Ahoj lidi, nejdřív tady jako nový člen všechny zdravím
trochu o mě později...
Takže teďka k věci:
Co si myslíte o balení holky - cizinky, co přijela do republiky a "zalíbilo" se jí tady?
Hlavně by mě zajímal účinek na balení takové holky na to, že ji budu pomáhat s češtinou
ne s gramatikou, to bych pohořel :-D ale "opravoval ji" tj. v praxi s ní budu konverzovat a když řekně do oka bijicí větu "Pracovala jsi, zítra večer po snídani?" snad dost výstižná chvíle, kdy je třeba zakročit a pomoci ji
Myslíte si, že je todle dobrý nápad?
cca před rokem jsem todle aplikoval na jednu holku z ruska, byl jsem s ní asi 5x venku a naposledy co jsem s ní byl ve 2 ráno (druhej den sem měl od 8mi školu) jsem se dostal do fáze, kdy jsme se vášnivě líbali (taky naposledy, jediný co si pamatuju je chuť ryb
) hnedka na to sem onemocnej a asi týden s ni vubec nebyl v kontaktu a pak už jsme se nikdy neviděli - nechci poukazovat na chyby kterých jsem se dopustil, těch by bylo oproti vám asi dost :-D ale jestli je dobrý holky balit na "doučování" podle mě to je opravdu velmi jednoduchá situace, jak tu holku dostat - lehce se rozesměje atd.
Co si o tomdle "balení" myslíte ? (nabízí se mi obdobná situace u další roztomilé slečny)