Mám takový drobný problém, moc příspěvků tu zatím nemám protože lidské vztahy nejsou moje silná stránka, jen se tady snažím posbírat trochu moudrosti do života a zatím se mi i daří, díky kucí (slečny nevyjímaje)
Ale k problému: Nedávno jsem si začal něco s jednou slečnou, problém je v tom že ve vztazích jsem vcelku pasivní a ani po uvolnění alkoholem se nedá prolomit moje psychická bariéra něco zkusit takže mi docela dlouho trvalo udělat "další krok" (
předtím jsme třeba třikrát spali v jedné posteli aniž by něco bylo atd...)
Nedávno odjížděla na 14 dní do ciziny a naše loučení u ní doma se trošku protáhlo, respektive asi ten tlak že jí dlouho neuvidím plus poměrně solidní množství alkoholu v nás obou udělalo svoje a zažil jsem nejfantastičtější noc v životě. Ráno jsem jí odvezl na autobus ale byl jsem dost zmatený a nevyspalý takže to definitivní loučení bylo takové váhavé a nejasné.
Problém je v tom, že ona slečna o sobě tvrdí že nikdy neměla přítele ale jenom milence.
Už je pryč a já nevím na čem sem, mám takový pocit že nejsem sám kdo o ní má vážnej zájem a nejsem sám o koho se ona zajímá
aby taky ne když je jaká je. Dobrej pocit z toho všeho mi trochu kalí že jí měsíc neuvidím nebudu to s ní mít jednoduchý. Jak už to bejvá, chci zůstat jediný a mít jí jenom pro sebe.