Tak přátelé, ona ta drzost a překvapení opravdu funguje
Pro ty ze čtenářů, kteří píší "Ono to nejde" "S mým ksichtem to nejde" "Se bojím odmítnutí" atd. atd. jsem šel jako nováček (nejen) na tomto fóru s kůží na trh a přínáším výsledky menšího testu v terénu. A jelikož byl včera Mikuláš, zkusil jsem test s jednou, dle situace obměňovanou, úvodní frází:
Anděl, co ztratil křídla. Takže úsměv na rtu, sebevědomá chůze, oční kontakt a jedeme: "Ahoj, neztratila jsi něco?" "???" "Jsem tady kousek našel křídla, myslel jsem si, že budou Tvoje"... Jedeme dále "Díky." "Za co?" "Za důkaz, že i andělé bez křídel existují"... A pokračujem: Bedlivá obhlídka slečny "???" "Promiň, jen jsem hledal křídla". A jedeme dále "Ahoj, ty dva tamhle..." stál tam čert s mikulášem "určitě netrpělivě čekají na Tebe" atd. atd.

Hodilo by se podotknout, že výběr probíhal v Praze na Andělu (další téma hovoru) ze slečen cca 22-29 bez viditelného snubáku

. Jo a co se týče testera, jsem tlama strašná (ten avatar s kachnou se hodně blíží realitě, jen nemám tak pěkné boty) a "balení na ulici" jsem testoval prvně...
A výsledky? Osloveno bylo 20 slečen, subjektivně ohodnocených jako velmi krásná až nádherná (nikoliv ale modelky, brrrr):
3 pokus zcela ignorovaly
17 se tvářilo pobaveně a polichoceně
12 bez problémů pokračovalo v konverzaci
8 pokračovalo v
kvalitní konverzaci
1 přijala pozvání na kávu, ale pouze pokud půjdeme teď

4 přijaly budoucí pozvání na čaj a věnovaly telefon
Takže s vlezlou průpovídkou se podařilo pobavit 85% oslovených (což potěší) a 20% chce dokonce pobavit opakovaně

(jasně, z toho 75% si to rozmyslí, ale stejně

)
A pak, že to nejde

Hezký den a hlavu vzhůru

EDIT: Málem bych zapomněl...
Díky, Qarku