Zkušenosti
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
06. Září 2008, 21:47:45
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
39 906
příspěvků v
1 721
témat od
1 704
uživatelů
Nejnovější uživatel:
martyl11
forum.QARK.net
Zážitky z terénu
Vaše Velké testy
(Moderátoři:
LordAli
,
kvarkopako
)
Zkušenosti
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
[
2
]
Vše
Autor
Téma: Zkušenosti (Přečteno 12169 krát)
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 23
Město: Brno
Re: Zkušenosti
«
Odpověď #25 kdy:
13. Červenec 2007, 22:47:54 »
me by ani nenapadlo jit balit kluky na diskoteku...
Ale chapu, ze pro spoustu lidi je to idealni misto, jen nechapu, proc zadane slecny nebo nekdy i panove davaji podnety k tomu, aby si jini mysleli ze zadani nejsou
Zaznamenáno
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
Město: Praha
«
Odpověď #26 kdy:
15. Červenec 2007, 22:01:00 »
Citace: Pepino-lv 13. Červenec 2007, 21:19:16
Kdyz sme se dostali k tomu, kde toho svojeho nasla, ze pry na diskotece. A ja se ptal, proc ted neni s ni. Ze pry na diskoteky nechodi a ani moc nechodil!!!
Takze:
Potkali se na disce - na zabave, kde on normalne nechodil, jen tam chtel nejakou sbalit (coz se mu tehdy asi povedlo).
Ted tam ta baba byla znovu. Asi p-ze se ji ta zabava zjevne neprestala libit a potkala tam nejakeho typka (me), ktery tam o ni naahodou zavadil.
Uvazujte chlapi, jak nemate radi diskoteky, tak tam nelozte balit baby!!!
To neni nic noveho - jen se potvrzuje stara znama pravda, ze pokud se clovek, ktery nechodi po hospodach, barech a diskotekach, vypravi hledat svuj protejsek na delsi vztah na takove misto, velmi pravdepodobne tim nadela vic skody nez uzitku. Pokud se mu to povede a nekoho klofne, tak tam samozrejme chodit prestane, protoze to neni jeho druh zabavy. No a ten, koho tam klofnul, tam samozrejme chodi dal a od toho je uz jen krucek k tomu, aby nasel nekoho se stejnymi zajmy atd...a uz se prasi za kocarem...
Tak to vzdy bylo a bude
Ovsem myslim, ze vetsine lidi je jasne, ze hledat cloveka na skutecny vztah se na takovem miste vlastne neda...takze je to v podstate fuk
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Avaranger
Teoreticky jsem teoretik ;)
Pohlaví:
Věk: 22
Město: Jablonec nad Nisou
«
Odpověď #27 kdy:
15. Červenec 2007, 22:44:28 »
kvarkopako:
To by si pak ale tady skoro všichni museli hledat protějška přes internet
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
http://jdem.cz/aazx6
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
«
Odpověď #28 kdy:
15. Červenec 2007, 22:46:58 »
to Avaranger: Sorry, ale na tohle nedá říct nic jiného než:
Podle sebe, soudím Tebe
Zaznamenáno
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing."
E.Burke
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #29 kdy:
15. Červenec 2007, 22:54:46 »
Citace: kvarkopako 15. Červenec 2007, 22:46:58
Podle sebe, soudím Tebe
Dobře sem ti nahrál na smeč
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Já
|
ja
Pohlaví:
Věk: 25
«
Odpověď #30 kdy:
16. Červenec 2007, 22:06:23 »
Citace: Avaranger 15. Červenec 2007, 22:54:46
Citace: kvarkopako 15. Červenec 2007, 22:46:58
Podle sebe, soudím Tebe
Dobře sem ti nahrál na smeč
sice jsi nahrál na smeč, ale máš naprostou pravdu (s tím netem), bohužel...
Zaznamenáno
Když už člověk jednou je,
tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je,
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
jak tomu v mnoha případech je.
Jan Werich
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
«
Odpověď #31 kdy:
16. Červenec 2007, 22:11:12 »
Citace: ja 16. Červenec 2007, 22:06:23
sice jsi nahrál na smeč, ale máš naprostou pravdu (s tím netem), bohužel...
A jsi s tím spokojen
Pokud ano
, je to v pořádku
Pokud ne, tak zvedni pozadí z kolečkové židle a vyraz mezi lidi
...jinak to totiž změnit nejde
Zaznamenáno
E.Burke
ja
Pohlaví:
«
Odpověď #32 kdy:
16. Červenec 2007, 22:25:35 »
hm, vyrazit mezi lidi..
ALE KAM?
krom toho od ted uz budu furt akorat v praci...
Zaznamenáno
tak má koukat, aby byl.
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
Jan Werich
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
«
Odpověď #33 kdy:
16. Červenec 2007, 22:46:31 »
Citace: ja 16. Červenec 2007, 22:25:35
ALE KAM?
Kam? Pokud Tě fakt nic nenapadá
, zkus pročíst main web a nějaké topicy zde na fóru. A pokud nic, poptej se kamarádů/známých/kolegů/spolužáků...kde tráví volný čas
A v práci předpokládám budeš minimálně tak 16 hodin denně, takže kromě spánku vlastně pořád, co
To je fakt těžký
Hele pamatuj si, že kdo skutečně chce, ten se snaží a nakonec to jde
. A kdo nechce, jen se vymlouvá a vyjmenuje tucet důvodů, proč to jít nemůže
Dělej jak jám chceš
Zaznamenáno
E.Burke
Mawe47
Pohlaví:
«
Odpověď #34 kdy:
16. Červenec 2007, 22:53:06 »
k tomu netu... segra pres seznamackou seznamku nasla super kluka, narozdil od tech predchozich ychtylu se libi i me a rodicum;) a ja ac vztah nehledam, v boji proti samote u pc sem dala nejaky ten inzerat ze hledam kamarady na pokecani a kdyz sem vyfiltrovala par tech, co se podruhy neozvali nebo se jim setkani nelibilo, myslim, ze mam mezi znamymi par velmi zajimavych lidi. Takze bych seznamku zas tak nezavrhovala, i kdyz primarne pro hledani partnera to neni to prave... ale pro hledani kamaradu, kteri te muzou s nekym seznamit, nebo se z nich stane neco vic... proc ne?
Zaznamenáno
ja
Pohlaví:
«
Odpověď #35 kdy:
16. Červenec 2007, 22:57:28 »
Citace: kvarkopako 16. Červenec 2007, 22:46:31
Citace: ja 16. Červenec 2007, 22:25:35
ALE KAM?
Kam? Pokud Tě fakt nic nenapadá
, zkus pročíst main web a nějaké topicy zde na fóru. A pokud nic, poptej se kamarádů/známých/kolegů/spolužáků...kde tráví volný čas
A v práci předpokládám budeš minimálně tak 16 hodin denně, takže kromě spánku vlastně pořád, co
To je fakt těžký
Hele pamatuj si, že kdo skutečně chce, ten se snaží a nakonec to jde
. A kdo nechce, jen se vymlouvá a vyjmenuje tucet důvodů, proč to jít nemůže
Dělej jak jám chceš
jasně, já vím, že máš pravdu. Ale to prostě není tak jednoduchý... kamarádů mám málo - mně to stačí, já nerad velkou společnost... A když se podívám po okolí...tak jeden je buď v práci a nebo v hospodě, druhej se věnuje svému koníčku, třetí je v práci od rána do noci, další je v práci od rána do noci...
v práci jsem cca 10 - 12 hodin + cca 1,5 hodiny na dopravu
Zaznamenáno
tak má koukat, aby byl.
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
Jan Werich
kvarkopako
Globální Moderátor
Pohlaví:
«
Odpověď #36 kdy:
16. Červenec 2007, 23:17:11 »
Citace: ja 16. Červenec 2007, 22:57:28
Ale to prostě není tak jednoduchý... kamarádů mám málo - mně to stačí, já nerad velkou společnost...
A co je v životě jednoduchý
Taky nemám spousty kamarádů a nechodím po barech a diskotékách, takže to chápu možná víc než si sám myslíš, ale skuhráním na fóru se ničeho nedobereš
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
to Mawe: Souhlas, přes net mám taky pár kamarádů
Zaznamenáno
E.Burke
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #37 kdy:
17. Červenec 2007, 00:42:34 »
No, já sem sice docela společenský člověk, ale prostě nejsem na vysedávání v hospodách, no. Pivko si dám rád, s kamarádama pokecat taky, ale ne 3x do týdne. Vyrážim 2x za měsíc a v této frekvenci potkat fajn slečnu je prostě výkon. Ne výkon (Qark me nebude mít rád) ŠTĚSTÍ
Jinak akcí mám mrtě, sem tak minimálně jednou do měsíce na nějaké, divadlo, skupina, prostě něco, ale je to různě po republice a to by znamenalo vztah zase na dálku a to nechci už opakovat
EDIT: Vim, že vymejšlim 10 důvodů proč to nejde, ale ty důvody tu prostě jsou
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
Mawe47
Pohlaví:
«
Odpověď #38 kdy:
17. Červenec 2007, 03:17:43 »
Nojo, a me na tu seznamku odpovedelo par lidi... a mezi nima se nasli dva, co me po treti schuzce zacli zvat na rande, tak sem striktne omezila kontakt... ne ze bych se s nima sejit nechtela, ale davam treba terminy za 14 dni... protoze kdyz bych mu kyvla "jasne, rada s tebou pujdu hned zitra" tak by to mohl pobrat, ze s nim taky neco chci mit... a kdyz ho uvidim jednou za mesic, beru to jako pratelske poplkani a nic vic... jako na primou nejakou otazku bych mu rekla jak to je... coz sem jednomu rekla a ten druhej ma takovy naznaky... mozna sem si je prebrala spatne, ale v kazdem pripade nic neriskovat zbytecnou aktivitou...
Ale moje experimentalni inzeraty na experimentalnim emailu teda uspech moc nemaj - asi jak sem cekala:)
Zaznamenáno
J/R
Pohlaví:
Město: Minas Morgul
«
Odpověď #39 kdy:
17. Červenec 2007, 03:40:42 »
Citace: Avaranger 17. Červenec 2007, 00:42:34
No, já sem sice docela společenský člověk, ale prostě nejsem na vysedávání v hospodách, no. Pivko si dám rád, s kamarádama pokecat taky, ale ne 3x do týdne. Vyrážim 2x za měsíc a v této frekvenci potkat fajn slečnu je prostě výkon. Ne výkon (Qark me nebude mít rád) ŠTĚSTÍ
Jinak akcí mám mrtě, sem tak minimálně jednou do měsíce na nějaké, divadlo, skupina, prostě něco, ale je to různě po republice a to by znamenalo vztah zase na dálku a to nechci už opakovat
EDIT: Vim, že vymejšlim 10 důvodů proč to nejde, ale ty důvody tu prostě jsou
Jsem na tom podobně. Taky společenskej člověk, ale problémy se seznamováním přesto mám.
Uvedu svý "vymyšlený" důvody:
Vnější faktory:
- Na akcích kam chodím ze zájmu (hlavně koncety) bývá silná převaha kluků. Holky se tam nejčastěji objeví s tím svojím a u těch co ne, je buďto značná konkurence, nebo jsou dost nehezký.
- Na diskotéky občas zajdu, ale není to moje hobby a nejsem ten typ co by se líbil diskařkám. Ostatně o tom už mám v tomhle vlákně příspěvek.
- Když jdu s kámošema do hospy, je to velice fajn, ale jsou to furt ti samí lidi. Občas někdo přitáhne někoho novýho a občas je to i holka, ale aj tak to není moc.
Vnitřní faktory:
- Oslovování na ulici ala Qark nepraktikuju. Člověk kterej není příliš aktraktivní a sebejistej se tím akorát shodí a eště víc psychicky dojebe.
- Nejsem splachovací. Když mě nějaká odmítne, vždycky mě to dost rozhodí. Nedokážu se hned otřepat a jít balit jinou.
Zaznamenáno
DT rulez !!
Avaranger
Pohlaví:
«
Odpověď #40 kdy:
17. Červenec 2007, 22:07:43 »
Vnitřní faktory platí i u mě. Ale navíc je mi proti srsti jen tak oslovit neznámou holku. I když sem třeba neměl problém pobíhat po náměstí v kostýmu a dělat živou upoutávku na divadelní představení
OT: Kdo budete 11.8. v Rumburku, tak můžete přijít.
Zaznamenáno
Upozornění:
Já
|
ja
Pohlaví:
«
Odpověď #41 kdy:
18. Červenec 2007, 00:29:33 »
Citace: Avaranger 17. Červenec 2007, 22:07:43
Vnitřní faktory platí i u mě. Ale navíc je mi proti srsti jen tak oslovit neznámou holku.
jj, je to tak... proto se taky všichni scházíme na tomhle fóru
Zaznamenáno
tak má koukat, aby byl.
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
Jan Werich
Vinca
«
Odpověď #42 kdy:
06. Září 2007, 22:51:03 »
to je nejaka blbsot,sbalit holku pri tanci
«
Poslední změna: 06. Září 2007, 23:49:20 od LordAli
»
Zaznamenáno
Beduin
Pohlaví:
Věk: 17
«
Odpověď #43 kdy:
07. Září 2007, 16:22:16 »
Citace: Vinca 06. Září 2007, 22:51:03
to je nejaka blbsot,sbalit holku pri tanci
Proč myslíš? Podle mě to je to snad nejjednodušší - a užiješ si při tom hodně zábavy
Zaznamenáno
Scorpio
Do you want feel the death? - Jigoku Shoujo
Pohlaví:
Město: Čelákovice - Sedlčánky
«
Odpověď #44 kdy:
18. Červenec 2008, 08:35:23 »
No když je tu nadpis zkušenosti, něco jsem napíšu.
Když mi bylo 11 použil jsem nevědomky trik. Jezdil jsem na soustředění v šermu a na konci tam byla trojnásobná mistrině čr juniorek v šermu. NB6. NA konci při rozdávání diplomů dala trenérovi pusu. Vedle mě stáli dva kluci, řekl jsem jim že mě štve že on ji dostal a my ne. A víte co se stane, když ty kámoši jsou svině? Hned běželi za ní jí to vykecat (já to nevěděl). Pak jsem byl s nima venku a ona šla k nám. Chtěla se jen rozloučit (už musela jet) no a podala ruku obou kámošům a já když už ji natahoval,tak mi vlepila pusu na rty
. Berte to s ohledem, moje první pusa v životě. tehdy jsem tomu nemohl uvěřit, a ti kluci byli dost vyjevený a chtěli taky, njn ale byla jenom pro mě. BTW tehdy jí bylo 17.
Tak v prvním článku si všimněte jedné věci "štěstí"
Těď bude něco super:
Od té doby jsem nikoho neměl, já je radši studoval. No a pak tu byla střední a seznamovák. Jedna holka HB7, malinká, ale měla něco v sobě. Vlastně byla dost krutá, od pohledu že by zabíjela.
No a nějak jsem se ji dostal do přízně a kecali jsme a tak. 3. den večer se to stalo.
Použil jsem trik "pravda odvaha" (to je snad to nejstarší v dějinách) no a nakonce to skončilo jen u otázek. Potom se ve mě něco stalo. Začal jsem se měnit. Cítil jsem to (BTW v té chvíly se mi taky chtělo hodně na velkou a potřeboval jsem uvolnit vzduch, ale chtěl jsem to zadržet - bolení břicha - hodně!!!) Říak jsem ať jde za nou, že ji povedu, dovedl jsem ji k oknu a dívali jsme se na hvězdy. Ctěl jsem aby za mnou chodila. Cítila se divně a zeptala se mě co to s ní dělám (tak a tady stop! Mám sestru a oba dokážeme takhle jednoduše manipulovat s opačným pohlavím - bezva co? - Teď si budete myslet že jsem nějakej blázen, ale není to pravda. Neprojevuje se to často, jen výjímečně, je to pocit jako byste mohli udělat všechno, všemu vládnete a tak. Vlastně sestra udělal podobnej postup jako já, ale vůbec jsme o tom spolu nemluvily. Jen jsem jí o tom nedávno vyprávěl a ona že udělal to samé co já! No byl jsem z toho docela vyplesklej)
K věci použily (i ta sestra) stjnou větu na otázku "Co to se mnou děláš?" Odp: "Jsem hráč. A chci si hrát." Jo někomu to přjde směšný, ale v té chvíly se mi ta holka už nepřestala dívat z očí. Když jsem šel dopředu, šla dozadu, když jsem šel dozadu, šla za mnou. Takhle jsem ji dostal k oknu. Světla byla na čidla takže si tam sedla (okno mělo poličku), světla zhasla, položil jsem ji ruku na bok a... Někdo se pohl. Chodba se rozsvítila, kouzlo bylo pryč a když jsem se otočil, stálo tam 20 lidí, čumělo na mě jak na debila a ten jeden "Sorry já jsem chtěl je na záchod"
No a tak bylo to zkažený.
Tak jsem se chtěl zeptat, dostal jste se někdo do takovéto situace a použilyx jste něco jako záchranářský kruh nebo tak? Něco co by vás vrátilo zpátky. Je něco takového?
Díky
Scorpio
Zaznamenáno
petanx
Toto je můj osobní text
Pohlaví:
«
Odpověď #45 kdy:
18. Červenec 2008, 21:14:15 »
Scorpio: první příběh je hezký, takový dětský sen. Ale seznamování přes někoho není to pravé.
k tomu druhýmu příběhu-nepochpil jsem přesně o co tam mělo jít. Taková manipulace by nebyla špatná, holce se to může líbit. Jen je to napsaný bez souvislostí, tak mi uniká příběh a pointa.
A tak podobně ani nechápu tvou otázku na konci.
Zaznamenáno
Scorpio
Do you want feel the death? - Jigoku Shoujo
Pohlaví:
Město: Čelákovice - Sedlčánky
«
Odpověď #46 kdy:
19. Červenec 2008, 09:49:21 »
Citace: petanx 18. Červenec 2008, 21:14:15
Scorpio: první příběh je hezký, takový dětský sen. Ale seznamování přes někoho není to pravé.
k tomu druhýmu příběhu-nepochpil jsem přesně o co tam mělo jít. Taková manipulace by nebyla špatná, holce se to může líbit. Jen je to napsaný bez souvislostí, tak mi uniká příběh a pointa.
A tak podobně ani nechápu tvou otázku na konci.
V tom druhém to bylo o té manipulaci, a ta otázka byla k tomu, že když něco zkazim. Něco čím ji odradím, že řeknu něco co se vůbec neodí, ona to vezme špatně, co mám udělat? Jak bych měl tyto věci okecat?
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------