Zadečkový test

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 09:20:53

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 927 příspěvků v 1 723 témat od 1 705 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  QARK.net
| | |-+  Zadečkový test
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Zadečkový test  (Přečteno 1967 krát)
Kotja

Zobrazit profil
« kdy: 15. Květen 2007, 12:56:27 »

Nezatkli nakonec Qarka za sexuální harašení? Ten test je ohlášený dost dlouho a kde nic tu nic.
Zaznamenáno

aroslav.kotlaba@gmail.com
Morituri nomulus mori. - Rincewind the wizzard
Come shall ten well bloat ? Ten well bloat shell when blaight !
Meridius

Pohlaví: Mužské
Věk: 19
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 15. Květen 2007, 19:50:38 »

No to by mě taky zajímalo, když už to vyjde...je to ohlášený tak dlouho, že už se skoro přestávám těšit Šťastný
Zaznamenáno
Qark
Administrátor

Věk: 29
Město: Brno

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 15. Květen 2007, 21:20:38 »

Od vydání mě oddalují dva problémy. První z nich je technický, druhý časový. Test jsem dělal minulý rok, někdy kolem listopadu a rozhovory si natáčel na mobil. Ten však odešel v prosinci do věčných lovišť a já si pořídil jiný. Z předchozího se mi sice podařilo překopírovat nějaké soubory na počítač, ale jsou v blbém formátu a tak jsem hledal konvertor a nenacházel. Pak našel, ale placený. Pak další, ale ten to převádí nějak blbě... no prostě je to na nic. Mám sice několik rozhovorů přepsaných na počítač ještě z listopadu, dva jsem našel napsané na papírku na stole, ale pár dalších je asi pryč. Myslel jsem, že je vydoluju, ale nedaří se. Takže jsem si říkal, že ještě pár kousků dodělám teď. Jenže se mi do toho nahrnulo něco práce, ale hlavně jeden velmi zajímavý fotografický projekt - dokument ze života řádových sester, kterému se teď hodně věnuji a který by měl být nakonec i vystaven.
Takže jsem to zatím oddaloval, ale asi to nechám jak to je, protože těch rozhovorů je sice míň, ale jsou zase delší, snad to nebude vadit. Plánuji to dát na net buď ve čtvrtek a nebo o víkendu, jak mi vyjde čas.
Ještě bych chtěl upozornit, že ten test probíhal v rámci přípravy na seriál o komunikaci. Napsal jsem si asi deset možných scénářů a do nich se snažil holky nastrkat. Proto se bude asi hodně lidí divit, jak mi to krásně vycházelo. No bodejť, byl jsem dokonale připraven  Super!
« Poslední změna: 15. Květen 2007, 21:47:34 od Qark » Zaznamenáno

Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu. Qark.net -- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
Qark
Administrátor

Věk: 29
Město: Brno

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 kdy: 20. Květen 2007, 23:26:52 »

Testík už je na světě.
Zaznamenáno

Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu. Qark.net -- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 22. Květen 2007, 01:14:13 »

No paráda, opravdu mazec, ty slecny absolutne nevedeli co se deje Šťastný a potom uz jenom rekli to co jsi jim vtloukal do hlavy to znamena Ano muzes Šťastný Jo Qarku to se ti povedlo Šťastný
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Stranger
**

Mysterious One

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 22. Květen 2007, 16:00:55 »

Potlesk Hmm, tak to klobouk dolů, Qarku. Mistr holt opět předvedl svý vyhlášený umění.
Zaznamenáno

Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS