Problém s "mladým" :]
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
17. Prosinec 2024, 20:00:54
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
0 uživatelů a 2 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
2
Vše
Autor
Téma: Problém s "mladým" :] (Přečteno 16385 krát)
Ozzy
Něco chytrýho bych se napsal, ale nevím :-P
Pohlaví:
Věk: 31
Místo: Valašská Polanka
«
kdy:
16. Březen 2009, 20:50:43 »
Zdravím, zas a zas se na vás obracím o radu, tady mi vždy poradíte
Věc se má takhle - mám problémy se svojím mladým kamarádem, nechce se mu do práce když je třeba
vím, že to je napsané stupidně, ale prostě není v pohotovosti, když ho potřebuju ... Dejme tomu příklad : byl jsem se slečnou u ní doma, rodiče dávno spali a my se jenom tak hráli ... Nadhodil jsem, jestli si nezasouložíme, vytáhl z peněženky gumu a jakmile jsem se ji pokusil nasadit, tak dick absolutně sabotoval moje snažení a schoval se :X na druhý den to už bylo v poho, fungoval, ale už jsme nesexovali ... a pánové (a dámy), řeknu vám, že na ten šílený pocit bezmoci nezapomenu
Bylo to šílené, tak jsem nad tím přemýšlel a zjistil sem, že je prostě nějak celkově zdechlejší, nebo že se mu chce zrovna když není příležitost ...
Tak, a teď je na řadě dotaz - je to všechno normální ?? Mám docela strach, nechci skončit jako nemohoucí, určitě mě chápete
Všem děkuju za odpovědi
Zaznamenáno
WTF?:-D
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Východní Čechy
Re: Problém s "mladým" :]
«
Odpověď #1 kdy:
16. Březen 2009, 20:54:22 »
tak vzhledem k dnešní zkušenosti mě docela zajímají názory ostatních
Zaznamenáno
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže."
* "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava
* Luck is what you have left over after you give 100 percent *
petanx
Pohlaví:
Věk: 39
Místo: Brno
«
Odpověď #2 kdy:
16. Březen 2009, 20:57:12 »
řeknu to stručně: potřebuješ se předítm (před tím) trochu navnadit, pomazlit
Zaznamenáno
Nardem
Pohlaví:
Věk: 33
Místo: Svitavy
«
Odpověď #3 kdy:
16. Březen 2009, 20:57:33 »
jak se říká, nejsou impotentní muži, ale jen nešikovné slečny
Zaznamenáno
Dej si CÍL...přidej k němu SEBEDISCIPLÍNU, VYTRVALOST A VŮLI a dosáhneš všeho, co si usmyslíš. Věř mi...všeho
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
«
Odpověď #4 kdy:
16. Březen 2009, 21:00:19 »
Ok a co když ochabne až při tom?
Zaznamenáno
* "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
«
Odpověď #5 kdy:
16. Březen 2009, 21:09:55 »
Citace: Ozzy 16. Březen 2009, 20:50:43
Zdravím, zas a zas se na vás obracím o radu, tady mi vždy poradíte
Věc se má takhle - mám problémy se svojím mladým kamarádem, nechce se mu do práce když je třeba
vím, že to je napsané stupidně, ale prostě není v pohotovosti, když ho potřebuju ... Dejme tomu příklad : byl jsem se slečnou u ní doma, rodiče dávno spali a my se jenom tak hráli ... Nadhodil jsem, jestli si nezasouložíme, vytáhl z peněženky gumu a jakmile jsem se ji pokusil nasadit, tak dick absolutně sabotoval moje snažení a schoval se :X na druhý den to už bylo v poho, fungoval, ale už jsme nesexovali ... a pánové (a dámy), řeknu vám, že na ten šílený pocit bezmoci nezapomenu
Bylo to šílené, tak jsem nad tím přemýšlel a zjistil sem, že je prostě nějak celkově zdechlejší, nebo že se mu chce zrovna když není příležitost ...
Tak, a teď je na řadě dotaz - je to všechno normální ?? Mám docela strach, nechci skončit jako nemohoucí, určitě mě chápete
Všem děkuju za odpovědi
btw, jak na to reagovala partnerka?
Zaznamenáno
Ozzy
Pohlaví:
«
Odpověď #6 kdy:
16. Březen 2009, 21:20:45 »
2joei: Brala to s humorem, očividně ji to pobavilo
ale cítil sem se fakt strašně ... ad. 2 : Chabne většinou až těsně před tím, než dojde k něčemu
2petanx: Podle mého pozorovnání ochabne až tím mazlením, když se soustředím na slečnu - zkomírá, když se soustředím na sebe - ještě horší
Zaznamenáno
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Praha a ještě jedno
«
Odpověď #7 kdy:
16. Březen 2009, 22:57:27 »
joei: Tohle neni tvuj problém. Věř mi
Za chvilku by see mohl zeptat co dělat, když ochabne až potom. A odpověď? Je to normální. Stejně tak je normální, že ochabne i přitom. Tam hrají velkou roli všechny možný vnější činitele - stres, aktuální nálada, atd.
Ozzy: Říká se, že když si ho partnerka nedokáže postavit, tak si ho nezaslouží. Takže asi tak
Já s tímhle nikdy problémy neměl, takže radu z vlastní zkušenosti dávat nemůžu.
Zaznamenáno
Děkujte ženám, které Vás odmítají. Připravují Vás pro ty, které přijdou po nich.
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #8 kdy:
16. Březen 2009, 23:19:51 »
Jo, někdy se to stává.
U mě byl vždycky problém v partnerce a u mě teprve v druhé řadě. Třeba, že prostě nějak neměla náladu a než aby to řekla, tak byla jak leklá ryba a nechala mě abych se snažil. A to jsem pak začal přemýšlet, proč najednou "osvědčené triky" nefungují... A jak začnu moc myslet, tak to jde do pr...
Nebo to může bejt ze stresu - i když to u mě funguje opačně - stres podporuje skvělý sex
Nebo jsi moc unavený - na postavení to stačí, ale nevydrží
A nebo je to kondomem - to byla u mě druhá část problému.
Jo a i když chlap "může" kdykoli a kdekoli, tak je stejně lepší si předtím dát pořádnou předehru, protože tě to tak i psychicky naladí na jinou notu. Někdy je ale rychlovka určitě fajn.
A ještě existuje jedna příčina - moc masturbuješ
Čímžto uvolňuješ ze sebe sexuální napětí a pak ti nezbývá... Já razím min. 24h předem klid. Čím víc, tím líp, i když se to pak negativně projevuje na výdrži, když to přeženeš
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Ozzy
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
17. Březen 2009, 06:56:46 »
S tím myšlením je to fakt nahouby, čím víc sem nad tím přemýšlel, tím bylo hůř ... K vlastnoručnímu uvolňování napětí, je fakt, že za ten den to mělo být už potřetí, co sem měl vyvrcholit, předtím dvakrát práce partnerky ...
A ještě k partnerce, né že bych ji chtěl obviňovat
ale moc mi v tu chvíli nepomohla, spíš jenom ležela a koukala na mě, co bude .... To mi taky nepřidalo, jakákoliv "žádost" o pomoc -> skoro výsměch, prý se mám snažit sám, když chci sexovat
Odstraněna citace. Předchozí příspěvek necitujeme, pokud nereagujeme jen na jeho část. Ava
«
Poslední změna: 17. Březen 2009, 14:21:28 od Avarang3r
»
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #10 kdy:
17. Březen 2009, 14:23:49 »
No jo, tak to, když partnerka nepomůže, tak to je na prd. A "když chceš mít sex, tak si to nějak udělej" - to je na facku
To je jak kdybych měl bejt rád, že mi vůbec milostivě svolí
) To bych jí příště přiopoměl, až bude chtít jít na obídek a bude smutně koukat, jestli nezpalatíš
No a napotřetí to už nebude za den nic moc. Prostě nebylo libido
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Ozzy
Pohlaví:
«
Odpověď #11 kdy:
17. Březen 2009, 14:36:51 »
2Joei: Btw, a co tobě se přihodilo? Na začátku threadu píšeš, že máš taky zkušenost
2Avarang3r: jojo, udělat si to můžu i sám
... Oká, chtěl jsem si to potvrdit, že něco je na můj věk moc
a jestli se můžu ještě nějak vrátit, tak mě štve "náladovost" dicka ... Někdy se může podělat - zrovna ve chvíli, kdy není nic, co by dávalo podnět, a na druhou stranu, když je podmětů přehršel, tak jen tak vegetativně dá vědět, že existuje a tím to pro něj hasne ...
Zaznamenáno
Raydeeen
Host
«
Odpověď #12 kdy:
17. Březen 2009, 17:20:07 »
Myslím, že lidí co maj podobný problémy, není málo
Zaznamenáno
Ozzy
Pohlaví:
«
Odpověď #13 kdy:
17. Březen 2009, 17:31:39 »
To mě docela uklidnilo, v ten prvotní okamžik sem myslel, že hodím mašli
sem něco četl na sexus.cz, uklidnilo mě to a snad už i vím, jak to řešit
Zaznamenáno
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
«
Odpověď #14 kdy:
17. Březen 2009, 17:39:07 »
Citace: Ozzy 17. Březen 2009, 14:36:51
2Joei: Btw, a co tobě se přihodilo? Na začátku threadu píšeš, že máš taky zkušenost
when I was IN, my buddy went down...
asi moc řečí kolem a malá snaha partnerky, nevím. nervozní jsem se necítil.
Zaznamenáno
Ozzy
Pohlaví:
«
Odpověď #15 kdy:
17. Březen 2009, 17:51:43 »
2Joei: A jaká byla reakce? Ať můžeme porovnávat
moje slečna z toho měla prdel, teďka si mě sem tam dobírá (stalo se to tak měsíc zpátky). Vím, že to myslí ze srandy, ale sebevědomí mi to moc nepřidává ... A když vím, že by to bylo moje poprvé a její několikáté - měla už nekolik vztahů přede mnou a pro mě je to první vážnější, tak je to taky těžší. Btw, a teďka sem si uvědomil, že moje myšlenka těsně před tím, než sem měl zahájit kopulaci byla zajímavá: živě sem si představil, jaké to bude, až od ní půjdu domů a dám si cigárko ... Může to s tím?
Zaznamenáno
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
«
Odpověď #16 kdy:
17. Březen 2009, 17:55:00 »
reakce byla v pohodě, usmála se, setřela mi pot z čela a dala pusu.
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
Místo: v lese
«
Odpověď #17 kdy:
17. Březen 2009, 18:29:11 »
Avaranger: naopak já to předtim dělam vždycky, abych měl pak lepší výdrž (o dost lepší)...
Zaznamenáno
Ozzy
Pohlaví:
«
Odpověď #18 kdy:
17. Březen 2009, 18:55:37 »
2Joei: tak to bylo dobrý
2D9: Já jak kdy, do určité míry, když člověk týden abstinuje, tak se stihne udělat, ani nedosáhne stabilní erekce (teda, dle mých zkušeností) ... takže tak zhruba ten den dopředu
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #19 kdy:
17. Březen 2009, 19:09:39 »
Citace: D9 17. Březen 2009, 18:29:11
Avaranger: naopak já to předtim dělam vždycky, abych měl pak lepší výdrž (o dost lepší)...
Jo, jasně to souhlas. Pokud máš problém s výdrží, tak ano. Ale teď poslední dobou ta výdrž přichází tak nějak ... sama
Takže pracuju spíš na tom, abych nezklamal - tak proto ten den předem.
Zaznamenáno
Upozornění:
msankh
Pohlaví:
«
Odpověď #20 kdy:
17. Březen 2009, 22:49:12 »
Citace
Výskyt erektilních dysfunkcí pozorujeme především v mladém věku při zahajování pohlavního života nebo u mužů po padesátce. Zatímco příčiny poruchy erekce u mladých jsou mnohem častěji psychogenní, u mužů vyššího věku jsou tyto potíže způsobené cévními nebo neuroglogickými problémy. ..... U mladých mužů pak psychické příčiny problémů spočívají v úzkosti před stykem, v zaměření na výkon a ve strachu před možným selháním. Právě zaměření na nutnost soulože způsobuje nový nezdar, který jen výší jejich obavy před dalším stykem a bludný kruh je uzavřen. Řešením je zaměření na nekoitální partnerské aktivity a zákaz pokusů o soulož. Kromě této tzv. anticipační úzkosti mohou být psychickou příčinou erektilních dysfunkcí i traumatizující zážitky z dětství, nesprávná rodinná výchova (která prezentovala sex jako něco nečistého), ale i menšinové sexuální zaměření - např. při pokusech o heteresoexuální adaptaci homesexuálních mužů. .....
Moje Psychologie, červen 2008, Mužské sexuální poruchy II: Problémy s erekcí, Prof. PhDr. Petr Weiss, Ph.D; s. 36
Zaznamenáno
smoula_007
Gargamel mě nedostane
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Praha a ještě jedno
«
Odpověď #21 kdy:
18. Březen 2009, 10:07:06 »
Když už se to tady tak rozjelo, tak se vás taky zeptám na názor a případnou radu.
Taky mám takovej menší problém s mým malým generálem. Když mám s partnerkou předehru, tak je všechno v pohodě. Když mi ho opečovává rukou nebo pusou, tak taky všechno v pohodě. Ale jakmile jdeme sexovat, tak poprvé (myslím poprvé za ten večer) vydržim strašně krátkou dobu - tak půl až minutu. Štve mě to, protože z toho partnerka nic nemá. Snažim se to nějak eliminovat ruční prací den předem, nebo ten den, ale nějakej výsledek se zatim nedostavil. Když si pak za chvilku (tak 5 minut) dáme druhý číslo, tak je to už v pohodě, ale chtěl bych vydržet víc hned napoprvé. Jak na to?
Zaznamenáno
Děkujte ženám, které Vás odmítají. Připravují Vás pro ty, které přijdou po nich.
D9
Pohlaví:
Místo: v lese
«
Odpověď #22 kdy:
18. Březen 2009, 14:55:44 »
smoula: možná to přeháníte s tou předehrou... zkus jí zkrátit...
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #23 kdy:
18. Březen 2009, 15:30:37 »
JJ, to je možný. Ale zas ber v úvahu, že partnerka může potřebovat předehru dosti dlouhou. A to, že za pět minut můžeš zas je vlastně docela v pohodě - to nestihne ani vychladnout. Když dáte mezi to nějakej ten petting, tak bude první číslo vlastně skoro součást předehry
Já potřebuju aspoň tak půl hodinky, jinak mi to trvá moc dlouho a to už mě (a konec koncu ani partnerku) moc nebaví...
Zaznamenáno
Upozornění:
Midar
«
Odpověď #24 kdy:
19. Březen 2009, 14:58:04 »
Citace: smoula_007 18. Březen 2009, 10:07:06
Když už se to tady tak rozjelo, tak se vás taky zeptám na názor a případnou radu.
Taky mám takovej menší problém s mým malým generálem. Když mám s partnerkou předehru, tak je všechno v pohodě. Když mi ho opečovává rukou nebo pusou, tak taky všechno v pohodě. Ale jakmile jdeme sexovat, tak poprvé (myslím poprvé za ten večer) vydržim strašně krátkou dobu - tak půl až minutu. Štve mě to, protože z toho partnerka nic nemá. Snažim se to nějak eliminovat ruční prací den předem, nebo ten den, ale nějakej výsledek se zatim nedostavil. Když si pak za chvilku (tak 5 minut) dáme druhý číslo, tak je to už v pohodě, ale chtěl bych vydržet víc hned napoprvé. Jak na to?
Tohle znam, take jsem s tim mel problem. Strasne moc zalezi na tom, jak se k tomu stavi slecna. U me osobne rucni prace den predem na veci moc nemenila. Veci zmenila az trpeliva partnerka, ktera byla ochotna nejakou dobu delat dost durazne pauzy a casem se to zlepsilo natolik, ze pauza byla potreba spis vyjimecne. Taky je otazka jestli to minutove cislo stve spis tebe (tve ego?) nebo na tom neco vadi i partnerce.... Protoze jestli pak vse jde hladce, tak si myslim, ze to neni ani tak problem jako spis pekna predehra
Jinak bud rad za tech pet minut, u me je to minimalne pul hodiny a to mi teda tenkrat zadna slecna nevydrzela, respektive se pak muselo zacit znovu prikladat pod kotel
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Skočit na:
Prosím vyber cíl:
-----------------------------