Po přečetní knihy řeči těla, kde byla kapitola " když se ženy dvoří", tak musím říct že to funguje na 100 procent. Můžeš si jí přečíst, bude tě to bavit.
V mé třídě ve škole po mě jela jedna holka(měl jsem jí za kámošku), jenže měla kluka. Bylo to ještě před vánoci. Je to OT, ale jde tu o řeč těla, když to už načnul Hox.
Jedna učitelka na přírodopis chtěla mít zasedací pořádek - kluk s holkou, vybírala to ona, kdo s kým bude sedět (p*čovina pro prvňáčky prostě).
A já měl sedět s tou kamarádkou, známe se hodně dlouho, ale před těmito vánoci se to zvrtlo a začal jsem být pro ní přitažlivý. Jak to začalo?
Začalo to tím, že asi třetí hodinu přírodopisu, co jsem měl s ní sedět jsem jí řek "běž do prdele a nech mě", že s ní sedět nebudu, byl jsem na ní naštvaný, už ani nevím kvůli čemu.
Další dny ve škole s ní se mi nezdáli, dělala různá gesta z kapitoly, když se žena dvoří, takže teď vypíšu, co přesně dělala, nebudu si vymýšlet:
Když jsem byl v blízkosti.(nedělala to najednou, ale někdy to a někdy ono)
Hrála si s vlasy (jednou rukou si kroutila konečky vlasů)
Někdy si srovnala vlasy na jednu stranu, aby odhalila své hrdlo.
Špička chodidla směřovala ke mě.
A teď klasika - pokukovala po mě nebo se dívala na mě periferně.
A asi zřejmě trochu žárlila- Když jsem vyplňoval přihlášku na střední školu, dal jsem se do řeči s jednou holkou na co půjdeme a blablabla. Kamarádka to nemohla vydržet, přišla vedle mě (já seděl), naklonila se nad mojí přihlášku a jednou rukou se opřela o mé záda a její vlasy mě hladily po tváři a začala lichotit, jak je to dobrá škola atd.
To je asi vše, víc si nepamatuju. Později na začátku ledna jsme se bavily po icq a došlo na zajímavé téma a v tom jsem se to dozvěděl.
Já: blábla
Ona: " jo, líbil ses mi, stačí ? :-D"
Já: "jo, ale mě to bylo celou dobu divný, máš přece -jméno kluka- :-D"
Ona:"Neřeš, jsem divná :-D"
Nějak takhle, nevim.
A tímto skončilo, teď si ve škole lezem nehorázně na nervi, ikdyž sem, tam ty gesta občas ještě zahlédnu... . Ale nechci se do toho montovat, když má kluka. Pochází z ruska a nechci, aby na mě poslal mafii, jsem srab. Vypadá divně a je o trochu starší.
Tím opravdu doporučuju, abys přečetl knihu řeči těla a to i všem, co jí nečetly.
1.Bude tě to bavit - budeš vědět na čem jsi u dané osoby.
2.Je to hodně užitečný.