Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení)

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
11. Říjen 2008, 17:13:22

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 055 příspěvků v 1 799 témat od 1 773 uživatelů
Nejnovější uživatel: ajfel
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Vaše Velké testy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: 1 [2] 3 4 ... 12 Tisk
Autor Téma: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení)  (Přečteno 15454 krát)
Richard

Pohlaví: Mužské
Věk: 21
Město: FC Boby Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: 13. Květen 2008, 21:32:52 »

no divej jen taková malá rada...po tom co sis dal svojí první lajnu...a zalíbilo se ti...si dávej bacha abys při té lepší verzi neskončil jako propíchanej borec se žloutenkou v nějaký odvykačce
Zaznamenáno
thyrael
*
Věk: 17
Město: Jeseník

Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: 13. Květen 2008, 21:34:23 »

v pohode Úsměv hele, nemas icq?
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #27 kdy: 13. Květen 2008, 21:35:37 »

to jako myslis obrazne receno, jako ze bych byl na tom nejak hoodne zavisly??
Zaznamenáno
Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: 13. Květen 2008, 21:38:05 »

víceméně...aby se ti to nevymklo z ruky
Zaznamenáno
Monny

Pohlaví: Ženské
Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: 13. Květen 2008, 21:41:03 »

ne, já to právě myslím úplně opačně....
Příjde mi, že jsi stihl nabrat už pár fíglů a zkušeností (i když jen za pár dní), tak proč pokračovat v tomhle, proč už nezkusit vztah...
Zaznamenáno

Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #30 kdy: 13. Květen 2008, 21:46:51 »

no, ono to nejde jen tak, a ja nemam zadne zkusenosti.. jen toho hodne vim, dokazu poradit kamosum jak na to, diky tomu ma muj nejlepsi kamos holku, ale kdyz na to dojde u me, tak proste to kazim, protoze sem proste nervama v haji, ale snazim se, behem dvou tydnu se mi hoodne zvysilo sebevedomi, takze kdyz mluvim s holkou, tak se ji uplne v pohode dokazu divat do oci a necitit se trapne, ale to je asi tak vsechno, jen potrebuji zlepsit komunikaci, to je to, co mi dela velky problemy
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 14. Květen 2008, 17:47:13 »

zdarec lidi, tak dneska pujdu zase ven a budu oslovovat k pozvani na rande Úsměv sice necekam, ze se neco nachyli, pac je tam hoodne malo holek u nas. Tak aspon to zkusim. Navic v patek vecer se ve meste venku schazi hodne holek, tak toho vyuziju a potom vecer jdu na diskoteku a dokonce i v sobotu. Taky sem rekl memu spoluzakovi, ktery je hodne zkuseny v pickupu, ze mu pomalu ale jiste roste konkurence Šťastný a on to vzal v pohode, taky mel, protoze ja sem to myslel pratelsky a taky mi nabidl, ze si muzem nekdy spolu vyjit ven za holkama, taky me napadlo, ze ho nekdy vemu do vetsiho mesta, nebo proste ja pojedu pristi vikend do vetsiho mesta abych zkusil oslovit tech 100 holek behem jednoho dne. Tak to je zatim vse, jeste vecer se ozvu.
Zaznamenáno
Derek

Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 14. Květen 2008, 20:51:03 »

To Thyrael:
Odkud jsi? Bydlím také poblíž Prahy, můžem si dát spicha a zkusit probrat nějaké taktiky a společně se vyhecovat k většímu výkonu Úsměv.

To Richard:
Heh, nepřehnal? Úsměv Jestli ty tak trochu nezávidíš Thyraelovi jeho aktivitu zatímco ty sedíš doma a mudruješ nad tím, co je špatně, že ti holky neklepou na dveře...
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 14. Květen 2008, 22:31:40 »

dereku, ja nebydlim pobliz prahy, ja bydlim pet hodin autobusem od prahy, presneji severni morava, mesto Jesenik. Ale v Praze bydli moje mamka a ma tam byt, takze tam jezdim. Ale budu rad, kdyz se domluvime Úsměv Myslim, ze vic lidi se vic vyhecuje k vetsimu vykonu, jak rikas Úsměv
Zaznamenáno
Richard

Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 14. Květen 2008, 23:15:21 »

To Richard:
Heh, nepřehnal? Úsměv Jestli ty tak trochu nezávidíš Thyraelovi jeho aktivitu zatímco ty sedíš doma a mudruješ nad tím, co je špatně, že ti holky neklepou na dveře...

no asi to tak vypadá...ale vem si...která hra by tě neomrzela do konce života...krom championship managera teda Úsměv
Zaznamenáno
Derek

Zobrazit profil
« Odpověď #35 kdy: 15. Květen 2008, 18:16:00 »

dereku, ja nebydlim pobliz prahy, ja bydlim pet hodin autobusem od prahy, presneji severni morava, mesto Jesenik. Ale v Praze bydli moje mamka a ma tam byt, takze tam jezdim. Ale budu rad, kdyz se domluvime Úsměv Myslim, ze vic lidi se vic vyhecuje k vetsimu vykonu, jak rikas Úsměv

Heh, tak to jo Úsměv
A na kdy sem máš naplánovanej výlet? Napiš zase nějakou terénní zprávu, jak to jde Úsměv
A co Olomouc? Tam budu během prázdnin na nějakou dobu...
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 15. Květen 2008, 21:41:59 »

dereku: terreni zpravy budou bohuzel ne kazdy den, pac v Jeseniku je to s holkama chude, to jedine, kdyz se naskytne prilezitost, nebo kdyz pujdu na dizu o vikendech. A k te Praze, pojedu tam pristi vikend, uz v patek a budu tam urco do nedele. V sobotu mam naplanovany to oslovovani, ikdyz v patek se musim rozehrat Šťastný Takze pokud mas cas, tak v sobotu v Praze. Kdyztak mi napis na icq: 321-169-343
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #37 kdy: 15. Květen 2008, 22:07:08 »

pro vsechny: pokud mi nekdo chcete naspat, tak moje icq je tady: 321-169-343

a tady je dnesni terreni zprava:

Dneska sem mel v planu jit k mamce na navstevu, protoze prijela z Prahy a dlouho sem ji nevidel. Tak sem sel ven, ze si jeste pred navstevou trochu zahraju. Prochazel jsem se mestem a uvidel jsem dost peknou holku. Takovou 9/10 bych ji dal. Tak sem sel rozhodne a sebevedome k ni. Vsimla si me, kdyz sem byl od ni jeste deset metru a koukala na me tazavym pohledem. Trochu me to znervoznilo, ale stale sem se jii jiste dival do oci. Dosel sem k ni a ptal sem se ji, jestli nevi kolik je hodin. Podivala se na me tazavym pohledem, asi cekala, ze ji reknu neco jineho Šťastný Rekla mi cas no a ja ji rekl, ze vim kolik je hodin, ale nevedel sem, jak ji oslovit. Ona, ze to je mile a usmala se na me a uprene se mi podivala do oci. Tohle s tim casem byl otvirak od qarka. Potom se zeptala, proc sem sel za ni. Ja ji rekl, ze kdyz se mji uvidel, neco sem pocitil Šťastný ze z ni salala pozitivni energie,ze sem ji chtel obejmout, hladit, libat... (tohle bylo taky od qarka, z jeho posledniho velkeho testu v terenu, bylo to tam fakt uzasne vpasovane, takove neviditelne, ale me se to zalibilo) ona se zasmala a prohrabla si vlasy (IZ - indikator zajmu) kurva, to bylo husty, ani nevite, jak mi z toho hucela hlava, jak to najednou slo Šťastný Zeptal sem se ji, jeslti nema e-mail, ze nemam telefon, tak mi dala mail. Pak sem se ji zeptal, jestli by se se mnou jeste nesetkala, ze bych ji rad pozval nekam na kafe, ona ze by rada, ze uz dlouho nekde nebyla, tak prej at ji potom napisu, kdy mam cas Úsměv Zeptala se me na jmeno, tak sem ji ho rekl a ona mi rekla sve a potom sme se rozloucili, pac ona spechala. Tyjo Šťastný Ani nevite, jak sem tedka z toho stastny.

No pak sem sel teda k mamce, pac uz nebylo dost casu, kdyz me poprve uvidela, uplne byl na ni videt vyraz, jak je prekvapena, co ze me je:D nevidela me takrka od ty doby, kdy sem na sobe zacal poradne pracovat. Uplne rikala, jak je ze me takovy fesak a tak Šťastný ale to je jedno, rodicovsky lichotky me moc nezajimaji, ikdyz me to hodne polichotilo:D

pak kdyz sem se vracel k tatkovi, cestou sem pred sebou videl skupinu se dvema muzi a jednou divkou. byli asi tak 22-25 let. Sli ve stejnym smerui jako ja. Sel sem ale rychle a tak sem je brzy predbihal. Muzi byli zjevne napiti, pac se spolu hadali o tu duvku a ona zas s nema, ze s nimi nechce mit sex, protoze jsou sprosti a jde jim jen o tu jednu vec Šťastný a kdyz sem prochazel, sel sem vedle zeny. Cekal sem, ze me ti opili kluci vemou a zabiji Šťastný Ale potom sem uslysel tu zenu: "Halo pane...-otocil jsem se- ...Mohl byste me pozvat na rande? Ti kluci sou nadrzeni" To me celkem zaskocilo, ale ne tak, aby to na me bylo znat. Usmal sem se ni, potom sem se koukl na ty chlapy a usmal se i na ne. Oni se usmivali porad, takze to bylo jedno Šťastný no, ja je rychle predbehl a ztratil sem se jim z dohledu Šťastný
Zaznamenáno
MikyB

Zobrazit profil
« Odpověď #38 kdy: 15. Květen 2008, 22:41:41 »

gratulujem , Šťastný bozsky pocit ,nie? Šťastný hehe, normalne sa tesim spolu s tebov a drzim prsty, len tak dalej Šťastný uzivaj si to
Zaznamenáno
qaz
**
Věk: 19

Zobrazit profil
« Odpověď #39 kdy: 15. Květen 2008, 22:44:33 »

tu druhou cast pribehu jsem trochu nepobral... ale v ty prvni situaci, ses si jistej ze ten hukot vychazel z hlavy?
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 15. Květen 2008, 22:56:01 »

no, doslova to hukot nebyl Šťastný ale proste to bylo takovy,m nevim jak to popsat no  Smějící se
Zaznamenáno
PastaX

Věk: 18
Město: Zlaté Hory

Zobrazit profil
« Odpověď #41 kdy: 15. Květen 2008, 22:57:15 »

Zdravím všechny.
Já jsem Thyraelův kámoš, párkrát se už  o mě tady zmínil.
To co teď provádí je opravdu skvělé a vyburcovává mě to něco taky dělat. Jsem už 18 ti letý mladík a u dívek jsem moc nepokročil, a tak se to teď pokusím napravit a dostihnout tady thyraela.
Budu se zde jako on svěřovat se svými terénními zkušenostmi. A já jen doufám, že se ze mě jednou stane aspoň trochu ten PUA. Mrkající
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #42 kdy: 15. Květen 2008, 22:59:08 »

ty si pako  Smějící se

ale budu fakt hodne rad, dkyz do toho pujdes se mnou, a jestli ne, tak te k tomu odkopu!!
Zaznamenáno
Bobo

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #43 kdy: 15. Květen 2008, 23:41:43 »

Tak toto bolo fakt mile s tou holkou. Sakra, uz sa k takemu niecomu musim dokopat aj ja. Chalani vazte si, ze mate tolko volneho casu, ja ho bohuzial tolko nemam.
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 kdy: 16. Květen 2008, 00:44:07 »

Chalani vazte si, ze mate tolko volneho casu, ja ho bohuzial tolko nemam.
Asi jako když holka "nemá čas" na t někam s tebou jít Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #45 kdy: 16. Květen 2008, 07:18:54 »

cau, hele, tenhle cast prizpevku hodlam rozvijet jeste hodne dlouho. Snazim se zdokonalit svou osobnost a schopnost baleni holek aspon trochu do poloviny prazdnin, pak jedu do ameriky na rok, snad do kalifornie, kde je raj PUAs (pickup artists), takze se hodne priucim Úsměv a budu i z ameriky posilat terenni zpravy, takze se mate na co tesit, ale jeste je cas Úsměv
Zaznamenáno
Avaranger

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 kdy: 16. Květen 2008, 11:48:12 »

Neraduj se, tam je PU profláklej asi jako u nás EMO, takže si s naučenejma fintama od Neila nepomůžeš a budeš si muset vymyslet něco vlastního Mrkající
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
| http://j
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #47 kdy: 16. Květen 2008, 14:34:20 »

to je fakt, ale ja sem myslel, jako ze se naucim neco od jinych
Zaznamenáno
thyrael
*

Zobrazit profil
« Odpověď #48 kdy: 16. Květen 2008, 18:09:08 »

cau, tak dnes se chystam na vecerni pickupovani po meste a pote jdu na diskoteku. Zitra se ozvu s terenni zpravou. Jen tedka cekam az se konecne dostavi ke me muj kamost PastaX, nebo jak to tam ma napsany tu prezdivku...
Zaznamenáno
Tedy

Věk: 16

Zobrazit profil
« Odpověď #49 kdy: 16. Květen 2008, 22:43:24 »

Obdivuju na tobě ten ohromnej přístup a to nadšení, fandím ti, aby ti to dlouho vydrželo, pač ti to pak může začít trochu připadat už jako stereotyp, což jak je u tebe vidět, si vůbec nepřipouštíš.
Jen tak dál chlape ...
Zaznamenáno
Stran: 1 [2] 3 4 ... 12 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS