jak vlastně vznikl qark.net ?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Září 2008, 21:10:15

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 900 příspěvků v 1 721 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  jak vlastně vznikl qark.net ?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 2 3 [4]  Vše Tisk
Autor Téma: jak vlastně vznikl qark.net ?  (Přečteno 2647 krát)
qaz
**
Pohlaví: Mužské
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #75 kdy: 17. Červenec 2008, 12:45:06 »

tak jak to popisujes ted ty mi prijde ze vsichni jedname jedine podle emoci, coz mi ani neprijde ted jako nemozny... a neboj nespojuju iracionalitu s emotivnosti... jen davam do kontrastu jednani emocionalni a ciste racionalni... jedno muze byt podmnozina toho druheho a naopak.. nekdy zas treba nemusi mit prunik zadny...

ano u cloveka vsechno vyvola nejaky pocit... ale to neznamena ze i pres pocit ze by to tak a tak bylo krasne neudela neco co ji ciste rozumove prijde lepsi... problem je v tom ze ohledne te druhe veci ma kazdy clovek zase nake emoce takze muzes namitnout ze proste jedna opet podle emoci.. jenze tak jednaji i chlapi.. tak proc se to zduraznuje u zen?! asi protoze jde trochu o neco jineho.. takze nejde o fakt ze clovek ma u neceho dobry pocit jako spis o fakt ze se tim pocitem necha do jiste miry zaslepit.. coz ovsem nedela ani zdaleka tak velke procento zen

vzdyt kdyz chlap je zazranej do aut.. nebo klidne muze byt zazranym vedcem v laboratori.. vse to dela kvuli emocim ktere diky tomu ma... stejne jako zeny si muze vybiraji podle toho jak se s nim citi.. protoze je to ale moc siroky pojem... citit se spokojene muzem stejne az po tom co jsou naplneny vsechny pozadavky ktere nemusi vyplyvat ze zadnych prvotne emocionalnich sfer lidskych potreb

clovek si vzdy ke vsemu co vnima nejakou emoci priradi.. ale mnohdy to neni tak ze divka prijde domu a rekne si..."Fiiiiiiiiiha dneska sem se citila uzasne", a tim skonci..premysli proc se tak citila... a tim uz vyboci z ty pouze emocionalni roviny... kladne emoce ji uspokoji a uklidni a daji tak prostor k tomu aby v nastalem klidu ohodnotila ten zazitek co se tyka nejen kvantitativnich parametru jak si rikala vyska sirka.. ale i kvalitativnich... mluvit tak nebo tak? byl pozornej? ... emoce ji tohle neprozradi.. ty ji jen donuti o tom premyslet... nektere holky nad tim ale nepremysli jako v americkych filmech.. v posteli hlava oprena o ruce... pohled z okna na obzor/nebe, usmev... pocit blaha a v hlave jen obrazek prince jinak pusto
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #76 kdy: 17. Červenec 2008, 12:51:06 »

to qaz and larry: tady bude mozna kamen urazu jinde. samotne slovo manipulace totiz alespon ve me vyvolava velmi negativni pocity a nelibi se mi, ze me nekdo mel at uz zamerne nebo ne pres me pocity ovlivnovat. pokud se na to podivam s odstupem a "zapomenu" na tu emocionalni cast tohoto slova, stejne zjistim, ze tak vsichni do jiste miry cinime.

vychazim opet ze sebe, cili neaplikujte na to prosim zadne grupy, mnoziny ci druhy Mrkající

cirou nahodou totiz, kdyz jsem zacala zjistovat, ze me v praci kluci berou, jsem se zacala pidit po tom proc a pozorovat se, jak se pritom chovam. ono to ovlivnovani funguje podobne, akorat, ze panum "staci" ukazat, ze se bez nich neobejdu. a zjistila jsem, ze to co jsem do te doby nevedomky delala je krasne popsano v tech "priruckach".

ano, take obcas mam z qarkovych clanku pocit, ze zenu bere jako vec, jindy zase zcela naopak. ale neznam ho, cili tento pocit plyne pouze z toho, jak bych vnimala samu sebe, kdybych se takto chovala a jednala.

jsem jedna z tech co by ti rekly, ze ty vety jsou totalne postavene na hlavu. a take pote bych ti musela rict, ze ano, kdyby je rekl nekdo, kdo se mi libi, tak bych brala i tu otazku z vtipu co jsem tu kdysi postovala "sralas?" Smějící se protoze ja na tu intuici, co mi k jednotlivym sitauacim prirazuje "pocit", jaky z dane situace mam, dam docela hodne.

ale qazi teprve z posledniho tveho prispevku se mi povedlo mozna pochopit, ze to co se ti nelibi je degradace zeny a je li tomu tak, pak si tveho nazoru o to vice vazim. z tech predchozich to skutecne jasne ani zdaleka nebylo Mrkající a tohle neber jako obhajobu qarka, protoze to neni, ale jeho uroven komunikace, zcela jasne dava najevo, jaky je jeho nazor. prave proto, ze z projevu je poznat, ze neni zabarven emocemi.
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
Sebastian

Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #77 kdy: 17. Červenec 2008, 12:56:58 »

Gaz ty si uplny luxus Úsměv cudujem sa qarkovi ze stracal cas odpovedami ale asi ti to chcel chudak nejak vysvetlit
nie som PUA niesom skuseny ako qark ale za tych par skusenosti mozem do bodky s qarkom suhlasit...a kedze sa nudim tak si ta trosku okomentujem  Smějící se

ok malicko sem to mel prece jen poupravit.. neslo uplne jen o baleni ale proste o komunikaci s divkama

emoce sou krasna vec ale co treba ve vyssim veku... zajistenost, vztah k detem.. reknou si ... je on chce 7 deti.. to je me oblibene cislo tak ho beru?!

To su bezne veci ktore riesi kazdy clovek a nema nic s tym ci je zena emocionalne zalozena alebo nie...ale ona je...
ked riesim svoje zabezpecenie, pracu a podobne tak uz nemam city ? hehe

Citace
nebo kdyz sou divky zadane a nekoho odmitnou tak je to striktne kvuli emocim nebo treba proto ze vedi ze nikoho podvest nechteji ze racionalne jejich vztah ma veci sanci k preziti nez ted nakej ulet...?!... ale o to taky ani neslo

Praveze koli emociam Mrkající nechcu mat neciste svedomie, miluju ho a podobne...keby to boli len fakty tak pekneho muza neodmietnu a rovno sa s nim vyspi...ale to by snad fungovali ako zvieratka..

Citace
slo o to ze kdyz ji reknes schavlne neco aby ona na to podvedome reagovala tak ze nekdy vzivote se ji to uz libilo a tak tedy nebude odporovat tak ze tak lacine se nenacha kazda ukecat.. ze si to prebere a i kdyz se ji to s jinym libilo tak to nemusi znamenat ze jen kvuli tomu o tom bude vubec uvazovat

minimalne z polovice to bude brat ako uplne novu situaciu..a z nejakej casti ako spomienku...takze zacinas takmer s cistym stitom..

Citace
proste se mi nelibi ze se nahlizi na divky jako emocemi snadno manipulovatelna stvoreni... pritom emocemi se ve vztazich ridi stejne jako my... ano nektere vice.. ale ten rozdil neni tak velky prece aby se tady basnilo o tom jak divky prozivaji vse emotivne a proto je jejich pristup odlisny.. neni vzdy tak odlisny jak se tady tvrdi...

Tento web je o tom aby pomohol ludom najst si slecnu, hlavne zaciatocnikom a ty nevedia ako sa vobec na zenu pozerat ako ju pochopit a podobne...takze sa tu o nicom nebasni proste sa len radi..

Suma sumarum...rajcuje ta hadat sa s qarkom...ak vsetky teorie pre teba nefunguju v pohode, naco tu chodis a hadas sa...si s inymi metodami uspesny ? tak tu nechod a zbal dalsie zeny
nechapem ludi co pozeraju 2 hodiny na relaciu a potom pisu po forach ake je to otrasne a ohovaraju a podobne a potom si pozru dalsiu relaciu Mrkající to je o tom istom mne ked nieco vadi tak to neriesim...tak sa maj chod von a uzivaj si zivota...

Zaznamenáno
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #78 kdy: 17. Červenec 2008, 13:02:14 »

nemyslim, ze by se qark snazil nejakym zpusobem snizovat zenu na uroven blazniveho emocionalne konajiciho tvora. Je hezke a mile, ze se nas tam zastavas, ale myslim, ze qark tu emotivnost jednani u zen zduraznuje, protoze se jedna celou dobu o baleni zen (jiny duvod bych za tim osobne nehledala).

Ano vsechno vyvolava nejake pocity ... reklama te nuti, aby sis koupil to a to a utoci pri tom na tve pocity. S touhle rasenkou te bude milovat, s timhe autem budes neodolatelny, pouze nase vlozky ti dodaji pocit bezpeci a pohody. O tom to je.

Ale zamilovanost a laska je tak silny pocit, ze do jiste miry maze vsechny ostatni. Jisty filosof dokonce lasku oznacil za lest rozumu. Co vsechno nasim muzum\zenam odpustime, protoze je milujeme?

A baleni je proste hra emoci. Nejprve se snazis vyvolat zajem, potom ho udrzet a teprve, pokud jsou si obe strany svymi city jiste, se do jiste miry zacnou chovat prirozene bez velkeho premysleni o tom, jak si jejich jednani bude vysvetlovat druha strana. Ne nadarmo se rika, kdyz ptacka lapaji, pekne mu zpivaji. Zeny se delaji krasnejsimi a muzi lepsimi, aby u sveho protejsku probudili zajem a lasku. Uznavam, ze manipulace je osklive slovo, ale pokud to vezmes do dusledku, tak to tak proste je. Jen my to tak v dane chvili nevnimame.
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
gammarus
*

Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #79 kdy: 17. Červenec 2008, 13:14:59 »

Já se divím, že vás to hádání ještě baví Kroutící očima
Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #80 kdy: 17. Červenec 2008, 13:16:57 »

toho vseho si sem vedom.. a nekdy me to stve ze je to vse o manipulaci.. ale to je jina kapitola... uz to asi nema dal smysl resit... me slo taky samozrejme o baleni ale slo mi o takove ty vety co lasku nevyvolavaji... vyvolavaji vcelku bezvyznamne male emoce ale tady jsou popisovany jako ucine (popripade jako ze takovy druh vet je dobry na vas pouzit) protoze tim vas osalime a vyvolame ve vas dobry pocit.. ktery vede dal.. me zas prijde hloupost jit na to pres tyhle vety.. vyvolat dobry pocit se da hlavne konanim a pocitem (ano opet EMOCE) ktere vyzaruji ale uplne nenucene.. proste akceptuju ze tohle je jen inspirativni web ne zadnej navod ale zde uvadene vety jsou moc promyslene dopredu.. proste je z nich videt ten zamer, jsou umele a utoci na ty city.. stejne jak reklama.. a jakej ma vetsina lidi vztah k radove reklame? negativni uz z principu.. nejspis to dopadne tak ze si teda zadnou holku nenajdu kdyz tomu ocividne nerozumim navic mam takovyhle blby napady co Mrkající nevadi i taci sou... omlouvam se snad jen za to ze to skutecne nepatrilo plne do tohoto tematu.. i kdyz zas takovy offtopic to neni... stale se to tyka toho vzniku webu.. jen by me uz zajimalo jak se vyjadri Qark.. ty sprosty vyrazy jsou asi duvod k banu jen od Qarka sem nikdy v zadne debate ktera si jeho bere za terc negativni kritiky nevidel ochotu pristopit na to ze divky mouhou lecky hledat neco jineho nez co on jim nabizi a zde presentuje... asi jde taky dost o cilove skupiny.. njn

gammarus: rekl bych ze se ted nehadame

jinak sry larry ze sem te asi trochu vyvedl z miry.. do tebe sem se nijak poustet nechtel.. s tebou se da bavit s respektem
Zaznamenáno
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #81 kdy: 19. Červenec 2008, 14:38:25 »

Tak v prvé řadě odpovím proč jsem poprosila D9 o uveřejnění mého příspěvku - ve chvíli kdy jsem si četla téma na které jsem reagovala bylo uzamčeno a já sem chodím už tak jednou za měsíc , chtěla jsem reagovat hned i proto , že vím , že časem bych vychladla a už bych to třeba nenapsala , napsala jsem tedy D9 soukromou zprávu s prosbou aby ve chvíli odemčení můj příspěvek uveřejnil , za to mu děkuji a velmi si vážím i toho co mi na napsal .

Qarku - je úplně jedno jestli tvé články jsou jen výplodem choré mysli nebo ne , nic to nemění na tom , že s tím co píšeš , s radami které rozdáváš , s principy které propaguješ a se způsobem "balení" k jakému nabádáš nesouhlasím nesouhlasím a zase znova nesouhlasím . Degraduješ ženu na tvora s inteligencí prvoka ! Buranské a tupé způsoby k jakým patří například tykat ženě bez jejího vyzvání se mně osobně hnusí . Jediné v čem se dá souhlasit je , že někteří z těch kteří na toto forum chodí potřebují lehce nakopnout , ale podle mého názoru pouze ke komunikaci nikoliv k tomu oslovovat cizí slečny na tramvajových zastávkách a verbálně zvracet něco o pěkném svetru .
Víš vůbec co je to empatie ? Zamyslel ses někdy nad tím , že k tomu aby osoba A mohla oslovit osobit B je nezbytně nutné aby osoba B měla o kontakt zájem ! Ovšem podle tvých teorií ženy postávají na tramvajových zastávkách nikoliv proto , že chtějí využít dopravního prostředku k přesunu , ale pouze a jedině a proto , že čekají na to až k nim přistoupí nějaký mladý muž a zeptá se - "nechceš si zašukat" - Kristovo stehno větší ubohost aby člověk pohledal !

Děsivé pro mě je , že začínám být přesvědčená , že my dva se známe , napíšu pouze toto - Business Park - a pokud ano napiš soukromou zprávu , modlím se aby to nebyla pravda !

Zpět k tématu - každý z nás si nezbytně projde obdobím nesmělosti , první lásky , nešťastné lásky atd .  drtivá většina vztahů vzniká plynule postupně a zcela přirozeně , lidé se poznají , patří do společné skupiny - škola , práce , koníček , bydliště a já nevím co ještě všechno ! Ono totiž vše chce svůj čas , sblížení , vyjádření sympatií a přesvědčení , že ten druhý má taky zájem , to jsou pro mně stěžejní stavební kameny pro to , aby mohl vzniknout vztah . To bys snad ve svých 29 letech mohl už vědět . Nemotej mladým klukům hlavy těmahle bludama .

A vy mladí mužové jenž máte pocit , že váš problém je , že neumíte komunikovat nebo snad neumíte balit - po světe běhá xkrát víc slečen které hledají partnera gentlemana , který se umí chovat , který si jich bude vážit a bude ctít jejich hodnotu než těch , které postávají na ulici a čekají na pitomce který se zeptá jestli si nechtějí zašukat . Je na každém z vás jakou cestou se vydáte , jen je třeba si uvědomit poznáte přesně takové partnerky jaký bude váš přístup . A že kolikrát stačí přestat být zaslepený a koukat kolem sebe , že jo Qazi ?

Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Richard

Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 19. Červenec 2008, 18:02:55 »

já bych řek že s inteligencí to prvok nad dosti ženskejma celkem vyhrál

a ty by sis barbarelo měla někoho najít a pořádně si zašukat...protože ti to evidentně chybí

Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #83 kdy: 19. Červenec 2008, 20:25:30 »

richarde: nesud kdyz nevis
barbarelo: jo Smějící se
Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #84 kdy: 19. Červenec 2008, 21:23:02 »

sebastiane ty si taky luxusni.. taky se snazim poradit.. jen ale odsuzuju nektery nahledy... hlavne ze presne vis proc to delam.. kdyz ti neco vadi tak to neres, ne Smějící se Mrkající? tak me neres a upaluj si uzivat zivota

a uspesnej nejsem, zalezi na tom? nepomohly mi zde pritomne poucky.. nektere sem uz ani nezkousel to je pravda.. mam svuj mozek a v mych situacich mam sve problemy a na to se neda najit zadny reseni na webu...  nehledam tady klic k nicemu.. ted uz ne.. driv sem byl trouba a neco takovyho bych tady hledal, ted tu sem kvuli par lidem, kteri maji casto zajimave postrehy a da se s nima zajimave popovidat
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #85 kdy: 19. Červenec 2008, 21:59:47 »

každý z nás si nezbytně projde obdobím nesmělosti , první lásky , nešťastné lásky atd .  drtivá většina vztahů vzniká plynule postupně a zcela přirozeně , lidé se poznají , patří do společné skupiny - škola , práce , koníček , bydliště a já nevím co ještě všechno ! Ono totiž vše chce svůj čas , sblížení , vyjádření sympatií a přesvědčení , že ten druhý má taky zájem , to jsou pro mně stěžejní stavební kameny pro to , aby mohl vzniknout vztah . To bys snad ve svých 29 letech mohl už vědět . Nemotej mladým klukům hlavy těmahle bludama
Přesně tak!!
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #86 kdy: 20. Červenec 2008, 10:49:02 »

tak tohle tema je ale parada, jaktoze sem ho neobjevil driv Otázka

ale tady je krasne videt, ze at si rika kdo chce co chce, tak uroven komunikace qarka je o hodne vys nez zbytku fora.. vyhrat se nad nim zrejme neda.. a cim vic se nadava, tim je to horsi a horsi.. zajimavy Super!

ja se nepriklonim na zadnou stranu. ty co qarka kritizujou tak ho podle me spatne chapou a ty co ho vynasej do nebes tak taky.. me ty jeho clanky prijdou vsechny ve stylu "jak naucit komunikovat a oslovovat holky introvertniho kluka" a to se mu podle me dari.. co je spatny na otazce: "kolik je hodin"? balit tak baby asi neni nejrozumejsi napad, ale naucit se tak oslovovat neznami lidi urcite jde Mrkající a kdyz tohle introvert zvladne, myslim ze se bude lip citit i ve spolecnosti divek, bude je oslovovat klidne podle sebe a nekam je pozve, ale nekdo ho preci nakopnout musi.. a qark prinasi dukazy ze to jde, navic se to moc pekne cte Úsměv verim ze holkam na urcity urovni a veku se zda pochvaleni svetru jako vrchol trapnosti, ale pro kluky do tech dvaceti, co balej holky kolem tech dejme tomu 16 let je pouzitelny prakticky cokoliv.. pokud se takhle mladej holce libite, tak muzete ricti naprostou koninu, a stejne vas bude zrat.. jde jen o to se nejak rozmluvit Mrkající jak holky starnou, tak koukaj i na jiny veci nez jaky ma kluk svaly, oci, vlasy atd. a je potreba zapojit vic rozumu, nez chvalit svetr, to je zas pravda Mrkající
Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #87 kdy: 21. Červenec 2008, 18:03:52 »

Zpět k tématu - každý z nás si nezbytně projde obdobím nesmělosti , první lásky , nešťastné lásky atd .  drtivá většina vztahů vzniká plynule postupně a zcela přirozeně , lidé se poznají , patří do společné skupiny - škola , práce , koníček , bydliště a já nevím co ještě všechno ! Ono totiž vše chce svůj čas , sblížení , vyjádření sympatií a přesvědčení , že ten druhý má taky zájem , to jsou pro mně stěžejní stavební kameny pro to , aby mohl vzniknout vztah . To bys snad ve svých 29 letech mohl už vědět . Nemotej mladým klukům hlavy těmahle bludama .

Nj, ale co bys poradila lidem, u kterých tento přirozený vývoj ne docela zafungoval, popřípadě úplně selhal? U míň atraktivních jedinců (ať už atraktivitu definujeme jakkoli) je holt nižší pravděpodobnost, že je vyhlédnutá holka ze "společné skupiny" bude chtít. A oslovení velkého počtu holek z takové skupiny může vést k "označkování" takovýho člověka jako zoufalce, co to zkouší na každou, a tedy dalšímu snížení pravděpodobnosti úspěchu. A teď co má dělat člověk mýho věku, kterýmu žádnej vztah nevyšel, nějaký úlety většinou taky ne a tak hledá holku - ovšem ne na zbytek života, chce si víc užívat, tak jako jeho šťastnější kamrádi?

Abych to uvedl na pravou míru, oslovování holek na ulici ve Qarkově stylu neprovozuju. Je to pro mě něco hodně nepřirozenýho (jiný lidi, co je potkám, taky neoslovuju jen tak bez zřejmýho důvodu) a nemůžu si pomoct, připadal bych si u toho jak děsná vtěrka. Na druhou stranu musím uznat, že nic lepšího, co bych moh dělat, mi zatím nikdo neporadil. Ono je docela škoda, že jsem něco podobnýho jako qark.net neměl k dispozici eště jako teenager, tehdy bych do toho možná šel po hlavě. Dneska mám po x neúspěších (vyvažovaných pouze několika málo dílčími úspěchy) ze seznamování vpodstatě vypěstovanou neurózu, takže jsou pro mě podobný postupy  naprosto nemožný, ale pokud se časem spravím, tak to pravděpodobně zkusím.
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #88 kdy: 21. Červenec 2008, 18:21:42 »

ty jo j/r cim to ze skoro ve vsem s tebou souhlasim? Úsměv napsal si to moc pekne, barbarela ma sice nazory ktery maj vetsinou hlavu a patu, ale tohle proste vidi jen svym pohledem a nechape ze ne u kazdyho tohle funguje.. a pro tyhle lidi je tu qark. ono kdyz zaspis tu dobu dospivani, nejsi proste dost sebevedomej a dost sexy aby ti holky sami lezly do kutlochu, tak je jasny ze pak nebudes chtit vaznej vztah, ale dohnat to co si promeskal.. tj uzit si nejakej ten ulet, jednonocovku atd. proste se vybourit. blby je ze od kluku kterym uz neni "nact" se tak nejak ocekava ze budou rozumejsi a hledat si neco vaznejsiho.. ale ja nechci!
Zaznamenáno
gammarus
*

Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #89 kdy: 21. Červenec 2008, 18:32:42 »

Nj, ale co bys poradila lidem, u kterých tento přirozený vývoj ne docela zafungoval, popřípadě úplně selhal? U míň atraktivních jedinců (ať už atraktivitu definujeme jakkoli) je holt nižší pravděpodobnost, že je vyhlédnutá holka ze "společné skupiny" bude chtít. A oslovení velkého počtu holek z takové skupiny může vést k "označkování" takovýho člověka jako zoufalce, co to zkouší na každou, a tedy dalšímu snížení pravděpodobnosti úspěchu. A teď co má dělat člověk mýho věku, kterýmu žádnej vztah nevyšel, nějaký úlety většinou taky ne a tak hledá holku, chce si víc užívat, tak jako jeho šťastnější kamrádi?
Tak s tímhle souhlasím. Sice je mi teprve 17 ale i tak už jsem dost času zameškal a ten přirozený vývoj u mě nějak nefunguje. A tento web mi pomohl hodně věcí pochopit. Ale nechci se rozepisovat mimo téma.
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor

Věk: 1001
Město: Mousillon

Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: 22. Červenec 2008, 22:53:07 »

Šokovaný  OMFG  Řekni to mé ruce

Offtopic, flame  Směrovka Lock.
Zaznamenáno

Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
Stran: 1 2 3 [4]  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS