V souvislosti s probíhajícím qarkovou "neflákám se" hrou, jsem dostal takovej nápad na anketu. Vypadalo by to asi zhruba takhle:
Holku bych oslovil s tím, že dělám takovou mini-anketku, jestli má chvilku odpovědět na 6 rychlejch otázek
1)Z jaké jsi školy?
2)Kolik ti je?
3)Kolik jsi měla přítelů?
4)Máš zrovna teď přítele?
5)Jestli ani, jak dlouho?
6Jméno (pokud bude chtít, jinak můžu říct, že ji uvedu jako anonyma

)
Terčem budou brněnské vysokoškolačky. Pozadí bude "S kámošem jsme se hádali, že většina vysokoškolaček už má přítele a je dost těžký najít fajn a volnou holku.". Bude to i jakoby anketa, která bude jakože vystavená na nějakých internetových stránkách(nějakej blog), případně školní časopis, aby to nepůsobilo moc samoúčelně. Můžu jí taky požádat, jestli si jí nemůžu vyfotit, jako důkaz, že jsem si to nevymyslel, jakože pro toho kámoše. V případě, že bych z ankety zjstil, že slečna je nezadaná, mohlo by následovat pozvání na kafe. Chtěl bych vědět, co si o tom myslíte, zda vám to nepřipadá moc troufalý, a jestli mám vůbec šanci z holek dostat nějakou pravdivou informaci. Nebo pokud máte nápad, jak tohle vylepšit/upravit, sem s ním. Případně holky, zkuste se vžít do role tázané a odhadnout, jak byste se chovali a odpovídali. S podobnejma testama ani anketama nemám žádný zkušenosti.
Díky!