Příteli, v prvé řadě mi dovol, abych vyjádřil soucit. Takové situace jsou pěkně na pytel, hlavně, když ty od toho něco očekáváš, kdežto ona ne.
A teď k věci. Co chce? Nevím, ona taky ne, to je jediné, co o ní vím.
Můžeš být rád, že to skončilo tak brzo a hlavně si to neber tolik. Podívej se na to z té lepší stránky, ona si tě nezaslouží. Nezaslouží si kluka, který to s ní myslí vážně, když to ona sama neumí.
Pokud budeš věřit tomu, že na ni nemůžeš zapomenout, tak na ni nezapomeneš. Změň způsob přemýšlení a bude vše ok. Připrav se ale na to, že pokud ji zase někde potkáš, tak se to může vrátit. Můžu ještě poradit, co pomohlo mně, když jsem viděl bývalou s jejím novým (rozešla se se mnou a vrátila se k bývalému, takže staronový). Když jsem je viděl spolu a dostal jsem trochu vztek, tak jsem si řekl: "Ale co? Já jim to přeju. Ona stejně neví co chce, a takovou holku já nechci. Ať si potrpí chudák ten chlapec. Nemusím jim to ještě víc ztěžovat."
Hlavně klid, nesváděj na ni vinu, že ti zkazila život atd. protože čím víc budeš na ni nadávat, tím víc budeš živit svou nenávist a tím víc na ni budeš myslet.
Hele chybu jste udělali oba, ona si takhle s tebou pohrála a tys udělal chybu, žes ji neprokoukl dřív, nebyls opatrný. Už je to stejně pryč.
Hlavu vzhůru, teď ti začíná nový život, využij toho.