Když jsem jel domu, napadlo mě založit tento topic. Nejde mi ani o to dokazovat jestli vzhled-nevzhled je rozhodující => na to zde témata jsou a proto
přejdu rovnou k věci:
Myslíte si, že pokud jste velmi sebevědomí, vážíte si svého života atd. + umíte vzbudit v dívce jistý pocit attraction (aspoň si to myslíte, řekněme že to cítíte), je to tažná síla proto, aby dala dívka přednost vám jako takovým nebo to nestačí? (samozřejmě comfort a důvěra/rapport z případného setkání na rande je prémie do "dalšího kola") Druhá verze, kdy dívka i přesto, že jí zaujmete svým chování vám nedá přednost, protože prostě
"nejste její typ" (nebo ve vás vidí nějakou svojí vnitřní barikádu => doufám, že mi rozumíte).. Jaký máte názor na tuto situaci? Často sem nadtim přemýšlel jestli i tuto "limitaci" je možná překročit. Když bychom vzali např. PUG Mysteryho, zaujme jak svým chováním, tak i peacockingem..(a to že je do rockového/metalového stylu žádné z žen nevadí => také se některé tyto slečny mohou zapojit do zbylých 5% ze 100, které Mysteryho a jiné odmítají, ale těch je málo..
) Ovšem, že záleží i na věkové hranici subjektů nicméně určitě víte kam mířim
Rád přivítám Vaše názory. Díky
Barzini