Plácačka

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
05. Září 2008, 06:33:19

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
40 218 příspěvků v 1 739 témat od 1 700 uživatelů
Nejnovější uživatel: reknetewow
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Vaše Velké testy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Plácačka
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Plácačka  (Přečteno 2145 krát)
MarŤas
**

Pohlaví: Mužské
Věk: 27
Město: Liberec

Zobrazit profil
« kdy: 20. Říjen 2007, 13:06:53 »

Ahoj
v tento týden jsem jel domů z Prahy a vezl jsem nádražackou plácačku. A při předávání jsem jsem ji nechtěl a styděl jsem za ni. V jednom autobusu byly dívky a u okýnka se hihňaly a já měl dělat co s plácačkou, abych nevypadal jak magor...a když odjíždel, tak mě překvapily s tím, že  z autobusu autobusu mi zamávaly. Tak jsem se podíval na plácačku a poděkoval jsem ji...
Pak u nás doma, po výstupu jsem zkusil oslovit jednu dívku, která jela se stejným autobusem z Prahy a ptal jsem se jí:
"Ahoj, tobě se ti nelíbí má plácačka"
ona, že prej ne, tak jsem se jí zeptal, zda mi dá hoďku na to, abych ji předsvědčil o opaku...ne, že prej čd má vobroský zpoždění a s nima nechce mít nic společnýho...tak jsme se rozloučili a byl konec.
Nebrečel jsem, jen akorátz jsem byl překvapenej z toho, že obyčejná věc, kterou neradi převážíte, může v mnohém pomoci.., tedy být usnadnit a najít důvod proč ji/ho oslovit.
Snad vás to trošku pozvedne a pro zajímavost: mělo by vám to jít v poho, poněvadž mám handicap.....takže máte daleko větší šanci  Šťastný
Zaznamenáno
johny89
*

Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 20. Říjen 2007, 13:32:48 »

No ja nevim jestli tohle "pomáhá". Nevíš jak to ty holky vzaly, jestli to třeba neměly jen jako srandu.. Je to možná při cestování neobvyklej předmět. ale že je jednodušší seznámit s jinak. Nepovažoval bych to za nějakou balící metodu... Jinak vzpomněl sem si co na mě ve vlaku jednou rozhodně upoutalo pozornost bylo že sem měl v puse maličký frkátko takový jak se kupuje na různý oslavy, bylo hodně mini, a ještě trošku zastřihnutý aby bylo ještě o kousek menší.. a pak sem jenom votevíral pusu, držel ho jazykem na patře a přitom pískal jako bych mluvil.. no a když sme to dělali ve třech tak z nás asi měli docela šlušnou prdel Šťastný Jo ale nezkoušejte to.. je to asi trošku nebezpečný..;-)
Zaznamenáno
Benik

Věk: 17
Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 20. Říjen 2007, 15:17:25 »

BINGO ! O tomhle je cele baleni, byt v necem jiny nez ostatni, vsak autobusem jezdi miliony lidi ktere normalni holky prehlizeji ale kdyz se nekdo obevi s necim vyjmecnym ( v tomto pripade placacka ), hned maji tema k rozhovoru, hned je o cem navazat konverzace.Abych pravdu rekl ja bych byl rad ze muzu vest takovou placaccku, nebo cokoliv jineho, kdyz jsem byl prevleceny za maskota jednoho volejbaloveho tymu tak jsem byl taky stredem pozornosti, kdyz jsem sel v kimonu pres mesto tak jsem byl sice za debila ale taky jsem budil pozornost, kdyz jsem delal andela na svatek sv.Mikulase tak jsem dostal strasne moc cisel. Takze nestydet se a jezdit s placackama  Šťastný
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Luboš92
*
Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 23. Říjen 2007, 18:23:30 »

Takze nestydet se a jezdit s placackama  Šťastný

Jojo nestydět se nějak odlišit od ostatních je často základ úspěchu  Mrkající
Zaznamenáno
P1R3K
**

p1r(tři)eCKo

Věk: 15
Město: Moravské Budějovice

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 15. Červenec 2008, 22:06:10 »

Prostě zaujmout
Zaznamenáno

medejn

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 19. Červenec 2008, 15:57:12 »

To je jedna z nejužitečnějších rad z knížky the game. Mít na sobě něco neobvyklého, něco,co přitáhne pozornost. Nevěřili byste, jaké zázraky dokáže červený kovbojský klobouk, neobvyklé sako nebo nějaký zajímavý šperk. Samozřejmě těch neobvyklých věcí nesmí být moc (ideálně jedna)
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS