První milování
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
18. Prosinec 2024, 08:43:09
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Prosby o radu a dotazy
Jak na ženský
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
První milování
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
2
[
3
]
Vše
Autor
Téma: První milování (Přečteno 40609 krát)
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
Re: První milováni...
«
Odpověď #50 kdy:
24. Říjen 2007, 16:59:28 »
john84:
Hezky se to pise, ale blbe provadi..
Ale vzdycky sem resil ten samy problem (2roky)... A nakonec sem skoncil bez sexu ... a za pul roku se ukazalo (bohuzel ne se mnou), ze stacilo prestat "netlacit"
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
john84
Pohlaví:
Re: První milování
«
Odpověď #51 kdy:
24. Říjen 2007, 19:53:07 »
je to zase individuální no, každá je jiná...ale v 16 jsou ještě často dost plaché, o 2-3 roky pozdějš většinou nemají problém se o sexu bavit...mám zkušenost se 17letou, která o tom kecala skoro až moc, ale zase mě do toho kompletně zasvětila, ač jsem byl starší o 3 roky
a pak s 21letou, která byla spíš stydlivka, ale ve vhodnou chvíli jsem zabrousil do těhle intimních vod a co jsem chtěl vědět, mi řekla
Zaznamenáno
johny89
Pohlaví:
Věk: 35
«
Odpověď #52 kdy:
24. Říjen 2007, 20:03:02 »
jak si s holkou začnete poprvý povídat o sexu? Mě je to blbý nějak to řešit, pak to vypadá že mi de o jedno..
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #53 kdy:
08. Leden 2008, 14:42:31 »
Hehe, tak tak. Nakonec sem to vyřešil "zaobalením"
Slečna poměrně málo mluví a tak sem jednou uprostřed noci prostě řek, ať mi něco poví, což samožřejmně nevěděla, co by honem řekla. Takže sem se začal vypatávat na všechno - i na dost intimní osobní věci. No a jednou z těch věcí byl i sex (nejdřív obecně a pak my dva). No a dozvěděl jsem se co sem chtěl vědět.
Myslim, že je škoda, že některé holky si o sexu nerady povídají, protože to hodně IMO ovlivňuje kvalitu. Jako totálně nechápu fakeování orgasu a následné stěžování zpětně, že "to nebylo ono"...
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
D9
Pohlaví:
Místo: v lese
«
Odpověď #54 kdy:
08. Leden 2008, 17:21:53 »
No taky se přidam s žádostí o radu
) Mám přítelkyni, která je panna. Teď se tu vůbec neptam "jak se jí dostat do kalhotek" a bla bla... to tu teď neřešim. Dávam tomu času, kolik ona chce... já mám problém ale s něčim jinym a to s tim, že s pannou jsem to ještě nedělal a trochu se toho z jistých důvodů bojim. Prakticky vždycky, když jsem měl sex, tak to bylo s holkou, která měla dost zkušeností a nebyl v ničem problém. Všechny holky říkaj, že poprvý to bolelo a bylo to nepříjemný. A já NECHCI, aby jí to bylo se mnou nepříjemný a zkrátka nevim, jak přesně to mam dělat, abych jí to co nejvíc zpříjemnil a aby jí to nebolelo, i když to asi nejde... zkrátka může mi tu někdo dát nějaký konkrétní rady? nemyslim na to, co má bejt před tim, na to rady nepotřebuju a tahle diskuze je toho navíc plná... já myslim rady pro samotnej styk... dík
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #55 kdy:
08. Leden 2008, 19:12:27 »
Vlhčit, uvolnit, nestresovat
A můžu uklidnit - jde to. Strávili sme asi tak 4h mazlenim (protože se sex ani neplánoval) a potom ji to nebolelo. Resp. taky to teda bylo skoro jako když stěhujou ty věci s těma obrovskejma jeřábama, po milimetrech a nenechat se velmi, velmi dlouho strhnout tou chutí "dorazit"... No a hodněkrát zasouvat opravdu pomalu, dokud si na to nezvykne a sama tě nenavede, abys zrychlil. Sice ty si to třeba tolik nebudeš užívat, protože to musí být opravdu pomalu a ne moc hluboko (jako zas ne tak, abys neudržel erekci, ale to snad v tomhle věku neni tak moc problém), ale slečna by teoreticky neměla pocítit nic nepřijemného. A po chvíli jí to tak uvolní, že by nemělo vadit přitvrdit. Ale vážně to trvalo asi tak hodinu skoro... nebo přesně teda nevim, spíš tak pocitově
Zaznamenáno
Upozornění:
D9
Pohlaví:
Místo: v lese
«
Odpověď #56 kdy:
08. Leden 2008, 19:56:23 »
dík Avo
jsem nečekal tak komplexní radu
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #57 kdy:
08. Leden 2008, 21:19:23 »
Citace: D9 08. Leden 2008, 19:56:23
dík Avo
No, jen jestli to bude fungovat
Já to mám ověřené jen jedním pokusem
Ono se slečnou pannou nespí člověk poprvé každej den, žejo
I když já teď mám zaděláno na druhý pokus
Zaznamenáno
Upozornění:
Augi
hustodémon ;)
Pohlaví:
Věk: 41
Místo: a prop de Praga
«
Odpověď #58 kdy:
08. Leden 2008, 22:37:07 »
Citace: Avaranger 08. Leden 2008, 21:19:23
Citace: D9 08. Leden 2008, 19:56:23
dík Avo
No, jen jestli to bude fungovat
Já to mám ověřené jen jedním pokusem
Ono se slečnou pannou nespí člověk poprvé každej den, žejo
I když já teď mám zaděláno na druhý pokus
Jéje, a já Ti chtěl pogratulovat, žes ji "konečně" "zlomil"
Zaznamenáno
Ondrasek
Pohlaví:
«
Odpověď #59 kdy:
12. Leden 2008, 18:24:20 »
Ja jsem na tohle kdysi taky dostal jedno doporuceni. Co netrhat panenskou blanu penisem, ale pouzit jazyk a prsty? Tebe to bude min provokovat a drazit uz prirazit, navic v prstech mas lepsi cit. Takze co hodne mazlit a pak zkusit oralni stimulaci. Nasledne zacit jemne a pomaloucku pridavat prsty, tema by jsi ji mohl celkem v pohode roztahnout (myslim panenskou blanu, v ni uz dirky jsou, takze se vlastne musi jen zvecit). No a pote co ji
udelas
pusou a prstama, bude pripravena a dostatecne vlhka a pripravena pro prvni nezne milovani...
Je to jen dalsi mozny zpusob, jez mi byl kdysi doporucen starsi holkou, ktera to takhle zazila a byla spokojena.
Zaznamenáno
Lucky7
Re: První milování - problém RYCHLE HELP
«
Odpověď #60 kdy:
19. Leden 2008, 03:54:43 »
Citace: SpeedMaster 02. Leden 2007, 22:58:21
Je mi 26. Což je o něco více, než věkový průměr zdejších přispěvovatelů, a také jistě mnohem více, než kolik je tobě. (S přihlédnutím k tomu, že jsi fandou kreslených seriálů)
Toto a nejen toto je důvodem, že mám trochu jiné (více) zkušeností a trochu jiný pohled na věc. Neříkám, že ten jediný správný. Nikomu ho nevnucuji. Jen jsem původnímu tazateli dopověděl dle svého.
On se , samozřejmě, může zařídit zcela podle svého uvážení.
Vzhledem k tomu, že diskuse je do jisté míry anonymní, tak klidně počet svých frekventantek mohu prozradit - 5.
moza vic zkusenosti, ale jinak ses idiot
Zaznamenáno
ten největší smolař
Re: První milování - poloha
«
Odpověď #61 kdy:
19. Leden 2008, 10:41:13 »
Cau - četl jsem o prvním sexu už hodně a na mnoha místech jsem se dočetl že pokud je holka pana a kluk panic tak nejlepší poloha je na koníčka - jaké s tím máte zkušenosti. A ješte by mě zajímalo jaká poloha je nejlepší když je panic on - no já nevím jestli je pana - o sexu jsme se nebavili, teda zatím
Zaznamenáno
Ondrasek
Pohlaví:
«
Odpověď #62 kdy:
20. Leden 2008, 11:37:59 »
Tahle poloha ma tu vyhodu, ze vetsinu prace obstara zena. Pokud je ona panna, tak si muze dost korigovat rychlost a hloubku, aby ji to nebolelo. A pokud je panic on, tak je vyhoda, ze nemusi moc stresovat, protoze vsechno obstara a zaridi zena.
Podle me dobry zpusob sexualniho zacatku..
Tot muj skromny nazor.
Zaznamenáno
Stran:
1
2
[
3
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na: