Kikincuk: tvuj cestin neni nic moc, takze si nejsem jisty, jestli jsem to spravne pochopil... nicmene napisu ti tu par postrehu, ktere by se ti mohly hodit:
1. nedivej se na to podle casu - nikde neni napsany, ze po trech mesicich musi k necemu dojit... navic kdyz je holka zda se panna a je ji 16, je jasny, ze bude trochu nejista... takze tvoje duvody ke konci sveta mi pripadaji trochu prehnany - jestli ti dva tydny cekani pripadaji jako moc velky protahovani (v patek bude mit podle tebe kramy), tak se priprav na to, ze tvoje trpelivost mozna projde jeste vetsi zkouskou...
2.
...je to mojou neschopnostou lebo neni som profesionalni balic ja som si moc takych zazitkov v zivote neprezil ale konecne aj ja by som chcel zazit nieco krasne s mojou laskou...
smysl tehle poznamky moc nechapu (je mozny ze sem to z tvyho cestin blbe pochopil)... ale ve tve situaci bych se asi nekrmil nejak prehnane tim, jak ses profesionalni balic a kde ze je chyba... takovy pristup mi pripada dost zmateny a tim padem tak nejspis nic moc nedosahnes...
...povedala no nepovedala skor som ju ukecal ze uz to spravi pre mna s toho ako ma miluje...
škemráním (nebo já nevím jak jsi na to šel ale skoro to tak vypadá) ničeho nedosáhneš - jediný, čeho tím docílíš, je že snížíš svoji hodnotu a navíc tu holku znejistíš (protože to v její hlavě může zavánět tím, že nevíš co chceš a proč to chceš)
=> měl bys působit vyrovnaně a i když bys jí měl nějak říct, že ti to vadí, tak bys měl použít lepší argumenty... a už vůbec bys neměl tlačit na pilu a naopak bys měl ty pracovat na tom, aby až časem přijde příležitost (a nikde není napsaný že to musí klapnout při té nejbližší), tak abys měl situaci ve svých rukou a holka mohla být klidná a uvolněná... nejistí kluci a loudilové jsou sice možná hodní a roztomilí, ale chce to přidat ještě něco, vytvořit nějaké kouzlo osobnosti... tolik můj názor