jak vlastně vznikl qark.net ?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
11. Říjen 2008, 19:51:57

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 085 příspěvků v 1 799 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  jak vlastně vznikl qark.net ?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] 3 4  Vše Tisk
Autor Téma: jak vlastně vznikl qark.net ?  (Přečteno 3446 krát)
D9

Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 15. Červenec 2008, 10:20:24 »

Nikdo se tu do Qarka nenaváží. Jen jsem cítil potřebu vyjádřit svůj vlastní názor a pravděpodobně i barbarela.

Qark: řekl bych, že to slovo "byznys" bylo použito obrazně. Jako "životní byznys," ne jako byznys z ekonomického hlediska...

Osobně asi žiju ve světe, kde mají věci hlubší smysl. A ten mi tady uniká. Jaký je smysl tvých komentářů?
Mohl sis všimnout, že po mých komentářích v týhle diskuzi mi klesla karma -14, s čímž jsem skutečně počítal. Věděl jsem, že na tvojí straně bude vždycky většina fóra a že se pouštíme jen do flamu, který nemůžeme vyhrát, což jsem psal i barbarele, ale ona i tak trvala na tom, abych sem její příspěvek přeposlal. Tím chci říct, že cílem mých komentářů opravdu neni zesměšnit tě nebo udělat z tebe asociála, protože to by se mi tady nikdy nepovedlo. Cílem mých komentářů je jen pokusit se otevřít oči i jiným lidem na tomhle fóru.

P.S.: v životě jsem nepoužil a ani by mě nenapadlo použít jedinou z Qarkovo metod a přesto bych řekl, že úspěšný vcelku jsem
« Poslední změna: 15. Červenec 2008, 10:23:30 od D9 » Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 15. Červenec 2008, 12:41:07 »

tady myslim neni co otevírat...
prostě osočovat Qarka že si tohle celý vysnil a zrealizoval je demence

na druhou stranu...umět balit holku...nebo obecně komunikace...to neni nic převratnýho...normánlí věc...jen skupina nesebevědomejch asociálů si myslí že to je kdoví jak velkolepá a těžká věc...

a právě tady je kámen úrazu...já taky znám pár lidí který Qark ovlivnil...a právě dost z nich si najednou začlo myslet jací to nejsou borci...že uměj oslovit holku...dalo by se říct from zero to hero......což občas působí dost komicky...jako když někdo po tom co neumí kopnout do míče udělá 5 nožiček a myslí si jakej z něj neni C.Ronaldo

ale jako furt lepší bejt za šaška než nedělat vůbec nic......jen mi příde že stavět sebevědomí na tomhle je hodně zrádný...a dost lidí to díky těmhle stránkám dělá
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 15. Červenec 2008, 12:44:17 »

tyjo... Richard píše tak perfektně, že neni poznat, na čí je straně Šťastný
Zaznamenáno

J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 15. Červenec 2008, 13:18:21 »

Přece na svojí straně, stejně jako všichni ostatní ;-) Ne, tenhle příspěvek se Richardovi fakt povedl, opravdu zajímavý postřeh.
Zaznamenáno

P1R3K

p1r(tři)eCKo

Věk: 15
Město: Moravské Budějovice

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 15. Červenec 2008, 13:49:41 »

To je fakt chytrý  Nápad
Zaznamenáno

gammarus
**

Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 15. Červenec 2008, 18:15:15 »

Nějak jste tu odbočili od původního tématu.
Zaznamenáno

petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 22
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 15. Červenec 2008, 19:15:40 »

D9: Zajímavý, že já jsem na druhé straně a po posledním příspěvku mě klesla karma -2. Ano, odbočili jsme od tématu a kdo s tím začal? Stačí se podívat (12. příspěvek). Nechci a nebudu se s nikým hádat, ale jestli má někdo něco proti tomuto webu, ať sem nechodí a udělá si lepší sám. Nemám pravdu? Jestli mi nějaký lidumil zase sníží karmu za to, že se snažím podpořit Qarka v jeho práci, kterou pro nás dělá zadarmo, tak tady končím. Děkuju za přečtení
Zaznamenáno
P1R3K

p1r(tři)eCKo

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 15. Červenec 2008, 19:22:57 »

D9: ...Nechci a nebudu se s nikým hádat, ale jestli má někdo něco proti tomuto webu, ať sem nechodí a udělá si lepší sám. Nemám pravdu? Jestli mi nějaký lidumil zase sníží karmu za to, že se snažím podpořit Qarka v jeho práci, kterou pro nás dělá zadarmo, tak tady končím. Děkuju za přečtení

S někým se prostě nedomluvíš.
Zaznamenáno

dextera

Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 15. Červenec 2008, 20:50:43 »

Zajímavé.  Šťastný  Věta: "Co to piješ, že to tak hezky vypadá" není tak úplně od věci a možná by mě zaujala (ta věta) . Hlavně proto, že to není tak úplně správně česky (můžeme říct: co to piješ, že tak hezky vypadáš?....nebo "co to piješ, že seš tak nalitá?", ale nikdy "co to piješ, že to tak hezky vypadá" - není to po stylistické stránce správně, řekla bych....
Jinak, abych nebyla uplně od věci, v tomhle souhlas s barbarelou.trust - na mě by nezabralo nic se svetrem ani drinkem ani s š*káním. Je to možná tím, že nejsem ta věková skupina, kterou tady většina přítomných oslovuje (tím myslím věkovou skupinu 20 a níže). Myslím si , že to může zabrat, pokud se dotyčné ten kluk líbí,  je jedno, co říká (aspoň já jsem to tak ve věku kolem 16let měla), takže klidně může říkat i něco o svetru. Pokud se na tohle nechá sbalit nějaká slečna nad 20, řekla bych, že to svědčí o jejím nízkém sebevědomí a sklonu lehce podléhat lichotkám (viz případ svetr), o její jednoduchosti (viz případ drink) a o její sexuální neukojenosti a zoufalosti nebo nízkosti (viz případ "Nechceš si za*ukat). Nevím, no, chtělo by to nějakou úroveň, chlapci Úsměv))) Také jsme myslící bytosti!

pardon za OT:)

Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 15. Červenec 2008, 21:45:00 »

kdyz sem si tady zacal cist prislo mi to dobry, ted kdyz sem se zacal normalne snazit o holky ze sve iniciativy vidim ze to co je tady napsany je jen interpretace stylu jednoho cloveka (ted to teda kopiruje nespocet dalsich nesebevedomych lidi)... me vetsina zde uvedenych rad nesedi a divky v mem okoli na to neleti.. jsou jine, je jednoduchy k tomu pristupovat jako kamarad  a jit pres duveru a poznavani jeden druheho nez nejaky "vtipny" balici reci u baru nebo na ulici.. zatim me holky na ulici poslali jen do haje a to sem se zadne z nich na nic neptal ani se na ne nedival nebo jinak neinteragoval

vsechny tyhle navody a rady at uz jde o holky nebo jen o sebevedomi jsou dost riskantni... vedou u spousty lidi k zaslepeni a bezhlave vykonavani poucek, ti chytrejsi se nad to povznesou a jen se inspiruji, ti normalne chytri se na to ovsem vyprdnou uplne a kdyz se o nejakou divcinu snazi tak si nevzpomenou ze nekde na webu zahlidly nakej tip pro danou situaci ale chovaj se podle sveho... ze kluk nikdy nebyl moc ve styku s divkami a tak nevi jak se v takove chvili chovat? pokud to neni nakej "drsnak" tak se staci chovat jako ke kamaradum s tim ze se vic zajimas o tu druhou osobu, jak rekla dextera.. holky nejsou zas tak odlisne od nas.. taky se chteji bavit, premysli o podobnych vecech jako vy.. nekdy jinak, nekdy stejne.. co na tom sejde
Zaznamenáno
P1R3K

p1r(tři)eCKo

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 15. Červenec 2008, 21:52:13 »

.... Také jsme myslící bytosti! ...

Řekl bych spíš bytosti podléhající citům a ne logice  Šťastný
Zaznamenáno

P1R3K

p1r(tři)eCKo

Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 15. Červenec 2008, 21:58:06 »

ak rekla dextera.. holky nejsou zas tak odlisne od nas.. taky se chteji bavit, premysli o podobnych vecech jako vy.. nekdy jinak, nekdy stejne.. co na tom sejde

No řekl bych že na tom sejde dost  Kroutící očima
...protože občas je pochopit to je nadlidskej úkol.
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 15. Červenec 2008, 22:04:08 »

to je prave ta nejvetsi kravina co muzes rict... jsou "typicky" zensky a "typicky" chlapy ... ti maj problem chapat opacne pohlavi... ale jinak mas spis potiz pochopit konkretni osobu ktera je sice ovlivnena svym pohlavim ale nepremesli diametralne jinak nez treba jini kluci..

o to proste nejde...
nema cenu rikat ze zensky se nedaj pochopit a tak... s takovym pristupem si ctete navody na netu a aspon usetrite nervy

navic mi povez co ty o tom vis v 15 letech? co o tom vim ja v 19?!?! ... tohle prohlasuj az ti bude 30... stejne to bude mimo misu ale aspon ti to uz nikdo nebude moct brat... me jen prijde ze se nechavas drobet ovlivnit tim co nekde nekdo placnul... az budes mit hodne zkusenosti bude ti leccos jasnejsi
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 15. Červenec 2008, 22:24:21 »

vsechny tyhle navody a rady at uz jde o holky nebo jen o sebevedomi jsou dost riskantni... vedou u spousty lidi k zaslepeni a bezhlave vykonavani poucek, ti chytrejsi se nad to povznesou a jen se inspiruji, ti normalne chytri se na to ovsem vyprdnou uplne a kdyz se o nejakou divcinu snazi tak si nevzpomenou ze nekde na webu zahlidly nakej tip pro danou situaci ale chovaj se podle sveho...

Tak nějak  Směrovka já mám prostě pocit, že tohle je zase jeden z důsledků toho, co já dlouhodobě na lidech kritizuju. A to je nedostatek invence, snahy, nápaditosti a přemýšlení...nejvíc totiž pak řvou takoví, kteří si na webu přečtou to, co Qark napíše a následně to v praxi aplikují...slovo od slova...naprosto stejně Bláznivý Aniž by před touto aplikací byli ovlivněni nekonečným množstvím věcí, které determinují účinnost uvedeného. Když se jim nepovede to, o co usilovali, kde asi poté budou hledat chybu, co myslíte? Jeden by řekl, že u sebe...ale nezapomeňte, že jsme v Čechách...čili za to, že jsem byl před babou za trotla...může samozřejmě ten debil Qark, protože mi poradil něco, co nefunguje Podivený

To, že jsou dneska lidi neskutečně pohodlní až spíše líní...že jsou povrchní až to bolí...že nevědí, co je trpělivost, pokora a že by chtěli "hodně muziky za málo peněz"...za to nemůže Qark...ani nikdo jiný, kdo na net dává své zkušenosti a radí, co by mělo fungovat...za to si může každý člověk sám...protože nepochopil, že stránky jako qark.net nejsou doslovným návodem, jehož aplikace do praxe povede k dosažení kýženého cíle...nýbrž že se jedná pouze o určitý ukazatel či mustr, který má tápajícím jedincům ukázat cestu...správnou cestu k jejich cíli...pro jehož dosažení ale musí sami od sebe vyvinout obrovské množství úsilí, které zahrnuje o něco více než jen čtení informací z netu a jejich otrocké používání v praxi...a tím "něčím navíc" je kromě vyvíjeného úsilí samozřejmě též používání hlavy, či lépe řečeno selského rozumu atd.
Zaznamenáno

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 15. Červenec 2008, 22:40:05 »

qaz: naprostej souhlas... přidal bych ti karmu, kdybych byl v plusu Úsměv
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 15. Červenec 2008, 22:41:32 »

kvarkopako... zklamu te ale ja to ani nijak extra nezkousel jen sem prisel na to ze to dne snaz a kdyz sem pak byl s tema holkama (nakonec zadnej vztah) tak mi vypravely o ruznejch pouckach (nekdy totoznych s tema na qark.net) jako o absolutnich kravinach ... rikaly proste ze jim to prijde smesny kdyz se nekdo chova: a jmenovaly veci ktere se tady uvadi jako "dobra" inspirace... o invenvci nejde.. vetsinou sem si bral jen male stripky z toho co psal, nikdy sem nepouzil jedinou jeho vetu, jen pristup sem chvili napodoboval.. proste jen ten uhel pohledu... ten mozna funguje v brne nebo kde ale tady je to asi mensi mesto nebo nevim...proste to tady chodi jinak ... a prijde mi ze holky sou rozumnejsi nez ty co kvark popisuje ve svych clancich jako sve obeti

navic jestli sis nevsim nikoho nevinim

jen vidim jak tady dene nastupujou 15ti leti kluci a melou jeden predsudek za druhym...melou ty hlasky o zenskych a pritom s nima nikde nebyli ani minutu ... delaj jak to vsechno znaj ale vlastne si jen vytvari paralelni realitu... holky sou ve skutecnosti jiny... mnohem dostupnejsi a ,
...muzete k nim vzhlizet jako k bohynim a stejne je muzete dostat... nebo nemusite a stejne si vas budou vazit... reci jako prehnana fixace=spatny ...nic neni tak tezky rozebrat jako mezilidsky vztahy.. neda se to napsat na zadnej BLOG, na zadnej WEB na svete
« Poslední změna: 15. Červenec 2008, 22:44:56 od qaz » Zaznamenáno
Blaueminence

Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D

Věk: 18
Město: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 15. Červenec 2008, 22:44:06 »

Musim přiznat, že z celýho fóra sem aplikoval asi jen dva články - Jak a proč flirtovat s holkou a O dotecích.

Když sem čet ty ostatní, zjišťoval sem, že je v nich pravda, ale zároveň to mou pubertální duši šíleně frustrovalo - řikal sem si: "Tak tohle všechno já musim udělat, abych moh mít holku... dyť sou to hrozný věci, přesně s timhle mám problém už od dětství, přesně to holkám ani nikomu jinýmu řikat nedokážu.... Nedokážu to, sem na nic... kašlu na ženský nadosmrti, za to mi nestojej...."

Pozděj mi došlo, že nejsem zatim ve věku, kdy bych měl tohle číst - je mi 17 a teď tyhle věci prostě fungujou jinak. Holky na ulici, co se mi líběj, můžu těžko oslovovat, bejvá jim maximálně 15. A taky jim asi na rande neřeknu, že moje bejvalá pořád chtěla dítě, ale já se ještě necítil připravený  Mrkající

qaz: naprostej souhlas... přidal bych ti karmu, kdybych byl v plusu Úsměv
Hodim mu jí za tebe, zatim se držim nad vodou Mrkající
Zaznamenáno

Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
P1R3K

p1r(tři)eCKo

Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 15. Červenec 2008, 22:49:37 »

navic mi povez co ty o tom vis v 15 letech? co o tom vim ja v 19?!?! ... tohle prohlasuj az ti bude 30... stejne to bude mimo misu ale aspon ti to uz nikdo nebude moct brat... me jen prijde ze se nechavas drobet ovlivnit tim co nekde nekdo placnul... az budes mit hodne zkusenosti bude ti leccos jasnejsi

Takže ty si prostě myslíš že když je mi 15 tak sem ještě malej a blbej. Ale dobře, vyvracet ti to nemůžu, je to tvůj názor. Co myslíš tím hodně zkušeností? Co je hodně? Podle toho jak píšeš že je ti 19 a co o tom víš tak jich asi taky moc mít nebudeš.
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 15. Červenec 2008, 22:58:19 »

nerikam ze ses blbej ale ty asi nevis jak skutecny zeny pristupujou ke vztahum, zivotu a tak.. v 15ti jsme byli "blby" vesmes vsichni.. ve smyslu ze si proste o vsem myslime sve ale ono to je vetsinou mnohem komplexnejsi

ja mam zkusenosti malo, otevrene priznavam i kdyz ted dohanim vazne zavratnou rychlosti ale o to vic prave mam tyhle nazory... nedavno bych mluvil jako ty...vazne to neber jako utok na tvou osobu... jen se nad tim zamysli jako nad radou ze se muzes otevrit i jinejm nahledum na vec
« Poslední změna: 15. Červenec 2008, 23:04:08 od qaz » Zaznamenáno
P1R3K

p1r(tři)eCKo

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 15. Červenec 2008, 23:20:55 »

nerikam ze ses blbej ale ty asi nevis jak skutecny zeny pristupujou ke vztahum, zivotu a tak.. v 15ti jsme byli "blby" vesmes vsichni.. ve smyslu ze si proste o vsem myslime sve ale ono to je vetsinou mnohem komplexnejsi

ja mam zkusenosti malo, otevrene priznavam i kdyz ted dohanim vazne zavratnou rychlosti ale o to vic prave mam tyhle nazory... nedavno bych mluvil jako ty...vazne to neber jako utok na tvou osobu... jen se nad tim zamysli jako nad radou ze se muzes otevrit i jinejm nahledum na vec

Tak OK, ,,skutečný ženy" - o těch nic nevím, zatím sem chodil s holkama jen 14-16 let. Tak tos teda vystihl dobře. Mrkající
Tak super, teď už to tak neberu, prostěs mi chtěl vysvětlit jak to je  Šťastný. Ale názory ostatních nepřebírám, ony se některý holky nedají pochopit ani když sou ještě takhle ,,mladý".
Zaznamenáno

Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #45 kdy: 15. Červenec 2008, 23:21:30 »

Ehm....pardon, o cem se to vlastne ted a tady hadame?
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
P1R3K

p1r(tři)eCKo

Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 15. Červenec 2008, 23:22:36 »

My se nehádáme. Jen starší a zkušenější poučuje mladšího a ten byl zezačátku blbej na to aby chápal že to není myšleno zle  Šťastný
Zaznamenáno

Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 15. Červenec 2008, 23:23:18 »

Tento topic sa uz zvrhava niekam uplne inam. Myslim, ze mnohi ludia nepochopili to, ze cely web nie je presnym navodom (pre programatorov algoritmom) ako sa dopracovat k dievcatu. Sluzi skor ako motivacia, ze taketo nieco funguje. Mozete si osvojit postupy, ale ked dvaja ludia robia to iste, nikdy to nie je to iste. Vzdy treba k tomu pridat nieco svoje, nejaku pridanu hodnotu.

Za seba mozem povedat, ze tento web ma nakopol a prinutil ma urobit so sebou nieco. Skusam si nieco z tychto postupov a nieco aj svoje a mozem povedat, ze velka vacsina z tych veci, co sa tu popisuju funguje. A to som v Brne bol raz v zivote a nebolo to za ucelom oslovovania dievcat. Cize takto sa daju zaujat dievcata uplne vsade na svete.
Zaznamenáno
Qark
Administrátor

Věk: 29

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 kdy: 16. Červenec 2008, 16:54:27 »

kdyz sem pak byl s tema holkama (nakonec zadnej vztah) tak mi vypravely o ruznejch pouckach (nekdy totoznych s tema na qark.net) jako o absolutnich kravinach ... rikaly proste ze jim to prijde smesny kdyz se nekdo chova: a jmenovaly veci ktere se tady uvadi jako "dobra" inspirace...

Ano, přesně tak to je. Ženy totiž myslí v emocích a tobě k rozkódování jejich slov chyběl podstatný klíč.

Když řekneš ženě, že je super nějakou holku sbalit třeba tak, že se jí zeptáš Kolik je hodin, tak se ti vysměje, že je to kravina. Že by na to žádná nezabrala a dodá, jak je to průhledný a trapný.
No a pak jde ven, přijde za ní kluk, zeptá se jí kolik je hodin a za chvilku spolu sedí na kafi.

Proč?

Protože v prvním případě holka odpovídala připravená a položená otázka byla bez emocí, vytržená ze situace a chyběl do toho konkrétní kluk! Tudíž pro ni nezajímavá a ona si představila nějakého otravu, co to na ni zkouší.
Ve druhém případě ji oslovil příjemný kluk, který se usmíval, byl v pohodě a ptal se jí na čas a protože byl fajn, šla s ním na kafe.

Správě položená otázka by mimochodem byla, jestli by ji zaujal nějaký úžasný kluk, který by ji přitahoval, tím, že by za ní došel a zeptal se jí, kolik je hodin... aby s ní navázal konverzaci a mohl ji sbalit! To už by byla odpověď jiná, že?

Pamatuj si: NIKDY SE ŽENY NEPTEJ NA TO JAK SBALIT HOLKU, ANI NA TO CO JE LEPŠÍ ZE DVOU A VÍCE VĚCÍ!

Ženy totiž neodpovídají fakty ale tím, jak se u toho cítí (pocity)
Zeptáš se jí, jak nejlíp sbalit holku a ona třeba řekne, ať jí koupíš květiny, pozveš ji kafe, atd.
Kluci často tyto rady doslova poslechnou a pak se diví. Holka totiž doopravdy neradila přesný postup, ale říkala ty věci, u kterých se někdy v životě cítila dobře (její přítel jí přinesl květiny k narozeninám, má ráda kávu a líbí se jí prostředí kaváren, ...)
Pokud tohle neumíš dekódovat, tak si z toho nesmíš dělat závěry a protiargumenty.

Stejně tak se nikdy holek neptej, jestli jsou lepší kluci vousatí a nebo oholení, jestli jsou lepší vlasy krátké či dlouhé, atd.
Opět ti odpoví v pocitech. Třeba jednou viděli chlapa, co měl hnusné vousy a máčel si je v restauraci nechutně do polévky a tak budou vykládat, že vousy jsou hnusné a že by chtěly jen oholeného.
No a pak přijde nějaký kluk, klidně zarostlý a jim přijde zábavný, zajímavý, dokáže je rozesmát atd a najednou je všechno jinak!

Bohužel plno kluků tuhle zásadu nedodržuje a na takové věci se holek ptá, výsledek berou jako směrodatný a nakonec pohoří.

Ženám se líbí všechno, z čeho mají dobrý pocit - a ten se dá u nich s trochou cviku vytvořit a navodit.  (právě píšu nějaký seriál o vytváření emocí, sice někam jinam a pro jiné publikum, ale možná z něj něco málo upravené dám i na Qark.net)
« Poslední změna: 16. Červenec 2008, 16:57:38 od Qark » Zaznamenáno

Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu. Qark.net -- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 16. Červenec 2008, 19:40:33 »

promin Qarku musim reagovat aniz bych to docetl nez zapomenu co chci rict Šťastný.

spatne si me pochopil.. ty holky mi to nerikaly protoze bych se ptal co si o tom myslim ale ja se k nim dostal protoze sem se choval uplne normalne jako kdyby to byli mi kamaradi nebo ja nevim a ony se se mnou bavili... pak za nima prisel nakej kluk a zacal na ne zkouset prave neco jako co pijou a jak jim to sekne a podobny veci a proste rekli ze je vlezlej.. pak sem zas mluvis dalsima holkama a ty jen vypravely jak je na ulici zastavil nakej trouba ... byly na nej vzdycky mile ale nic by s nim nechteli.. protoze to vubec nepusobi prirozene, je to proste ciste ucelovej zpusob jak holku oslovit... holka muze vedet ze ji chces sbalit ale v takovy chvili se asi vyplati jednat vic na rovinu nez se ji snazit oblbnout sugestivnima metodama jako "spravne" uziti negace otazky atd... a nebo nebyt tak moc napadnej... kdyz je nekdo okatej ale mysli si jak je nenapadnej tak holky spis rozesmeje... ale to taky neplati vzdy... jen proste nerikam ze qark je spatnej nebo neco... jen jak ho tady opevujete to je trochu mimo... nedokazal nic uzasnyho a ani velkej prinost to neni.. ne pro me... sem rad ze se tim tady neridim jinak bych ztracel cas vesele dal...

EDIT: tak sem to docet...

jo asi by se vsichni mistri pres psychologii a baleni divili kolik holek neni az tak moc blaznive emocionalne zalozenych... neni to striktne binarni rozdeleni povahovych vlastnosti.. kazdy z nas je tak trochu namichanej jinak... treba ja taky nejsem holka a emoce sou pro me asi taky dost dulezity... taky casto resim veci podle pocitu.. a to se zas zabivam vecma technickejma takze by jeden rek ze zas ne tak moc pro holky aby nekdo nerek ze sem jen zzenstilej...

proste predpoklad ze holka rika ne a mysli ano, ze holka nerika co chce ale co se ji kdy libilo... ze holka chce hajzlika co ji cas od casu nasere.. tak to rozhodne neni.. to rikaji ti co potkali takove zeny a se kteryma tyto zeny zametly... kdyby radsi zkouseli jinde...

zen neni vic druhu... jen nejsou zadne dve stejne
« Poslední změna: 16. Červenec 2008, 19:47:55 od qaz » Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS