Návrh na článek

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 13:10:11

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 993 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  Návrh na článek
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Návrh na článek  (Přečteno 1301 krát)
Sejr

Zobrazit profil
« kdy: 10. Říjen 2007, 20:44:35 »

Myslím, že by tu mohl být článek o tom, jak zvednout sebevědomí člověku, který si o sobě myslí, že je ošklivý. Myslím, že s tím má problémy celkem dosta lidí hlavně při seznamování a u introvertů to platí dvojnásob...
Zaznamenáno
Beduin
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 10. Říjen 2007, 21:29:16 »

K čemu hned článek na tohle téma? Vždyť existuje jednoduché řešení:
Třeba uvědomit si, že to tak není. A zároveň, něco udělat pro to, aby to tak skutečně nebylo.

Takže jestli ti vadí obličej, kup si nějaký sajrajt proti akné a pravidelně ho používej...
Vlasy - kdo říká, že musíš mít tenhle účes, co máš a ne ten, co chceš mít?
Svaly - asi nejdlouhodobější zlepšování (taky na tom teď makám)...

Pořád je co zlepšovat, tak se do toho stačí jen vrhnout... Brzo uvidíš výsledky a ty ti to sebevědomí zdvihnou 100% ;-)
Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 10. Říjen 2007, 23:04:05 »

To je moc pěkně se hodící téma, které se mi zrovna hodí Mrkající Protože se s vámi musím podělit o zajímavý zážitek. Včera sem cestou do školy potkal slečnu.

Nebylo by to nic zvláštního, kdyby to přesně neilustrovalo zminěné "vypadat ošklivě".

Slečna měla asi nějaký problém s mimickými svaly. Prostě jí "padal" jeden koutek a jedno oko. Jak sem jí viděl, tak sem si nemoh pomoct a řikal sem si "škoda, taková pěkná slečna to asi dřív byla" (i.e.: vlastně sem jí předem odsoudil). Jenže sem se s ní právě nějak dal do řeči. A musim říct, že mě během chvíle mnohem víc zajímalo všecho ostatní a vůbec né to, jak vypadá. Nemít teď momentálně slečnu, tak musim říct, že bych asi začal mít něco jako "velmi velký zájem".... (uz slysim, ze mi to neverite, ale to je vase vec)

Co z toho plyne? Pokud jste jako lidi uvnitř opravdu výjemční, tak na vzhledu zas až tolik nesejde. A že skutečný problém se vzhledem mají ti, kdo sou obyčejní nejen zvenku, ale i zevnitř. A ti IMO se potřebují opravdu změnit.

Mě osobně to tehdy hodně pomohlo, kdyz mi kamos do oci rek, ze se chovam jak dement a at se sebou neco delam. Nejdriv to bylo trosku jako studea sprcha, ale postupne sem se nad sebou zamyslel a snazil se zmenit, to v cem mel pravdu. Pokud nekdo rekne, ze se nemini menit jen tak na povel, tak pro toho mam vzkaz: "Tak se pak nedivte... " Šťastný (pravda, vidim to ted uz s par let odstupem, ale to nic nemeni na tom, ze sem to zazil, takze to jde Mrkající )
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
qaz
**
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 11. Říjen 2007, 17:09:46 »

neni pravidlo ze by introvert nemel sebevedomi ... neni pravidlo ze by introvert byl a nebo si myslel ze je osklivej
neni pravidlo ze osklivej clovek ztratou akne prejde do stavu ZTELESNENA KRASA <= jsou lidi co jsou vzhledove osklivi (mozna ne pro vsechny) a to muzou mit pokozku, vlasy a svaly v pohode
moda kdy se chlap naracha (vyposiluje si svaly) tak aby se nemohl poradne ani pohybovat jen pro to aby ho zraly zensky je dost ubohy. Svaly sou dobry pokud sou k necemu a pokud se tim clovek nezbavuje ohebnosti a pruznosti.
ne vzdycky je mozny zmenit chovani tak aby vas brala vetsina lidi. Ja sem asi taky dement ale menit se nechci. Nikomu neublizuju a moje nazory si nechavam pro sebe natoz abych je nak ventiloval. A menit se nechci ptze verim ze ty zasady co mam ktery sou vsem NORMALNIM lidem proti srsti sou spravny.
Zaznamenáno
Galileo

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 11. Říjen 2007, 21:11:28 »

Tady je pár článků co souvisí s tvým dotazem. Některé se zabývají opravdu tím jak zlepšit vzhled, ale většinou jsou o tom jak si zvýšit sebevědomí. Myslím, že když si zkusíš například to "jak se stát baličem za tři dny", tak ti to může pomoci.

http://www.qark.net/clanek/praxe-sebevedomi-a-sebeduvery-1-uvedomeni-a-pece-o-telo
http://www.qark.net/clanek/jak-se-stat-balicem-za-tri-dny
http://www.qark.net/clanek/nejde-o-krasu-ale-o-pritazlivost
http://www.qark.net/clanek/osloveni-divky-krok-za-krokem
http://www.qark.net/clanek/cely-vesmir-neni-jako-vas-maly-svet

a jako lahůdka pro ty ,co umějí anglicky, je tu článek, který na několika zahraničních webech dávají jako příklad na zvýšení sebevědomí:

http://www.fastseduction.com/guide/08_Related_Articles/iranian.shtml
Zaznamenáno
Beduin
**

Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 11. Říjen 2007, 22:15:47 »

Galileo: Tak jsem právě přečetl ten anglickej článek.
Příběh nic moc, ale ten konec:Its not what you look like...its what you do, to jsem si uvědomil a souhlasím s tím.
Zaznamenáno
petanx

Toto je můj osobní text

Věk: 22
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 25. Červen 2008, 10:10:07 »

Už se tu dlouho nové články neobjevily. Určitě bych něco uvítal a doufám, že se na něčem pracuje.

Aktuálně by mě zajímalo něco na téma myšlení holek, případně výmluvy holek a co dělat, aby mě holka chtěla sama vidět. Nějak rozebrat problém, že se holky pořád vymlouvají, že nemají čas (možná ho skutečně nemají), nebo jak dosáhnout toho, aby holka šla ráda ven (v podlední době řeším tento problém víc než často, tak je problém buď ve mě, nebo ve všech holkách)
Zaznamenáno
cassies
**

Pohlaví: Ženské
Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 25. Červen 2008, 12:39:24 »

Už se tu dlouho nové články neobjevily. Určitě bych něco uvítal a doufám, že se na něčem pracuje.

Aktuálně by mě zajímalo něco na téma myšlení holek, případně výmluvy holek a co dělat, aby mě holka chtěla sama vidět. Nějak rozebrat problém, že se holky pořád vymlouvají, že nemají čas (možná ho skutečně nemají), nebo jak dosáhnout toho, aby holka šla ráda ven (v podlední době řeším tento problém víc než často, tak je problém buď ve mě, nebo ve všech holkách)
Kdyz holky nechteji, tak malo kdy reknou - nechci - to je moc "zle". Nedochazi jim, ze lez je mnohem, ale mnohem horsi. Nejsou zadne vzory vet- jo to je pravda, jo ted lze. Nekdy mue lhat, nekdy nemusi. Kdyz odmitne a ma zajem, navrhne jiny termin, nebo to udela tak, ze podruhe uz neodmitne, ani kdyby cert na koze jezdil. (mluvim za kategorii 19 plus)
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS