parfém
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
04. Říjen 2024, 19:38:35
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
parfém
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
2
[
3
]
4
Vše
Autor
Téma: parfém (Přečteno 64222 krát)
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
Re: parfém
«
Odpověď #50 kdy:
08. Leden 2008, 21:21:17 »
Je to asi stejné, jako proč ženy nosí oblečení, když jsou nejhezčí stejně ve spodním prádle, případně bez něj
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Trpaslik
Pohlaví:
Věk: 39
Místo: Praha/Pardubice
«
Odpověď #51 kdy:
08. Leden 2008, 22:09:20 »
Citace: Mawe47 08. Leden 2008, 21:08:57
ale ten telesny pach je taky k necemu dobry, urcuje, zda si lidi "voni" nebo "nevoni", a jasne, ze pot jako takovy asi moc vonavy neni, ale muze vam vadit, nebo ho proste jen citite, "smrdi" ale nevadi vam... jak pak poznate, ze vam clovek "voni" kdyz na sebe leje vonavky?
Parfem neprebiji telesny pach (je-li uzit primerene samozrejme), telesny pach se s vuni parfemu smisi a to pak vytvari konecnou kombinaci vune. Proto taky voni parfem na kazdem trosku jinak.
Zaznamenáno
Mona
Život je boj.
Pohlaví:
Věk: 43
«
Odpověď #52 kdy:
09. Leden 2008, 08:45:39 »
Znám týpky, co to na sebe fakt lejou. Zvášť mladší ročníky někdy neznají míru.
Jsem asi staromódní, ale pokud bych si měla vybrat mezi dvěma úplně stejně sympatickejma klukama a jeden by byl navoněný adidasem a druhý hugo bossem, tak u mě vyhrává ten první (zlušenosti s parfémama mám, takže bych to poznala). A proč ten první? Protože neutrácí zbytečně moc peněz za nepodstatné věci. Chlap by o sebe měl dbát a ne smrdět potem, ale přehnaná péče mě odrazuje. A taky bych měla podezření, že si myslí, že tím, že se navoní drahým parfémem, tak mě zaujme víc, ale o tom to není
Zaznamenáno
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Prágl
«
Odpověď #53 kdy:
09. Leden 2008, 10:40:56 »
technicka: parfem neni to same co deodorant/antiperspirant
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
Midar
«
Odpověď #54 kdy:
09. Leden 2008, 11:22:44 »
Citace: Mona 09. Leden 2008, 08:45:39
Jsem asi staromódní, ale pokud bych si měla vybrat mezi dvěma úplně stejně sympatickejma klukama a jeden by byl navoněný adidasem a druhý hugo bossem, tak u mě vyhrává ten první (zlušenosti s parfémama mám, takže bych to poznala). A proč ten první? Protože neutrácí zbytečně moc peněz za nepodstatné věci. Chlap by o sebe měl dbát a ne smrdět potem, ale přehnaná péče mě odrazuje. A taky bych měla podezření, že si myslí, že tím, že se navoní drahým parfémem, tak mě zaujme víc, ale o tom to není
Jen pohled na vec z druhe strany. Treba ja osobne se hodne potim a at se mi to libi nebo ne, deodorant je jediny, co me z toho muze vysekat. Ono treba to mozna je nekdy citit vic nez by bylo nutne, ale ty kruhy kolem podpazdi jsou taky strasne sexy.....
Zaznamenáno
Mona
Život je boj.
Pohlaví:
Věk: 43
«
Odpověď #55 kdy:
09. Leden 2008, 12:57:00 »
Citace: hustejdym 09. Leden 2008, 10:40:56
technicka: parfem neni to same co deodorant/antiperspirant
Však právě. Dbát by o sebe měl, ale přehnaně (antiperspirant + další parfém), to teda zrovna ne.
Zaznamenáno
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Prágl
«
Odpověď #56 kdy:
09. Leden 2008, 13:32:56 »
vyholené podpaží dělá divy... až jsem byl sám překvapený
nicméně mi přijde, že pak ten deodorant příliš nevoní - asi nemá to správné prostředí na aktivaci
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #57 kdy:
09. Leden 2008, 13:42:53 »
Citace: hustejdym 09. Leden 2008, 13:32:56
nicméně mi přijde, že pak ten deodorant příliš nevoní - asi nemá to správné prostředí na aktivaci
Tak tak. Já se potim poměrně málo (na kluka) a tyhle věci na mě nefungovali. Nevoněli. Proto sem si pořídil ten STR8. Zrovna sedim v menze a teď kolem mě prošla slečna, která úžasně voněla po meruňkách (to asi nebyl parfém, ale spíš šampón nebo tak něco)
To je vážně super. Jenže za ní teď bohužel přišel takovej podsaditej týpek objednat si oběd k terminálu a ten nevoní po ničem, naopak odpudivě zapáchá
Já myslim, že ten parfém je společenská věc. Např. když se se slečnou mazlim v posteli, tak by mi asi nějaká výrazná vůně vadila. Naopak, jmená vůně šampónu v čerstvě umytých vlasech je super. Ale ani "nenavoněná" slečna mi takhle vůbec nevadí.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
cassies
Pohlaví:
Věk: 37
«
Odpověď #58 kdy:
09. Leden 2008, 15:56:27 »
Na pánech zbožnuju D&B...ja používám dámskou verzi a taky si nemuzu vynachvalit.
Pánská je skoro ve všech variantách skvělá.
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #59 kdy:
09. Leden 2008, 16:14:41 »
Citace: Christ 08. Leden 2008, 16:47:03
Ja jak kdy,nekdy STR8 a nekdy Angelman.
Dulezity podle me je,kam jdete,a skym jdete.
Muzu potvrdit,ze pokud panum jde o vuni,ktera bude prijemna holce,funguje nasledujici trik (tedy pouze pro jednu konkretni slecnu).
Pokud ma slecna dobrej vztah s otcem,pouzivat stejnou vuni.parfem jako on,ona pak podvedome cejti bezpeci,a jde to uplne jinak,horsi je zjistit ten parfem,dokud nejste uni doma
S otcem nemám špatný vztah , ale na Pitralon bych se fakt nechytla
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
afi
Pohlaví:
«
Odpověď #60 kdy:
09. Leden 2008, 18:59:02 »
muj nazor: kdybyste se nepotili, tak nesmrdite
Zaznamenáno
Christ
In trance we trust.
Pohlaví:
Věk: 34
«
Odpověď #61 kdy:
09. Leden 2008, 19:28:40 »
Citace: barbarela.trust 09. Leden 2008, 16:14:41
Citace: Christ 08. Leden 2008, 16:47:03
Ja jak kdy,nekdy STR8 a nekdy Angelman.
Dulezity podle me je,kam jdete,a skym jdete.
Muzu potvrdit,ze pokud panum jde o vuni,ktera bude prijemna holce,funguje nasledujici trik (tedy pouze pro jednu konkretni slecnu).
Pokud ma slecna dobrej vztah s otcem,pouzivat stejnou vuni.parfem jako on,ona pak podvedome cejti bezpeci,a jde to uplne jinak,horsi je zjistit ten parfem,dokud nejste uni doma
S otcem nemám špatný vztah , ale na Pitralon bych se fakt nechytla
Ok,ok owned,asi je to individualni,ale par kamosum i me se to osvedcilo
Zaznamenáno
Otestuj si své IQ, a zjisti jak na tom jsi!
Live for the music,live for the moment,live for the weekends,live for the trance thats what we trust in.
www.di.fm/mp3/trance.pls
www.di.fm/mp3/vocaltrance.pls
Tedy
Věk: 32
«
Odpověď #62 kdy:
04. Únor 2008, 15:24:57 »
Vidím, že se to tu jaksi zastavilo a myslím, že je toho možná škoda, tohle téma na mě působí, jako hodně důležité ...
Jsem tu docela nový a proto bych se chtěl vrátit k hlavnímu smyslu vlákna a trošku zde vyjádřit svoje zkušenosti, ale taktéž vás požádat o malou radu ...
Řekl bych že zde na fóru patřím mezi tu nejmladší gardu (ještě stále puberta
), ale s parfémy a všelijakými vůněmi nějakou tu zkušenost taky mám ...
Po sprše, nebo když jsem doma tak používám tuhý deodorant Old Spice, docela se mi osvědčil, vydrží docela dlouho a na to domácí žití to tak nějak vystačí (přeci jenom, matlat na sebe drahej parfém, když není potřeba je zbytečný, ale zase přežívat bez ničeho - to si nedovedu představit)...
Do školy, na veřejnost atd. volím zatím mezi Pumou (Jamaica) a Adidasem (Dynamic pulse) ... musím říct, že i ty hodně kritizovaný Adidasi někdy slušně voní a nedávno mi moje slečna ten "třípruháč" pochválila ...
A teď ta malá výpomoc ...
Na léto, no ne tak přesně, ono už tak v březnu bych rád koupil nějakou toaletní vodu ... kámoš (zkušenost s tím má, je dvojnásobně starý co já
) mi doporučil Davidoff cool water Happy ... hodně o tom přemýšlím, nikdy jsem to neměl možnost nějak otestovat a sám se přesvědčit jak ta vůně působí. Jsem spíše sportovní typ, ale i kořeněné vůně mi mnohdy sedí ...
Přítelkyně se mi nedávno svěřila, že má hodně ráda David Beckham Instinkt, řeknu to přesně jako u Davidoff - neměl jsem možnost otestovat ...
Proto bych se Vás rád zeptal, jakou vůni byste mi doporučili a ještě raději bych byl, kdyby nějaká hodná duše věděla o nějaké drogerii blízko Jindř.Hradce, Jihlavy, Třebíče, ale i ČB, kde je možnost tyto toaletky ozkoušet ...
Tak to je odemně zatím vše...
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #63 kdy:
04. Únor 2008, 15:34:27 »
V každé parfumerii si je můžeš očichat , vyzkoušet na sobě a někdy si vzít i vzorek .
Beckham je težká dost kořeněná silná vůně naproti tomu Davidoff je jemná , příjemná vůně mýdla , čiistoty a svěžesti .
Obě dvě , ale používá hrozná kupa lidí bůhví proč
takže budeš vonět jako každý třetí a přitom jsou podobné vůně ve stejné cenně a výběr obrovský , mě třeba těší , když mi někdo řekne , tebe poznám podle vůně .
Zajdi si do obchodu a vyzkoušej , prodavačky ti pomůžou
Zaznamenáno
Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.
Tedy
«
Odpověď #64 kdy:
04. Únor 2008, 15:44:27 »
Jo ... nedávno jsem hodně přemýšlel o tom, že bych si na léto koupil nějakou svěží, méně kořeněnou vůni a v zimě dal přednost kořeněné vůni ...
Někde jsem četl, že v zimě je lepší kořeněnější vůně ...
Jo s tou parfumérií a prodavačkama, to mi je jasné, jenže v tej naší s prominutím pr...i je maximálně Schlecker, kde je výběr hrozně ubohej, takže scháním nějakej ten obchůdek, kam bych se mohl zastavit ...
Zaznamenáno
barbarela.trust
Pohlaví:
«
Odpověď #65 kdy:
04. Únor 2008, 16:21:59 »
V každém větším městě nebo nákupním centru něco takového najdeš , jen nehledáš drogerii , ale parfumerii .
Je fakt , že těžké vůně se na léto nehodí .
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #66 kdy:
04. Únor 2008, 16:45:09 »
V DM a Rossmenu ve kteremkoli vetsim meste si muzes vyzkouset co chces ajak dlouho chces (do zaviracky
)
Zaznamenáno
Upozornění:
Tedy
«
Odpověď #67 kdy:
04. Únor 2008, 17:40:00 »
Super, zatím moc děkuju
Zaznamenáno
asdf
Pohlaví:
Věk: 40
«
Odpověď #68 kdy:
09. Říjen 2008, 17:44:12 »
som vcera siel s jednym chlapikom v buse, a ten tak pekne vonal...Som sice zamerany cisto na zeny, ale fakt krasne vonal. Najlepsie ale je, ze to nebola taka ta umela vona ako vsetky ostatne, ale vonal tak nejak cistotou alebo akoby vodou s mydlom...Ako ked clovek vyjde zo sprchy. Nikdy som taku prijemnu a hlavne prirodzenu vonu necitil, skoro som az rozmyslal, ze sa ho spytam co to je
Podla toho co pise barbarela, to vyzeralo fakt na ten davidoff, ale to by som skoro urcite povedal ze nie - ten chlapik vobec nevyzeral nejak metrosexualne ci uhladeny, mal obycajne kratke (este k tomu vysedivene
) tricko jednofarebne a nejake rifle, takze rozhodne nevyzeral na niekoho kto si kupuje drahe parfemy a neviem co.
Zaznamenáno
zippy
Pohlaví:
«
Odpověď #69 kdy:
15. Říjen 2008, 18:32:01 »
Používám deodorant AXE dark temptation. Voní mi fakt hodně a i holkám se dost líbí. Je cítit po čokoládě a všemožnejch bonbonech, fakt k sežrání
. Akorát že to po dvou třech hodinách odezní a to co s původní vůně zbývá spíš smrdí...
Holt za nějakych 80 kč
Zaznamenáno
Kazisvět
Pohlaví:
«
Odpověď #70 kdy:
15. Říjen 2008, 19:58:40 »
Citace: asdf 09. Říjen 2008, 17:44:12
som vcera siel s jednym chlapikom v buse, a ten tak pekne vonal...Som sice zamerany cisto na zeny, ale fakt krasne vonal. Najlepsie ale je, ze to nebola taka ta umela vona ako vsetky ostatne, ale vonal tak nejak cistotou alebo akoby vodou s mydlom...Ako ked clovek vyjde zo sprchy. Nikdy som taku prijemnu a hlavne prirodzenu vonu necitil, skoro som az rozmyslal, ze sa ho spytam co to je
Podla toho co pise barbarela, to vyzeralo fakt na ten davidoff, ale to by som skoro urcite povedal ze nie - ten chlapik vobec nevyzeral nejak metrosexualne ci uhladeny, mal obycajne kratke (este k tomu vysedivene
) tricko jednofarebne a nejake rifle, takze rozhodne nevyzeral na niekoho kto si kupuje drahe parfemy a neviem co.
třeba ten chlápek opravdu vyšel ze sprchy těsně před tim, ne vyrazil na autobus. Taky z některých lidí občas cejtim takovou přirozenou, svěží vůni, která navozuje ten pocit jako když člověk vyleze ze sprchy..
Zaznamenáno
asdf
Pohlaví:
Věk: 40
«
Odpověď #71 kdy:
15. Říjen 2008, 20:06:06 »
tak bolo to citit skoro na meter, cize asi nie
Citace
Používám deodorant AXE dark temptation. Voní mi fakt hodně a i holkám se dost líbí. Je cítit po čokoládě a všemožnejch bonbonech, fakt k sežrání Úsměv. Akorát že to po dvou třech hodinách odezní a to co s původní vůně zbývá spíš smrdí... Podivený Holt za nějakych 80 kč
Mne tieto Axe, Adidas a spol. vobec nevonaju, resp. je to taka umela vona...Mam radsej skor take prirodzenejsie a ciste vone, aj ked take je tazsie najst (ak nemienim dat za to minimalne niekolko stovak
)
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
Místo: v lese
«
Odpověď #72 kdy:
15. Říjen 2008, 22:43:56 »
Citace: asdf 15. Říjen 2008, 20:06:06
Mne tieto Axe, Adidas a spol. vobec nevonaju, resp. je to taka umela vona.
Absolutně souhlas. Taky mi to vůbec nevoní a hlavně mi přijde, že vydrží hrozně krátce... zato Hugo Boss parfém, kterej mam, je trochu cítit i druhej den !!! (i po sprše)... mě vadí, když parfém nebo deodorant voní jen 3 hodiny... já potřebuju bejt k sežrání celej den, ne ráno, než dojdu do práce
Zaznamenáno
cassies
Pohlaví:
Věk: 37
«
Odpověď #73 kdy:
16. Říjen 2008, 14:39:40 »
Citace: Mona 09. Leden 2008, 08:45:39
V tomhle myslim nemas pravdu, ptz venovat litr az dva za parfem je dobra investice. Vrati se ti to casem. Adidas koupis za tri kila, napatlas ho na sebe rano a za dve hodky je vune pryc, tak jdes a pouzijues ho znovu a porad dokola. Kvalitni parfem si das rano na cca tri az sedm mist a smívas ho az vecer v koupelne(v obleceni se mi drzi do vyprani), a i tak jsou nekdy citit jeho pozustatky, pokud nemas parfemovane mydlo. Kvalita podle me v tomhle pripade neni rozmar.
Zaznamenáno
Monny
Pohlaví:
Věk: 36
«
Odpověď #74 kdy:
16. Říjen 2008, 15:21:47 »
ale to neznamená, že si musí koupit parfém za litr. Taky myslím, že tak velká částka je úplně zbytečná. Kvalitní parfém seženeš i za menší peníze.
Zaznamenáno
Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát.
Stran:
1
2
[
3
]
4
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl: