Zkušenosti

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13. Říjen 2008, 15:00:40

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
42 227 příspěvků v 1 808 témat od 1 777 uživatelů
Nejnovější uživatel: zippy
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Zážitky z terénu
| |-+  Vaše Velké testy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Zkušenosti
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] 2  Vše Tisk
Autor Téma: Zkušenosti  (Přečteno 12692 krát)
defekt

Město: Brno

Zobrazit profil
« kdy: 26. Říjen 2006, 13:20:08 »

tak já začnu Stydlivý

Bar, diskotéka, klub, koncert...všude blikají světla, všude duní muzika a není slyšet vlastního slova, všude chodí kočeny a nagelovaní šampónci (zajimaj mě jen ty kočeny  S jazykem ).A já.Dal sem si takovej test, abych mou myšlenku provedl v praxi.
Tanec.To je ta věc, co jsem zkoušel...chlap de do baru se vožrat a sbalit holku.Ženská si jde zatancovat a sbalit kluka.A tak jsem zkusil, kolik holek sbalím bez tance s nimi a kolik s tancem.A světe div se, když sem flirtoval s holkama, pozval je na bar a snažil se udržet konzervaci...konverzaci....sbalil jsem jen asi zhruba každou třetí (sbalil myslím tím líbání, orál, soulož) a když sem flirtoval s holkama a pak šel tancovat, každá byla moe.
Z toho plyne, že tanec je pro holky něco, kde si pmůžou zapažit a vyblbnout se, sbalit kluky na svý křivky a taky věc, kdy se (něco mezi JEN a INTIMNĚ) seznámí s klukem...tzv očuchá si ho:) proto kluci tancovat a komunikovat
Zaznamenáno

ts time to kick ass and chew bubble gum
pasijko

Pohlaví: Mužské
Věk: 20
Město: Hradec Králové

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 26. Říjen 2006, 13:37:53 »

nj dobrý ale jak tancuješ? nebo kde ses to naučil? Kroutící očima  na můj tanec bych nikoho nesbalil...   Smutný
Zaznamenáno
defekt

Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 26. Říjen 2006, 14:27:33 »

no právěže já jsem ten typ, co netancue, proto ten test stál mnoho odříkání a vypitých piv Mrkající .....ono taky záleží na hudbě, pokud jdeš někam, kde tu určitou muziku neposloucháš a nic ti neříká, těžko tě sama roztancue, nebo se jen těžko uvolníš.
Ale říkám, po pár pivech se tancovat jakštakš dá, ale nesmíš se zas moc vožrat, abys nepadal a nevrážel do lidí a neodrazoval holky Úsměv
Zaznamenáno

daemoniack

Pohlaví: Ženské
Věk: 25
Město: Praha

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 26. Říjen 2006, 15:09:49 »

Kolik veceru jsi ten test provadel?  Šokovaný  valim voci, ale tohle se snad neda stihnout za jeden?
Zaznamenáno

Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
defekt

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 26. Říjen 2006, 15:28:34 »

to ne, za jeden ne, bylo to vždy každou pařbu, co jsem byl někde mimo svou hospůdku Úsměv
Zaznamenáno

Fish

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 09. Leden 2007, 23:47:04 »

Souhlasim s tebou, tím,že zapaříš dáváš najevo,že se skutečně bavíš a je to rozhodně lepší,než sedět jak bukvice u baru a mít trapný keci, i když to taky někdy zabírá  Úsměv
Zaznamenáno
surfrider9
*

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 03. Únor 2007, 14:19:04 »

Citace: "defekt"
tak já začnu Stydlivý

Bar, diskotéka, klub, koncert...všude blikají světla, všude duní muzika a není slyšet vlastního slova, všude chodí kočeny a nagelovaní šampónci (zajimaj mě jen ty kočeny  S jazykem ).A já.Dal sem si takovej test, abych mou myšlenku provedl v praxi.
Tanec.To je ta věc, co jsem zkoušel...chlap de do baru se vožrat a sbalit holku.Ženská si jde zatancovat a sbalit kluka.A tak jsem zkusil, kolik holek sbalím bez tance s nimi a kolik s tancem.A světe div se, když sem flirtoval s holkama, pozval je na bar a snažil se udržet konzervaci...konverzaci....sbalil jsem jen asi zhruba každou třetí (sbalil myslím tím líbání, orál, soulož) a když sem flirtoval s holkama a pak šel tancovat, každá byla moe.
Z toho plyne, že tanec je pro holky něco, kde si pmůžou zapažit a vyblbnout se, sbalit kluky na svý křivky a taky věc, kdy se (něco mezi JEN a INTIMNĚ) seznámí s klukem...tzv očuchá si ho:) proto kluci tancovat a komunikovat

zajímavá myšlenka  Nápad
Zaznamenáno
surfrider9
*

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 15. Únor 2007, 18:06:00 »

btw. máte zkušenosti kde na diskotece je nejlepsi balit? vzhledem k tomu ze na disko skoro nechodim, zkousel jsem stat u baru a oslovovat kolem chodici objekty s nejakou zaminkou, ale celkem bez uspechu, mozna je bar moc proflaknuty misto, oslovovat je pred diskotekou nebo nekde na balkone nebo u satny?neni lepsi je rovnou pozvat na drink nez vymyslet zaminky? nebo parit na parketu a odlovit neco primo pri tanci? jaky s tim mate zkusenosti
Zaznamenáno
Fish

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 15. Únor 2007, 23:26:21 »

Citace: "surfrider9"
btw. máte zkušenosti kde na diskotece je nejlepsi balit? vzhledem k tomu ze na disko skoro nechodim, zkousel jsem stat u baru a oslovovat kolem chodici objekty s nejakou zaminkou, ale celkem bez uspechu, mozna je bar moc proflaknuty misto, oslovovat je pred diskotekou nebo nekde na balkone nebo u satny?neni lepsi je rovnou pozvat na drink nez vymyslet zaminky? nebo parit na parketu a odlovit neco primo pri tanci? jaky s tim mate zkusenosti

Je jedno,kde stojíš. Musíš se dostat do takové nálady, že holky si samy budou chtít povídat. Nesmíš být upjatý, ale veselý, prostě se bavit.  Úsměv
Zaznamenáno
J/R

Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: 16. Únor 2007, 09:48:38 »

To defekt: Docela ti člověče závidím takový výsledky. Když už jdu někdy na disko, tak to dělám podobně jak ty. Vysedávat u baru a odchytávat je podle mě ztráta času. Nějakej ten alkohol do sebe vždycky hodím čistě kvůli tomu abych byl vůbec schopnej tančit (normálně poslouchám věci jako punk, grunge nebo black metal, takže za střízliva bych taneční hudbu psychicky nevydržel)  a pak se jde na parket. A tady začíná rozdíl mezi náma dvěma: Jenom menší část holek se kterýma si chci zatancovat je k tomu ochotná, zbytek mě více či méně slušně pošle do prdele. Jedinej "úlovek" co mám z diskotéky je líbání s docela ožralou holkou, která si mě přitáhla když jsem šel kolem ní a já se nechal, protože už jsem v sobě taky měl tak 10 pivek (ne že bych normálně pil až tak moc:) a pak jeden úlet s kámoškou, ale tu sem samozřejmě nesbalil na tom disko.
I když by se to z předchozích vět mohlo zdát, tak myslím, že moje neúspěchy nejsou způseny tím, že bych na ty holky byl nějak dotěrnej, vulgární nebo tak nějak. Spíš jsem docela opatrnej (v přímé úměře k tomu, kolikrát už mě nějaká odmítla)
Zaznamenáno

Fish

Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: 16. Únor 2007, 12:11:52 »

Citace: "J/R"
To defekt: Docela ti člověče závidím takový výsledky. Když už jdu někdy na disko, tak to dělám podobně jak ty. Vysedávat u baru a odchytávat je podle mě ztráta času. Nějakej ten alkohol do sebe vždycky hodím čistě kvůli tomu abych byl vůbec schopnej tančit (normálně poslouchám věci jako punk, grunge nebo black metal, takže za střízliva bych taneční hudbu psychicky nevydržel)  a pak se jde na parket. A tady začíná rozdíl mezi náma dvěma: Jenom menší část holek se kterýma si chci zatancovat je k tomu ochotná, zbytek mě více či méně slušně pošle do prdele. Jedinej "úlovek" co mám z diskotéky je líbání s docela ožralou holkou, která si mě přitáhla když jsem šel kolem ní a já se nechal, protože už jsem v sobě taky měl tak 10 pivek (ne že bych normálně pil až tak moc:) a pak jeden úlet s kámoškou, ale tu sem samozřejmě nesbalil na tom disko.
I když by se to z předchozích vět mohlo zdát, tak myslím, že moje neúspěchy nejsou způseny tím, že bych na ty holky byl nějak dotěrnej, vulgární nebo tak nějak. Spíš jsem docela opatrnej (v přímé úměře k tomu, kolikrát už mě nějaká odmítla)

Statistika je jasná. 9 holek z 10-ti tě pošle do kopru, čili čím dřív se prodereš těmi 9-ti,tím dřív narazíš na tu desátou !
Zaznamenáno
Isilwen
**
Věk: 17

Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: 16. Únor 2007, 14:07:26 »

neni vubec pravda...do kopru te posle spis tak kazda druha nebo treti...musis si ale umet vybrat do ceho jit,kdyz vidis ze se nudi nekde v rohu klidne pro ni skoc at si jde zatancovat,kdyz rekne ze nechce tak ji odpovez ze se tu prece nebude nudit... Úsměv proste si myslim ze diskoteka je nejlepsi misto na baleni a tancovat taky nemusis umet,i kdyz chodim na diskoteky asi rok sobotu co sobotu a tancuju tam aspon 2-3 hodinky stale nejdu na parket bez dvou panaku na povzbuzeni... Úsměv podle me kdyz clovek netancuje a jde na diskoteku nema smysl tam balit holky protoze tanec maj holciny proste radi a z 90% se chtel rostenky predvist jak se umej smyslne kroutit... Smějící se takze tanec a dva panaky na kuraz aspon u me zvysuji sanci na uloveni holciny aspon dvojnasobne... Mrkající
Zaznamenáno
surfrider9
*

Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 16. Únor 2007, 18:41:10 »

Citace: "J/R"

zkus sundat řetězy,.. na diskoteky chodi nagelovani frajirci co se oblikaj podle nejnovejsich trendů, myslim ze to na holky pusobi na diskotece vic nez hodne
Zaznamenáno
surfrider9
*

Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 16. Únor 2007, 18:46:49 »

Citace: "Fish"
Citace: "surfrider9"

Je jedno,kde stojíš. Musíš se dostat do takové nálady, že holky si samy budou chtít povídat. Nesmíš být upjatý, ale veselý, prostě se bavit.  Úsměv

asi je taky rozdil kdyz prijde clovek s kamarady a kdyz ho vidi samotneho postavat u baru, skoda ze tu neni nejaka holka, aby k tomu rekla svoje.. Podivený
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: 16. Únor 2007, 18:48:45 »

ale je... Mrkající jen uz se tu nekde kdysi resilo, ze holky chodi na diskoteku tancovat, ne se seznamovat... teda vetsinou Šťastný
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
surfrider9
*

Zobrazit profil
« Odpověď #15 kdy: 16. Únor 2007, 18:57:05 »

Citace: "noghri"
ale je... Mrkající jen uz se tu nekde kdysi resilo, ze holky chodi na diskoteku tancovat, ne se seznamovat... teda vetsinou Šťastný

jakto, podle me minimalne polovina seznameni probehne na diskotekach, kde maji holky radi, kdyz je kluk sbali, diskoteka je moc vsední?
Zaznamenáno
noghri

deadly assassin ;)

Město: Honoghr

Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: 16. Únor 2007, 19:01:38 »

nevim, asi zalezi jak na vekove kategorii tak na druhu lidi... ja se seznamovani na diskotekach vyhybam, protoze je tam hudba moc hlucna na to abych si s tou danou osobou mohla povidat...
ale me uz taky tahne na ctvrt stoleti Úsměv))
Zaznamenáno

Jen stekam, nekousu...
surfrider9
*

Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: 16. Únor 2007, 19:07:19 »

Citace: "noghri"
nevim, asi zalezi jak na vekove kategorii tak na druhu lidi... ja se seznamovani na diskotekach vyhybam, protoze je tam hudba moc hlucna na to abych si s tou danou osobou mohla povidat...
ale me uz taky tahne na ctvrt stoleti Úsměv))

na diskotekach asi nejde moc o nejaky povidani, je to spis vyber na zaklade fenotypu, si myslim, ty reci kolem jsou jen takova kulisa Podivený
Zaznamenáno
Isilwen
**

Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 16. Únor 2007, 20:11:32 »

o retezy nejde... ja tak chodim v kanadach,kapsacich a bombroj Mrkající proste jdi zatancovat...a vubec neres jestli na tebe nekdo kouka nebo ne,mas vyhodu v tom ze ses jinej nez ty ostatni samponci a vypadas vic jako chlap... Úsměv btw. snad neni problem jit nekam ven na prochazku si popovidat kdyz je uvnitr hluk ne? Úsměv
Zaznamenáno
J/R

Město: Minas Morgul

Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: 17. Únor 2007, 16:02:19 »

Lidi, díky za odpovědi. Pouze dodám, že ve skutečnosti řetězy ani kanady nenosím (jenom polobotky Dr. Martens) a dokonce se oblíkám docela konvenčně, i když zas ne úplně jako šampónci. Taky je pravda že moje dlouhý vlasy a vousy nejsou zrovna typickej atribut diskáče.  Úsměv
Chodím spíš na takový studentský diskotéky, co bývaj přes týden, kde až tak nepůsobím jako exot. Na běžnou páteční/sobotní disko plnou husiček, metrosexuálů a widláků se mknu tak jednou za uherskej rok.
Zaznamenáno

cassies
**

Věk: 21

Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: 09. Březen 2007, 20:46:02 »

Tak vám jako holka do toho skočím, jo? Šťastný
Buďte si jisti, že to funguje...chlap co tancuje, vyzařuje něco přitažlivého. Baví se a to je krásné, žádné tupé postávání u baru a oplzlé kecy, třeba za tou holkou zajít a tancovat s ní, vyzkoušete pár otoček, záklonů a je o zábavu postaráno.
Přte a užívejte si života...činí vás to neskutečně sexy.
Zaznamenáno
Benik

Město: Opava

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 kdy: 13. Březen 2007, 01:05:50 »

No ja nevim, kdyz jsem jeste chodil na diskoteky jakoze me to ted uz nejak nebavi tak se tam tancilo tim zpusobem ze na rychlejsi pisnicky si tancili holky spolu a blbi a na plouzaky tam kazda mela svojeho kluka a kdyz ses jenom na nejakou podival tak to nedopadlo dobre. Je to mozne ze jsem se dostatecne neodhodlal a nesnazil ale nevim jestli baleni na dize je nejlepsi zpusob:( Fakt nevim jak to delate Šťastný
Zaznamenáno

With great power, comes great responsibility.....
Honza

Věk: 20

Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: 22. Duben 2007, 20:19:32 »

No ja nevim, kdyz jsem jeste chodil na diskoteky jakoze me to ted uz nejak nebavi tak se tam tancilo tim zpusobem ze na rychlejsi pisnicky si tancili holky spolu a blbi a na plouzaky tam kazda mela svojeho kluka a kdyz ses jenom na nejakou podival tak to nedopadlo dobre. Je to mozne ze jsem se dostatecne neodhodlal a nesnazil ale nevim jestli baleni na dize je nejlepsi zpusob:( Fakt nevim jak to delate Šťastný
Nezbývá mi než souhlasit, tanec holky s holkou je klasickým jevem na diskotékách (aspon ne tech kam chodim), vyjímkou není ani líbání (francouzák).Zdá se mi že holky se spolu při tanci bavěj mnohem víc než s klukama, jinak si nedovedu vysvětlit jak je to možné. Dalším jevem na disko je to, že holky tam choděj se svejma frajerama a téměř každá tam má nějakýho borce a lá rambo. Se zlou jsem se potázal, když jsem dostal pusu od jedné slečny... Při odchodu z disko si me její kluk odchytil a pěkně jsem dostal do huby(s mou postavou matfyzáka to ani jinak nemohlo dopadnout), marně jsem se snažil vysvětlit že pusu iniciovala jeho slečna.No nic trochu OT ale nemohl jsem si to odpustit
 Úsměv
Zaznamenáno
Pepino-lv
Host
« Odpověď #23 kdy: 13. Červenec 2007, 21:19:16 »

Byl jsem v Brne, potkal jsem tam u Baru jednu holku,..  Úsměv no spis zenu,  Smutný... dokonce vdanou. Znepokojený 

Bylo mi jasne, ze se dal uz zas tak dostavat nechci. Jeji pritomnost byla vicemene prijemna, tak sme pratelsky pokecali.

Proc to sem pisu?
 Směrovka
Kdyz sme se dostali k tomu, kde toho svojeho nasla, ze pry na diskotece. A ja se ptal, proc ted neni s ni. Ze pry na diskoteky nechodi a ani moc nechodil!!!

Takze:
Potkali se na  disce - na zabave, kde on normalne nechodil, jen tam chtel nejakou sbalit (coz se mu tehdy asi povedlo).
Ted tam ta baba byla znovu. Asi p-ze se ji ta zabava zjevne neprestala libit a potkala tam nejakeho typka (me), ktery tam o ni naahodou zavadil.
 Směrovka
Uvazujte chlapi, jak nemate radi diskoteky, tak tam nelozte balit baby!!!  Nápad
Zaznamenáno
Mr.LiWu

Octavia 1.9TDi killer

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: 13. Červenec 2007, 22:33:02 »

Dalším jevem na disko je to, že holky tam choděj se svejma frajerama a téměř každá tam má nějakýho borce a lá rambo. Se zlou jsem se potázal, když jsem dostal pusu od jedné slečny... Při odchodu z disko si me její kluk odchytil a pěkně jsem dostal do huby(s mou postavou matfyzáka to ani jinak nemohlo dopadnout), marně jsem se snažil vysvětlit že pusu iniciovala jeho slečna.No nic trochu OT ale nemohl jsem si to odpustit
 Úsměv

Jojo, to je častý jev v diskoklubech, že tam chodí lidi co se chtějí popravat...holt kdo nemá má v rukách...když mě občas kámoši nebo kámošky na disko vytáhnou tak se celke často stává že se se mnou nějaké takové individuum snaží vyvolat konflikt...většinou je mu 30+, svaly z fitka a oblečení Diesel nebo Replay...naštěstí nemám postavu matfyzáka takže se vždycky zklidnili
Zaznamenáno

Gumball Prague
Stran: [1] 2  Vše Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2008 QARK.net Powered by SMF 1.1.3 | SMF © 2006, Simple Machines LLC sitemap | RSS