Nápad na anketku

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
08. Září 2008, 04:45:00

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
39 983 příspěvků v 1 724 témat od 1 707 uživatelů
Nejnovější uživatel: martina kozakova
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Vaše Velké testy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Nápad na anketku
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Nápad na anketku  (Přečteno 2223 krát)
oak

Zobrazit profil
« kdy: 17. Únor 2008, 18:33:28 »

V souvislosti s probíhajícím qarkovou "neflákám se" hrou, jsem dostal takovej nápad na anketu. Vypadalo by to asi zhruba takhle:
Holku bych oslovil s tím, že dělám takovou mini-anketku, jestli má chvilku odpovědět na 6 rychlejch otázek

1)Z jaké jsi školy?
2)Kolik ti je?
3)Kolik jsi měla přítelů?
4)Máš zrovna teď přítele?
5)Jestli ani, jak dlouho?
6Jméno (pokud bude chtít, jinak můžu říct, že ji uvedu jako anonyma Úsměv )

Terčem budou brněnské vysokoškolačky. Pozadí bude "S kámošem jsme se hádali, že většina vysokoškolaček už má přítele a je dost těžký najít fajn a volnou holku.". Bude to i jakoby anketa, která bude jakože vystavená na nějakých internetových stránkách(nějakej blog), případně školní časopis, aby to nepůsobilo moc samoúčelně. Můžu jí taky požádat, jestli si jí nemůžu vyfotit, jako důkaz, že jsem si to nevymyslel, jakože pro toho kámoše. V případě, že bych z ankety zjstil, že slečna je nezadaná, mohlo by následovat pozvání na kafe. Chtěl bych vědět, co si o tom myslíte, zda vám to nepřipadá moc troufalý, a jestli mám vůbec šanci z holek dostat nějakou pravdivou informaci. Nebo pokud máte nápad, jak tohle vylepšit/upravit, sem s ním. Případně holky, zkuste se vžít do role tázané a odhadnout, jak byste se chovali a odpovídali. S podobnejma testama ani anketama nemám žádný zkušenosti.
Díky!
Zaznamenáno
gammarus
*

Pohlaví: Mužské
Věk: 17
Město: Lanžhot

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 17. Únor 2008, 18:51:36 »

No, tak podle mě to máš dobře vymyšlený. Hodně zdaru a pak sem napiš výsledky.
Zaznamenáno
Opera
*

Věk: 22

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 17. Únor 2008, 19:22:05 »

vypada to zajimave , jsem zvedav na vysledky   Mrkající
Zaznamenáno
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 17. Únor 2008, 20:10:10 »

No jsem zvědavej, kolik holek tě neodpálkuje
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Druid
*

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 17. Únor 2008, 20:19:30 »

tak mit tyhle data z nejakeho rozsahle souboru holek by bylo urcite zajimavy a uzitecny, to by chtelo dat na nejaky frekventovany web. ale za ucelem seznamovani mi to prijde prilis pruhledny a k osobnimu zodpovezeni naprosto nevhodny, lidi se s takovyma vecma nesverujou kazdemu na potkani  Šťastný
Zaznamenáno
dazed
**

Věk: 28

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 17. Únor 2008, 21:22:42 »

Připadá mi to trochu překombinované. Ale koneckonců, proč to nezkusit.
Zaznamenáno

Happiness under construction!
Cmelak_

Věk: 18
Město: Ostrava

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 17. Únor 2008, 22:19:55 »

Napad je to vyborny ale ja osobne bych malinko upravil ty otazky tak, aby se vsechny netykaly jenom veci ohledne vztahu. Nejsem holka, ale myslim ze by mi bylo prijemnejsi kdyby se me nekdo ptal na "klasicky" otazky a sem tam hodil nejakou o partnerovi, nez vsechny na toto tema.
Zaznamenáno
antton

Věk: 20
Město: Praha - vychod

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 17. Únor 2008, 23:54:38 »

Podle me te neodpalkuje zadna, pokud si das zalezet. Kdyz sem byl na stredni, tak kamos takhle lovil baby a jednou sem byl s nim. Hrali sme si na redaktory Boardu(skateovej casopis) a meli sme nejakou anketu o ceny(trika, predplatny...). No a holciny bezproblemu vyplnili vsechno na co sme se zeptali(muzika, zajmy, ...) vcetne adresy, telefonu...(kvuli vyhre).
Zaznamenáno

cassies
**

Pohlaví: Ženské
Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 18. Únor 2008, 13:14:13 »

Tak ja bych t odpovedela...na prvni dve otazky a pak ahoj Mrkající...to je moc ostre, takhle za sebou a taky moc prime. Podej ty otazky trochu jinak.
Zaznamenáno
D9

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 18. Únor 2008, 16:53:25 »

agree with cassies
Zaznamenáno

9 z 10ti žen se nemůže mýlit...
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 18. Únor 2008, 23:45:42 »

Tiez si myslim, ze je to trochu priame. Ale na druhej strane som toho nazoru, ze pokial to nevyskusas v praxi, tak nemozes vediet, ako to dopadne. A som si isty, ze nech je ta anketa akakolvek, tak pri dostatocne velkom pocte pokusov (statistika), sa dopracujes aj k tomu, co chces. V kazdom pripade si myslim, ze na toto budes potrebovat dost vela pokusov. Bodaj by som sa mylil a vsetko by bolo inac. som zvedavy na vysledky.
Zaznamenáno
quadraxa

Pohlaví: Ženské
Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 15. Duben 2008, 13:20:55 »

Mě tam nesedí otázka: "Kolik jsi měla přítelů?", navíc je to dost zavádějící - řekne ti třeba dva delší vztahy, ale to že jich bylo 10 bokem už ne...takže se z toho nic nedozvíš
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS