SMF Core

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
16. Říjen 2008, 06:09:10

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 426 příspěvků v 1 813 témat od 1 780 uživatelů
Nejnovější uživatel: angeen
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Připomínky, náměty a další
| |-+  Tohle fórum
| | |-+  SMF Core
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: SMF Core  (Přečteno 1377 krát)
Dexter
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 20

Zobrazit profil WWW
« kdy: 01. Květen 2007, 22:18:54 »

Vzhled SMF Core mám rozhodně radši než Babylon a přijde mi i přehlednější.. mohu požádat o možnost výběru tohoto tématu?
Zaznamenáno
Qark
Administrátor

Věk: 29
Město: Brno

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 kdy: 02. Květen 2007, 00:42:24 »

To bohužel nebude možné. Tento vzhled jsem ručně upravoval ve zdrojovém kódu, přidával tam různé věci a dolaďoval ho (např: zobrazení pohlaví, města, způsob zobrazení karmy, odstranění textových hodností, reklama, výpis témat, lepší implementace modu pro hezčí url, ...). Za prvé si už přesně nepamatuji, co jsem všechno změnil (a kde) a za druhé se mi to nechce dělat znova do dalšího vzhledu. Velmi smutný
Zaznamenáno

Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu. Qark.net -- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
Avarang3r

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 02. Květen 2007, 01:09:56 »

Ja uz sem si zvyknul a myslim, ze ten vzhled je OK. Oproti staremu trosku horsi citelnost textu na tlacitkach, ale jak clovek vi kam klika a nemusi cist, tak je to OK.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS