Chrizofilax
Host
|
|
« kdy: 02. Říjen 2009, 17:26:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Buchy
Pohlaví:
Věk: 33
|
|
« Odpověď #1 kdy: 02. Říjen 2009, 17:51:46 » |
|
Tak to je už je docela brutální ... Kolik ti je ? ... pokud ti není 20+, tak si myslím, že se ti ještě chlapské rysy zvýrazní ... Chodíš cvičit? občas si zacvič nebo zaběhej ... produkuje to testosteron, který má na svědomí typické mužské znaky ...mohlo by ti to časem pomoct zhrubšit pleť a tak ... Kdyby ti to nejak moc vadilo, tak se ostříhej ...... spíš bych si z toho ale dělal být tebou legraci a žil uplně jako každý kluk normálním životem ... ono to stárnutím vymizí
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Sex je dědičný. Jestliže jej vaši rodiče nikdy nezažili, je docela pravděpodobné, že vy také ne." N.N.
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #2 kdy: 02. Říjen 2009, 18:29:23 » |
|
občas si zacvič nebo zaběhej ... produkuje to testosteron
ehh?
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Chrizofilax
Host
|
|
« Odpověď #3 kdy: 02. Říjen 2009, 19:14:24 » |
|
Pravidelně sportuji a je mi 19 :-D. Člověk to musí brát s humorem. Prostě mam jemné rysi a hodně lidí mi hádá i nízký věk (občas až 13)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Oiro
|
|
« Odpověď #4 kdy: 02. Říjen 2009, 19:52:13 » |
|
No hele, nejsi teda nakonec doopravdy holka? Možná si jen myslíš, že jsi kluk... Ne, to byl samozřejmě vtip. Z tvého přízpěvku jsem nepochopil, jestli ti to nějak zásadně vadí, nebo ne. Pokud ano, tak bych viděl jednoduché řešení: nechat se ostříhat na krátko - na "kluka" . No a třeba si nechat trochu bradku (Mami, to je ale divná holka s bradkou... ). Chlapský boty a nějakej drsnější vohoz..a už si tě s ženskou plést nebudou. Rozhodně bych se tím netrápil a bral to s nadhledem, jak píšeš...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Paul C.
Love Yourself.
Pohlaví:
Místo: Brno
|
|
« Odpověď #5 kdy: 02. Říjen 2009, 22:48:09 » |
|
Možná jsem divnej, ale můj osobní názor je, že chlap by měl vypadat jako chlap, a ne jako holka Pokud si tě v 19 letech pletou s holkou, tak je něco špatně. Doporučuju radikálnější změnu. Holky přitahujou CHLAPI.
|
|
|
Zaznamenáno
|
Only death is a matter of time. The rest is a matter of you.
|
|
|
Chrizofilax
Host
|
|
« Odpověď #6 kdy: 03. Říjen 2009, 00:39:15 » |
|
Já mam prostě jemnější rysi obličeje zvláštní je že matku si pletly za mlada s klukem . Nevidím to nějak tragicky. Sice mi to občas dopálí, ale pak se musím smát sám sobě jaký jsem hlupák, že se nechám vytočit něčím takovým. Ps: Naštěstí mě žádnej kluk zatím nebalil a holky po mě docela koukaj tak to nebude asi tak zlé.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jouda
Pohlaví:
Věk: 30
Místo: Praha
|
|
« Odpověď #7 kdy: 03. Říjen 2009, 12:50:05 » |
|
Co máš za problém se ostříhat ?!
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo ví, třeba i tady..
|
|
|
Chrizofilax
Host
|
|
« Odpověď #8 kdy: 03. Říjen 2009, 17:44:45 » |
|
Když se ostříhám vypadám jak blbec. Možná je to jen o zvyku, ale mam celkem pěkné vlasy a trvalo dlouho než takhle dorostly.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Jouda
Pohlaví:
Věk: 30
|
|
« Odpověď #9 kdy: 03. Říjen 2009, 18:08:14 » |
|
Tak tim pádem tu není už co řešit....
|
|
|
Zaznamenáno
|
Kdo ví, třeba i tady..
|
|
|
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Východní Čechy
|
|
« Odpověď #10 kdy: 03. Říjen 2009, 18:45:31 » |
|
možná, že košile a jeany dneska fakt nosej spíš holky v tvým věku, i když je pravdou, že se košile zase tak nějak dostávají do mody:-D
|
|
|
Zaznamenáno
|
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže." * "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava * Luck is what you have left over after you give 100 percent *
|
|
|
Rend
Thoughts become things.
Pohlaví:
Věk: 31
|
|
« Odpověď #11 kdy: 03. Říjen 2009, 18:46:52 » |
|
Mystery má taky dlouhý vlasy a jako holka fakt nevypadá ... nejde o vlasy. Zkus nosit tmavší oblečení, něco typičtějšího pro muže
|
|
|
Zaznamenáno
|
Jen mrtvé ryby plavou s proudem!
|
|
|
D9
|
|
« Odpověď #12 kdy: 03. Říjen 2009, 18:55:55 » |
|
Mystery hlavně vypadá jako cucák, a je uplně jedno, jaký má vlasy...
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Velorex
Pohlaví:
Místo: Severni cechy
|
|
« Odpověď #13 kdy: 03. Říjen 2009, 19:27:57 » |
|
kamos to mel podobny, jenze jemu bylo v te dobe 14-15. Vypadal taky trochu jako holka, ale pak se ostrihal (vlasy si nechal po usi), nechal si narust bradku a vypada uplne jinak...zkus to
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Chrizofilax
Host
|
|
« Odpověď #14 kdy: 03. Říjen 2009, 20:08:30 » |
|
Podle mě to není zas tak žhavé aby jsem měnil účes a oblečení. Docela mě zajímalo jestli má někdo podobnou zkušenost a jak se zachoval.
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #15 kdy: 03. Říjen 2009, 20:45:31 » |
|
Jo mam. Ale ne zas tak. Ale mam poměrně dost ženské rysy a kulatý obličej... tzn. když se ostrříhám nakrátko, tak vypadám jak koblížek a ještě navíc tak o 4roky mladší - což by v mých 23 činilo cílovku tak někde okolo 16ti Takže mám dlouhé vlasy v culíku a jsem spokojen. Vypadám takhle skoro na svuj věk Je fousů mám málo a nerostou
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Praha a ještě jedno
|
|
« Odpověď #16 kdy: 03. Říjen 2009, 22:25:48 » |
|
Je fousů mám málo a nerostou Buď rád, aspoň to nemusíš často holit. Já bych to nejradši posypal nějakým travexem aby to přestalo růst
|
|
|
Zaznamenáno
|
Děkujte ženám, které Vás odmítají. Připravují Vás pro ty, které přijdou po nich.
|
|
|
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #17 kdy: 04. Říjen 2009, 21:49:17 » |
|
Jenže ony rostou ale jen trochu a jen málo. Tzn. když se 3 dny neoholím tak vypadám jak pubeťák, co si pěstuje svých 20 prvních fousů pod nosem. Takže se stejně musim holit relativně často. A navíc rostou hrozně nepravidelně - chtěl jsem si nechat trochu bradku, ale prostě rostou tak křívě, že jí mám jakoby šejdrem. Na prostě na pytel
|
|
|
Zaznamenáno
|
Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
|
|
|
Buchy
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #18 kdy: 05. Říjen 2009, 20:28:27 » |
|
Ja mam zase blondaty vousy .. .taky to vypadá dementně ... každý máme něco
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Sex je dědičný. Jestliže jej vaši rodiče nikdy nezažili, je docela pravděpodobné, že vy také ne." N.N.
|
|
|
Chrizofilax
Host
|
|
« Odpověď #19 kdy: 07. Říjen 2009, 17:22:00 » |
|
Ja mam zase blondaty vousy .. .taky to vypadá dementně ... každý máme něco mám něco podobného mě jdou, ale fousy pomalu do bílé barvy tak vypadám jako důchodce(kině)
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Buchy
Pohlaví:
|
|
« Odpověď #20 kdy: 08. Říjen 2009, 05:52:09 » |
|
Naštěstí máme holící strojky... já se třeba v určitých obdobích holím i každý ráno ... Navíc (nevím proč :-D ) mi to dělá dobře na pleť a na jebáky ... jsem pak z nějakýho nepochpitelnýho důvodu méně zajebákovanej a tím pádem "hezčí" a na pohled mám jemnější pokožku
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|