubeh srazu vsemi zucastnenymi...
na strankach jsou lepsi, ale i horsi clanky, ale zase se musi brat v potaz pro koho predevsim jsou psany a verim, ze pro tyto jedince-viz vyse; jsou i presto hodne prinosne-at uz jen treba v motivaci...
barbarela.trust:
Citace
nevim, co v tomto topicu bylo uvedeno za duvod uzamceni behem doby, co jsem si uzival dovolenou, ale nez jsem odjizdel, tak zde bylo primo Qarkem napsano, ze topic uzamyka z duvodu dovolene a odemkne ho opet az se zase vrati-osobne to chapu tak, ze chtel co nejdrive reagovat na prispevky a proto v tom opravdu nevidim nic spatneho...
p.s.
Citace
Mimochodem: "Co to piješ, že to tak skvěle vypadá?" Je naprosto super otvírák do klubu.
vyzkousejte a uvidite... ja treba nekdy pouzivam: "Copak dobreho to pijes?" a pak dal pokracuju a je to ucinne otevreni komunikace... ale kdo neveri a nezkusi, tak at si zije v predstave, ze to proste nemuze jit-je to jen jeho chyba, ze nezkusi a potom az nevynasi soudy...
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
Věk: 22
«
Odpověď #24 kdy:
14. Červenec 2008, 23:34:24 »
Nevím, proč se do Qarka tak navážíte. Sice chápu, že ne všechny metody se líbí každému, ale nikdo vás nenutí si tohle číst. Musíte si udělat vlastní názor, trochu metody obměnit a improvizovat. A musím říct, že mě tento web a potom i fórum hodně pomohlo. Prostě už vím jak to chodí, teď se nebojím oslovit jen tak nějakou holku. Mám víc sebevědomí.
Už od začátku vidím, že tu žádná reklama není a vážím si toho, že je zde všechno krásně, přehledně, zdarma.
S barbarellou.trust moc nesouhlasím. Je fakt, že přesný návod na sbalení ti nedá nikdo, rozčilovat se nad nefungujícím komunikačním trikem sice můžeš, ale já přínos vidím v "nakopnutí" člověka (jako třeba mě) a v popisu situace, kdy si dokážu představit jak asi se chovat, co dělat. Nemusí to fungovat vždy a všude, ale prostě mě to přinutí zkoušet aspoň něco!
Díky Qarku za web, je super. Pro ostatní: jestli chcete psát kritiku, tak konstruktivní. Stežovat si, že je tento web "na nic" mi připadá poněkud mimo.
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
3
4
Vše
« předchozí
další »
Skočit na: