Zdravim.. nechce sa mi pisat nudne dlhy prispevok takze to skratim na min. a skusim napisat vsetko podstatne..
o nas:
Mam frajerku cca 5 mesiacov.. chodi do skoly a ja skoro rok do prace..
problem je v tom ze ked sme sa spoznali som bol v stadiu ked som si uzival peniaze a skoro celu vyplatu minul na blbiny..
takze si zvykla na to ze utracam s nou vela penazi..
ale mna tento sposob zivota uz omrzel.. som dost vyblazneni a chcel by som si zacat sporit peniaze (auto dovolenka...)
takze nastala takato
situacia:vie ze vsetky peniaze som uz minul a to je vyplata este daleko..
takze som si volaco pozical od mami aby som mal aspon na "kofolu" a drobnosti.. vie o tom ze som na mizine a pozical som si od mami..
vdaka mne a bez namahy zarobila 60€ a nevypital som si any cent od nej..
chcela ist do kina a cakal som ze povie ze to zaplati.. ( kino som vzdy platil ja)
samozrejme sa to nestalo tak som to zaplatil..
ale vo vnutri som nasrany ked vie ze som bez koruny musim si pozicavat a ona ma peniaze a nie je schopna sama od seba ho zaplatit..
samozrejme nestalo sa to prvy krat.. je to len jeden priklad z viacerych..
riesenia:a) povedat jej uprimne ako to vidim.. (mozno sa nastve) lebo to nepochopy..
b) nepovedat jej nic pockat do dalsej vyplaty stanovit si sumu penazi kolko som ochotny na nas dvoch minut a ked proste tieto peniaze minem a povie ze chce ist napr. do kina tak jej poviem na toto uz nemam peniaze.. neviem ako zareaguje a any co dalej..
este na jej obhajobu:
pravdepodobne si mysli ze je to v poriadku lebo je to tak od zaciatku.. takze na tom nevidi nic zle..
ak je to v zlom vlakne ospravedlnujem sa..
dik za kazdy nazor.. jojo..