po delsi dobe musim psat... :-/
jsou to dva tydny co se to stane..provda se...
z nas dvou se stali milenci...nejak jsem se v tom straceny, sex s ni mi prijde jako sex s litosti ( tu mas nazer se a bud stastny aspon na chvili kdyz me nemuzes mit...
); prijela i za mnou do prace, pak o vikendech po hotelech kdy se dalo...:-/...nechtel jsem to takhle...
ale je to do casu az jse provda...nezvladnul jsem to...je to pase...
psala mi jak na nic nemysli kdyz je se mnou, v mym naruci...jak by to chctela zachovat, jak by chtela zastavit cas, jak je stracena ve viru udalosti ktere nejdou zastavit, jak nevi ani vlastne co chce, jak v noci nespi a budi se na buseni srdce, jak citi nejistou ve mne, jak by stratila o mnoho vic jak by ziskala se mnou...ze se to stalo 2x a pry by se to opakovalo, rekl jsem ji ze vime kde byl problem a hlavne kdo ho spusobil ( ona kdyz behala za spoluzakama prec dozvuky a pak kdyz odjela za svym soucasnym)...
uz jsem to skousel i s domem ktery jsem delal na vejsce ( projekt)...libil se ji
...rikal jsem ji ze materialni veci nejsou vse, ze taky zalezi na tom co clovek citi, psal jsem ji ze jsme pro sebe stvoreni, cele ty roky jsme se nejak hledali, zadal jsem ji at odjedeme do ciziny spolu, at zacneme od zacatku, nechctela....rekla mi ze byla i rozhodnuta zrusit zasnuby ale pak to nechala bezet...psala mi ze toto leto bylo uzasny...kvuli mne...byli sme na fajn vyletech... a bylo nam spolu hezky; tohle si ona vsechno uvedomuje...ale proste ho nedokaze opustit, rika ze nemuze jen tak zahodit 9 let, rekl jsem ji ze to bylo 9 let kdy jsem byl v jeji zivote i ja...ze vsechno to co se medzi nami stalo bylo mementom aby se to neopakovalo...aby jsme se poucili a sli spolu dal...nic nezabira...proste jsem v koncich a kdyz mi vypadne ze zivota ostane tam velka dira kterou vyplnila ona...
uvedomuju si ze v tom nemuzu po svadbe pokracovat ale taky ze vzdy jsem hledal nejakou alternativu k ni...nevim jak pujde muj zivot dale...9 let musim vymazat ze zivota abych se pohnul dal...
nevim uz jak by jsem ji presvedcil, kdyz ma nekdo nejakej napad co by se s tym dalo delat, budu rad kdyz mi ji napise...