flirtovanie pri tanci

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
12. Říjen 2008, 08:07:28

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 128 příspěvků v 1 803 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Vaše Velké testy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  flirtovanie pri tanci
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: flirtovanie pri tanci  (Přečteno 3457 krát)
dudo

Pohlaví: Mužské
Věk: 22
Město: Michalovce, Slovenská republika

Zobrazit profil
« kdy: 04. Říjen 2007, 15:19:04 »

Toto rozhodne nie je príspevok pre skúsených baličov, ale plachí chalani ako ja si v ňom možno niečo nájdu  Úsměv Nedávno som bol s partou na koncerte Horkýže slýže. Po koncerte bola diskotéka, kde som pozval do tanca jednu babu z našej party. Sotva som ju poznal, ale vsadil by som krk na to, že som ju nijak moc nepriťahoval (mal som ten víkend fakt dosť blbú náladu)  Podivený Prvá pesnička bola slaďák, potom nasledoval tanec bez kontaktu, kde som napodoboval všelijaké druhy športov a ona hádala čo napodobujem. Začali hrať ďalší slaďák. Ona zavrela oči a len tak sa húpala zo strany na stranu. Prešiel som jej končekmi prstov po ramenách. Otvorila oči a prekvapene sa usmiala. Vzal som ju za ruky, priblížil sa a chytil ju okolo pása. Narazil som do nej pritom šiltovkou  Smějící se
"To máš ako ochranu pred ženami?", spýtala sa
"Presne tak  Úsměv", odpovedal som, vzal šiltovku a dal jej ju na hlavu. "Teraz si chránená ty predo mnou"
"Mám sa báť?", opýtala sa.
"S tou šiltovkou nemusíš  Úsměv"
Nato vzala šiltovku a otočila si ju šiltom dozadu  Super!

Názory mojich kamarátov sa líšia, ale mnohí z nich si myslia, že to bol signál. Čo si myslíte vy?
Zaznamenáno
p@lo
**

Věk: 24
Město: Bratislava

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 04. Říjen 2007, 15:22:55 »

podla mna to bol signal Mrkající
« Poslední změna: 04. Říjen 2007, 15:29:34 od p@lo » Zaznamenáno

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s nekym, koho mate radi"
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 04. Říjen 2007, 15:34:36 »

Mazec Úsměv Ale cele to vychazi z toho, ze ONA chce laskovat Smutný Nektere nasadite ksiltovku a ona rekne "dik" i kdyz vas chce Mrkající Šťastný
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Luboš92
*
Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 04. Říjen 2007, 17:26:12 »

tak jestli běžně nenosí kšiltovku kšiltem dozadu tak to určite byl signál  Mrkající
Zaznamenáno
Syky

Věk: 18

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 04. Říjen 2007, 21:12:19 »

Podle mě to byl jasnej signál. Teda aspoň podle toho co si napsal mi to tak připadá. V podstatě si jí řekl že když bude mít ten kšilt ve předu tak na ni nic nezkusíš, no a když si ho dala dozadu tak tím naznačila že chce pravej opak. Teda takhle by sem to aspoň pochopil já  Úsměv.
Zaznamenáno
dudo

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 05. Říjen 2007, 13:22:54 »

Mazec Úsměv Ale cele to vychazi z toho, ze ONA chce laskovat Smutný Nektere nasadite ksiltovku a ona rekne "dik" i kdyz vas chce Mrkající Šťastný

Tak, tak, mnohé ženy proste nevedia flirtovať (a mnohé nechcú  Úsměv). Ich chyba  Úsměv

Ale máte pravdu, bol to signál  Úsměv
Zaznamenáno
MikkiEX3
*

Město: Vysocina ;-)

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 05. Říjen 2007, 13:42:56 »

Podle mě to byl jasnej signál. Teda aspoň podle toho co si napsal mi to tak připadá. V podstatě si jí řekl že když bude mít ten kšilt ve předu tak na ni nic nezkusíš, no a když si ho dala dozadu tak tím naznačila že chce pravej opak. Teda takhle by sem to aspoň pochopil já  Úsměv.

Presne tak to chapu i ja  Smějící se
Zaznamenáno

Včerejšek je historie.Zítřek tajemství.Dnešek,přítomnost je dar.Život je neobyčejný a chuť každého momentu neopakovatelná!
~Zivot je boj a v boji to vodserou vzdycky ti nevinni!Tak se mi nedivte ze jsem na tomhle svete takovej hajzl Smějící se
qaz
**
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 05. Říjen 2007, 16:19:43 »

byl to signal ... urco Úsměv

tenhle thread zvysi trzbu prodejcum ksiltovek Úsměv
Zaznamenáno
bestial

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 06. Říjen 2007, 21:33:28 »

jasnejsi signal som nevidle ani nepametam  Šokovaný
Zaznamenáno

Tak primitivní tvor jako je muž, tvor, který vynalezl žárovku, dieselový motor, splachovací záchod, jídlo v konzervě, teorii relativity a neutronovou bombu totiž nikdy nemůže pochopit rozdíl mezi vložkou a intimkou.
dudo

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 06. Říjen 2007, 22:29:12 »

tenhle thread zvysi trzbu prodejcum ksiltovek Úsměv
lol  Smějící se, zabudol som sa zmieniť aká značka šiltovky to bola  Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 kdy: 07. Říjen 2007, 00:33:29 »

Doufam, ze ne takova ta s placatym ksiltem Šťastný Vzdycky si pri pohledu na "drsny hopery s ksiltem" vzpomenu na vtip, co sme si vykladali na ZS: "Proc ma bobr placaty ocas?" "Protoze mu ho kouri kachna"... *TIRED*
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
Jordan
*

Věk: 19
Město: Benešov u P.

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 07. Říjen 2007, 10:17:34 »

Co máš proti hoperům? Mně nevaděj Směrovka já se při každym pohledu na ně aspoň zasměju Smějící se Zrovna dnes, když jeden vystupoval z busu a ty jeho xxxl kalhoty se mu ňák zamotaly a on se začal válet po zemi. Mlčím
Zaznamenáno

Bez činu zůstává i nejkrásnější myšlenka bezcennou.
dudo

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 11. Říjen 2007, 09:55:09 »

"Proc ma bobr placaty ocas?" "Protoze mu ho kouri kachna"...
lol  Smějící se

Mimochodom, mam pocit, ze tato vec sa hodi aj ako opener. Moja idea je takato: Jednoducho pridete za babami a poviete, ze potrebujete vediet zensky nazor na jednu vec a ze ich zdrzite iba na pol minuty. Bavili ste sa pred chvilou s kamosmi o jedneh situacii, ktora sa stala jednemu vasmu kamosovi.... Na konci sa ich spytate, ci si myslia, ze to bol signal. Dalej uz len nadviazete. Vcera som to skusal na festivale na Strahove. Akurat, ze sa mi nepodarilo nadviazat  Smějící se
Ved skuste sa k tomu vyjadrit
Zaznamenáno
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 kdy: 16. Říjen 2007, 15:09:35 »

Boze ty jsi "macko" ( nebo jak to rikaji slovaci na Ventrile Šťastný ) Ja myslim ze ta cepice do zadu byla jasny signal k polibku, proc jsi to neudelal chlape ? Ja myslim ze by jsi u te zeny uspel 100% , kdyztak napis jak to dopadlo
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
f-geNeg

Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 06. Prosinec 2007, 17:16:44 »

Ahoj balici dudo Úsměv  ,
to, ze jsi ji nasadil ksiltofku, byl naprosto super napad. Otoceni ksiltofky = jednoznacny IOI. Pribeh jako opener se mi take jevi obstojne ;-). Diky 

Zaznamenáno

Kdo se bojí, sere v síni...
MX5

Věk: 20
Město: Levice / Slovakia

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 13. Leden 2008, 16:32:35 »

Sice v zenskych signaloch sa vyznam asi ako hus v pive, ale toto by som si vsimol snad aj ja  Šokovaný Pomenoval by som to signal jak howado.
Zaznamenáno
PastaX

Věk: 18
Město: Zlaté Hory

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 18. Květen 2008, 23:03:50 »

Mě to teda připadalo jak úryvek z nějakého večerního romantického filmu. Velice pěkné.  Vše proběhlo tak hladce rychle a nenuceně a kdyby nepochyboval o tom, že je to signal a IZ, mohlo dojít i ke sladkému konci.
Zaznamenáno
Harry

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 18. Srpen 2008, 17:17:26 »

Nato vzala šiltovku a otočila si ju šiltom dozadu  Super!

Názory mojich kamarátov sa líšia, ale mnohí z nich si myslia, že to bol signál. Čo si myslíte vy?

Co bych v tu dobu udelal asi ja na tvém místě
Prohlasil bych pomalu s úsměvem. "Opatrně, teď přede mnou nejsi chráněná!" a pomalu bych se přiblížil k jejím rtům aby bylo značné o co mi de. Pokud se chtela libat zacala by se blizit taky. Úsměv Pokud ne tak by ses presunul k jejimu oušku a zašeptal třeba. Jsi úžassná, krasná a nejakou lichotku a kosl bych ji do krku. Pokud neuhnula. Mas druhe IOI. I kdyz verim ze by se zacala libat hned na zacatku
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS