Působí to na mě "dal jsem jí pusu, další krok je vylízat a pak už zbejvá se s ní jen vyspat"
Wrong.
Já tam vidim to, že pro ni nějsi sexuální hrozba, ale roztomilý snažící se moula, kterej zkusil políbit a teď z toho máš další krok na přímce "políbit, vyspat, manželé"
Možná ve skutečnosti působíš jinak, a jen jsi to blbě popsal
Můj postup by byl začít jí víc škádlit. Úplně mi přijde, že tp jak furt mluvíte a mluvíte, že si to říká o neg "tyjo, řek ti někdo, že jsi horóóóźně, ale hrozně moc ukecaná"? A když to dobře uhraješ jako neg cocky&funny, tak můžeš pokračovat ve stylu "a umíš ty vůbec něco jinýho?" / "furt jenom mluvíš a mluvíš a skutek utek" atp. K tomu přidáš trochu kino, nějaké šťouchání s tim, že se pořád roztahuje a tak. Když budeš v tom, můžeš začít obdivovat pásek na jejích kalhotech (normálně jí úplně ignoruj a pásek je nejzajímavější věc v místnosti). ¨Prostě to hraj tak, jak píš joei - nejdřív dotyky a pak najednou nic. Až budeš zkoumat pásek, tak ona bude předopkládat, že ho budeš chtít rozdělat, ale.... bane bane ba ne!
((c)Brak) Pak jí třeba zas políbíš a ona bude čekat, že zajdeš někam dál a ... ono ne
A po chvíli povídání zas něco, trochu, a zas nic
Čiliže k čemu se chci dostat je, že když to dobře zahraješ tak ti nakonec narve jazyk do krku jen abys konečně přestal
Note: Obejmout a políbit nerovná se lííbat se. Takže i kdyby nic, tak ještě jeden krok máš