Tomáš Sedlák x Qark

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
06. Září 2008, 21:25:46

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 902 příspěvků v 1 721 témat od 1 704 uživatelů
Nejnovější uživatel: martyl11
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  Tomáš Sedlák x Qark
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 4 5 [6] 7 8  Vše Tisk
Autor Téma: Tomáš Sedlák x Qark  (Přečteno 9979 krát)
MarŤas
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 27
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #125 kdy: 17. Leden 2008, 20:30:44 »

Almadir:
položil´s někdy otázku, co ty dívkám můžeš nabídnout to, co ostatní kluci nemaj??
Zaznamenáno
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #126 kdy: 17. Leden 2008, 21:25:55 »

já často... nic...
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #127 kdy: 17. Leden 2008, 21:29:01 »

takze jedem Šťastný

vzhled: no to co napsala larry flint je dobry hele Mrkající kdyz ti holka rekne ze si roztomilej, tak to je podle me super! kdyz ti rekne ze vypadas jako hodnej blbec, nouma, moula, tak to je hodne neco jinyho nez beht roztomilej Provokatér brejle si nech, jenom si zkus treba sehnat naky co ti padnou lip a budes v nich lip vypadat.. nerikam ze ty na fotce sou spatny, ale urco se daj najit lepsi.. dneska sou brejle hodne o image a nosej je i lidi co videj jak rys (samozrejme bez dioptrickych skel). behani uz teda mame vyreseny, tak sup sup ven Smějící se a co se tyce tvyho stravovani. promin ale tipuju te na knedlo vepro zelo, pak nakej dezert, obcas jabko.. takhle to ale nepujde Nápad ja driv taky jed strasne nezdrave, myslel sem si ze me zelenina nenakrmi. omyl Vykřičník clovek je od prirody bylozravec. to ze ti chutna maso je degenerace. to ze se nejlip citis po nakym zvanci masa je jen tvuj vjem.. ja kdyz se driv prezral, taky mi bylo fajn, ale pak sem mel travici potize a bolelo me bricho.. ted jim prevazne zeleninu, musli, celozrnej chleba a je to mnohem lepsi, nez se cpat hambrugrama. a de to! keci o nakladaku nebudu ani komentovat sakra Řekni to mé ruce Šťastný

baleni: nevim jak ten svuj zajem naznacujes, ale asi delas neco blbe.. a prestan se proboha chovat maximalne slusne Vykřičník nevim kdes na tuhle blbost prisel, jestli vychovou, nebo kdes to sebral.. ale bejt slusnej se tady nevyplaci.. naopak bejt trochu pridrzlej a s holkou laskovat a nedelat jen to co ona chce prinasi vetsi uspechy Mrkající jestli tu holku dostanes na rande, aby uz predtim videla jak vypadas a to rande nevyjde.. tak to..chvile napeti.. NENI vzhledem. proste si ji behem toho rande nezaujal na tolik aby s tebou chtela mit neco vic. v tomhle ti myslim nejlip poradi qarkovy clanky. jo jeste neco. kdyz uz tak prosazuju to behani:-) je dobry si jit pred rande zabehat. pak samozrejme skocit dom a vysprchnout se, abys nesmrdel. efekt to bude mit takovej, ze se ti zlepsi nalada a to se projevi jak? budes vtipnej a holku budes bavit. teda v idealnim pripade, ale rozhodne tim nic nezkazis..

Edit: opraveno bilozravec na bylozravec.. fakt to tak bylo do oci martas? Šťastný
« Poslední změna: 17. Leden 2008, 22:03:02 od afi » Zaznamenáno
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #128 kdy: 17. Leden 2008, 21:38:06 »

Já taky. "Všechno co nehledá" Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
noghri

deadly assassin ;)

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #129 kdy: 17. Leden 2008, 21:38:29 »

bryle nesundavej Mrkající me se libi Úsměv))

dale, "prumer" je presne to po cem vetsina lidi jde i kdyz si to neuvedomuji Mrkající

s tim zhubnutim te chapu, je to drina a na dlouhe lokte (vlastni zkusenost), ale... nehledej vymluvy, kdybys to vazne chtel tak prijdes na zpusob jak spravne vyvazit jidelnicek, aby te to nezruinovalo a zelenina ti nelezla usima. navic jidlo se da pripravit s takovou fantazii a laskou, ze bys dokazal snist s chuti i to co ti jinak spis nechutna Mrkající pokud na ten zpusob vazne prijit neumis, od toho jsou tady skupiny na hubnuti, doktori a dietologove... a ver mi, presne tohle funguje. cajthamlova to v televizi mozna trochu prehnani - je to prece jen reality show, ale kolem tebe je cely prumysl zamereny na hubnuti - vyuzij ho!

navic to zhubnuti je jedina z tech rad se kteryi se tady muzu ztotoznit a mas pravdu, ze tim vyvolas vetsi zajem okoli. budes mit vic z ceho vybirat... je to krute ale je to tak. pravda, procentuelne se zvysi i procento tech "spatnych", ktere k sobe pritahnes Šťastný zatimco s kily navic jsem vedela, ze kdyz uz se nekomu libim je to kvuli me osobnosti, tak ted uz potkavam i takove, kteri to na me vybalej jen kvuli tomu, jak vypadam. a to jsem porad jeste pekny kus zenske, zadna modelka Úsměv)

a taky bych omezila seznamovani pres net, dyt osobne je to prece mnohem vetsi sranda Úsměv
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #130 kdy: 17. Leden 2008, 21:56:22 »

to Afi:
musím tě opravit- bilozravec
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #131 kdy: 17. Leden 2008, 22:07:07 »

afi: ačkoliv máš víceméně bez výhrad pravdu, v jedný věci se velice pleteš... jíst JEN zeleninu NENI ZDRAVÉ / NEjíst maso NENI ZDRAVÉ! nejvíc vitamínů je v rybě a v játrech (dokonce o dost víc než v ovoci) a výhoda toho je, že to má i vyšší energetickou hodnotu než zelenina... kdysi jsem četl na internetu nějaký srovnání energetický hodnoty různejch jídel a 5 chipsů mělo stejnou energetickou hodnotu jako 6 celých rajčat!! samozřejmě, že chipsy nejsou zdravý a že je to vysokokalorickej překořeněnej hnus, ale faktem pořád zůstává, že tě zasytí MNOHEM VÍC než zelenina... s tim, jak tvrdíš, že jen zelenina tě může zasytit, nemáš pravdu. Možná naopak ty sis na to zvyknul a tak ti přijde, že tě zasytí, ale zelenina má tak malou energetickou hodnotu a tak málo kalorií, že kdybys měl jíst jen zeleninu a přitom splnit potřebný denní příjem kalorií, tak celej den neděláš nic jinýho, než žereš zeleninu...
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #132 kdy: 17. Leden 2008, 22:13:06 »

do tohodle bych se moc nepoustel

vazba kalorie-energie-nadvaha spousta lidi tvrdi spoustu veci a nesmi se zapominat na rozdil v metabilismu muzu a zen a vubec Úsměv
jatra jsou dobry mam je rad, obsahujou dost potrebnych latek, neni divu kdyz je to centrum vsech moznejch procesu jako je transaminace atd.. jenze taky se v nich usazuji metabolity negativniho charakteru a tema se krmit neni fajn, taky je v ovoci vic antioxidantu (v tom se ale nevyznam tak to nebudu dal rozvadet).. hlavne se neupnout na jednu radu nekoho z fora, bylo by lepsi najit si odbornejsi pomoc
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Zobrazit profil
« Odpověď #133 kdy: 17. Leden 2008, 22:22:18 »

D9: zjisti si neco o vyzive, chipsy te zasyti mozna kvuli vysokemu podilu tuku, coz je to, co zasycuje. kvuli tomu se dava olej k zeleninovym salatum - nejen ze se pak lepe vstrebaji vsechny ziviny, ale i zasyti. navic mam pocit, ze pod zeleninou si tady vsichni predstavi salat. ja do zeleniny radim treba i lusteniny, takove fazole jsou plne bilkovin, zasyti a nejsou moc kaloricke. pravidelnou soucasti meho jidelnicku jsou take lilky, cukety, brokolice, hrasek, fazolky, porek, kukurice, rajcata, brambory, mrkev... vse se tepelne zpracovava a nemam pocit, ze bych po pulhodine vytravila a bricho rvalo hlady...

ad masozravci/bylozravci (MarTas: od slova býlí Mrkající http://www.pravidla.cz/hledej.php?SID=m1ivitan8puukdvt669ff92ls1&qr=b%FDlo%9Eravec ), jsem zastancem toho aby clovek poslouchal sve telo a dal mu to, co si zada. neni vhodne zcela vyradit maso, stene jako neni vhodne ho mit kazdy den. jako u vseho plati, ze ruznorodost je dulezita.

ale myslim si, ze nez abychom tady vsichni jako "odbornicci" radili a hadali se o tom, co ma jist, radsi by se mel poradit s odbornikem, ktery ho podrobne vysetri, zjisti ceho ma v tele nedostatek a na miru mu sestavi jidelnicek...
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #134 kdy: 17. Leden 2008, 22:23:25 »

D9: ok, trosku hodne sem to zjednodusil. samozrejme, co je nejdulezitejsi je jist zdravou PESTROU stravu. tj jasne ze nejen zeleninu. ale aldamir mi prisel jako clovek co si da jednou za mesic okurku a tim to u nej hasne, proto sem tu zeleninu zduraznil. maso obecne zrovna dvakrat zdravy neni, se dvema vyjimkama, ktery si vyjmenoval. co je snad nejdulezitejsi je zpracovani, takze zadna smazena ryba Vykřičník s tema chipsama to muze bejt pravda, ale tady prece nehledame jidlo s nejvetsi energetickou hodnotou. to si muze dat rovnou bucek Mrkající pravda zelenina te nezasyti. ale je dobry ji spravne prokombinovat s dennim jidelnickem. pro zajimavost: jednou sem nevychazel s penezma, tak sem si rek ze budu celej den jist jen zbytky.. a ty se skladali z mrkve, citronu, musli a a celozrnyho chleba (plus neco na nej, ted uz fakt nevim co to bylo). jako dlasi den sem mel takovou sra*ku ze to svet nevidel Šťastný fakt se to zas nesmi prehanet Mrkající
Zaznamenáno
MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #135 kdy: 17. Leden 2008, 22:29:01 »

Noghri:
ale já jsem opsal špatný pojem od Afiho a vyznačil jsem červeně špatné znění. Tažkě mi neříkej, že si mám otevřít pravidla českého pravopisu. Provokatér
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #136 kdy: 17. Leden 2008, 22:34:23 »

noghri: naprostej souhlas s jendou vyjimkou. a to ze by clovek mel poslouchat svy telo a dat mu co si zada. chovat se takhle, tak za chvili sme vsichni tlusty jak americani. je jasny ze kdyz des do supermarketu a kupujes jidlo, tak si telo "zada" chipsy, hranolky, parky, horcici, medvidky haribo a velkou cokoladu vecer k televizi spolu s nanukovym dortem... ale ty musis rict NE a koupit si Vykřičník brokolici, rajcata, mrkve, citrony, celozrny pecivo, ovocny musli, nizkotucnej jogurt, atd. telo potrebuje vitaminy (hlavne ted v zime), ne tuky sakra.. zvlast pokud nejsme vasnivy bezkari, tak prakticky nemame jak ty tuky spalovat.. a co se tyce masa tak je to pravda.. clovek se narodil jako vegetarian, ale vyvojem se do jeho jidelnicku pridalo i maso. ja ho jim taky, a pokud ho nemam porad, neni to na skodu
Zaznamenáno
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #137 kdy: 17. Leden 2008, 22:38:45 »

noghri to podle me myslela tak ze 'co si telo zada' = 'co potrebuje, ceho ma malo' a ne 'co zapricini ze se mozek bude rozplyvat nad vanilkouvou prichuti zmrzliny polite cokoladou'
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #138 kdy: 17. Leden 2008, 22:41:19 »

noghri: naprostej souhlas s jendou vyjimkou. a to ze by clovek mel poslouchat svy telo a dat mu co si zada. chovat se takhle, tak za chvili sme vsichni tlusty jak americani. je jasny ze kdyz des do supermarketu a kupujes jidlo, tak si telo "zada" chipsy, hranolky, parky, horcici, medvidky haribo a velkou cokoladu vecer k televizi spolu s nanukovym dortem... ale ty musis rict NE a koupit si Vykřičník brokolici, rajcata, mrkve, citrony, celozrny pecivo, ovocny musli, nizkotucnej jogurt, atd. telo potrebuje vitaminy (hlavne ted v zime), ne tuky sakra.. zvlast pokud nejsme vasnivy bezkari, tak prakticky nemame jak ty tuky spalovat.. a co se tyce masa tak je to pravda.. clovek se narodil jako vegetarian, ale vyvojem se do jeho jidelnicku pridalo i maso. ja ho jim taky, a pokud ho nemam porad, neni to na skodu

Kdybych to já nechala na tom co si tělo řekne tak sním tak tunu čokolády týdně , ale zase bylo by mi krásně  Super!
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #139 kdy: 17. Leden 2008, 22:41:45 »

afi: v zimě neni jak spalovat tuky? nejlíp se spalujou sexem Úsměv ... btw trochu jsi mě inspiroval, jelikož mam taky problémy s akné, tak zkusim jako ty nejíst slaný a sladký... thx
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #140 kdy: 17. Leden 2008, 22:46:34 »

gaz: jo, ale jak mam sakra poznat ze si moje telo zda prave vitamin B5 hmm? Šťastný

barbarelka: to si jen myslis ze by ti bylo krasne, az bys nemohla vylizt do schodu, a v letadle bys zasedla dve sedacky, mluvila bys jinak Mrkající

D9: to mas pravdu, ale ted prave na sex nikoho nemam.. s tim akne me hlavne pomohlo nezrat chipsy.. sladky v malej mire tolik nevadi.. chce te nejist moc koreneny jidla, pak vsechno co je smazeny Vykřičník to je asi tak nejdulezitejsi, ale kazdej to ma jinak.. navic na jare se akne zlepsi, pres zimu to bejva krizovka. co se tyce kremu, tak nevim co pouzivas, ale kazdej si chvali konopny masti. taky na ne ted budu prechazet, tak ti pak muzu napsat jak to funguje..
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Zobrazit profil
« Odpověď #141 kdy: 17. Leden 2008, 22:47:46 »

aha, tak ja jsem to pochopitelne myslela s pouzitim rozumu Úsměv obcas se stane, ze mam chut na neco co neni zdrave a doktori radi, ze si to clovek nema odpirat, jelikoz misto toho pak sezere spouztu jinych volovin, aby zahnal touhu po tom, co skutecne chce. misto toho si to ma v malem!!! mnozstvi doprat a v omezene mire pokud je to nezdrave. mame mozek, tak ho pouzivejme. taky treba nemam prilis rada maso, ale jednou za cas to na me prijde a mam chut na krasny libovy stredne propeceny biftek - tak proste dam telu co si zada. cas od casu dostanu i chut na treba domaci hranolky a na volske oko, proc ne... proste v tom okamziku mi neco chybi a tak to doplnim... jen si to nedavam kazdy den a vetsina meho jidelnicku vypada uplne jinak... z toho cos popsal, ze by si clovek kupoval, by mi do tri dnu bylo zle... Úsměv))

martas promin, nevsmla jsem si te cervene... koukam na monitor zvrchu a s brylemi, nektere barvy mi trochu unikaji Úsměv
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #142 kdy: 17. Leden 2008, 22:52:14 »

od toho jsou doktori atd. Úsměv

podle kuze/nehtu/vlasu/zubu... vsechny deficity cehokoli maj nakej dopad, at uz to je zvyseny padani vlasu nebo oderky na kuzi.. odstupujici dasne atd.. jako u vseho o tom ale musis nejdriv neco zkusit zjistit, pokud mozno z verohodnych pramenu
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #143 kdy: 17. Leden 2008, 22:53:47 »

noghri: no jestli si myslela ty nezdravy veci, tak jo bylo by ti zle. a je to dobre Mrkající ja treba nedavno sel do kramu, videl sem chipsy a dostal sem na ne strasnou chut.. tak sem si je dal do kosiku, valim k pokladne, a v pulce cesty si to rozmyslim. vratim chipsy na misto a misto toho si dam do kosiku emco musli. sice nechutnali tak dobre, jako skvely krupavoucky chipsy, ale zas po nich nemam dalsi den xicht ze nemuzu vylizt mezi lidi Kroutící očima a to u me vitezi (nutno dodat, ze dlouha leta to bylo naopak)
Zaznamenáno
Aldamir
**

Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #144 kdy: 17. Leden 2008, 23:06:49 »

No fajn, tady se to zvrhlo pro změnu v dietologickou poradnu, tak to já se radši stáhnu do ústraní, aby ten topic už nebyl o mě...

Galileo: já vim, že máš pravdu, časem k tomu snad dojdu...

Marťas: pokud vynechám ty věci, co holky nechtěj, tak nejspíš nic, já nevim... na tohle se hrozně těžce odpovídá...

afi:

1) roztomilej je plyšovej králíček, kterýho má na hraní... podle mě roztomilej neni sexy... ale sem rád i za to...

2) ty brejle se mnou vybírala moje nejlepší kámoška... a myslim, že zrovna ona by mi blbě neporadila...

3) tipuješ mě blbě... bydlim sám, takže tradiční českou kuchyni sem neměl nepamatuju... můj vzhled je kombo genovejch dispozic, nepravidelnýho denního režimu, různejch sraček, co do sebe člověk cpe, protože nemá čas se najíst a podobně... ale to by bylo na dýl... pro upozornění, nevymlouvám se na to, konstatuju!

4) sem slušňák odjakživa... na to, že je to špatně, sem přišel bohužel pozdě a teď už se to se mnou táhne a nemůžu se toho zbavit...

noghri: dietologa sem zkoušel, efekt žádnej, pak sem to zkusil podle sebe a vyšlo to... bohužel zatim jen krátkodobě...
jinak seznamování pro mě neni sranda, to bych tu jinak nebyl...

barbarella: tak na čokoládě se bohužel shodnem...

D9: to už sem taky někde slyšel... ale abych moh spalovat, tak k tomu mi ještě velkej kus cesty chybí... teda myslim pravidelně, ne nárazově...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #145 kdy: 17. Leden 2008, 23:15:06 »

1)roztomilej muze znamenat sexy, nebo aspon pritazlivej.. taky nemusi, to ale resit nebudem, je to vlastne kravina..Úsměv

2)okej, hlavne ze je spokojenost, z tej fotky fakt prd vyctu. btw. je lepsi vybirat podle sebe nez kamosek.. teda pokud mas aspon trosku vkus Mrkající

3)nj, tipy me nikdy moc nevychazeli. geny nespravime, denni rezim si urcuje kazdej sam, jestli ten tvuj jej blbej, tak zmen praci nebo neco.. tohle je zrovna docela dulezity. tema srackama myslis urco fast food. to sou fakt sracky a osobne neznam krome tuny sladkyho nic, co by bylo na tloustku horsiho nez jidlo z fast foodu! to je takovej problem, si treba rano pripravit doma zdravou svacu? a na obed zajit samozrejme jinam nez do mekace..

jinak sakra na jidlo si cas udelej Vykřičník nerikej mi ze si nemuzes zmenit denni rozvrh tak, aby ses moch v klidu najist.. a jestli reknes ze ne, tak sou to jen vymluvy, jidlo se ma jist vklidu a na urcenejch mistech krucinal

4)no.. mozna bys potreboval, aby ti dal zivot poradne pres drzku.. to pak dost slusnaku prejde a zacnou se chovat vic.. eee.. standartne Mrkající
Zaznamenáno
MarŤas
**

Zobrazit profil
« Odpověď #146 kdy: 17. Leden 2008, 23:16:10 »

Marťas: pokud vynechám ty věci, co holky nechtěj, tak nejspíš nic, já nevim... na tohle se hrozně těžce odpovídá...

D9: to už sem taky někde slyšel... ale abych moh spalovat, tak k tomu mi ještě velkej kus cesty chybí... teda myslim pravidelně, ne nárazově...

Asi se málo znáš a určitě v sobě musíš mít to, co dívku bude imponovat.
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #147 kdy: 17. Leden 2008, 23:19:57 »

Dietologická poradna? To je něco pro mě.
Člověk by neměl jíst jen rostlinou potravu, je od přírody všežravec (nevěříte? kouknětě se na šimpanze). Je spousta problematických látek, které si tělo vyrobit neumí a které jsou jen ve velmi omezené míře v rostliné stravě. Bílkoviny rostlin nejsou vůbec plnohodnotné, chybí jim mnoho aminokyselin a správné vyvážení (aby to složením připomínalo plnohodnotnou bílkovinu) je opravdu umění - problematické AMK - tryptofan, lysin, cystein, methionin. Některé vitamíny se též takřka v rostliné stravě nenachází - D a E, B12 (kobalamin) se nachází pouze v živočišné.
Nebuďte vegani, nepřesolujte si jídlo, nejezte nekvalitní stravu. Steak zas tak nevadí, ale i tak platí, že vařené je lepší než pečené.
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #148 kdy: 17. Leden 2008, 23:22:05 »

afi: konopný masti? já hodně hulim Úsměv tak by to mohlo stačit Šťastný jako nemam s tim azs tak velkej problém.... ale slyšel jsem, že ty řeči, že je to z jídla, nejsou vůbec pravdivý a že je to všechno jen ze stresu... jinak já prakticky nejim nic jinýho než hodně kořeněný jídla... Šťastný

Kiruy: přesně!
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #149 kdy: 17. Leden 2008, 23:25:16 »

D9: no hele problem je, ze u to je strasne individualni. nekomu pomuze zdrava strava, nekomu ne. rozhodne neuskodi. ze strestu to bejt muze, ale taky to muze bejt tim, ze kdyz sou lidi ve stresu tak jedej sladky zj Mrkající jinak hodne hulit nepomaha, uz to zkousim sest let a za tu dobu bych musel mit xicht jak porcelan Šťastný
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 4 5 [6] 7 8  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS