Nervy a sex
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
22. Prosinec 2024, 03:27:19
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Pokecání
O ženských
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
Nervy a sex
0 uživatelů a 6 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
[
1
]
Autor
Téma: Nervy a sex (Přečteno 8266 krát)
Toto
Nervy a sex
«
kdy:
29. Duben 2008, 20:33:06 »
Asi tyhle dvě věci hodně souvisi.Přitelkině děla vysokou školu a zrovna pracuje na diplomove praci.Trva to asi 2měsice a ma stoho srašne nervy.Když,se sni chci milovat,tak mě řekne,že nato nema vubec chut.Když se ji zeptam jak to co se děje,tak mě řika,že ma nervy ze školy.Mrzi mě to protože to trva dlouho,ale nic mě nezbyva nutit je nechci.Tak se ptam hlavně divek a žen jestly to taky tak citi když maji s něčeho nervy.Prostě,že nemaji chut na sex.
Zaznamenáno
daemoniack
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Praha
Re: Nervy a sex
«
Odpověď #1 kdy:
29. Duben 2008, 21:01:01 »
Teda, kdyz jsem se ucila na statnice a delala na DP tak jsem chut mela - ale ne tesne pred odevzdanim/zkouskou pac to uz jsem fakt byl na prasky. Asi zalezi na tom, jak moc to proziva
Zaznamenáno
Zitrek nebo pristi zivot. Nevime nikdy, co prijde driv.
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #2 kdy:
29. Duben 2008, 21:03:57 »
Dokonce i já to tak občas mívám
Ale jen MINIMÁLNĚ při mxaimální psychický zátěži
Takže se to pochopit dá. Ale je na tobě zhodnotit, jestli je to opravdu jen toto a nebo je to jen hezká výmluva, aby ti nemusela říct pravou příčinu. To my tady na dálku těžko zjistíme.
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Toto
«
Odpověď #3 kdy:
30. Duben 2008, 19:15:30 »
Ptal jsem se ji jestly v tom neni něco jineho a myslim,že nemam duvod ji nevěřit.Řikala,že ne.Je pravda,že se uči každej den do večera a za necelych 14 dnu ma DP odevzdat.
Zaznamenáno
D9
Pohlaví:
Místo: v lese
«
Odpověď #4 kdy:
30. Duben 2008, 19:16:53 »
Toto: nevim, co je příčina u tvojí přítelkyně, ale já mam hlavně nervy z tvýho i/y
Zaznamenáno
Kyt
Pohlaví:
Věk: 43
Místo: Liberec
«
Odpověď #5 kdy:
30. Duben 2008, 23:37:59 »
Tak já svýmu příteli bohužel chvíli dělala totéž, plašila jsem kolem diplomky, pořád bylo co opravovat a já šílela že to nedopíšu, tak logicky nebyly myšlenky na hopsání, když člověk plaší, jestli dodělá školu... to dá rozum... Prostě bych se neuvolnila, neužila si to, myšlenky lítaly kolem DP a na tohle nějak nebylo sil.
Na druhou stranu, aspoň na nějakou tu "ruční laskavost" jsem se vzmohla, bylo mi blbý ho nechat úplně "ladem" a nevšímat si jeho potřeb.
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
«
Odpověď #6 kdy:
01. Květen 2008, 05:15:53 »
kdyz se clovek uci do vecera - poctive, pak je tak vycerpany, ze pritelkyni chapu. me pak bylo spatne i u televize nebo i ve vane. nedokazala jsem relaxovat, potrebovala jsem pouze a jen spat. ale nedokazu pochopit, ze by se takhle nekdo ucil dva mesice v kuse - ja bych se z toho asi zblaznila. max co jsem kdy takhle dala bylo asi mesic...
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
stix
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Ostrava
«
Odpověď #7 kdy:
03. Květen 2008, 10:45:30 »
Pokud jsi to vydržel 2 měsíce jak píšeš,tak nějakých 14 dní už by neměl být problém si myslím ne?? A já být Tebou nehledám v tom nic jiného,než skutečně stres a vypětí z té diplomky. Je vidět,že Ti to opravdu hodně chybí... ale může být hůře představ si,že by jsi ztroskotal na pustém ostrově co pak?
Zaznamenáno
Beru
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Brno
«
Odpověď #8 kdy:
06. Květen 2008, 19:55:26 »
Někdy je těch starostí hodně, to se pak nedokážu uvolnit a chuť moc není... Ale však za 14 dní uvidíš, jestli se to nezmění, bude na místě to řešit...
Jestli vám to v sexu dřív klapalo, tak tipuju, že to fakt bude jen stres.
Zaznamenáno
Ondrasek
Pohlaví:
«
Odpověď #9 kdy:
13. Červen 2008, 13:29:28 »
Zkus ji nejak pomoct od stresu. Kazdej se musi odreagovat, alespon trochu. Takova zatez neni dlouhodobe mozna. Zkus se s ni treba domluvit, ze se bude pres den ucit, ty ji zajistis servis, aby nemusela myslet na nic jineho. (udelas snidani, obed, vyvencis psi, ...) a vecer ze si nekam zajdete na procisteni hlavy. Treba prochazka, kafe, nevim co ji bavi a odpocine si u toho. Nemelo by to ale moc dlouho trvat, bo ma malo casu. A pak pred spani treba pomazlit, nezne pomilovat, a nechat ji usnout schoulenou ve tvem naruci a dodavat ji pocit bezceci, klidu a toho, ze se o ni postaras a zvladne to...
//Muj nazor, neco podobneho jsem delal se zenou, kdyz ona koncila diplomku, nebo kdyz ted dodelava nejake projekty. Kazdopadne hodne stesti!
Zaznamenáno
gammarus
«
Odpověď #10 kdy:
13. Červen 2008, 13:52:18 »
Ber to pozitivně - aspoň si to pak po tak dlouhé době pořádně užijete
Zaznamenáno
Stran:
[
1
]