Stran: 1 2 .. n [Vše]
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
07. Září 2008, 23:24:46
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 982
příspěvků v
1 724
témat od
1 707
uživatelů
Nejnovější uživatel:
martina kozakova
forum.QARK.net
Připomínky, náměty a další
Tohle fórum
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Stran: 1 2 .. n [Vše] (Přečteno 1830 krát)
Sputnik
Pohlaví:
«
kdy:
05. Srpen 2007, 02:58:05 »
Já bych na tomto fóru
z r u š i l
dělení čehokoliv na strany
. Je to na prd!
Vždy chci zobrazit vše.
1) Když pročítám celé téma od začátku, proč bych měl několikrát překlepávat na novou stranu?
2) Když hledám nějaký příspěvek, jak mám vědět, že se nalézá zrovna na straně 3?
3) Když přeskakuji a vracím se, proč bych měl pořád skákat z jedné strany na druhou?
4) Obvykle se mi otevře strana, kterou právě nechci.
«
Poslední změna: 05. Srpen 2007, 05:18:46 od Sputnik
»
Zaznamenáno
johnny89
Pohlaví:
Věk: 18
Město: malo by stačiť Slovensko :-)
Re: Stran: 1 2 .. n [Vše]
«
Odpověď #1 kdy:
05. Srpen 2007, 08:51:26 »
A keď mám pomalé internetové pripojenie a je téma v rozsahu 7 až 8 strán budem čakať do večera kým mi to zobrazí než budem môcť začať čítať....
Pre tých ostatných tu je predsa tlačidlo VŠE , tým si to zobražíš všetko
S terajším delením na strany som spokojný aj keď mi občas újde nejaký príspevok čo sa na nachádza na predchádzajúcej strane ... Na to by som navrhoval použitie napr.: hrubého písma na stranu na ktorej sa nachádzajú nové príspevky
až to je možné ... tj keď téma má už 3 strany a ja som prečítal len 1 a časť 2 tak by 2 strana bola zvýraznená hrubým písmom ...
Zaznamenáno
Nikto sa ma nepýtal či sa mám narodiť , tak mi nekážte ako mám žiť.
"Don´t let a little fear stop you from getting what you want."
Augi
charakteristika: programátor ;)
Pohlaví:
Věk: 25
Město: a prop de Praga
«
Odpověď #2 kdy:
05. Srpen 2007, 09:17:44 »
Imho by bylo ideálním řešením to, aby se dalo v profilu nastavit, že uživatel chce mít všechny příspěvky na jedné stránce, tedy jako po klepnutí na "Vše". Samozřejmě jen pokud to SMF umožňuje nebo to jde jednoduše dokódit...
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor
Věk: 1001
Město: Mousillon
«
Odpověď #3 kdy:
05. Srpen 2007, 11:32:52 »
Tak neklapej na číslo stran a vyzkoušej si tlačítko vše
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
Město: Praha
«
Odpověď #4 kdy:
05. Srpen 2007, 12:04:25 »
Citace: Sputnik 05. Srpen 2007, 02:58:05
Já bych na tomto fóru
z r u š i l
dělení čehokoliv na strany
. Je to na prd!
Vždy chci zobrazit vše.
Jak již bylo napsáno
- stačí kliknout na tlačítko
vše
a máš to zobrazeno jak chceš
Věc tímto považuji za vyřízenou a téma zamykám
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Augi
Pohlaví:
Stran: 1 2 .. n [Vše] podruhé
«
Odpověď #5 kdy:
05. Srpen 2007, 13:37:46 »
Moderátor kvarkopako to sice považuje za uzavřené, ale já jakožto diskutující ne, proto pokračuji v tématu zde.
Citace: Augi
Imho by bylo ideálním řešením to, aby se dalo v profilu nastavit, že uživatel chce mít všechny příspěvky na jedné stránce, tedy jako po klepnutí na "Vše". Samozřejmě jen pokud to SMF umožňuje nebo to jde jednoduše dokódit...
Citace: LordAli
Sám se o tlačítku "Vše" zmiňuji, takže jsem jeho přítomnost musel zaregistrovat, nemyslíš? Příště doporučuju přemýšlet, než něco plácneš...
Nevím jak ostatní, ale já fórum procházím tak, že Klepnu vlevo nahoře na "Zobrazit nepřečtené příspěvky od poslední návštěvy.", rozklikám si jednotlivá témata do záložek pomocí kuličky (Zobrazit nepřečtené příspěvky) a tyto si pak čtu. V této situaci mi trošku vadí stránkování, protože se mi občas stane, že mě tento odkaz hodí na "ne poslední" stránku a já se pak zapomenu přesunout na ty další (tedy nové) stránky. Při kliknutí na tu kuličku nemám možnost, jak určit způsob zobrazení témat (stránkovaně/vše), proto jsem navrhoval zavedení nějakého nastavení.
Prostě ani jeden z moderátorů (kvarkopako ani LordAli) neznají fórum natolik, aby jim došlo, že ne vždy se dá určit, jakým způsobem budou témata zobrazena (stránkovaně/vše) a na základě toho zamknou téma
Zaznamenáno
LordAli
Globální Moderátor
Věk: 1001
Město: Mousillon
Re: Stran: 1 2 .. n [Vše] podruhé
«
Odpověď #6 kdy:
05. Srpen 2007, 14:12:46 »
Nevím, proč si mě dal do citace, protože to byla odpověď na první příspěvek.
A nevidim problém ve stránkování. Když si zobrazím téma a chci vidět od nových příspěvků, tak mě to tam najede samo od prvního nového příspěvku. Pokud chci vidět celou diskusi, tak klapnu na tlačítko vše a ono mi to načte celý téma. V tomhle teda nevidím kde máš problém.
Nevim jestli neznám fórum víc než ty, ale já takový věci co tu navrhuješ nepotřebuju, protože mě stačí to co tu je k dispozici k uspokojivému brouzdání po fóru.
Sloučeno a odemčeno
«
Poslední změna: 05. Srpen 2007, 14:16:41 od LordAli
»
Zaznamenáno
Láska jest plna jedu i medu!
Láskou se sluha nenasytí.
Škoda krásy, kde rozumu není.
Bez opatrnosti i moudrost slepa.
marcus
«
Odpověď #7 kdy:
05. Srpen 2007, 14:39:01 »
Ja forum pozeram rovnakym sposobom ako Augi a tiez si niekedy nevsimnem, ze je tam este dalsia strana s novymi prispevkami. Nebolo by od veci to nejak zvyraznit.
Zaznamenáno
Pane, daj mi pokoru prijať veci, ktoré neviem zmeniť, odvahu zmeniť všetko to, čo zmeniť môžem, a
múdrosť
, aby som dokázal jedno od druhého odlíšiť. - František z Assisi
Sputnik
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
05. Srpen 2007, 14:46:45 »
Citace: johnny89 05. Srpen 2007, 08:51:26
A keď mám pomalé internetové pripojenie a je téma v rozsahu 7 až 8 strán budem čakať do večera kým mi to zobrazí než budem môcť začať čítať....
Když mám pomalé připojení, raději se ani nepřipojím a vyhodím ten počítač rovnou oknem!
Zaznamenáno
Augi
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
05. Srpen 2007, 14:47:28 »
Citace: LordAli 05. Srpen 2007, 14:12:46
Nevím, proč si mě dal do citace, protože to byla odpověď na první příspěvek.
Pak jsi to měl nějak usměrnit. Na fórech, kam běžně chodím, se reakce bez určení považuje za reakci na poslední příspěvek.
Citace: LordAli 05. Srpen 2007, 14:12:46
A nevidim problém ve stránkování. Když si zobrazím téma a chci vidět od nových příspěvků, tak mě to tam najede samo od prvního nového příspěvku. Pokud chci vidět celou diskusi, tak klapnu na tlačítko vše a ono mi to načte celý téma. V tomhle teda nevidím kde máš problém.
No ale když mi to najede na první nový příspěvek, tak to občas není příspěvek na poslední stránce a nevidím tudíž všechny nové příspěvky v daném tématu na jedné stránce, ale musím překlikávat na další stránku. A právě na to překliknutí občas zapomenu a když to pak čtu to téma podruhé, tak tam mám mezeru pár příspěvků a jsem z toho dobře zmatenej
Není to nic zásadního, co by mě trápilo, ale když se tu tohle téma otevřelo, tak jsem chtěl dát svůj podnět na vylepšení. Abych to shrnul, tak mi jde o to, že by v profilu bylo nastavení, zda zobrazovat defaultně témata rozbalená na jednu stránku. To by znamenalo rozbalit téma na jednu stránku 1) při kliknutí na kuličku označující nepřečtené příspěvky a 2) také při kliknutí na název tématu (teď se zobrazí první stránka).
Zaznamenáno
Sputnik
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
05. Srpen 2007, 14:56:23 »
Citace: LordAli 05. Srpen 2007, 11:32:52
Já se z vás picnu!
Tlačítko
vše
přece používám. Jenže jsou případy, kdy zvolím jen určitý příspěvek
a zobrazí se mi strana, na níž je ten příspěvek!
Přinejmenším to chce, aby
zobrazení "všeho"
bylo nastaveno jako i m p l i c i t n í.
V současné době je za implicitní nastaveno zobrazení jedné strany. (A to mi právě vadí! - Pro nechápající.)
«
Poslední změna: 06. Srpen 2007, 01:58:59 od Sputnik
»
Zaznamenáno
Sputnik
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
05. Srpen 2007, 15:11:04 »
Citace: Augi 05. Srpen 2007, 13:37:46
V této situaci mi trošku vadí stránkování, protože se mi občas stane, že mě tento odkaz hodí na "ne poslední" stránku a já se pak zapomenu přesunout na ty další (tedy nové) stránky. Při kliknutí na tu kuličku nemám možnost, jak určit způsob zobrazení témat (stránkovaně/vše), proto jsem navrhoval zavedení nějakého nastavení.
A to je pouze jedna z mnoha nesnází, které implicitně nastavené stránkování způsobuje.
Citace
Prostě ani jeden z moderátorů nezná fórum natolik, aby mu došlo, že ne vždy se dá určit, jakým způsobem budou témata zobrazena (stránkovaně/vše), a na základě toho zamknou téma.
Jasně a přitom slušně řečeno.
«
Poslední změna: 05. Srpen 2007, 15:20:12 od Sputnik
»
Zaznamenáno
Qark
Administrátor
Pohlaví:
Věk: 29
Město: Brno
«
Odpověď #12 kdy:
11. Srpen 2007, 00:44:22 »
S touto situací bohužel nic dělat nejde, hledal jsem několik dní v rozšířeních tohoto fóra a nenašel jsem nic k použití. Takže výpis bude muset zůstat tak, jak je.
Co se mi však hrubě nelíbí, jsou osobní útoky na moderátory. To tu nemá co dělat (a bylo to nyní smazáno). Chování moderátora podléhá jen mně a nikomu jinému! Jestli máte připomínky, napište to moderátorovi přímo na PM (doporučuji) a nebo mně (nedoporučuji - protože budu vždy stát pouze za moderátorem). Jiná možnost neexistuje, ať už se vám to líbí a nebo ne.
Zaznamenáno
Chceš-li věci zkomplikovat, požádej ženu. Chceš-li věci zjednodušit, použij hlavu.
Qark.net
-- testováno na ženách
Je-li to alespoň trošku možné, pak je to jisté -- Qarkovo pravidlo dokonalé komunikace.
Sputnik
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
15. Srpen 2007, 19:19:24 »
To je opravdu smutné.
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]