Hlada sa panic!
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
18. Prosinec 2024, 07:02:05
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Pokecání
O čemkoliv
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
Hlada sa panic!
0 uživatelů a 9 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
12
Autor
Téma: Hlada sa panic! (Přečteno 135932 krát)
omil
Pohlaví:
Věk: 39
Místo: Havlíčkův Brod
Re: Hlada sa panic!
«
Odpověď #175 kdy:
12. Listopad 2007, 13:38:26 »
Citace: Mawe47 12. Listopad 2007, 09:31:02
Citace: daemoniack 11. Listopad 2007, 23:33:28
Naopak uz to ve svem veku tak nejak cekam
Nojo, ty mas vlastne ten vek diametralne odlisnej;)
nerikam, ze je to spatne, kdyz je to brzo, jen rikam, ze chvili pockat taky neni takovy problem:) i kdyz nekdy to da zabrat ovladnout se:)
A proč se ovládat? To je proti přírodě
...pokud chtějí oba, není problém. Já jsem se svojí současnou přítelkyní skončil v posteli hned na první schůzce a nikdo z toho vědu nedělal. Je to přirozená věc, která je jednou z těch příjemnějších v životě, tak proč si jí odpírat?
Zaznamenáno
Není člověk, není problém!
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Prágl
«
Odpověď #176 kdy:
12. Listopad 2007, 13:48:00 »
Protože jsme lidi a ne zvířata... ale ať si každý dělá co chce, když mu to vyhovuje
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #177 kdy:
12. Listopad 2007, 14:15:53 »
Citace: hustejdym 12. Listopad 2007, 13:48:00
Protože jsme lidi a ne zvířata... ale ať si každý dělá co chce, když mu to vyhovuje
Jo, ale většina z toho co děláme nebo neděláme se řídí morálkou
Věci co se "nedělají": krást, zabíjet, lhát, ... ale nevidím jediný důvod, proč by tam měl být sex
Když tím nikomu neubližuješ, tak proč ne?
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
qaz
Pohlaví:
Věk: 35
«
Odpověď #178 kdy:
12. Listopad 2007, 14:20:13 »
neni to o lidskosti jako takovy... pokud to nevypada tak ze se potkaj dva lidi v divadle a doprovazeni prednesem shakespeara soulozi v prvni rade
.. to by asi bylo divny.
je rozdil (v citovem prozivani) sexu za ucelem uspokojeni libida a sexu za ucelem citove interakce s osobou na ktery vam zalezi. oboje je ale normalni
Zaznamenáno
omil
Pohlaví:
«
Odpověď #179 kdy:
12. Listopad 2007, 15:07:29 »
Citace: hustejdym 12. Listopad 2007, 13:48:00
Sorry je to trošku OT.
S tím bych nesouhlasil. Lidi sice jsme, ale to neznamená,že nejsme zvířata. Jsme pouze zvířata, na "vyšším vývojovém stupni". Vznikli jsme evolucí, tak jako všechno živé na zemi. To že máme jiné morální hodnoty je dáno společností a ne naší svobodnou vůlí. Myslíš, že kdyby ti za krádež, vraždu...atd. nehrozil trest, taky si nikoho nezabil a neokrad, jenom kvůli tomu, že to se nedělá?
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #180 kdy:
12. Listopad 2007, 15:11:06 »
Citace: omil 12. Listopad 2007, 15:07:29
Myslíš, že kdyby ti za krádež, vraždu...atd. nehrozil trest, taky si nikoho nezabil a neokrad, jenom kvůli tomu, že to se nedělá?
Ne, neudělal bych to ani když by mi nehrozil trest. O tom je právě etika a morálka
O tom ajk rozeznat dobré od špatného - nehledě na zákony atp.
Zabil bys třeba někoho, kdo se snaží zabít někoho bezbranného? Já ano. A jistě by mi za to hrozil trest. A přesto bych to udělal...
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
hustejdym
태권도를 사랑해요
Pohlaví:
Věk: 45
Místo: Prágl
«
Odpověď #181 kdy:
12. Listopad 2007, 15:18:14 »
Citace: omil 12. Listopad 2007, 15:07:29
To že máme jiné morální hodnoty je dáno společností a ne naší svobodnou vůlí. Myslíš, že kdyby ti za krádež, vraždu...atd. nehrozil trest, taky si nikoho nezabil a neokrad, jenom kvůli tomu, že to se nedělá?
To bych neudělal. Ale chápu, že většina lidí by toho nebyla schopna, protože se nedokážou ovládat či omezit, pokud nad sebou nemají nějaký bič. Tvoje morální hodnoty jsou dány společností. Moje morální hodnoty jsou dány mými rodiči. Takže se asi těžko shodneme. Přeber si to sám.
Zaznamenáno
Láska je to jediné, co můžeme dát, aniž bychom to sami měli.
omil
Pohlaví:
«
Odpověď #182 kdy:
12. Listopad 2007, 15:37:26 »
Asi jste nepochopili, co jsem měl na mysli. Vzhledem k tomu že naše společnost se rozvíjí už několik tisíc let, tak je v nás morálka a etika zakořeněná, tak jako by byla odjakživa naší součástí. Kdyby někdo nevytvořil nějaký morální kodex podle kterého se ostatní musí chovat jinak by byli potrestáni. Pochybuju že by si někdo z nás dneska vzpomněl na Etiku, když by někomu chtěl štípnout peněženku
.
A se sexem jsme na tom stejně.
Prosím nelinčujte mě...je to můj názor a nemusíte s ním souhlasit, jen jsem chtěl vysvětlit co
asi
nebylo pochopeno
Dodatek: rodiče= připravují tě na život ve společnosti...tzn zprostředkovávají...no řekněme spol. normu.
«
Poslední změna: 12. Listopad 2007, 15:42:46 od omil
»
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #183 kdy:
12. Listopad 2007, 16:59:51 »
omil:
Jasně já s tebou souhlasím v tom, že se sexem na prvním rande není problém (poklud to není problém pro tebe). Ale to, že se prostě občas můžeš chovat jako zvíře je přece blbost. Jednou ty hodnoty máš, tak je nemůžeš občas "vypnout". Ale na druhou stranu (jak sem psal) IMO tohle neni nic nemorálního nebo neetického. => nesouhlasím s tebou formálně - principielně však ano
Zaznamenáno
Upozornění:
Mawe47
Pohlaví:
Věk: 40
Místo: Brno
«
Odpověď #184 kdy:
13. Listopad 2007, 08:28:54 »
a zda se mi, ze jsme u toho... ja napisu, ze mam pocit, ze dneska se to musi a kdo to nedela je divnej... ze si nejakej mesic pockat prece neni nic tak zavadnyho a opovrzenihodnyho a hned mi tu vsichni rikaj, jak je to normalni, na prvni, druhe, treti schuzce...
to je to, co jsem myslela... ze dneska je spis divny, kdyz je clovek ochotnej pockat a nikam se s tim nezene... Zas skoceni na sebe na treti schuzce predpoklada, ze oba partneri uz to jaksi maji za sebou a je to taky jine, nez kdyz nektery z nich / oba to jeste za sebou nemaji...
Zaznamenáno
omil
Pohlaví:
«
Odpověď #185 kdy:
13. Listopad 2007, 10:52:13 »
Citace: Avaranger 12. Listopad 2007, 16:59:51
omil:
Jasně já s tebou souhlasím v tom, že se sexem na prvním rande není problém (poklud to není problém pro tebe). Ale to, že se prostě občas můžeš chovat jako zvíře je přece blbost. Jednou ty hodnoty máš, tak je nemůžeš občas "vypnout". Ale na druhou stranu (jak sem psal) IMO tohle neni nic nemorálního nebo neetického. => nesouhlasím s tebou formálně - principielně však ano
Ale já jsem nepsal nic o tom že ty hodnoty můžeš vypnout. Já jsem jen reagoval na tvrzení, že jsme lidi a ne zvířata
. Bylo to myšleno jenom, jak píšeš, principielně.
Aby jste pochopili muj postoj. Nesouhlasim s povyšováním člověka nad ostatní živočišné druhy.
To Mawe47: Jsem toho názoru, že odpírat si něco co je příjemné je blbst...a to že to prospívá zdraví to ještě umocňuje
.
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #186 kdy:
13. Listopad 2007, 13:12:30 »
Zásadní otázka je, jestli je to Mawe opravdu tak příjemné (nemyslím sex obecně, ale "sex brzo")
Zaznamenáno
Upozornění:
Mawe47
Pohlaví:
«
Odpověď #187 kdy:
13. Listopad 2007, 14:45:30 »
jako sex po dvou tydnech sem taky zazila, a tezko rict, jestli ten vztah sel tak brzo do kytek proto, ze sme kvuli tomu byli vic stastni, nez bysme byli bez toho, protoze bez toho by se to mozna ani nevyvinulo
Zaznamenáno
omil
Pohlaví:
«
Odpověď #188 kdy:
13. Listopad 2007, 17:51:12 »
Omluva, ale ten posledni post jsem trochu nepochápal, mohla by jsi mi to objasnit?
Zaznamenáno
Mawe47
Pohlaví:
«
Odpověď #189 kdy:
13. Listopad 2007, 20:43:54 »
tim chci rict, ze kdyz sme spolu zacali hned spat a ne zrovna malocasto, ze to mozna melo za nasledek falesny pocit zamilovanosti, ze bez sexu by z toho vztah nakonec nevznikl
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #190 kdy:
13. Listopad 2007, 21:22:09 »
Citace: Mawe47 13. Listopad 2007, 20:43:54
tim chci rict, ze kdyz sme spolu zacali hned spat a ne zrovna malocasto, ze to mozna melo za nasledek falesny pocit zamilovanosti, ze bez sexu by z toho vztah nakonec nevznikl
A nebyla by to škoda?
Zaznamenáno
Upozornění:
ja
Pohlaví:
Věk: 42
«
Odpověď #191 kdy:
13. Listopad 2007, 21:37:52 »
Citace: daemoniack 11. Listopad 2007, 23:33:28
Asi jsem z te zkazene generace. Nerikam, ze bych nepockala... ale rozhodne mi prijde OK, kdyz na druhe, treti schuzce, pokud me pozve k sobe domu dojde na sex. Naopak uz to ve svem veku tak nejak cekam
tak ja jsem ze stejne generace jako ty a pri predstave, ze by po me holka chtela sex na druhe schuzce se mi dela mdlo...asi budu za uchyla
Zaznamenáno
Když už člověk jednou je,
tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je,
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
jak tomu v mnoha případech je.
Jan Werich
Mawe47
Pohlaví:
«
Odpověď #192 kdy:
13. Listopad 2007, 21:58:54 »
Citace: Avaranger 13. Listopad 2007, 21:22:09
Citace: Mawe47 13. Listopad 2007, 20:43:54
A nebyla by to škoda?
Myslim, ze by to skoda nebyla... aspon bych nemela o dalsi pokus pri hledani vhodnyho chlapa vic, nez sem kdy chtela:)
Zaznamenáno
Bordonek
«
Odpověď #193 kdy:
01. Leden 2008, 19:28:48 »
Citace: Isilwen 30. Říjen 2006, 16:06:13
Citace: defekt
přinejhorším můžete zajít do bordelu, nééé?
no tak takovy zoufalce bych fakt chtel videt...
no nahodou...2 kamosi si rekli ze v 18 na to pudou klidne do bordolu...
btw...lvl15 a panic 1x poliby a pripada mi to normal
Zaznamenáno
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 34
Místo: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)
«
Odpověď #194 kdy:
01. Leden 2008, 20:41:48 »
lvl 17, ale mám o tom už svůj topic....
Nepříde vám, že u kluků je to celkem jedno?... tady neexistuje pořádně něco jako "přijít o to", má to jen symbolickej význam.... hlavní je asi spíš mít vztah
Ale zajmalo by mě, jestli existuje statistika, v kolika je to nejběžnější...
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
ja
Pohlaví:
Věk: 42
«
Odpověď #195 kdy:
01. Leden 2008, 21:49:11 »
co jsem slysel nejakou oficialni statistiku, tak prvni pohlavni styk v CR je pro vetsinu lidi okolo 18 roku veku
Zaznamenáno
Když už člověk jednou je,
tak má koukat, aby byl.
A když kouká, aby byl, a je,
tak má být to, co je,
a nemá být to, co není,
jak tomu v mnoha případech je.
Jan Werich
Blaueminence
Přicházím z temnoty, já, FANTOM tohoto FÓRA!!! :D
Pohlaví:
Věk: 34
Místo: Praha (alias Blaughriox - Deskaëlbah)
«
Odpověď #196 kdy:
01. Leden 2008, 23:16:07 »
No super, tak to budu až za dva roky podprůměrnej
Zaznamenáno
Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë!!!!! Undulavuvalmet' mahtessë!!!!!!!
Ondrasek
Pohlaví:
«
Odpověď #197 kdy:
01. Leden 2008, 23:21:31 »
Citace: Blaueminence 01. Leden 2008, 20:41:48
Nepříde vám, že u kluků je to celkem jedno?... tady neexistuje pořádně něco jako "přijít o to", má to jen symbolickej význam.... hlavní je asi spíš mít vztah
Myslim, ze u kluku jde spis o tu zkusenost. Preci jen pri sexu by meli byt (zazity predsudek) aktivnejsi kluci; neschopna nezkusena holka si muze jen lehnout, dat trosku nozky od sebe a nejak to pujde. Ale kluk neco musi vedet, nebo mit zenu, ktera ho povede.
Podle me je panictvi u chlapa hlavne o nerovzite. Mel bych to umet a neumim. Co kdyby fakt prislo na vec, neztrapnim se moc? atd...
Alespon takhle to teda bylo u me..
Zaznamenáno
Georg
Pohlaví:
Věk: 35
Místo: Ostravský kraj
«
Odpověď #198 kdy:
01. Leden 2008, 23:23:22 »
Uf jak jsme si to tu pročítal( no spíše první a poslední stránku
) tak jste tady celkem výrazně změnily téma. Jinak já level18. A o tom tématu já myslím že je to dost individuální jestli někdo rači skočí s někým do postele po prvním rande nebo čeká 3 měsíce. Pravým heslem Punku je žij svým srdcem takže všichni si dělejte co chce lezte do bordelu v 18 když vám to vyhovuje počkej te si měsíc ať máte vztah o něčem jiném když už jste takoví nadržení jak já
tak si najděte rychle nějakou(zbalit nějakou ožralou na diskotéce taky není lehké věčinou tam ani holky nejsou takové sťaté) a taky je tu určité riziko pohlavních chorob člověk nikdy neví a ještě u nějaké povolné slečny. A s tím poprvé si myslím že je to trochu předcenované(no jo klasický flegmatik) a poprvé je to stejně vždycky nejhorší
Ps.A s
omil
bych souhlasil to je všechno co je nám vštěpováno odjakživa do hlavy tak to budeme mít vždycky jako špatnou věc kdyby nám bylo vštěpováno že krást zabíjet je dobré tak by vám to tak i připadlo i když je to teď asi špatně představitelné.
Zaznamenáno
Kdokoli pozná sám sebe, jen ten bude milovat moudře, ten jen každý svůj úkol vykoná podle svých sil. Ovidius
Kony
Pohlaví:
Věk: 36
Místo: Pilsen
«
Odpověď #199 kdy:
02. Leden 2008, 00:05:32 »
Tak jsem si to tady pročítal a buhužel si myslim, že mam taky jeden z těch problému
je mi 19 a ještě jsem no..
Jak tady někdo psal a dal sem odkaz i na ten qarkovo článek... pěkný chlap má u žen smulu.. nechci aby to vypadalo, že mam velký sebevědomí
ale asi na pěkný holky mam smulu, abych je potkal.. vim o tom, že dost holek o mě má zajem ale ja bohužel ne, i dost holek už po mě vylítlo, ty byli pěkný ale šlo jim o sex a na ten jsem ještě nebyl takhle připravný.. prostě holka měla už něco malo v sobě, přišla ke mě a jestli mi třeba mužu dat pusu atd.. no pusu jo, byli pěkný ale většinou jsem pak odešel na vlak, jinak bych asi někde s nima skončil. takže to že holky vylítnou po klukovi, se normálně stavá
, horší je když se vám nelibí, to se mi už parkrát taky stalo
.. problém asi bude, že ty normální hezky holky se mi asi bojí oslovit
a ja je taky.. a ty mené pěkný se taky bojí, si většinou mysli že mam všude holky ale to není bohužel pravda a když mě pak poznají, tak mají zajem ale ja ne... asi tušim, že takový zájem je docela dobrý ale už by to fakt chtělo nějaký ten vztah.. přece jenom roky běží
Zaznamenáno
Enjoy your life in love and peace...!
Stran:
1
...
6
7
[
8
]
9
10