Jak sbalit spolucestující v autobuse?
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
17. Prosinec 2024, 21:00:55
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
Jak sbalit spolucestující v autobuse?
0 uživatelů a 7 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
13
Autor
Téma: Jak sbalit spolucestující v autobuse? (Přečteno 152558 krát)
0724
Re: Jak sbalit spolucestující v autobuse?
«
Odpověď #150 kdy:
31. Srpen 2007, 00:11:38 »
Citace: User34 31. Srpen 2007, 00:00:28
Nepretvaroval sem se ani pred ni, rikal sem si, ze jestli bude mit zajem, tak o takovyho jaky sem - a zajem mela.
Proc nerikat parohy?
Umýt, učesat, oholit, čisté věci. Hlavně maminky dají na první pohled. //// COZE?????
Čemu z toho jako Iťák nerozumíš?
Teda pokud nosíš plnovous, knír apod. tak samozřejmě klidně nechat, jen kontrolovat, že to vypadá trochu upraveně a neroste nekontrolovatelbně všemi směry. Jestli budeš zvaný třeba na oběd (jako, že nejspíš jo) tak není od věci to pojmout trochu svátečně (ostatní to představení celé je jedna velká oficialita) a být upravený. Ale zase tak hrozné to není, prostě jen nepůsobit jako buran (alespoň naprvní pohled). Tedy záleží, co jsou zač, my tady o nich nic moc nevíme, takže ti těžko závazně řekneme tohle jo, tohle ne, tohle jen trochu... (jsou rodiny, kde by na takový oběd očekávali i oblek, jsou rodiny, kde stačí přijít v čistém neformálním oblečení apod., ale o tom tu nic nevíme).
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #151 kdy:
31. Srpen 2007, 00:15:38 »
S Avarangerem vcelku souihlasím, jen bych asi reagoval jinak, kdyby se stočil hovor na věci intimního rázu - takovéhle zahrání do auttu mi přijde až moc okaté; imho by stačilo trochu znervoznět, zrozpačitět a říct, že se znáte teprve krátce a nechcete na nic spěchat. Priostě oficiální verzi pronášenou trochu zaskočeně, ne suveréně:)
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #152 kdy:
31. Srpen 2007, 00:16:59 »
Citace: User34 30. Srpen 2007, 23:41:20
JO jo, taky fakt
Na suchara sem si uz tak nejak zvykl
Proc veci kolem holek nemuzou fungovat na principu vyrokove logiky, nebo jeste lepe - na principech binarni soustavy
Prostě chlap, myslí jen na jedno. Na binární souistavu
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #153 kdy:
31. Srpen 2007, 00:21:39 »
Citace: 0724 31. Srpen 2007, 00:15:38
takovéhle zahrání do auttu mi přijde až moc okaté; imho by stačilo trochu znervoznět, zrozpačitět a říct, že se znáte teprve krátce a nechcete na nic spěchat. Priostě oficiální verzi pronášenou trochu zaskočeně, ne suveréně:)
Ja nevim, já bych jim asi nechtěl lhát. Ja sem hrozně špatný lhář a je to na mě poznat.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
0724
«
Odpověď #154 kdy:
31. Srpen 2007, 00:24:19 »
Ale on musí být připraven na možnost , že ho to zakecat nenechají a dotaz zopakují. Pak nemůže po myslivcích zkoušet sbor dobrovolných hasičů a další ulejvky.
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #155 kdy:
31. Srpen 2007, 00:26:07 »
Citace: 0724 31. Srpen 2007, 00:24:19
Ale on musí být připraven na možnost , že ho to zakecat nenechají a dotaz zopakují. Pak nemůže po myslivcích zkoušet sbor dobrovolných hasičů a další ulejvky.
Aj aj, u mě by to byl průser. Radši na to nemyslet. Ale souhlas.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Mourn
«
Odpověď #156 kdy:
31. Srpen 2007, 03:21:50 »
Hmm, mas-li z toho az takovej vitr, co proste slecne rict, ze se zatim s rodici/kamaradkami nechces videt? Tlacit te do toho nemuze, pokud ji tedy ty netlacis ke svym.
Zaznamenáno
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Prágl
«
Odpověď #157 kdy:
31. Srpen 2007, 08:37:48 »
Je to přesně tak, jak píše Avaranger. S otcem opatrně - většinou všemu rozumí, takže ignorovat, občas souhlasně pokývat hlavou a hlavně mu neodporovat
Ohledně intimních otázek - já jsem teda zatím poznal jenom jedny rodiče, a ti měli dost slušnosti, aby se na to neptali
Ze začátku je lepší se chovat maximálně slušně, než si na tebe rodiče zvyknou, jinak budou do holky hučet proč chodí s takovým buranem, a to pro vztah není zrovna moc dobré
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
Michail
«
Odpověď #158 kdy:
31. Srpen 2007, 10:33:18 »
Tak ja mam teda jinej pristup k rodicum. Mozna proto ze jsem zatim vzdy mel vybornou zkusenost? (Uznavam, trikrat neni extra moc, ale tak...)
Maminka
Kdyz se s ni mas seznamit, pomerne pekne od tebe bude donest ji nejake kvetiny (zeptat se pritelkyne, jake ma rada). Samozrejme pri te prilezitosti musis donest kvetinu i pritelkyni, aby si rodice nerekli ze ji zanedbavas.
Byt prirozeny, odpovidat slusne, neprilis rychle ale
strucne
. Strucnost je dulezita, protoze prvni schuzku s rodici musi vzdy ridit rodice (nebo si to spis mysli
) a tak musi mit pocit, ze maji navrch, a mluvit vic nez ty.
Tatik
Vubec nechapu silna slova ktera tu padaji jako ignorovat tatika - to mi prijde jako uplny nesmysl, nejspis to je jinou zkusenosti. U me to bylo pokazde tak, ze tata byl pohodar, ktery sedel tak nejak v pozadi a spis nas pozoroval. Obcas se zeptal na to nebo na ono, a to spis nas obou, nez jenom me. U konce jedne te schuzky to bylo dokonce tak, ze ja jsem se bavil s tim otcem, na pritelkyni i maticku jsem zapomnel a ty se bavily zase mezi sebou.
S tatiky je dobre mit dobry vseobecny rozhled (trochu te mezinarodni, narodni politiky, francouzska ekonomika, kde se ted nejlip zije? ti silenci z iraku jsou hrozni), ale nemit moc extremisticke (ja bych vsechny ty marinaky v iraku postrilel) nazory, nebo je alespon neprezentovat.
Kamaradky
Zavtipkovat, bavit se s nema jako se sobe rovnymi, hlavne to nebrat tak, ze ti kradou pritelkyni a postarej se aby si nemyslely opak. Bav se s nema uplne stejne jako s jakoukoliv jinou partou holek (chapu ze to u tebe muze byt problem), proste moc neber ohled na to, ze jsou to kamaradky tve pritelkyne.
Ostatni pribuzni
Tak tady nevim, k tomuhle u me teda vubec nedoslo
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #159 kdy:
31. Srpen 2007, 13:02:37 »
imho si tu nikdo moc neodporujeme, jen to každý napsal trochu jinak, otce neignorovat, jen mu neodporovat. Kytky samozřejmě ano!
Zaznamenáno
User34
Pohlaví:
Věk: 39
«
Odpověď #160 kdy:
03. Září 2007, 13:04:24 »
Tak to mam za sebou.
Jeste me cekaji feny obranarky
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #161 kdy:
03. Září 2007, 18:58:33 »
a ni to moc nebolelo, co? (a klidně se rozepiš)
Zaznamenáno
User34
Pohlaví:
«
Odpověď #162 kdy:
04. Září 2007, 19:10:44 »
No nebolelo...
Zacalo to asi v 11:00 a probihal krizovy vyslech, hlavne teda ze strany maminky, tatinek se drzel v pozadi a jen poslouchal....
Asi za hodinu se slo jist, obed sem radne pochvalil, coz mamince asi zalichotilo...
Tatinek se me snazil nalit alkoholem a neveril ze nepiju....
Jinak asi nic vic
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #163 kdy:
04. Září 2007, 21:00:14 »
Citace: User34 04. Září 2007, 19:10:44
Tatinek se me snazil nalit alkoholem a neveril ze nepiju....
LOL, a mi ti řikali, ať se chováš slušně. To, že nepiješ je už samo o sobě neskutečné plus k image "hodného mladíka"
Zaznamenáno
Upozornění:
Augi
hustodémon ;)
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: a prop de Praga
«
Odpověď #164 kdy:
04. Září 2007, 21:47:16 »
Citace: Avaranger 04. Září 2007, 21:00:14
LOL, a m
i
ti řikali, ať se chováš slušně. To, že nepiješ je už samo o sobě neskutečné plus k image "hodného mladíka"
Dej si druhou facku
EDIT: Ať nejsem úplně OT...já se v následujících pár týdnech setkám s rodičema mojí vyvolené...no z nějakýho ofiko oběda máme oba husí kůži, takže plánujeme udělat nějakou náhodu, např. slečna si bude potřebovat skočit pro něco za mámou do práce
No ale jednou prostě budu muset k nim poprvý i za přítomnosti její máti...a jak všichni píšete, že určitě vzít kytku...no já nevim, cítil bych se ještě víc nejistě...vůbec neumím předávat jakýkoliv dárky, jsem v tý chvíli úplně prkenej
Co myslíte, bylo by to velký faux pas přijít bez "dárku"?
«
Poslední změna: 04. Září 2007, 21:51:52 od Augi
»
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #165 kdy:
04. Září 2007, 22:17:10 »
IMO ne
A diky za upozorneni, ja nevim co se mnou je
Zaznamenáno
Upozornění:
Augi
hustodémon ;)
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: a prop de Praga
«
Odpověď #166 kdy:
04. Září 2007, 22:43:33 »
A já děkuju za pozitivní odpověď...ještě to probereme se slečnou a uvidíme
Jinak já takovýhle hrubky běžně píšu, když jsem přetaženej - občas to chce více spát a méně pracovat
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #167 kdy:
04. Září 2007, 23:42:48 »
...já se v následujících pár týdnech setkám s rodičema mojí vyvolené...no z nějakýho ofiko oběda máme oba husí kůži, takže plánujeme udělat nějakou náhodu, např. slečna si bude potřebovat skočit pro něco za mámou do práce
No ale jednou prostě budu muset k nim poprvý i za přítomnosti její máti...a jak všichni píšete, že určitě vzít kytku...no já nevim, cítil bych se ještě víc nejistě...vůbec neumím předávat jakýkoliv dárky, jsem v tý chvíli úplně prkenej
Co myslíte, bylo by to velký faux pas přijít bez "dárku"?
[/quote]
Tak rozhodně dárek k mamince při té "náhodě", to by byla divná náhoda. A při oficiální věci typu obědu, imho stačí vytrčit kytku s rukou vpřed směrem k matce a ono to taky bude stačit.
Zaznamenáno
User34
Pohlaví:
«
Odpověď #168 kdy:
05. Září 2007, 13:05:37 »
A ani nekourim
Kutku sem nebral, prinesl sem takove nastenne hodiny, Ada rikala ze to bude lepsi
Uz me stve, jak ma porad pravdu
Zaznamenáno
0724
«
Odpověď #169 kdy:
05. Září 2007, 13:09:55 »
ženský mají vždycky pravdu!
Zaznamenáno
User34
Pohlaví:
«
Odpověď #170 kdy:
05. Září 2007, 13:15:49 »
To je nejake pravidlo???
Zaznamenáno
Ondrasek
Pohlaví:
«
Odpověď #171 kdy:
05. Září 2007, 15:35:10 »
Spis zenska propaganda, ktere chcou abychom verili!
Zaznamenáno
User34
Pohlaví:
«
Odpověď #172 kdy:
05. Září 2007, 22:51:30 »
Jak moc velky prusvih je holce neco slibit a pak to (nevedomky) nedodrzet??
Pokud je to velky problem, pak asi chapu co se dneska stalo.....
Sem slibil, ze do mesta pojedu s ni busem v 6:30, ale jelikoz sem lenoch od prirody jel sem o hodinu pozdeji.... odpoledne sem dostal pekne kapky a pak nepeknych slov
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
«
Odpověď #173 kdy:
05. Září 2007, 23:33:59 »
jo je to problem, pokud vis, ze to nedodrzis, tak to radsi neslibuj. bohuzel my mozna bereme jako na 90 procent zatimco vy to reknete a minite tim tak 10procentni sanci... nebo ne to je jedno.
jeden z mych ex dostal taky pekne kapky... poprosila jsem ho aby mi nic nesliboval, pokud to nemysli na 150% a nehodla to dodrzet, ze se tim vyhneme mnoha hadkam a nedorozumenim. nastesti to akceptoval a byl klid.
ad ta pravda, plati to oboustranne. zeny tez hladi chlapum ego pro klid doma... proste obcas je nektere veci lepsi odkejvat i kdyz s nimi nesouhlasime, rika se tomu "tolerance a kompromis" ve vztazich. bohuzel, me ty fungujici priklady kolem jeste porad prilis vytaceji na to, abych se uklidnila a pro sve dobro se naucila je aplikovat....
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
0724
«
Odpověď #174 kdy:
06. Září 2007, 11:45:53 »
Prostě věty typu:"Ano miláčku, máš úplno pravdu, ale je to trochu jinak..."
Zaznamenáno
Stran:
1
...
5
6
[
7