Tomáš Sedlák x Qark

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
16. Říjen 2008, 05:16:56

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 426 příspěvků v 1 813 témat od 1 780 uživatelů
Nejnovější uživatel: angeen
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  Tomáš Sedlák x Qark
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] 3 4 ... 8  Vše Tisk
Autor Téma: Tomáš Sedlák x Qark  (Přečteno 11262 krát)
Christ

In trance we trust.

Pohlaví: Mužské
Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 13. Leden 2008, 22:52:09 »

Aldamir:tak nepis nic,kdyz se sam ptas co bys mel napsat..?a opravdu si myslim ze by to nekdo cist chtel,kazda rada je dobra.Qarkuv web je blog,a forum je tvoreno lidmi.Ne partou (inteligentu) /irony off z Deniku Blesk,Super nebo AHA! kde si lidi rikaj "Kdo to ma jako cist?"
A kdyz te pata holka behem tydne odmitla.problem asi nebude v Qarkovi...jinak btw tak to ses docela frajer ze za 7mi dni zkusis zbalit 5holek ktery te odmitnou,mozna bys to nemel tak hrotit,ja se jednou za cas pokusim o nejakou holku,pokud zrovna nemam pritelkyni a dobrej vztah kterej funguje jak ma,ale urcite ne 5za tyden,no to je jasny ze kdyz tak mlzis ze ti to pak nejde od ruky,a asi nejsi psychicky zrovna fpohode  Super!
Navic afaik Qark vetsinou dodava "Nedavam vam primy postup na to a na to,to vam totiz nikdo neda,to musite sami"Pokud chces navody,jdi na Radka Hulana *EDITOVÁNO* ten ma navodu dost,mozna ti pomuzou Úsměv

Editováno, porušení pravidel
« Poslední změna: 14. Leden 2008, 14:56:23 od LordAli » Zaznamenáno

Otestuj si své IQ, a zjisti jak na tom jsi!
Live for the music,live for the moment,live for the weekends,live for the trance thats what we trust in.
www.di.fm/mp3/trance.pls
www.di.fm/mp3/vocaltrance.pls
Aldamir
**

Věk: 24
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 14. Leden 2008, 01:30:58 »

Ava: proč je každej, kdo si tu dovolí zpochybňovat obecnou účinnost Qarkových pouček, automaticky považovanej za blbce, co nic z toho nezkusil a jen cíleně prudí, protože ho to baví?

K tvý otázce - samozřejmě, že zkoušel, efekt naprosto nulovej, pač jak sem širokej fyzicky, tak psychicky sem naprosto průhlednej a hraní si na něco a předstírání je pro mě bohužel jeden velkej problém... ale to už sem myslim řešil v jiným topicu...

A kdyz te pata holka behem tydne odmitla.problem asi nebude v Qarkovi...jinak btw tak to ses docela frajer ze za 7mi dni zkusis zbalit 5holek ktery te odmitnou,mozna bys to nemel tak hrotit,ja se jednou za cas pokusim o nejakou holku,pokud zrovna nemam pritelkyni a dobrej vztah kterej funguje jak ma,ale urcite ne 5za tyden,no to je jasny ze kdyz tak mlzis ze ti to pak nejde od ruky,a asi nejsi psychicky zrovna fpohode  Super!

To samozřejmě nedělám běžně, zkusil sem to jednou a stačilo... Tvou situaci chápu, když zrovna nikoho nemáš, tak to jen tak občas zkoušíš, asi jako většina lidí v tvý situaci, normální postup... ale pokud nejseš nějakej technicky zaměřenej asociál (nic proti klukům z Martyzu a Čvutu), nemáš žádný fyzický ani psychický problémy, prostě seš naprosto normální a přesto nemáš ve třiadvaceti letech za sebou žádnej významnej úspěch na poli vztahů (jedno čtrnáctidenní rádobychození a několik opileckejch muchlovaček, z nichž dvě tři přerostly v něco víc pro ten konkrétní večer nepočítám za úspěch), natož vážnej vztah, tak se nediv, že už to občas ze zoufalství zkoušim, kde můžu... a kdybych si vzal tvou radu (seš snad první chlap, od kterýho to slyšim, jinak mi to řikaj jen holky) k srdci a "nehrotil to", tak si můžu rovnou začít vyplňovat přihlášku do kláštera... protože pasivní si může dovolit bejt nějakej diskotékovej metroušek, na kterýho se ty holky lepěj samy, já bohužel ne...
« Poslední změna: 14. Leden 2008, 01:48:29 od Aldamir » Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Paul Denton
**

bullshit proof

Věk: 22
Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 14. Leden 2008, 02:50:05 »

Ale zkoušel si něco z toho co Qark píše? Jako doopravdy zkoušel?
nhhhhh, ono hodně moc záleží na myšlenkový sadě, tj. skrz jaký sklíčka se na ten svět díváš. a to nám tu bude ta hlavní věc, v které se všechno nepochopení točí

Citace: tomášek sedlák
Povolaním senilní student a flákač, mizerný pisálek, benevolentní diktátor, beznadějný romantik, filosof a magor.

Zaměřeno na můj život a tvorbu, ale hlavně na všechny ty pyčoviny co sem píšu o všem možnym Úsměv
můj bože, co to je za žumpu, zoufalce co tohle o sobě mohl spackat
charakter je destinace, to říkal nějaký legendární děda, teď nevím jestli Socrates, Staudek, nebo Freud ... ale pointa je, tomášku sedláku, já nechci být tvůj kámoš  Kroutící očima
Zaznamenáno

Seize the moment -- and the moment will echo forever!
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 14. Leden 2008, 11:08:22 »

hraní si na něco a předstírání je pro mě bohužel jeden velkej problém...

To je právě to. Pokud se necítíš na to, co děláš, a je rozpor mezi tvým pocitem a tím, co říkáš/děláš, tak to nebude fungovat, jak má - ale to právě Qark píše, a je to pro mě jedna z nejpodnětnějších věcí, které jsem tady v poslední době četl. Takže já čtu Qarka tak, že je potřeba změnit přístup, ne si vzít do ruky návod a zkoušet, jestli to funguje, bez práce na sobě.
« Poslední změna: 14. Leden 2008, 11:13:02 od dazed » Zaznamenáno

Happiness under construction!
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 14. Leden 2008, 12:03:25 »

dazed: tys mě asi nepochopil... já tvrdim, že u lidí, který k tomu maj aspoň základní předpoklady (byť o nich třeba nevědí), jsou právě tyhle články velmi podnětný a užitečný, protože se mohou zlepšit tím, že trochu změní svoje chování a přístup... Ale pokud jsou lidi, u kterejch je povahou, charakterem, výchovou a jánevimještěčim daný naprosto něco jinýho, takže že je pro ně velkej, ne-li nepřekonatelnej problém se začít chovat naprosto jinak, proti svý přirozenosti, hrát si na úplně jinýho člověka... to je totiž něco, co tenhle web naprosto ignoruje a neřeší...
Zaznamenáno

Nic není samo o sobě dobré nebo špatné, záleží na tom, co si o tom myslíme. (William Shakespeare)
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 kdy: 14. Leden 2008, 12:17:23 »

Ava: proč je každej, kdo si tu dovolí zpochybňovat obecnou účinnost Qarkových pouček, automaticky považovanej za blbce, co nic z toho nezkusil a jen cíleně prudí, protože ho to baví?
Tak moc bych nezobecňoval. Já osobně jsem v praxi vyzkoušel "balení" na špinavou bundu a s úspěchem, jen sem neměl na zakončení v podobě pozvání / čísla Úsměv Ale už je to nějaká doba... A předtím sem si řikal, že to každá holka musí "prokouknout" a že budu za blbce. Možná to prokoukly, ale za blbce sem rozhodně nebyl.
K tvý otázce - samozřejmě, že zkoušel, efekt naprosto nulovej,...
No, tak samozřejmé to neni Úsměv Jsi jeden z nemnoha Úsměv

Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
barbarela.trust

Pohlaví: Ženské

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 15. Leden 2008, 00:11:42 »

dazed: tys mě asi nepochopil... já tvrdim, že u lidí, který k tomu maj aspoň základní předpoklady (byť o nich třeba nevědí), jsou právě tyhle články velmi podnětný a užitečný, protože se mohou zlepšit tím, že trochu změní svoje chování a přístup... Ale pokud jsou lidi, u kterejch je povahou, charakterem, výchovou a jánevimještěčim daný naprosto něco jinýho, takže že je pro ně velkej, ne-li nepřekonatelnej problém se začít chovat naprosto jinak, proti svý přirozenosti, hrát si na úplně jinýho člověka... to je totiž něco, co tenhle web naprosto ignoruje a neřeší...

Souhlas . Mě přijde , že si tady někteří z Qarka děláte boha . Jo ty rady určitě jspu užitečné pro určitou skupinu kluků , kteří na to mají náturu , ale taky můžou být frustrující pro tu skupinu kluků , kteří na to prostě nemají . A ať mi nikdo netvrdí je jsou to všeobecně platné a za jakýchkoliv okolností aplikovatelné rady ,protože pokud by to tak bylo , že se z nebaliče může každý kdykoliv stát profi baličem , že stačí jen chtít , tak by pak muselo platit , že se z každého může stát profi sportovec , že stačí jen chtít , tak potom by stačilo jen chtít a byli by tady sám Zítka , Malík , Baranek ... Blbost někdo na to má a někdo prostě ne .Taky se Qarkovým způsobem dá zaútočit pouze na vybrané druhy slečen , protože skutečně ne na každou tohle funguje , myslím že nejsem jediný exemplář ženy na světě které - slečno máte pěkný svetr - nepřijde jako to pravé ořechové . Ale nic proti tomu !!!

Dík tohodle fora jsem poznala pár fajn lidí , díky všem z nich , ale o jednom chci napsat .

Vlastně jsme se nejdřív poštěkali po soukromých zprávách , ale kdž jsem si to vyjasnili začli jsme si psát . On se popsal jako totální loser , děsně škaredý , nikdy neměl holku , neúspěšný balič , prostě tragédie sama o sobě . Ale pro mě začal mít kouzlo , úžasný smysl pro humor , dávku empatie atd .Fotku poslat nechtěl , tak jsem si říkala je fajn , vtipnej kluk , ale fakt musí být ošklivý jako noc , že nemá holku . Najednou mi sám o sobě fotku poslal - a já byla v šoku  Šokovaný Šokovaný Šokovaný Šokovaný pěkný , urostlý , vysoký , sympatický , tmavovlasý kluk . A začala jsem se sama sebe ptát , proč tenhle kluk je tak strašně zakomplexovaný - kde je jeho problém a nakonec jsem na to přišla - on nemá problém on si jen myslí , že má problém , protože není balič , prostě není takový , nejde mu to , necítí se v té roli dobře a každá holka by to na něm poznala , poznala by přetvářku . A tady na foru si čte jaký by měl být . Je uzavřený do sebe a s jeho náturou , kydby to s tím svetrem na nějakou zkusil a ona ho poslal do háje , dlouho dlouho byse z tohodle otřepával , prostě je jiný .
Ale já se o něho nebojím on tu svou pravou uloví , nebude to baličským způsobem , bude to jinak , třeba to nebude příští týden , ale co na tom sejde nic mu neuteče !!!
Ale zůstane svůj!

A teď do mě .

Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 15. Leden 2008, 00:48:32 »

Barbarela: díky, aspoň někdo mi v tomhle dává za pravdu a od tebe to beru dvakrát, když se jinak moc neshodujeme...

jinak toho zmiňovanýho kluka je mi fakt líto, protože já třeba vim, proč mi to nejde, proč nemám sebevědomí a podobně, ale pokud je takovej, jak ho popisuješ, tak vlastně nemá žádnou objektivní příčinu bejt takovej jakej je a právě těmhle lidem se to vymlouvá nejhůř...

ale zas mu stačí málo, trefit na jednu jedinou normální holku a ta ho z toho rychle dostane...
Zaznamenáno

Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 kdy: 15. Leden 2008, 00:58:11 »

Beru tě za slovo Bari. No a co má dělat pro to aby měl holku Otázka Koukat do nebe Otázka V tom je ta pointa Vykřičník Tys objevila, jaký je úžasný a stejně ho nechceš. Věta "se o něho nebojím on tu svou pravou uloví" je jedna z nějčastějších odmítnutí (resp. ve verzi "jsi úžasnej a jsem si jistá, že každá holka by s tebou byla šŤastná, ale já tě beru jako kamaráda") a já z ní mam už opocený čelo Mrkající

A to, že mu nic neuteče máš sice pravdu, ale jak dlouho si byla nejdéle sama mezi dvěma vztahy? Rok? Dva? Tři? Občas prostě potřebuješ někoho, kdo na tebe čeká, kdo je rád, že tě vidí, komu záleží na tom jak se cítíš. Jasně, máš rodiče a kamarády. Ale to není to samé. A v té situaci mu to, že mu nic neuteče je na prd. Prostě nechce být sám.

On MÁ problém, protože způsobem, jakým se chová přirozeně holku prostě nezíská, nebo ne takovou, jakou by chtěl, nebo ne v čase, kdy ji chce.

Čiliže může buď čekat, až mu nějaká, kterou okouzlí svým šarmem padne sama do náruče, nebo se může snažit sám.

Navíc nikdo neřiká, že tě musí sbalit na svetr. Může přijít a projevit to "kouzlo , úžasný smysl pro humor a dávku empatie", kterou si u něj našla.

P.S.: Jestli si to čte ten, o kom se tu píše, tak nechť zví, že to není nijak namířené proti němu a já o něm krom zde napsaného nic nevím.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 15. Leden 2008, 01:06:39 »

Avaranger - já zapoměla napsat , že je o 14 let mladší než já , čili plodný pár z nás nebude . Mimoto já mám momentálně chlapů jaksi maličký nadbytek   Přemýšlím jak víš z jiného vlákna .

Nesouhlasím - způsobem jakým se chová si tu svou najde , jen se trošičku otevře a bude to , hele já myslím , že zrovna ty bys měl vědět , že okuzlit mě není zrovna jednoduché a jemu se to povedlo .

Zaznamenáno

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 kdy: 15. Leden 2008, 01:10:15 »

Nevim, tak jestli máš chlapů nadbytek, tak to okouzlování není takový problém asi Mrkající S jazykem

Původně sem to s tim věkem chtěl napsat, ale nakonec sem to smazal, protože sem nechtěl slyšet další poznámku o tom, že beru ženský nad 25 za důchodkyně Mrkající

Navíc ty si naprosto něco jiného než jeho cílová skupina. Já o sobě můžu říct (a je to pravda), že okouzlím každou důchodkyni se kterou se setkám Šťastný A k čemu to jako je? No... víme, že je to k ničemu S jazykem Třeba okouzlím i tebe, až dospěješ do správného věku Šťastný
Zaznamenáno

Paul Denton
**

bullshit proof

Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 15. Leden 2008, 01:11:14 »

jak jeden starý děda říkal, "všeho co duše chce, toho dosáhne". jestli ví, co chce. jestli ví, kde to hledat. to nezmínil.

barbarelo, to je pěkný románový, jenže hlavní roli tu hraje vůle. já si naopak myslím, že by jsme tu všichni mohli být vrcholoví sportovci, kdyby jsmem měli vůli.
takže ji můžeme začít hledat - a to v hlavním nasazení každý sám za sebe. ty věci našich souputníků, které nesednou na charakter, jak zmiňuje Aldamir, to je o překročení do neznáma.

ten co má balení v krvi má hrubě bez vůle lepší předpoklady; jenže kdyby jsme ho postavili třeba před úkol typu "přečti tuhle 2000-stránkovou bichli a za týden máš pětihodinouvou zkoušku", nevím jak by se mu zadařilo, kdyby nebyl knihomol. vůle je to, co nám dává možnosti probít se skrz překážky, které omezují naše poznání. a to za tebe žádný jiný člověk neudělá --- i když jsou tací, kteří očekávají opak. a pak se vzpírají.

tyhle naše bloky k postavení se těžkým výzvám můžou být dost silné, to určitě. můžeme požádat zkušenější, ať nás postaví před problémy opatrně a po krůčcích; i tak je v konečném důsledku budem muset překonat sami.
chci říct, že jestli někdo má nechutně velký problém, který není v silách tohoto webu, ale na profesionální pomoc ... příklad ... za psyciatrem si může zajít, ať to spolu dají dopořádku. jenže pořád stejně, dotyčný nemůže čekat že ho dá do kupy psychiatr zatímco on se bude vyhřívat v křesle.

pro nás obyčejné lidi je to odměnový systém. jsi tím, co jsi pro to schopný podstoupit, projít si své osobní peklo.
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 15. Leden 2008, 01:14:25 »

Nevim, tak jestli máš chlapů nadbytek, tak to okouzlování není takový problém asi Mrkající S jazykem

Původně sem to s tim věkem chtěl napsat, ale nakonec sem to smazal, protože sem nechtěl slyšet další poznámku o tom, že beru ženský nad 25 za důchodkyně Mrkající

Navíc ty si naprosto něco jiného než jeho cílová skupina. Já o sobě můžu říct (a je to pravda), že okouzlím každou důchodkyni se kterou se setkám Šťastný A k čemu to jako je? No... víme, že je to k ničemu S jazykem Třeba okouzlím i tebe, až dospěješ do správného věku Šťastný

Já osobně nevěřím , že bys byl schopen okouzlit ani toustovač .

Zaznamenáno

Paul Denton
**

bullshit proof

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 15. Leden 2008, 01:22:11 »

toustovač je chlap. fuj! toustovačku by mohl ...  Mrkající
Zaznamenáno

Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 kdy: 15. Leden 2008, 01:29:18 »

Já osobně nevěřím , že bys byl schopen okouzlit ani toustovač .
Pomalu přestávám věřit, že jsi schopna stvoření argumentu (možná by stačila i věta, ale k tématu) místo odvádění od tématu a osobních útoků Úsměv Prosil bych o reakci na to, že nejsi jeho cílová skupina - to jestli někoho okouzluju stejně neověříš Úsměv
Zaznamenáno

Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 15. Leden 2008, 01:42:51 »

Beru tě za slovo Bari. No a co má dělat pro to aby měl holku Otázka Koukat do nebe Otázka V tom je ta pointa Vykřičník Tys objevila, jaký je úžasný a stejně ho nechceš. Věta "se o něho nebojím on tu svou pravou uloví" je jedna z nějčastějších odmítnutí (resp. ve verzi "jsi úžasnej a jsem si jistá, že každá holka by s tebou byla šŤastná, ale já tě beru jako kamaráda") a já z ní mam už opocený čelo Mrkající

A to, že mu nic neuteče máš sice pravdu, ale jak dlouho si byla nejdéle sama mezi dvěma vztahy? Rok? Dva? Tři? Občas prostě potřebuješ někoho, kdo na tebe čeká, kdo je rád, že tě vidí, komu záleží na tom jak se cítíš. Jasně, máš rodiče a kamarády. Ale to není to samé. A v té situaci mu to, že mu nic neuteče je na prd. Prostě nechce být sám.

On MÁ problém, protože způsobem, jakým se chová přirozeně holku prostě nezíská, nebo ne takovou, jakou by chtěl, nebo ne v čase, kdy ji chce.

Marně přemejšlim, jestli existuje věta, kterou víc nesnášim než "Jsi úžasnej, skvělej, dokonalej, ale..." Možná proto, že ji slýchám zatraceně často...

Každopádně naprostej souhlas se všim... To, že mu (obecně komukoliv v týhle situaci) nic neuteče je největší blábol, kterej jsem v souvislosti s partnerskejma vztahama kdy slyšel... co třeba život, ten takovýmu člověku neutíká? Kroutící očima
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 15. Leden 2008, 09:09:46 »

Soudím podle sebe , kolikrát jsem si řekla kdybych tohle neudělal tehdy , ale o rok dva později - uteklo by mi něco - zjištění - neuteklo .

Pokud středobodem něčího světa , jediným cílem a smyslem života je - mít holku teď hned okamžitě - tak prosím .
Pokud máte pocit , že nemáte-li holku prakticky nežijete - tak prosím .

Denton - ty prostě nezklameš  Mrkající
Zaznamenáno

larry flint

Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 15. Leden 2008, 09:36:06 »

tak na 95% jsem si jista, o kom Barbarela pise, a pokud se nemylim, tak tenhle clovek si ani nezaslouzi buchtu, ktera by se dala zbalit tak jednoduse jako slecno, vy mate pekny svetr  Mrkající zaslouzi si vnimavou, inteligentni holku, ktera bude mit v hlave jasno.
obcas neni zdravy jit proti sve osobnosti, jen aby clovek proste nekoho mel. Radsi budu nekolik let sama, nez se tady vyplkavat z frustrace z nefunkcniho vztahu {nemame si o cem povidat, co mam delat? nerozumime si, co mam delat? nespi se mnou, co mam delat?}. vetsina tech lidi totiz vychazi z toho, ze vsechno se da napravit nejakou pouckou a nejakou "fakt dobrou hlaskou", protoze proc by meli opoustet svoji partnerku/partnera, byt si s nim nerozumi, vzdyt jim prece dalo takovou praci ho zbalit a udelali vsechno podle navodu, tak to proste musi fungovat. A hlavne pak by zas byli sami, a to je proste to nejhorsi, co se muze stat, ze? hlavne nekoho mit, pro panice a osamely, aby se snad zridilo leprosarium  Kroutící očima
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 15. Leden 2008, 10:02:10 »

larry flint: vsadim se, že kdybys byla v kůži kohokoliv z těch lidí, který tu ironizuješ, nikdy bys to takhle nenapsala... ale je to logický, prostě kdo nezažil, nepochopí...
Zaznamenáno

larry flint

Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #44 kdy: 15. Leden 2008, 10:06:56 »

aldamir
nikoho neironizuju ... jen poukazuju na fakt, ze je rozdil mezi tim hledat si partnera a hledat proste jen nekoho kdyz si pustite k telu kdejakou prihlouplou nanynku, tak se nedivte, ze vam ublizi a nejste stastny
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: 15. Leden 2008, 10:24:58 »

dalo takovou praci ho zbalit a udelali vsechno podle navodu, tak to proste musi fungovat. A hlavne pak by zas byli sami, a to je proste to nejhorsi, co se muze stat, ze? hlavne nekoho mit, pro panice a osamely, aby se snad zridilo leprosarium  Kroutící očima

To snad ani nejde lépe napsat .

Zaznamenáno

Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #46 kdy: 15. Leden 2008, 10:33:35 »

nikoho neironizuju ... jen poukazuju na fakt, ze je rozdil mezi tim hledat si partnera a hledat proste jen nekoho kdyz si pustite k telu kdejakou prihlouplou nanynku, tak se nedivte, ze vam ublizi a nejste stastny

Jenže když pochopíš, že na takovou holku, kterou bys sám chtěl, prostě nemáš, tak prostě bereš cokoliv, co ti život přihraje do cesty... a popravdě, i špatná zkušenost je lepší než nic, aspoň člověk bude propříště vědět, že tohle ne...
Zaznamenáno

barbarela.trust

Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 15. Leden 2008, 10:41:00 »

tak prostě bereš cokoliv, co ti život přihraje do cesty

To jsi fakt tak zoufalý  Sákryš
Zaznamenáno

hustejdym

태권도를 사랑해요

Věk: 29
Město: Prágl

Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 15. Leden 2008, 10:59:36 »

Jenže když pochopíš, že na takovou holku, kterou bys sám chtěl, prostě nemáš, tak prostě bereš cokoliv, co ti život přihraje do cesty... a popravdě, i špatná zkušenost je lepší než nic, aspoň člověk bude propříště vědět, že tohle ne...
Co to je za volovinu? Když se budeš snažit být co nejlepší člověk, tak budeš mít na každou holku. A když to nějaká neumí docenit, tak nemá ona na tebe.

Nebo druhá možnost je otevřít si lahváče, rozvalit se v křesle před televizí, čumět na fotbal a chlácholit si ego větou "nemám na to" Projel jsem to

P.S. Když člověk ví, co chce, tak špatné zkušenosti nepotřebuje...
« Poslední změna: 15. Leden 2008, 11:03:46 od hustejdym » Zaznamenáno

Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
Aldamir
**

Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 15. Leden 2008, 11:28:25 »

hustejdym: "Když se budeš snažit být co nejlepší člověk, tak budeš mít na každou holku. A když to nějaká neumí docenit, tak nemá ona na tebe."

A to má někoho jako utěšit? Řek bych, že opakování si "Neví o co přichází, její chyba" už po jistý době omrzí...

barbarella: někdo tomu říká zoufalství, někdo uvědomění si reality... Jak říkám, nezažilas, nepochopíš...
Zaznamenáno

Stran: 1 [2] 3 4 ... 8  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS