Od vydání mě oddalují dva problémy. První z nich je technický, druhý časový. Test jsem dělal minulý rok, někdy kolem listopadu a rozhovory si natáčel na mobil. Ten však odešel v prosinci do věčných lovišť a já si pořídil jiný. Z předchozího se mi sice podařilo překopírovat nějaké soubory na počítač, ale jsou v blbém formátu a tak jsem hledal konvertor a nenacházel. Pak našel, ale placený. Pak další, ale ten to převádí nějak blbě... no prostě je to na nic. Mám sice několik rozhovorů přepsaných na počítač ještě z listopadu, dva jsem našel napsané na papírku na stole, ale pár dalších je asi pryč. Myslel jsem, že je vydoluju, ale nedaří se. Takže jsem si říkal, že ještě pár kousků dodělám teď. Jenže se mi do toho nahrnulo něco práce, ale hlavně jeden velmi zajímavý fotografický projekt - dokument ze života řádových sester, kterému se teď hodně věnuji a který by měl být nakonec i vystaven.
Takže jsem to zatím oddaloval, ale asi to nechám jak to je, protože těch rozhovorů je sice míň, ale jsou zase delší, snad to nebude vadit. Plánuji to dát na net buď ve čtvrtek a nebo o víkendu, jak mi vyjde čas.
Ještě bych chtěl upozornit, že ten test probíhal v rámci přípravy na seriál o komunikaci. Napsal jsem si asi deset možných scénářů a do nich se snažil holky nastrkat. Proto se bude asi hodně lidí divit, jak mi to krásně vycházelo. No bodejť, byl jsem dokonale připraven