Mikuláš a modifikace klasického postupu :)

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
07. Září 2008, 18:31:59

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 951 příspěvků v 1 723 témat od 1 706 uživatelů
Nejnovější uživatel: headshot
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Vaše Velké testy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Mikuláš a modifikace klasického postupu :)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Mikuláš a modifikace klasického postupu :)  (Přečteno 2108 krát)
sill

Pohlaví: Mužské
Věk: 28
Město: Praha

Zobrazit profil
« kdy: 06. Prosinec 2007, 13:43:43 »

Tak přátelé, ona ta drzost a překvapení opravdu funguje  Šokovaný
Pro ty ze čtenářů, kteří píší "Ono to nejde" "S mým ksichtem to nejde" "Se bojím odmítnutí" atd. atd. jsem šel jako nováček (nejen) na tomto fóru s kůží na trh a přínáším výsledky menšího testu v terénu. A jelikož byl včera Mikuláš, zkusil jsem test s jednou, dle situace obměňovanou, úvodní frází: Anděl, co ztratil křídla. Takže úsměv na rtu, sebevědomá chůze, oční kontakt a jedeme: "Ahoj, neztratila jsi něco?" "???" "Jsem tady kousek našel křídla, myslel jsem si, že budou Tvoje"... Jedeme dále "Díky." "Za co?" "Za důkaz, že i andělé bez křídel existují"... A pokračujem: Bedlivá obhlídka slečny "???" "Promiň, jen jsem hledal křídla". A jedeme dále "Ahoj, ty dva tamhle..." stál tam čert s mikulášem "určitě netrpělivě čekají na Tebe" atd. atd.  Šťastný
Hodilo by se podotknout, že výběr probíhal v Praze na Andělu (další téma hovoru) ze slečen cca 22-29 bez viditelného snubáku Šťastný. Jo a co se týče testera, jsem tlama strašná (ten avatar s kachnou se hodně blíží realitě, jen nemám tak pěkné boty) a "balení na ulici" jsem testoval prvně...

A výsledky? Osloveno bylo 20 slečen, subjektivně ohodnocených jako velmi krásná až nádherná (nikoliv ale modelky, brrrr):
3 pokus zcela ignorovaly
17 se tvářilo pobaveně a polichoceně
12 bez problémů pokračovalo v konverzaci
8 pokračovalo v kvalitní konverzaci
1 přijala pozvání na kávu, ale pouze pokud půjdeme teď  Šokovaný
4 přijaly budoucí pozvání na čaj a věnovaly telefon

Takže s vlezlou průpovídkou se podařilo pobavit 85% oslovených (což potěší) a 20% chce dokonce pobavit opakovaně Šťastný (jasně, z toho 75% si to rozmyslí, ale stejně Úsměv)

A pak, že to nejde  Stydlivý Hezký den a hlavu vzhůru Šťastný

EDIT: Málem bych zapomněl... Díky, Qarku  Úsměv
« Poslední změna: 06. Prosinec 2007, 14:14:02 od sill » Zaznamenáno

Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure...
dextera

Město: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 06. Prosinec 2007, 17:31:55 »

Ja jsem asi nepochopila, co to ma za smysl, kdyz sam jsi psal, ze si to vetsina z nich rozmysli.....neni to plytvani energie, kterou by jsi mohl vynalozit nekde jinde a uzitecneji... Úsměv
Zaznamenáno

"Na ranách na duši je krásné to, že z nich rostou křídla." (Jung)
sill

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 06. Prosinec 2007, 17:39:55 »

Pockej, ale to platí snad obecně, ne? Žádná možnost seznámení nefunguje na 100% - vyberu ideální protějšek, pozvu na rande a je sbaleno, asi ne? Šťastný Ať vybíráš podle jakéhokoliv klíče a kdekoliv, tak vždy pracuješ jen s určitou pravděpodobností, že "to vyjde". Koneckonců holka, která se mi líbí, mne nemusí (a v mnoha případech ani nebude) po bližším seznámení přitahovat.
Zaznamenáno

Te audire non possum. Musa sapientum fixa est in aure...
f-geNeg

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 06. Prosinec 2007, 17:42:37 »

Úsměv Zdravim,
1. gratuluji k uspechu + obdivuji  Mrkající
2. myslim, ze zacit rozhovor lichotkama neni asi nejlepsi - pro vetsinu z nich jsi byl pouze zabavny 'sasek' , ktery jim zlepsil naladu i sebevedomi - kdyby si chtel neco vic, nepovedlo by se ti to....avsak presto u 5ti jsi zabodoval, coz je vynikajici statistika, takze na druhou stranu ostatnich 15 'neuspechu' te nemusi zajimat
3. zajimalo by me spise, co jsi pouzival za temata po tvym openeru (otevreni rozhovoru) s andelem...kdyz si s tebou temer kazda povidala
4. a jak celkove pri rozhovorech devcata reagovala

....vis, takhle ten clanek vlastne jen ukazuje, ze qark ma pravdu a jak ty jsi mel uspesne statistiky....ale nejake dobre rady (krome openeru s andelem, ktere muzes praktikovat fakt jen 5.12.) v tom nejsou...takze kdybys to vice rozepsal, bylo by to fajn, hmm ?

Diky Mrkající
Zaznamenáno

Kdo se bojí, sere v síni...
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 kdy: 07. Prosinec 2007, 03:13:40 »

*THUMBS UP*

Velmi pěkné využití situace.
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 kdy: 18. Prosinec 2007, 10:01:33 »

Joo on sv. Mikulas je vseobecne dobra vec k seznameni. Ja mam od prirody kudrnate vlasy,sehnal jsem si babiciny svatebni saty, koupil kridla, mamina me namalovala a muzu rict ze jsem byl s prehledem nejhezci andel ve meste  Šťastný ( http://img.fotoalba.centrum.cz/img1/5734/2005734_4.jpg ) Kolika slecnam jsem se libil a kolik se semnou fotilo Šťastný jeste nebyt tech otravnych deti ktere chteli furt rikat basnicky tak mam mozna i nejake kontakty Šťastný 
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Avaranger

Teoreticky jsem teoretik ;)

Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 kdy: 18. Prosinec 2007, 12:33:40 »

Hezký Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://jdem.cz/aazx6
larry flint

Věk: 24
Město: jak kdy, obvykle na lince Praha Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 18. Prosinec 2007, 16:45:59 »

babicka by byla pysna  Smějící se  Andílek  Smějící se
Zaznamenáno

nekdy jsou vyznamy schovany, snadno je neslysis. ten, kdo to ma v hlave srovnany, hleda, hleda... mej oci otevreny, usi otevreny, srdce otevreny ze vsech stran
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS