Ahoj, opět bych slyšel rád Váš názor. Pokusím se to popsat stručně.
Takže:HB 9,5, věk: 23 let,
8 let ve vztahu s přítelem.
Seznámil jsem se s ní minulý víkend v clubu, po otvíráku asi 2 minuty pokec, po zjištění, že za ní zrovna jede přítel a jsou spolu 8 let, jsem se s ní rozloučil a šel za jinou. Ovšem druhý den mě sama vypátrala na facebooku(dodnes je mi záhadou jak to dokázala, nepředstavoval jsem se jí) a začala se mě vyptávat na ten otvírák, hrál jsem si s ní napínal jí, sama se mě zeptala, jestli v tom clubu budu příště zase, že ona na 100%. Napsal jsem jí: možná, jestli se mi bude chtít
(strašně mě baví je napínat). Během večera jsem jí akorát pozdravil s úsměvem a věnoval se ostatním lidem. Pak mi sama řekla, že si se mnou zamlouvá tanec až budou ploužáky.
Safra zase jsem se rozepsal
. Prostě, během večera jsem měl attraction jako prase, furt mi kupovala panáky šeptala mi jak jsem krásnej(nehci si tu honit ego, píšu jen pravdu ať máte co nejvíc infa), naznačovala, že přítel je pryč, že na mě celý týden myslela a přemýšlela co jsem myslel tim otvírákem a má volnej byt...Skončil jsem u ní proběhl FC, pak, že odcházim, chtěla po mě číslo, dělal jsem drahoty, jí začli nabíhat slzy, dal jsem jí ho, během 20-ti minut 2 sms. Jedna: že má pocit, že se zakoukala, ať se nezlobim a přání dobrý noci(no bylo už spíš k ránu
), druhá:(docela poetická) s tim, že to běžně nedělá, že to bylo extra a, že jí je smutno. Na obě neodpovídám, du spát.
Druhý den, kde mě prosí, abych si vše co se stalo nechal pro sebe a ptá se jak se mám. Odpovídám jen, že mlčím jako hrob a, že mi je docela blbě jak mě opila. Ona se omlouvá, že mě tak nalejvala a, že mi věří, že si to nechám pro sebe(to bylo dopoledne). Odpoledne další sms, že se zblázní, že mě všude vidí a myslí na mě. Odpovídám asi za 3 hodiny: Nebudu Ti psát, že mi se tebou nebylo fajn, jsi mi sympatická, ale nerad bych někomu lezl do zelí. Ona odpověděla, že mě uplně chápe, ale nechápe sama sebe a až mě někdy uvidí, že se neudrží a, že jede někam pryč přijít na jiné myšlenky. To je celý.
Teď co si o tom myslím já, nebude pochyb o tom, že jsem jí asi docela poplet hlavu, ale zároveň nechce ztratit svýho přítele(se kterym bydlí). Ona je holka kterou bych si představoval na LTR. Podle těch posledních zpráv se chová jako puberťačka, ale co jsem s ní mluvil tak mi přijde dost chytrá a zajimavá, kdyby mě nezaujala tak to sem nepíšu. Problém je prostě ten její 8-letej vztah, nechci se s ní scházet, že ona bude mít přítele a já za ní budu chodit s tim, že s ní den předtim spal její přítel. Tou poslední sms jsem jí chtěl naznačit, že pokud tady bude ten její přítel-nic nebude, jenže si myslim, že se jen tak nerozejdou, vždyť mě ani pořádně nezná...Myslíte, že to má nějaký řešení? Chci ji jen na plnohodnotný LTR, na sex mám FB.
Díky za přečtení i když je to zase dlouhý