Tomáš Sedlák x Qark

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 11:17:10

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 988 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  Tomáš Sedlák x Qark
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8  Vše Tisk
Autor Téma: Tomáš Sedlák x Qark  (Přečteno 10030 krát)
Aldamir
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #150 kdy: 18. Leden 2008, 00:32:54 »

Asi se málo znáš a určitě v sobě musíš mít to, co dívku bude imponovat.

Asi se fakt málo znám, ale ty věcí, kterejch si vážim já sám na sobě, holkám nejspíš neimponujou nebo jim to nestačí... jako fakt nevim...

1)roztomilej muze znamenat sexy, nebo aspon pritazlivej.. taky nemusi, to ale resit nebudem, je to vlastne kravina..Úsměv

Tak sem nejspíš ještě na žádnou takovou, který by to přišlo přitažlivý, nenarazil... ale je to vlastně kravina...

2)okej, hlavne ze je spokojenost, z tej fotky fakt prd vyctu. btw. je lepsi vybirat podle sebe nez kamosek.. teda pokud mas aspon trosku vkus Mrkající

Vkus nemám a ty brejle sem si nekupoval kvůli sobě, ale kvůli ženskejm, abych vypadal líp... tak kdo mi poradí líp než jedna z nich?

3)nj, tipy me nikdy moc nevychazeli. geny nespravime, denni rezim si urcuje kazdej sam, jestli ten tvuj jej blbej, tak zmen praci nebo neco.. tohle je zrovna docela dulezity. tema srackama myslis urco fast food. to sou fakt sracky a osobne neznam krome tuny sladkyho nic, co by bylo na tloustku horsiho nez jidlo z fast foodu! to je takovej problem, si treba rano pripravit doma zdravou svacu? a na obed zajit samozrejme jinam nez do mekace..

Jako mekáč mi nepřišiješ, všechno, jen to ne... ale bagety, hotovky do mikrovlnky, těstoviny a podobný věci... pak taky spousty přeslazenýho kafe a čokoláda, když sem toho měl hodně a potřeboval energii... Práci změnit fakt nemůžu, pořád studuju a přitom se o sebe musim starat sám, takže když seženu práci, kterou sem vždycky chtěl dělat a odpovídá tomu, na co studuju, tak se jí nevzdám, sorry...

jinak sakra na jidlo si cas udelej Vykřičník nerikej mi ze si nemuzes zmenit denni rozvrh tak, aby ses moch v klidu najist.. a jestli reknes ze ne, tak sou to jen vymluvy, jidlo se ma jist vklidu a na urcenejch mistech krucinal

Jasně že dá, pracuju na tom, klídek, jo?

4)no.. mozna bys potreboval, aby ti dal zivot poradne pres drzku.. to pak dost slusnaku prejde a zacnou se chovat vic.. eee.. standartne Mrkající

Od života dostávám přesdržku permanentně, ale furt se snažim bejt staromódně stejnej...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
MarŤas
**

Věk: 27
Město: Liberec

Zobrazit profil
« Odpověď #151 kdy: 18. Leden 2008, 14:39:35 »

Asi se málo znáš a určitě v sobě musíš mít to, co dívku bude imponovat.

Asi se fakt málo znám, ale ty věcí, kterejch si vážim já sám na sobě, holkám nejspíš neimponujou nebo jim to nestačí... jako fakt nevim...

Tak jsi ještě nenarazil na ty holky, kterým bys imponoval. Možná se pohybuješ v jinejch vodách. A pokud se nepletu, že bys měl sám sebe rád (nepřežeň to, jinak budeš za narcistu) a dát se dohormady. Působíš na mě, že bráníš dát dohormady svou duši se svou lidskou schránkou. Když jsi takhle "rozpolcený", tak tvá "aura" nesvítí takovou intezitou, aby dokázala donutit společnost (dívky) si Tě všimnout. Nemusíš vyvádět vylomeniny, stačí se dát dohromady a pracovat na svých přednostech. žárovka se ve tmě bez proudu nerozvítí.
Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #152 kdy: 18. Leden 2008, 16:54:31 »

Já bych selektivně zareagoval na pár věcí:

Aldamire, já bych ti radil spíš posilování naž hubnutí, svalnatá postava je obecně hodnocená jako atraktivnější než hubená. Jestli vážíš metrák jak říkáš, máš výhodu - slušnej "materiál" na vybudování muskulatury.

K běhání v zimě: Je to stejně efektivní způsob jak si zničit plíce, jako kouření. Já dávám přednost kouření, protože je příjemnější, kdo chce ať běhá.  Smějící se
Samozřejmě, teď když je +8, tak se běhat eště dá, ale za mrazu to fakt není dobrý, to jak hyperventiluješ studenej vzduch prostě škodí. Táta je doktor a mě s bráhou tohle zakazoval.
Zaznamenáno

marcus
*

Zobrazit profil
« Odpověď #153 kdy: 18. Leden 2008, 18:06:13 »

Lungs are not damaged by cold, said Kenneth W. Rundell, the director of respiratory research and the human physiology laboratory at Marywood University in Scranton, Pa. No matter how cold the air is, by the time it reaches your lungs, it is body temperature, he explained.

http://www.nytimes.com/2008/01/17/health/nutrition/17BEST.html?_r=1&oref=slogin
Zaznamenáno

Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a múdrosť, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #154 kdy: 18. Leden 2008, 18:16:40 »

J/R: uh... no koukam, že moc nevíš, o čem mluvíš... slušnej "materiál" na vybudování muskulatury... ee... nejlíp se posiluje, když je člověk uplně hubenej... z tuků se nestanou svaly omg (z tuku nejde udělat cukr!!) Šťastný tuky se nejdřív odbouraj (na což jsou potřeba pro tělo nejsložitější chemické procesy, proto se z tuků hubne tak těžko) a pak teprv, až když je člověk uplně kost a kůže, tak se posilováním vytvářejí svaly...

btw marcus right...
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #155 kdy: 18. Leden 2008, 18:24:23 »

nejde o slozitost chemickych reakci, jde o to ze pri odbouravani tuku (za ucelem zisku energie- 'spalovani' -jinak se moc neodbouravaj Úsměv) vznika mnoho ATP molekul, mnohem vice nez pri odbouravani cukru.. proto mensi mnozstvi molekul tuku staci telu na mnohem delsi dobu
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #156 kdy: 18. Leden 2008, 18:27:55 »

aldamir:

1)ja tady zrovna neresil tebe, jen ten vyraz roztomilej.. si nikdy od kamosky neslysel vetu:"kdyz on je tak roztomileeeeej, ja ho proste chci!" Otázka

2)kazda holka ma jinej vkus.. a taky kdyz je to kamoska, tak te ma nejak zaskatulkovanyho a podvedome vybira brejle co se k tobe hodej.. protoze o tobe neuvazuje sexualne a nerika si, ze kdyz budes mi tyhle brejle, pujdou na tebe holky jak vosy na lep..

3)mekac, bagety, veci z mikrovlnky.. vsechno stejnej sajrajt Vykřičník vzdat se prace te nenutim, ocividne problem v ni neni. kdyz potrebujes energii, tak sou dobry treba bebe dobre rano, klidne i vic baleni, urco lepsi bagety. a proc pijes preslazeny kafe a cokoladu uz vazne nechapu. kdyz uz musis bejt ready, tak je lepsi treba caj z mate (da se nosit treba v termosce, a probere te stokrat lip jak kafe) nebo klidne i nakej energetickej napoj je lepsi jak preslazeny kafe..

4)no tak se proste NESNAZ. oko za oko, zub za zub Mrkající

J/R: boze, tady ho nidko nenuti behat v mrazech Kroutící očima ale kdyz je aspon pet stupni nad nulou, tak se urco behat da, treba v mirnejsim tempu. jinak srovnavat koureni s behanim? si upad? Šťastný myslim ze po behani nebudes mi plice zasrany kilem dehtu.. takze si klidne kur, aldamir at beha

Zaznamenáno
J/R

Věk: 25
Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #157 kdy: 18. Leden 2008, 19:02:22 »

Ehm, to s tím kouřením byl pokus o humornou nadsázku, ale koukám že se minul Smějící se Ok, budu vážný.

D9: Odborník na bodybuilding nejsem, to přiznávám. Usuzuju toliko ze srovnání sebe a bráchy. Brácha byl odmala tlouštík a pak když začal cvičit, tak se relativně rychle "nakorbil". Naopak když přestal cvičit, tak začal špekovatět, dokud opět nezačal cvičit. Zatímco já byl pořád stejná sušinka, téměř nezávisle na jakékoli snaze s tím něco dělat (tím nepopírám, že by to nějak šlo, ale nebýt schopnej přibrat je rozhodně srovnatelnej problém jako nebýt schopnej zhubnout, možná větší - v koncentráku bych se svým metabolismem první umřel Super! )

marcus: Záleží na tom jak běžíš. Jestli se jdeš proběhnout kolem bloku, aby sousedi věděli, jakou sis koupil hezkou teplákovku, tak to jo. Ale u pořádnýho běhu pořádně dýcháš (jak ve smyslu objemu, tak frekvence) a to je ten studenej vzduch v plicích velmi zřetelně cítit.
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #158 kdy: 18. Leden 2008, 19:14:30 »

ja beham uz nakou dobu, na technice dychani si davam zalezet, byl jsem behat maximalne v -5°C a pokud dychas nosem tak to neni problem.. je dobry koupit si naky aktivni obleceni, dat v zime bacha na klouby aby nebyly vystaveny chladu.. taky bacha na naledi. A myslim ze jsem behal na me moznosti celkem dost, zadna predvadecka pred kymkoli
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #159 kdy: 18. Leden 2008, 19:25:09 »

hm... předevčírem jsme běželi na tramvaj s kámošem, ale ne tak, jak se běžně běží na tramvaj.... my jsme vyšli z poza jednoho baráku a viděli jsme tramvaj, jak vyjíždí asi 50 metrů od nás ze zastávky a kámoš: "doprdele, ujela nám tramvaj" a já blbec jsem řekl: "tu stihnem na další zastávce" Šťastný a rozeběhli jsme se... běželi jsme na tramvaj od zastávky na zastávku (tramvaji, která jede rovně, to u nás trvá 2 minuty). Měli jsme náskok nějakejch 50 metrů před tramvají a vyběhli jsme ve stejnou dobu jako tramvaj a stihli jsme jí..... no... omg... to je fuk... to hlavní, co jsem chtěl říct, je, že to bylo hodně nepříjemný a plíce mi mrzly ještě hodinu po tom...
Zaznamenáno

qaz
**

Zobrazit profil
« Odpověď #160 kdy: 18. Leden 2008, 19:26:39 »

nebyl to spis hrtan? Šokovaný
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #161 kdy: 18. Leden 2008, 20:34:42 »

všechno Úsměv
Zaznamenáno

barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #162 kdy: 18. Leden 2008, 21:10:15 »

Aldamirova osobní dietologicko-stylingová poradna  Šokovaný

Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #163 kdy: 18. Leden 2008, 21:23:20 »

Aldamirova osobní dietologicko-stylingová poradna  Šokovaný

presne.. jen bych doplnil, ze dobre mu tady radim snad jen ja Šťastný
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #164 kdy: 18. Leden 2008, 21:24:35 »

afi: ty jedinej mu tady právě radíš špatně! Šťastný (joke)
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #165 kdy: 18. Leden 2008, 21:32:13 »

Závidím  Vykřičník
Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #166 kdy: 18. Leden 2008, 21:34:04 »

nemas co, tobe radim taky dobre Šťastný mas snad taky problemy s nadvahou a stylem? Zelenáč
Zaznamenáno
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #167 kdy: 18. Leden 2008, 21:35:47 »

Myslím , že ne , ale dělalo by mi dobře kdybyste mi všichni říkali , že vypadám moc dobře a mám krásné dolíčky  Eh?
Zaznamenáno

afi

Zobrazit profil
« Odpověď #168 kdy: 18. Leden 2008, 21:49:55 »

larry flint by rekla roztomily.. a aldamir by te zas mel za moulu.. mas to tezky co Mrkající
Zaznamenáno
Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #169 kdy: 18. Leden 2008, 23:06:07 »

barbarela: na puse nejsem schopni moc rozpoznat roztomilost tvých ďolíčků či ladnost tvých křivek.

J/R: z tuků opravdu nejdou udělat svaly, tuk můžeme akorát spálit. Otázka esenciálních MK - jsou v rostliné stravě a jsou esenciáln proto, že si je tělo neumí vyrobit, nemáme pro to "výrobní linku" (laicky řečeno). Pokud chcete zhubnout, berte to takhle - hubnutí je proces, při kterém se snažíte vydat více energie, než přijmete, což znamená cvičit. Čm větší svaly zapojujete, tím je to lepší - takže běhání, spinning jsou ideální. Pochopitelně, že s užíváním svalů roste též i jejich objem a tím i množství energie, které spálí. Další problém je v tom, že k tomu, aby tělo začalo odbourávat tuky, je třeba více času. Udává se, že při tzv. aerobním cvičení, tělo začne spalovat tuky za takových 20 - 40 minut. Jak poznat, že jsme v aerobní fázi? Člověk je schopen při cvičení normálně hovořit (nebo si může měřit tep, záleží pak na věku).
Závěr: nestrhávat se, cvičit méně intenzivně, ale zato dlouho. Jíst spíše bílkoviny (ovšem nepřehánět to!)
Zaznamenáno
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #170 kdy: 18. Leden 2008, 23:26:22 »

omg zas souhlas s Kiruy... ty tomu nějak rozumíš, co?
Zaznamenáno

Kiruy

Zobrazit profil
« Odpověď #171 kdy: 18. Leden 2008, 23:34:35 »

D9: děkuji za uznání. mám určité znalosti, ačkoliv výživa není můj obor, biochemie je.
Zaznamenáno
afi

Zobrazit profil
« Odpověď #172 kdy: 19. Leden 2008, 18:59:53 »

tak jeste me napadlo par veci, co bych mel aldamiroj rict ohledne hubnuti Šťastný

takze nevim co sis o tom precet, nebo co o tom vis, nebo si myslis ze vis. ale hodne lidi dela chybu v tom, ze proste chtej zhubnout hned.. tak najednou prestanou jist, nakoupej zasoby zeleniny, a vyhodej vsechno nezdravi. nakone se na to hubnuti vyserou, protoze na to nejsou zvykly a v tom lepsim pripade naberou svoji puvodni vahu, casto jeste priberou. na hubnuti se musi postupne. je to hlavne o cviceni. ale v tom urcite poradi nekdo lip jak ja.. takze k hubnuti: telo funguje tak, ze kdyz ma malej prijem potravy tak co udela? zjisti ze je jidla malo a proto bude lepsi si ho ulozit na horsi casy, kdyby ho bylo jeste min. takze paradoxne kdyz nejite, prakticky nic nespalujete, ale ukladate. proto se taky citite tak mizerne. nakonec se prezerete, a je to jeste horsi. proto je nejlepsi jit porad ale v malych davkach.. telo zjisti ze je jidla dost, nebude si ho ukladat a bude ho rovnou spalovat. tim se zacne postupne spalovat i prebytecnej tuk, protoze telo zjisti ze neni nutny si delat zasoby a odboura je. takze vysledek? jezte prubezne celej den, neprezirejte se, ani nejezte narazove. zkuste omezit tucny a sladky, pridejte obiloviny, bilkoviny, atd. nemusite nutne zmenit celej svuj jidelnicek (to situaci vetsinou jeste zhorsi), jen ho vhodne doplnte. spolu s pravidelnym Vykřičník cvicenim mi nerikejte ze nezhubnete

btw. ty zazracny veci na hubnuti jsou k nicemu Mrkající
Zaznamenáno
Aldamir
**

Věk: 23
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #173 kdy: 20. Leden 2008, 02:21:01 »

Působíš na mě, že bráníš dát dohromady svou duši se svou lidskou schránkou. Když jsi takhle "rozpolcený", tak tvá "aura" nesvítí takovou intezitou, aby dokázala donutit společnost (dívky) si Tě všimnout.

Hezky řečeno, možná na tom něco bude...

Aldamire, já bych ti radil spíš posilování naž hubnutí, svalnatá postava je obecně hodnocená jako atraktivnější než hubená. Jestli vážíš metrák jak říkáš, máš výhodu - slušnej "materiál" na vybudování muskulatury.

Když máš metrák a nikdy si nebyl hubenej, tak prostě nikdy hubenej nebudeš, ani kdybys nejed měsíc v kuse... takže samozřejmě neni mým cílem bejt hubenej, ale ani nijak zvlᚍ svalnatej, prostě nějakej střední proud, zkrátka jen vypadat trochu líp, žádný revoluční změny...

nejlíp se posiluje, když je člověk uplně hubenej...

tak to je opravdu, promiň mi ten výraz, naprostá hovadina... protože když seš hubenej, nemáš ani pořádný svaly (myšleno teď biologicky, nikoliv z hlediska bodybuildingu), a když nemáš na kostech žádný maso, tak ze sebe prostě korbu neuděláš... to je potřeba nejdřív nabrat svalovou hmotu a pak ji přetvořit na svaly... takže mě se bude určitě posilovat líp než klukovi, co má při stejný výšce cca 60kg, protože já cvičením zároveň spálim tuk a posílim svaly... toť jen menší odbočka...

aldamir:

1)ja tady zrovna neresil tebe, jen ten vyraz roztomilej.. si nikdy od kamosky neslysel vetu:"kdyz on je tak roztomileeeeej, ja ho proste chci!" Otázka

jo, naposled ve zverimexu v tesku... Smějící se Ale vážně, roztomilost podle mě se sexuální přitažlivostí osoby má pramálo co společnýho, ale budiž...

2)kazda holka ma jinej vkus.. a taky kdyz je to kamoska, tak te ma nejak zaskatulkovanyho a podvedome vybira brejle co se k tobe hodej.. protoze o tobe neuvazuje sexualne a nerika si, ze kdyz budes mi tyhle brejle, pujdou na tebe holky jak vosy na lep..

To je sice možná pravda, ale: já nemám žádnej vkus, je mi vlastně naprosto jedno, co na sobě mám, pár triků sem sice nějak časem pochytil, ale víceméně to nijak zvlášť neřešim. Takže já bych si vybíral brejle jedině podle ceny... Takže v tomhle byla ta kámoška pořád tisíckrát lepší. Samo, že by bylo v tomhle ideální přesvědčit nějakou náhodnou kolemjdoucí nebo zákaznici, ať mi pomůže vybrat, ale když bych tohle zvládnul, tak bych asi nic z toho, co tu řešim, neřešil...

3)mekac, bagety, veci z mikrovlnky.. vsechno stejnej sajrajt Vykřičník vzdat se prace te nenutim, ocividne problem v ni neni. kdyz potrebujes energii, tak sou dobry treba bebe dobre rano, klidne i vic baleni, urco lepsi bagety. a proc pijes preslazeny kafe a cokoladu uz vazne nechapu. kdyz uz musis bejt ready, tak je lepsi treba caj z mate (da se nosit treba v termosce, a probere te stokrat lip jak kafe) nebo klidne i nakej energetickej napoj je lepsi jak preslazeny kafe..

Vim, vim, vim, snažim se to omezovat. Kafe sem pil kvůli energii (jelikož státnice sem opět odložil, tak tato potřeba pominula) a čokoládu mám prostě hrozně rád, to je docela jednoduchý, ne? Smějící se

4)no tak se proste NESNAZ. oko za oko, zub za zub Mrkající

může se zdát, že dokázat bejt občas svině je děsně jednoduchý, ale tohle je pro mě ještě x-krát větší problém než komunikace s holkama, a to bez jakýkoliv nadsázky...

hodne lidi dela chybu v tom, ze proste chtej zhubnout hned.. tak najednou prestanou jist, nakoupej zasoby zeleniny, a vyhodej vsechno nezdravi. nakone se na to hubnuti vyserou, protoze na to nejsou zvykly a v tom lepsim pripade naberou svoji puvodni vahu, casto jeste priberou.

Tak naprosto přesně takhle sem skončil posledně... nejdřív 10 kilo dolů, pak 15 nahoru...

jinak s tim, že prostředky na hubnutí jsou k ničemu, souhlas...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
D9

Zobrazit profil
« Odpověď #174 kdy: 20. Leden 2008, 10:10:54 »

nejlíp se posiluje, když je člověk uplně hubenej...

tak to je opravdu, promiň mi ten výraz, naprostá hovadina... protože když seš hubenej, nemáš ani pořádný svaly (myšleno teď biologicky, nikoliv z hlediska bodybuildingu), a když nemáš na kostech žádný maso, tak ze sebe prostě korbu neuděláš... to je potřeba nejdřív nabrat svalovou hmotu a pak ji přetvořit na svaly... takže mě se bude určitě posilovat líp než klukovi, co má při stejný výšce cca 60kg, protože já cvičením zároveň spálim tuk a posílim svaly... toť jen menší odbočka...

Ne, ne, ne, proboha NE!... znova to musim okapovat: z tuků se nestanou cukry!! měl bysis to celý uvědomit... ok, zkusim ti to vysvětlit trochu jednodušeji... uplně hubenej člověk nemá žádný svaly, ano... ale obézní člověk TAKY NE!! jen k tomu má NAVÍC desítky kil tuku, kterej musí spálit, než se mu začne vytvářet svalová hmota!! můžeš cvičit, ale svaly se ti začnou formovat až teprv po tom, co spálíš všechen ten tuk a budeš uplně hubenej... (samozřejmě ty svaly se formujou i když nejsi hubenej a posiluješ, akorát přes ten tuk nejdou vůbec vidět)...
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 5 6 [7] 8  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS