Mám problém se sexem ale nevim na kterém konci
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
17. Prosinec 2024, 21:58:13
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
JSI TU NOVÝ?
Nezapomeň si přečíst
pravidla tohoto fóra
!
68 112
příspěvků v
2 569
témat od
3 709
uživatelů
Nejnovější uživatel:
sordson
forum.QARK.net
Pokecání
O ženských
(Moderátoři:
Av4
,
Mistar
)
Mám problém se sexem ale nevim na kterém konci
0 uživatelů a 3 Hostů prohlíží toto téma.
« předchozí
další »
Stran:
1
2
3
[
4
]
Vše
Autor
Téma: Mám problém se sexem ale nevim na kterém konci (Přečteno 51358 krát)
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
Re: Mám problém se sexem ale nevim na kterém konci
«
Odpověď #75 kdy:
05. Únor 2010, 17:43:52 »
Jo, jenže 2x+ týdně je to teď po tom, co sem s ní měl rozhovor ohledně toho, že 1x/2x do týdně to fakt neni dost. A prostě z toho mám trochu pocit, že se přizpůsobila tomu co jsem chtěl já - což je pro mě hrozná představa, že pode mnou leží, tváří se, že je všechno OK a v duchu si řiká "OMG? už se konečně udělej..."
A mezitim já se snažim se neudělat, aby se stihla udělat ona. No prostě hrůza. Ale doufám, že to tak není. A snad ne
Poslední dobou se to lepší a kolikrát začíná i sama a různě mě pokouší a tak... čas ukáže.
Stejně to neberu jako vztah na furt. Chci ještě nějaký holky vyzkoušet - jiný typy a zažt co mi víc vyhovuje. Neumim si představit, že bych s ní měl být do konce života, protože tušim, že jak chytnu druhou mízu, tak bych měl pocit, že sem o něco přišel
Ale zatím není jiný důvod, proč s ní nebýt a v posteli se to zlepšuje, tak co...
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
kvaposak
Pohlaví:
Věk: 36
«
Odpověď #76 kdy:
05. Únor 2010, 17:48:01 »
No vidíš já to měl asi horší jak píšu...tak pokud se s tebou udělá a i sama to chce tak snad nemusíš mít takovej pocit...ono celkově vztah je kompromis takže je jasný, že za tu dobu co spolu jste na to párkrát neměla chuť ale v uvozovkách se obětovala... ono přijde mi, že to chce um dostat holku k milování, ale potom už si nestěžují a dokonce si to užívají i víc než my...
Zaznamenáno
cassies
Pohlaví:
Věk: 37
«
Odpověď #77 kdy:
05. Únor 2010, 23:40:15 »
Ava : presne ta veta - jak chytnes druhou muzu - je o tom, proc maji holky rady starsi chlapy (jeden z duvodu).
Jinak koukam, ze se pohybuju v nezvykle spolecnosti - ja i kamaradky mame sex rady a vyzadujeme ho casteji, nez 1x, 2x tydne. Treba u me by se to dalo pricitat jeste neokoukanosti - vzat o delce 10 mesicu, ale zbytek z kamaradek ma vztah treba 3, 4 a 6 let. Treba je sexualni apetit dan rocnikem narozeni
Kazdopadne, pokud si sex vynutim, tak se behem aktu zmeni pristup na chteni....dvakrat se stalo, ze to delal hlavne kvuli me - a nerikej mi, ze to clovek nepozna, poznala jsem to vzdy, jen jsem o tom z taktickych duvodu pomlcela a stejne to z nej po case vylezlo- ze jsem mela pravdu. Nuceny sex je o nicem.
Zaznamenáno
noghri
deadly assassin ;)
Pohlaví:
Věk: 42
Místo: Honoghr
«
Odpověď #78 kdy:
06. Únor 2010, 07:25:13 »
Nevim, zda to souvisi s rocnikem
Ja take preferuji casty sex, tak jednou denne to bylo fakt paradni a o vikendu tak trikrat
Ale ne vzdy se to dari, mas pravdu, ze vynuceny sex je o nicem.
Spis s tim, ze ten druhy typ holky by nepohledaval nic na foru mladych, nevybourenych kluku, co se misto o vztazich a o lasce bavi spis o tom jak tu slecnu sbalit i kdyz o to vubec nema zajem
(ted no offense panove, vim, ze vsichni taci nejste, jen ze pro ten stydlivej typ slecen to tu tak muze pusobit.
Zaznamenáno
Jen stekam, nekousu...
kvaposak
Pohlaví:
«
Odpověď #79 kdy:
06. Únor 2010, 12:37:30 »
To cassies : Aha a mě vždycky udivovalo co na nich ty holky kromě peněz,zkušeností a určitého postavení vidí a ona je to nevybouřená míza
No nezvyklá společnost určitě tu je než normální průměr, protože kdyby tu nikdo neměl neměl problém ve vztahu,sexu a drahou polovičkou nebylo by co psát
Určitě jsem časem poznal až jsme spolu byli déle, že ten spontánní kdy to oba chcou, nebo dlouho neměli je lepši.
To noghri: Poslední dobou mi spíš přijde, že se dělíme na menší zlo a větší zlo...
kluci u mě v okolí co byli ti typičtí hodní kluci s kterýma se zametalo a párkrát dostali od holek kopačky tak je to zocelilo a prostě přizpůsobili se tomu - asi přijali hru (jako kdyby si každej začal hrát na alfu, ale jen v tom negativním...mám holku vím, že mě má ráda tak toho zneužiju...atd.)
Zaznamenáno
Av4
Globální Moderátor
Married since 2017
Pohlaví:
«
Odpověď #80 kdy:
07. Únor 2010, 13:34:14 »
Ale to je prostě nevyhnutelný. Než jsem změnil přístup na něco na půl cesty mezi vypočítavostí a hodným klukem, tak sem neměl nárok. Kdyby se dali holky balit na to, že jsem hodný, milý a spravedlivý, tak bych je na to úplně určitě balil. A byl bych spokoenej. Jenže holky tohle sice trochu možná chtějí, ale nefunguje to na ně
A proto se musim chovat tak jak se chovám. Tu a tam se tvářit, že jí nepotřebuju i když je pro mně všechno na světě. Tu a tam se tvářit, že jsem v pohodě i když nejsem. Atp.
Já teda nevim (neuražte se), ale stejně jako kluci tady nejsou průměrný vzorek populace, tak ani holky tady nejsou průměrný vzorek
Velmu-li holky v mém okolí, tak pro žádnou z nich není sex nijak moc důležitý ve smyslu, že ho potřebujou. Spíš tak jakože je to pro ně znak toho, že je kluk chce a to jim dělá dobře - tedy, že když s nima kluk nechce spát, tak ony chtějí spát s ním, ale ne proto, že by jim chyběl sex, ale protože mají pocit, že je to takový barometr vztahu a když nechce, tak je něco špatně.
A ještě jedna věc - tohle není zrovna to pravé místo, kde se ptát "jak jí dostat do postele"
Když si projdeš pár témat, tak je vidět, že většina témat je tady "nechala mě, co s tím?", "myslím, že mě nechá, co s tím", atp. Prostě vetšina kluků (i holek) tu řeší vztahové problémy a něco jako "zamilovanost" mnohem víc než "jak jí dostat" (ve smyslu "protože sem si řek, že bdue moje" ne ve smyslu "protože bez ní nedokážu být")
Ale vážně by mě zajímalo, jak to na holce poznám, že to má ráda. Moct to poznat hned na začátku a případně ani nic nezačínat, to by bylo super
Zaznamenáno
Upozornění:
Veškeré informace v tomto příspěvku jsou mým osobním názorem. Pokud se nimi chcete řídit, tak vizte, že mám mnohem víc teorie než praxe.
joei
Happy in a relationship
Pohlaví:
Věk: 37
Místo: Východní Čechy
«
Odpověď #81 kdy:
07. Únor 2010, 15:43:32 »
ava, od pohledu to asi nejde, ale pokud se s ní bavíš a ráda tě kinuje, je jasný, že má ráda lidský dotek a tak pravděpodobně i sex, pokud si neprošla nějakým traumatem nebo není panna
Zaznamenáno
* "Ukaž holce, že máš koule a ona ti je ráda olíže."
* "Ze srdce jsou vždycky nejlepší zážitky. Z rozumu je vždycky nejméně trápení. Je na tobě co si vybereš" Ava
* Luck is what you have left over after you give 100 percent *
ZeDDman
Nenávist je nespravedlivá, láska ještě více.
Pohlaví:
Věk: 40
«
Odpověď #82 kdy:
07. Únor 2010, 17:16:09 »
No, ja to vzdy poznal hned ze zacatku vztahu. Mel sem jak nymfomanku tak takovou normalni a taky polofrigidku. Po techto zkusenostech uz dokazu odhadnout, jaka ta holka bude v posteli. Ale je to spousta malickosti, ktery ti pak davaj celkovy obrazek. Takze jak to poznat neporadim, chce to jakysi cit. Jinak polofrigidka se casem zlepsovala a ke konci uz byla prakticky celkem pouzitelna
Proste ze zacatku to moc nechtela a bylo to takovy nijaky. O par let pozdeji uz byla vycvicena a evidentne ji to bavilo
Zaznamenáno
kvaposak
Pohlaví:
«
Odpověď #83 kdy:
08. Únor 2010, 11:24:07 »
Vycvičená?
myslím, že nebudu jedinej kdo by to tady chtěl od tebe víc rozebrat... Jinak s tou nymfomankou to asi není problém poznat hned...z vyprávění kámoše co se seznámil na netu s jednou holkou a dal si s ní rande tak říkal, že ho chtěla o.jet pomalu už na lavičce v parku na 1st date! Prej, že se jí hrozně líbil...prej z ní měl skoro strach jak byla akční ...
Zaznamenáno
ZeDDman
Nenávist je nespravedlivá, láska ještě více.
Pohlaví:
Věk: 40
«
Odpověď #84 kdy:
08. Únor 2010, 12:54:34 »
A co mam presne rozepsat?
Nymfomanku poznas opravdu hned - mluvi o sexu otevrene, velice casto a s takovou jiskrou v oku. Taky te chce do postele co nejdriv, jeste ve fazi chozeni. Zazil sem, 14 dni sem se musel vselijak vymlouvat az to proste neslo (vylet s partou pod stany :-D )
Mormalni holka se o tim moc nebavi, az kdyz te trosku poznate a chvili spolu chodite, nevadi ji si o tom klidne i trosku popovidat a nez se spolu vyspite, ubehne aspon ten mesic minimalne. No a polofrygidka se o sexu prakticky nebavi, pokud se libate neni to takovy vasnivy a vyspi se s tebou az po x (v mem pripade 6) mesicich. Musim podotknout ze je to velice zjednoduseny popis a hraji v tom roli prave ty malickosti, ktery se nedaj popsat a musis na ne mit cit. Ale takova je moje zkusenost a stojim si za kazdym slovem
Jinak polofrigidku sy vycvicis, ale neni to hned. Mne to trvalo asi 2 roky a stejne to nebylo presne ono co sem chtel a proto sem byl dost sexualne frustrovany. Musis ji pomalu a nezne dokopavat ktomu jak si to predstavujes a ukazat ji opravdovou slast
Ta moje ex napriklad po svym bejvalym umela jednu polohu a to misionare a nebyl problem se se mnou vyspat jen jednou mesicne a co me vadilo nejvic, nechtela mi provadet oralni sex, kterej uplne miluju a vyzaduju
Ale kdyz ji parkrat rozpalis a sladoucce provedes ty ji oralni rozkos, casem v zapalu slasti ti ho proste chytne a nestacis se divit sacim schopnostem
Pokud ti to prestane delat, tak ji taky nedopravej to co ji dela nejlip a casem se sama prisaje jen abys ji udelal to nejlepsi. I kdyz sem ji pak naucil spoustu veci a vycvicil, stejne to nikdy nebylo ono a ted po rozchodu se strasne tesim na to novy objevovani nejsilnejsich erotogenich zon na nove slecne
To je to, co me na sexu bavi nejvic. Objevovat. Pze kazda slecna ma rada neco trosku jinyho a obcas se divim, co je dokaze rozpalit
Tu sahnes sem, tu sahnes tamhle, neco preliznes, pomackas a mastis se na tech reakcich. Uaaaaaa, uz se tesim, moc moc
Zaznamenáno
Stran:
1
2
3
[
4
]
Vše
« předchozí
další »
Skočit na: