Ahoj lidi potřebuju radu poznal jsem jednu Holku nějakou dobu se s polu bavime jednou mi sla pujcit serial na dvd tak jsme spolu vlastne poprve poradne pokecaly. Bylo to fajn i doma prez fb jsme si fajne pokecaly atd tak jsem ji chtle nekde vzit jenze ona dostala drive zaracha na mesic
tak jako v klidecku jsem se ji ptal jeslti nechce az bude moc zajit do kina rikala ze rada . no tak jeste se nestalo zaracha ma do 23.11. jen poslednich par dni se mi zdala divna moc jsme si nepsaly byla bez nalady atd tak jsem to nechal byt a prez fb si posilame aplikaci "BuddyPoke" (kdo nevi to jsou takove postavicky co spolu delaj ruzne veci,ktere si vyberete) tak jsem ji jednu poslal a napsala m primo do "pridat vzkaz" ze to je divne a co si o tom budou ostatni myslet atd tak me to trochu zaskocilo tak jsem ji napsal ze nevim co tim chce rict a napsala ze
"nekteri si muzou myslet ze spolu neco mame a snazim se o nekoho a ten treba si rekne no tak to banan" tak jsem rikal ze promin jestli jsem neco zpusobil...
a pak mi napsala "nic jsi nezpusobil ... jemu to je stejne jedno... prvne mi to prislo ze mi dava nadeje a ted uz jen pochybuju"
tak je jasne proc byla takova divna poslednich par dnu,ale co s tim?
mam pockat jak to dopadne nebo az ji zkonci zarach tak se zeptat jestli to kino teda plati a podle toho?