Slyswel sem otom, ze tam muzes prijit ty sam nebo partnerka sama,a vzdycky tam je trener/ka nebo prijit spolecne,prej tam nedochazi k sexu,ale musej votom voba partneri vedet souhlasit,ale stejne je to riziko ze se do nekoho ta zenska,nebo chlap zamiluje, muze to bejt kdokoliv,tam ty lidi proste poznas vem si tu atmosferu jak tam asi je a pak muze se to stat kazdymu rikas si ja tu zenskou znam ja ji miluju vona me taky me se to stat nemuze a pak jenom muzes zirat,myslim, ze tohle neni pro mě jako pro člověka s blbejma nervama.Ja sem si zazil svy a lepsi je neriskovat a nechat to napokoji, jestly ze se nato clovek necejti.Ja si radsi ani nechci predstavit ty lidi kterym to treba ublizilo nebo se kvuli tomu rozesy,nebo rozvedly
Coze , no to je vlastne hruza tak to sem netušil, kdyz si to vemeš, on se vyzna a vtom a vtom tu zenskou zna a kdykoliv bude chcti tak ti ji sbalí, může to bejt hajzl,ale nemusí,všecdho je to vo lidech,v jednom si bud jistej každej je jinej nevis co se muze stat radsi skouset ani nebudu, me to primo desi, nato nejsem a nebudu,
kdyz si predstavim ze bych mel takovej bejt prisla by za mnou normalini stastna citsa holka ktera by mela pritele prisla by za mou sama bez jeho vedomi, nebo snim,nebo bez nej a ja neco ta k hrozny ho udwealal ze bych ji ucil a pak se doni treba zblaznil pak ji miloval jak buch a vona by se dome nahodou zblaznila,delal to se mnou a kvuli me podvedla svyho opustiula svyho kluka,muze,rozbila rodiu atd... tak sorry ale stim bych ja osobne nemoh zit,ver tomu nebo ne fantasii se meze nekladou, muze se stat cokoliv, a kdyz si predstvim jak bych se na miste topho kluka,chlapa cejtil ja, nebo ze by se me to mohl stat tak to by bylo pro me neco tak strasnyho,že bych e ztoho zblaznil.
Ono je nekdy lepsi nevedet a nepatrat, protoze vsechno ma svy pro a proti nekdo na to ma nekdo ne......