Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení)
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
11. Říjen 2008, 20:03:57
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
42 086
příspěvků v
1 799
témat od
1 773
uživatelů
Nejnovější uživatel:
ajfel
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Vaše Velké testy
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
3
...
12
Autor
Téma: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení) (Přečteno 15458 krát)
thyrael
Pohlaví:
Věk: 17
Město: Jeseník
«
kdy:
10. Květen 2008, 00:01:25 »
Zdravim, jmenuji se Hozna a chci vam tu zasilat muj pribeh, jak se postupne budu sam menit z introverta na baliciho extroverta.
Je mi 17 a uz me docela stve, ze sem nemel este zadnou holku, sex jo, ale nejakou poradnou holku ne a to me stve vic. Chci se proste naucit to umeni.
Kdyz sem jednou narazil na tuhle stranku, tak se si procital snad vsechny veci, skoro vsechno mam v hlave, ale nemam kuraz to vyzkouset na holky. V jednom clanku Qark doporucoval knihu Hra (The Game) kde sem se dozvedel pribeh jednoho introverta, jak se stal mistrem v baleni, vlastne celosvetovym mistrem (da se rict). To me opravdu zaujalo a zacal sem brouzdat po internetu a zjistovat si vice informaci o "hre", nalezl sem mnoho informaci, rad, videa, ktera nauci rec tela a tak, no a proste abyste pochopili, naucil sem se tohle: 1) koukl sem se na video Body Language a naucil se rec tela
2) podle qarkova clanku sem se ucil asi tyden vydrzet pohled do oci, dokud ta zminovana osoba neuhne sama, ted to zkousim stale, kdyz nekam treba jdu, tak protijdoucim osobam, a jeste to delam na lidech, kteri treba do oci koukaji i 15 sekund, je to hnus
3) zacal sem o sebe vice dbat - ne, ze bych se treba nesprchoval, to ne, ale jde treba o me vlasy, mel sem je polodlouhe, a to se mi zda pro muze divne, ale to je proste muj nazor no, jde spis o to, ze mi neslusi, tak sem se ostrihal, koupil sem si nejake obleceni, ktere se hodi na pickupovani, gel na vlasy, tedka mi budou koncit rovnatka tak pouziju specialni belici pripravky na zuby, a zacal sem vice cvicit a tak
4) a zbytek se jeste ucim
takze... zrovna ted se ucim na lidech pomalu konverzovat, mluvim strasne rychle a neartikulovane, navic u toho delam hnusny ksichty a ty uz ani taky nedelam, takze dobry
takze to je zatim vse, ted sem totiz nemocny, az budu zdravy, tak pujdu na pickup. Budu sem psat asi kazdy den, protoze mi jde o moje zlespovani osobnosti.
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
Věk: 24
Re: Přestup z PFU (průměrně frustrovaný ubožák) na PUA (umělec v balení)
«
Odpověď #1 kdy:
10. Květen 2008, 01:28:52 »
Drzim palce. Nieco podobne robim teraz ja a aj o tom pisem v inom vlakne. Je to celkom sranda. Rad budem citat tvoje prispevky. Uz sa tesim.
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
Věk: 20
«
Odpověď #2 kdy:
10. Květen 2008, 09:34:17 »
pěkné, moc pěkné...to zní rozumně....
VĚŘ A VÍRA TĚ UZDRAVÍ
/
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #3 kdy:
10. Květen 2008, 14:24:34 »
do pondelka musim udelat anketu ohledne sexu mezi mladezi, mam to za ukol do skoly do "zakladu spolecenskych věd", tak me napadlo, ze bych to mohl pouzit na holky, takze to znamena, ze v nedeli vyrazim do ulic...
ale nevim jiste, jestli nejake lidi potkam a hlavne holky, protoze ja bydlim v celkem malem meste (12 tisic obyv.), a moc lidi se v nedeli nepotakava...
Zaznamenáno
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
11. Květen 2008, 20:17:30 »
tak vam tedy popisu, jak probihal dnesek, neboli nedele
K obedu sem varil Chilli con Carne, a pred treti sem se konecne zacal chystat na akci. Osprchoval sem se, vycistil zuby, oholil, ostrihal nehty, oblekl se, vzal sem si vonavku a gel na vlasy, ale jen malo, nemam rad ten pocit, kdyz si hrabnu rukou do nagelovanych vlasu, je to hnus... no, vzal sem si papirovou slozku a do ni strcil asi 40 listu ankety, ktere pripravil qark, mimochodem o tom mel jeden clanek, sice sem rikal, ze budu pouzivat anketu o sexu, ale to by bylo asi na prd, protoze kdybych sem se ptal primo, asi by mi zadna neodpovedela, mozna jo, ale na to sem este nebyl pripraven pouzivat takhle odvazne tema
a tak sem radsi pouzil tu qarkovu. Tak sem sel do mesta, proti me sla jedna pekna blondyna, koukal sem se s usmevem na ni a..........nic. Vubec sem se nezmohl. Dusil sem se dechem, byl sem nervozni az za usima. Tyjo...
NO a tak se chodil dve hodiny po meste, jen chodil a chodil a chodil........a chodil... Porad zadna holka, a kdyz jo, tak nebyl muj typ, a ja nechtel jit za holkama, ktery nejsou podle meho... A pak sem se rozhodl zajit do cekarny na mistnim autobusovem nadrazi. Dosel sem az na konec cekarny k automatu a udelal si za 5Kc piti. Sedl sem si na drevenou lavicku, ktera tam byla nejvice viditelna, proste strategicke misto na divani se po vsech lidech co jsou v cekarne. Proto tam asi nikdo nikdy nesedi
Tak sem sedel a pil piti a potom tam vstoupila fakt krasna hnedovlaska, stihla, no, proste fakt husta
tak sem se rozhodl, ze az dopiju piti, tak pujdu za ni, a nez sem ho dopil, tak odesla... Tak nic no
Vysel sem z cekarny a namiril si to do parku, ktery je hned vedle nadrazi, je to vlastne takovy prudsi svah plny stromu, prolizacek, pomniku a ruznych soch mistniho "genia" Vincenze Priessnitze. Sel sem tam, protoze jsem uvidel, jak tam jde nejaka blondyna, tak sem si rekl, ze ji zastihnu, ale ona sla rychleji nez ja, ale nakonec se zastavila u dvoui kamaradek. Ja to vzal obloukem a sem se vracel chodnikem, u ktereho sedeli na zabradli. Tak sem kolem nich sel a usmal se na ne a..... nic
:D
Ale po dvou metrech sem se proste otocil, usmal se na ne a zeptal se: ,,Ahoj holky, mohli byste mi zachranit zivot? Potrebuji do zitrka udelat anketu o zenach." Byl sem nervozni, ale i tak to slo hladce, pouzival sem u toho naucenou rec tela a dival sem se holkam do oci. Fakt hustyyy. Tohle bylo muj prvni vlastni kontakt s holkama, ktery sem udelal ja sam a to jeste do sebevrazedne mise (do skupinky s vice holkama). Uplne v pohode sme si povidali, ja se ptal na otazky a ony odpovidaly. Ale na vic sem se nezmohl. Dve byly 14 roku a jedna 15. Takze sem nic nezkousel. I tech dalsich (asi) 20 nebyly meho typu, tak sem nic nezkousel. Ale sem se sebou zpokojeny. Potom sem uz jen sedel na namesti a kdykoliv nejaka sla kolem, tak sem za ni doslova dobehl, protoze takova sance, ze bych ji sel rovnou naproti byla strasne miziva. Proste pohodicka. Tohle je asi podle me fakt nejlepsi zpusob, jak se naucit oslovovat holky. Opravdu, kdyby existovalo nejake hooodne sproste slovo, ktere by to vystihlo, tak bych ho tedka s nadsenim vykrikl na celej barak
Uplne me to vtahlo do te "HRY". Zacal sem byt na tom normalne zavisly. Jen sem tam sedel a uplne cekla, az nejaka pujde. Ted sem se dokonce rozhodl, ze se domluvim s ucitelem a vymluvim se, ze se mi treba pokazil pocitac, a ze mu to donesu v utery. Protoze tohle si chci zopakovat v pondeli po skole, kdy bude ve meste hoooodne holek
tyjo, a navic do toho musim vtahnout kamose, ktery tu anketu do skoly dela se mnou, ale v nedeli nemohl prijet do mesta.
Proste jinymi slovy, tohle pravdu doporucuji, to je fakt ten nejlepsi zpusob jak se naucit oslovovat holky. Sem uplne nadsen. Tyjo. Jinak to prvni osloveni je nejhorsi, ale staci se prekonat. Ja vim, rika se to lehce, ale sam sem si to zazil. Ale ja mam vyhodu, mam vuli, a ma vule mi pomuze zvladnout cokoli (krome prestat jist sladke
). Chce to proste pevnou ruku. Muj zivotni cil je stat se nejlepsim pickup masterem (Mistr v baleni holek). V pondeli tedy pujdu znovu do terenu a ozvu se este ten den odpoledne
LOVU ZDAR!!!
Zaznamenáno
Tomba88
Pohlaví:
Město: Liberec
«
Odpověď #5 kdy:
11. Květen 2008, 21:52:32 »
nádhera chlapče,přesně znám ten pocit... je to něco nepopsatelnýho..tak každýmu přeju at si to zažije... človek se pa kcejtí jako král
Zaznamenáno
každej sám svýho štěstí strůjce
Beduin
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
11. Květen 2008, 22:21:16 »
Shodou okolností jsem Hru dočetl včera. Dost mě překvapil ten konec... - ale ostatním nechám překvapení.
Akorát, kdy vlastně Mystery natočil The Pickup artist? Bylo to před dějem knížky, během ní, nebo po skončení (knížka byla vydaná 2005)?
A co se týče toho dneška - řeknu asi jedinou věc: Skvělý, gratuluju.
Časem to bude ještě lepší
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
«
Odpověď #7 kdy:
11. Květen 2008, 22:27:13 »
Tak kym som cital tu prvu polovicu, kde si len behal a nezmohol si sa na nic, tak som si hovori, ze toto mi niekoho pripomina
Mam to zazite a velmi dobre to poznam. To prve oslovenie je uplne to najhorsie. Hovoris si, ze musis, potom je uz pri tebe a nic. Proste sa nezmozes ani na slovo. Ale co si spravil potom, tak gratulujem. Podarilo sa ti presne to, co si chcel. Oslovis 1-2 a uz to ide. Aj toto nastastie velmi dobre poznam. Len som to nikdy este nerobil v takom hojnom pocte ako ty. No myslim, ze aj ja si spravim taku nejaku anketku. Je to taka barlicka, ktorej sa mozes drzat, ked ti dojdu temy na rozhovor alebo proste nebudes vediet, co mas povedat.
Prvy krok mas za sebou, uz to moze byt len lepsie.
Zaznamenáno
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
11. Květen 2008, 23:38:33 »
diky moc za gratulace, je to jak rikate fakt nepopsatelny pocit, nikdy v zivote sem to nikdy tak necitil. No, zitra pujdu tedy s kamosem a budem oslovovat holky, uz sem se s nim domluvil, musim mu to ukazat, pac on vi o vsem o co se snazim, ale nedokaze si predstavit, jak mluvim s holkama, protoze to jeste pred nekolika hodinami byla u me nemozne
Zaznamenáno
Avaranger
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #9 kdy:
12. Květen 2008, 10:05:17 »
jen tak trošku OT: Nemusel bys mixovat ty zkratky, když už je musíš používat
není to PFU, ale AFC - taky tam nepises UVB
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://j
Baller
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
12. Květen 2008, 10:47:35 »
Avaranger:
pokud to
thyrael
prevzal z Hry (cesky preklad), tak tam, pokud me pamet neklame, byla zkratka AFC prelozena na (ceske) PFU...
thyrael:
neco info ke zkratkam treba zde:
http://www.pickup.cz/dictionary.html
Zaznamenáno
Avaranger
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
12. Květen 2008, 11:24:13 »
Citace: Baller 12. Květen 2008, 10:47:35
Avaranger:
pokud to
thyrael
prevzal z Hry (cesky preklad), tak tam, pokud me pamet neklame, byla zkratka AFC prelozena na (ceske) PFU...
A PUA přeložené na UVB?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
Baller
Pohlaví:
«
Odpověď #12 kdy:
12. Květen 2008, 12:14:35 »
Avaranger:
pokud se nepletu, tak PUA je v ni jako PUA(pickup artist, pickuper)... tudiz neprelozeno do cestiny...
Zaznamenáno
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
12. Květen 2008, 17:03:04 »
cau lidi, jo, v knize je normalne napsany zkratkou PUA, tedy anglicka zkratka, ale neni tam ASF ale PFU, no,
a navic, dneska po skole nic nebylo, chodil sem po meste a vsechny holky co sem videl byly ze skoly, a to bych neriskoval, pac vsechny me podle videni znaji a nebo tam chodili holky, ale meli u sebe kluka, mozna se vydam este vecer, ale asi si vemu jine boty, protoze kdyz sem vcera chodil v jednech, tak me ukrutne bolely chodilda, á dneska to same
ale ja mam v planu, ze se musim do tydne neco hodne naucit, kazdy den budu tak ctyri hodiny zkouset, ale zjistil sem, ze v nasem meste nejde jen proste vyjit do ulic a oslovovat, u nas je to horsi, to si chce asi zajet do prahy
Zaznamenáno
Bobo
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
12. Květen 2008, 23:31:00 »
A preco by to akoze neslo?
Zaznamenáno
Avaranger
Míň myslet, víc dělat.
Pohlaví:
«
Odpověď #15 kdy:
12. Květen 2008, 23:53:32 »
Citace: thyrael 12. Květen 2008, 17:03:04
u nas je to horsi, to si chce asi zajet do prahy
Za rekou je trava zelenejsi a stavnatejsi a kozy vetsi
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
Richard
Pohlaví:
Věk: 21
Město: FC Boby Brno
«
Odpověď #16 kdy:
12. Květen 2008, 23:54:11 »
no možná proto že nic neni nevyčerpatelný
...
zvlášť mladý holky v malym městě
Zaznamenáno
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #17 kdy:
13. Květen 2008, 20:09:12 »
dneska sem sel ven z jednoho duvodu, oslovit nekolik divek, ale zase se nikdo neukazal, kdyz uz nekdo sel, tak s klukem...
tak sem zalezl do parku a ze si tam na chvili sednu a budu mit rozhled, ale uvidel sem na stejnym miste jak v nedeli tri holky, ktere sem kvuli ankete oslovil jako prvni, tak mi zamavaly a ja se rozhodl jit za nimi, pokecal sem si s nimi asi minutu, pak mi dosla rec a ja rekl, ze si pujdu neco koupit, a jestli tu jeste budou, tak se stavim, tak sem si koupil piti a premyslel, co reknu, pak sem se vratil a zas po minute sem ztratil rec, proste na hovn*!!! KDyz sem jim vypravel o jednom filmu, ktery sem videl v sobotu, ani sem si nemohl vzpomenout, o cem je! Aspon sem si ale zkusil komunikaci, ale zadna slava, ale i tak sem rad
Ale kvuli oslovovani holek si budu asi muset pockat u nas ve meste na hoodne vhodnou prilezitost a nebo si zajet treba do Prahy na vikend a tam oslovovat holky. To me napadlo taky diky knize HRA, kde jak jsou ty kapitoly s mistnostmi komunity, jak si tam pisou a tak, tak tam nejaky Adonis napsal, ze si rekl, ze treba behem dne oslovi 100 divek a behem mesice 1000 divek. Tak ja chci zkusit tu stovku behem jednoho dne, a to aspon nekolikrat
Myslim, ze by mi to pomohlo prekonat ostych, ktery mi bohuzel porad zustava, jak jsem vcera zjistil. Hej, a ted me taky napadlo, kdyby si to nahodou cetl nekdo, kdo je treba z Prahy nejlepe, nebo z jineho vetsiho mesta a je v pickupu hoodne dobry, jestli bych treba nemohl prijet a ze by me trochu potrenoval, protoze kdyz se tohle ucim sam, tak to jde docela blbe, to chce aby me nekdo dokopal. Ja totiz nejsem zadny samouk!
Zaznamenáno
Benik
Město: Opava
«
Odpověď #18 kdy:
13. Květen 2008, 20:40:45 »
Super, normalne se tesim na tvoje prispevky a uplne jsi me nabudil, kdyz uz je konecne pekne, zajit do mesta a taky se poptat par holek na par otazek. Dotazniky mam uz asi pul roku vytiskle. Jinak od koho je prosim ta knizka "Hra" a nema ji nekdo v PDF ?
Zaznamenáno
With great power, comes great responsibility.....
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
13. Květen 2008, 20:48:51 »
hele, pro ostatni, piste hodne pls, tedka na co ja jen ziju je to oslovovani a koukani na tyhle stranky, jestli mi uz nekdo nenapsal
a tobe, tu knihu HRA vydal asi ten nejlepsi svetovy pickup artist Neil Strauss, on se to vlastne ucil taky, naucil ho to borec s prezdivkou Mystery a on dokonce uvadel reality show, kde mel naucit 8 studentu pickup, a ten nejlepsi proste vyhral
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
«
Odpověď #20 kdy:
13. Květen 2008, 21:01:38 »
tak mě napadá se zeptat....ty chceš překonat ostych a umět balit holky nebo překonat ostych a najít si vážný vztah...
Zaznamenáno
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #21 kdy:
13. Květen 2008, 21:13:12 »
chci prekonat ostych, abych umel balit holky a nasel si tak vazny vztah, ale pokud se ti to nezda, tak to dej najevo, rad se necham poucit
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
«
Odpověď #22 kdy:
13. Květen 2008, 21:16:05 »
nenene nemám s tím problém, neboj
.
Ale možná bys už mohl nějakou kočku oslovit s pozváním na rande a ne s anketou
Zaznamenáno
thyrael
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
13. Květen 2008, 21:23:38 »
no, s anketou sem oslovoval v nedeli, tedka uz to delam jen s tim, ze je bud pozadam o cislo, nebo je pozvu na rande...
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
«
Odpověď #24 kdy:
13. Květen 2008, 21:29:07 »
aha, tak to jo (promiň jestli sem blbě četla
)
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
3
...
12
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl: