Co s ním?

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
09. Září 2010, 19:47:26

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst pravidla tohoto fóra!
55 446 příspěvků v 1 930 témat od 2 930 uživatelů
Nejnovější uživatel: Storm
* Domů Nápověda Vyhledávání Přihlásit Registrovat
+  forum.QARK.net
|-+  Prosby o radu a dotazy
| |-+  Jak na chlapy (Moderátoři: LordAli, kvarkopako)
| | |-+  Co s ním?
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma. « předchozí další »
Stran: [1] Tisk
Autor Téma: Co s ním?  (Přečteno 1545 krát)
knoflicek27

Zobrazit profil
« kdy: 31. Červenec 2009, 11:00:04 »

Ahojik,nikdy by mě nenapdalo,že se takhle budu radit,ale už nevím,jak na něj.Znám chlapa 5 let,3 roky zpět se u mě o něco pokoušel a i přes to,že jsem ho taky chtěla ve finiši z mé strany se nic neuskutečnilo.Nedávno jsme se opět sblížili,říkal mi,že je mezti námi platonická láska a prostě keci,krom polibků na nic víc nedošlo,nebyl čas.Jenže já bych chtěla,psala jsem mu sms,že bych se stavila na kafe a tak,ale pořád neodepisuje a pak říká,že neměl kredit.Ale tak proč potom neodpoví,když ten kredit má.Ze začátku jsem na něj byla trochu hr ale pak jsem se stáhla,ale on i přes to,že říká,že mě chce,zároven se mi vyhýbá.Nevyznám se v tom.Myslíte,že je pro něj překážkou,že mám chlapa?děti?I když tvrdí že ne?Jk se mu mám dostat víc pod kůži,aby projevil více zájmu nebo už ho nemá?
Zaznamenáno
P1R3K

Hank Moody method :)

Pohlaví: Mužské
Věk: 17
Místo: Moravské Budějovice

Zobrazit profil
« Odpověď #1 kdy: 31. Červenec 2009, 11:09:08 »

tak volej Úsměv
a ne že bych chtěl bejt moralista, ale ty máš chlapa, děcka a s ním chceš co? vyspat se s ním, odejít od chlapa a začít si s tímhle..?
Zaznamenáno

...::Vykřičník::...
joei

Ukaž mi smích ve svých očích...

Věk: 22
Místo: Východní Čechy

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 kdy: 31. Červenec 2009, 11:10:19 »

třeba nechce vztah, ale jen sex a ty to bohužel hraješ na vztah. proto se straní.
Zaznamenáno

"Člověk není poražen, je-li sražen k zemi. Poražený bude jen, když na té zemi zůstane." Zig Ziglar

"Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Avaranger
knoflicek27

Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 31. Červenec 2009, 11:16:44 »

Začala bych u toho sexu a při dobré cestě skončila u vztahu Šťastný
Chlapa mám,ale máme trochu jinej vztah
Zaznamenáno
king666

Názor je jako zadek. Každý má nějáký...

Věk: 20
Místo: Brno

Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 31. Červenec 2009, 11:51:59 »

když se o něco pokoušel 3 roky zpět a nedopadlo to dobře, tak už se to táhne dost dlouho... je taky možný, že vyprchalo počáteční nadšení a jemu už se do toho moc nechce... můžeš mu to zkusit vyklopit narovinu a uvidíš jak zareaguje, ale žádný zaručený recept na to, jak ho přimět, aby tě miloval, neexistuje... a pokud máš děcka a manžela, tak tahle úvaha zavání průšvihem...
Zaznamenáno

Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno. (Cato)
Ava
Globální Moderátor

Míň myslet, víc dělat.

Věk: 24

Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 03. Srpen 2009, 19:17:25 »

Chlapi neradi, když se s nima vyjebává Úsměv

A úplně nejméně rádi, když se snaží, ženská se tváří jak královna ze Sáby a když je to přestane bavit, tak se jim začne vnucovat Úsměv
Zaznamenáno

Upozornění: Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
Moje osobnost. ICQ dávám na PM.
Quadarq

Pravda osvobozuje, ale nejdříve pěkně nasere.

Věk: 30

Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: 21. Únor 2010, 12:41:16 »

...a ještě když má chlapa a děcka. To je úplně k smíchu.
A balit jej přes sex a doufat, že to skončí u vztahu?
Pokud má ten chlap aspoň trochu pudu sebezáchovy (což vypadá, že má), tak do toho nikdy nevleze, protože by se jednak musel starat o cizí děti a za druhé si nebude nikdy jistý, zda mu neuděláš to samé, co bývalému, až se ti omrzí.

Jedno staré čínské přísloví praví:
"Neberte si ženu, když je příliš silná."
« Poslední změna: 21. Únor 2010, 12:44:44 od Quadarq » Zaznamenáno

"Sex between a man and a woman can be absolutely wonderful - provided you get between the right man and the right woman." — Woody Allen

“Love is the answer, but while you are waiting for the answer, sex raises some pretty good questions.” — Woody Allen
Abruzzi
**

Místo: Prague

Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 02. Březen 2010, 20:11:17 »

Podle mě je to zbytečný trápení jak pro tebe tak pro toho chlapa.
A jak můžeš uvažovat nad tim, že se s někym vyspíš jen tak když doma vychováváš vlastní děti ?
Co si pak maj ty děti myslet o své matce, když se to za pár let dozví ?
Zaznamenáno
minea

Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 02. Březen 2010, 20:47:42 »

Pokud jsi opravdu rozhodnutá mít dva muže, chtělo by to pro tebe víc než jen sex, ne? Nech je investovat - ne peníze, ale něco mnohem cenějšího, čas, myšlenky, snahu, nápady, pozornost. Zaujala jsi ho jednou? Zaujmi ho podruhé, ale nesmíš být moc přístupná. Milá, usměvavá, ale zaneprázdněná. Nevykládej o rodině, svadbě, starostech - buď milá, veselá, nadšená životem "nezávislá", ale k nesehnání - nemůžež za to, máš jen moc nabytý program, nejsi tu od toho, abys čekala, až zavolá. On volá aby tě konečně sehnal. Ale když si konečně najdeš čas někam vyrazit - buď natolik okouzlující, aby mu to námahu vynahradilo. Broblémy jsou tabu - má svých dost, k této části se dostaneš, až když ve vztahu pokročíte... Nedovol mu toho moc. Máš svou sebeůct a hrdost. Nejsi k mání pro každého, už jenom to, že jsi sním je pro něj odměna. Nesmíš být ale nabubřelá - milá, veselá, spontální. Nedobytná pevnost je lepší než předem dobytý hrad.
Zaznamenáno
Stran: [1] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Copyright © 2005–2010 QARK.net Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC sitemap | RSS